Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 10 минути, Мери) написа:

Ето ти тук едно мнение по темата: https://www.facebook.com/photo/?fbid=122165446478862042&set=a.122108375540862042&locale=bg_BG

Щирлиц ... как пък все такива ги намирате. 🤣

Цитат

Страничка за превъзбудени еничари, нищо антибългаско не им е чуждо.

Цитат

Добро момче, от нашите е. Винаги учтив и поздравява.

image.png.c9c634037aa6daa89c3a66742cb6bc23.png

Не се ли усещате, като пляскате подобни връзки. 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 24 минути, Мери) написа:

Ето ти тук едно мнение

Радев вече не е президент. Темата не е актуална.

преди 2 часа, attj написа:

Радев вече не е президент. Темата не е актуална.

Напротив, по-актуална е от всякога, защото се е прицелил към изпълнителната власт. 😥 

преди 2 часа, nikssi написа:

Намериха  ли си вече футболист за отбора? 🙄 Смятам, че е изключително важно всички спортове да бъдат представени на изборите. :wink12:

преди 15 минути, Мери) написа:

Намериха  ли си вече футболист за отбора? 

Най-добрият футболист е в друг отбор. Ей го с №12 на фланелката:

122507247_2150969758380690_157293048043485683_o.thumb.jpg.d09f0278e1386e6d84607177e58cf723.jpg

Правилно е да си отворите нова тема за поредния   ""спасител"". 

преди 4 часа, attj написа:

Правилно е да си отворите нова тема за поредния   ""спасител"". 

Отвори я ти, на мен не ми пречи. 

преди 11 минути, Мери) написа:

Отвори я ти, на мен не ми пречи. 

Hе виждам от какво пак да ме спасяват.

преди 1 час, attj написа:

Hе виждам от какво пак да ме спасяват.

Ами не го избирай тогава, аз лично нямам нищо против, точно обратното, ще те приветствам, ако проявиш разум и не го направиш. :wink12:

Много станаха спасителите след Тодор Живков - Андрей Луканов,  Филип Димитров,  Жан Виденов,  Иван Костов, Симеон Сакскобурготски, Сергей Станишев,  Бойко Борисов и т.н.   На доста хора им омръзна. 

преди 2 часа, attj написа:

Много станаха спасителите след Тодор Живков - Андрей Луканов,  Филип Димитров,  Жан Виденов,  Иван Костов, Симеон Сакскобурготски, Сергей Станишев,  Бойко Борисов и т.н.   На доста хора им омръзна. 

Забрави да споменеш Марешки. Що? Нали на него възлагаше големи надежди?

„ЕДИН ПРИЗРАК БРОДИ“ ИЗ БЪЛГАРИЯ

“Един призрак броди” из България - призракът на скритата и пълзяща милитаризация на политическата власт. Той не се заявява открито, не марширува по улиците и не отменя Конституцията с един замах. Напротив - започва вежливо, пледира за „ред“, за „дисциплина“, за „нов модел“. И именно затова е опасен.

Парадоксът е, че този призрак се надига в момент, в който България, независимо от традиционното си черногледство, живее в най-добрия период от своята модерна история. Никога масовият българин не е разполагал с толкова възможности - икономически, социални, културни.

Разказът за „разрухата“, „съсипаното производство“ и „изчезналата индустрия“ отдавна е изгубил връзка с реалността. България днес произвежда многократно повече, отколкото преди 1989 г., и то в условията на свободен пазар, а не на командно-административната система на съветския лагер. В редица сектори страната заема водещи позиции. Тези факти не изискват статистически таблици, за да бъдат усетени - достатъчно е човек да сравни ежедневието, възможностите и хоризонтите на днешния българин с тези отпреди десетилетия.

Именно тук се появява тревожната тенденция. Днес се консолидират хора и среди, които под знака на тотално отрицание на постигнатото - често облечено в реториката на „борба с корупцията“ и „разграждане на олигархията“ - всъщност поставят под съмнение самите устои на този модел. Част от тях са органично свързани с репресивния апарат на предишния режим, който десетилетия наред е функционирал в рамките на тотално идеологическо и геополитическо подчинение. И буквално, и преносно – клели са се във вярност на „братския СССР“. Днес те и техните отрочета се стремят към ревизия не просто на прехода, а на самия конституционен модел на България. Историята показва, че подобни процеси рядко остават в рамките на реториката. Те следват определена логика, почти неизменно възпроизвеждана в различни епохи: криза (като реалност или обществено настроение) - поява на „спасител“ - концентрация на власт "под пагон" - ерозия на свободата и икономически упадък. Същностна характеристик е милитаризацията на политическата власт.

Балбук, твоите господари сащ/израел са милитаризирани даже бездомниците им са въоръжени. Какво те притеснява теб милитаризацията?

преди 1 час, attj написа:

Сега сме в нетърпение да видим как спасителят Радефф ще ви спаси. :wink12: Що така спасителят Питин ти харесва, а спасителят Радефф - не? 🙄 Чуждопоклонничка си ти - все по чуждестранни спасители си падаш, нашите родни сасители  за нищо ги не броиш. 😥

преди 1 минута, Мери) написа:

Сега сме в нетърпение да видим как спасителят Радефф ще ви спаси. :wink12:

Дзверо, ако не потърсиш съвсем скоро специализирана помощ, теб никой няма да може да те спаси.

HEKJevmaMAEYF2T?format=jpg&name=small

преди 21 часа, nikssi написа:

image.png.c9c634037aa6daa89c3a66742cb6bc23.png

Не се ли усещате, като пляскате подобни връзки. 

Само тези коментари на хейтъри ли четеш ? А не  съществения текст ? 

Тили си ги писал коментарчетата ? 

Много ви пречат такива ресурси ... друго си е цензура и репресии , а ? 

:) 

България е поискала за изборите да се задейства цензурата. Сега вече фактчекъри ще проверяват кое инфо е достоверно и кое е дезинформация и неудобните сайтове ще бъдат санкционирани. Кой командва самите фактчекъри е ясно на всички. Някак си ми е демократично

България задейства европейския механизъм за ранно предупреждение

Цитат

ЕК: Всички средства, с които разполагаме, може да бъдат използвани

преди 22 часа, ivottoshev написа:

Най-добрият футболист е в друг отбор. Ей го с №12 на фланелката:

122507247_2150969758380690_157293048043485683_o.thumb.jpg.d09f0278e1386e6d84607177e58cf723.jpg

Това да не е дзверо, или мери-дзвери, или саша-маша, или ... трябваше да си ги записвам, поне половината от психотроляците са негови акаунти. Дори да не са, всичките са ми еднакви, затова да не се чуди, че е събирателно за всичкото тролско говън.

Но друга ми е мисълта, партии, които би трябвало да управляват заедно, се ядат взаимно, по-скоро едната яде други, колкото и да са малки, само и само да няма конкуренция. Е, има и други, но те вече нямат шанс, вече управляваха с ... да. Гласувах за Възраждане няколко пъти, като се надявах и те, като Алтернатива за Германия да вдигат непрекъснато процента си, но винаги съм се надявал и съм казвал, че чакам Радев да направи партия, защото мисля, че само той може поне да опита да бутне мутросвинете. И пак повтарям, мисля, че закъсня, дори и сега, прави листа на прима виста, наистина има спорни имена, но кой чел и кой не чел програмата, вече си вади изводи, отрицателни изводи, например за военните разходи, веднага го разнесоха, че ще ги увеличава, без да прочетат подробностите, не знам, вече не съм оптимистично настроен.  Когато не искат да управляват заедно, как мислят, че ще свалят мутрите, ще чакат 50-те %, несериозно. Вече не се чудя, че тролите са малко ...

преди 5 часа, Белгиеца написа:

програмата е тука

https://progresivnabulgaria.com/

Запазих си я, дано до изборите имам време да я прочета, засега само за отбраната погледнах, защото близък говори твърде рязко за увеличените разходи, погледнах и видях, че е написано доста разумно, не като побърканите евролайнени. Не ми хареса "оперативната съвместимост със съюзниците от ЕС и НАТО" и ако това е главната насока, моменталически изчезвам от гласоподавателите му, но засега давам шанс, няма да се повтарям, по-горе споменах защо. Жалкото е, че всички се нахвърлиха върху него, да, има грешки, но нима досегашните не ги правеха, всъщност, само това правеха, а са във властта вече толкова години. Да, и той беше във властта, но всички знаят какви правомощия имаше той, какви тиквата и какви свинята, която дори без да е във властта, владееше всичко, и после не питайте защо ще гласувам за него.

преди 6 минути, crazy katon написа:

Това да не е дзверо, или мери-дзвери, или саша-маша, или ... трябваше да си ги записвам, поне половината от психотроляците са негови акаунти. Дори да не са, всичките са ми еднакви, затова да не се чуди, че е събирателно за всичкото тролско говън.

Аз, между другото... продължавам, да твърдя, че Баалбек е поредният му акаунт. Просто много се връзва... 😆

преди 26 минути, communismatic написа:

Аз, между другото... продължавам, да твърдя, че Баалбек е поредният му акаунт. Просто много се връзва... 😆

Не, това нещо съсипа една тема за Сирия, така и не можах да я намеря повторно, тогава дзверо май още го нямаше, освен ако е бил с някой друг, който не асоциирам с него. Имаше едно абсолютно куку, май нещо като ... о, не, няма да му казвам ника, ще вземе да се върне и тогава ... сера стата, но не вярвам да е бил той, оня си беше направо освидетелстван, дори без да го виждаш си личеше, е, този също, изобщо няма сми, но пък осъзнавам, че ако никой не им набива канчето, форума ще замре. Оставям това на вас, като ви гледам, по-спокойни сте, ти, @ivottoshev и други, аз достатъчно срещи от четвърти вид имам във всекидневието. Успех с канчетата, но помнете, кухи са.

Иначе има още една тема за изборите, но положението е същото, кофти тръпка, някак си ме тресе усещането, че мутрите този път ще ни го вкарат направо с 500 ... Няма какво повече да се случи, както казах в друга тема, свикнали сме да свикваме, дори е загадка как все още има мислещи хора тук след управлението на толкова тъпанари, докато в европата направо не можеш да намериш за какво да се закачиш, сега и Орбан ако бутнат, край, диктатура да демократурата. 

Братле, Орбан е бита карта. Като гледам унгарските прогнози, та той е надолу с цели 15-20% от основният фаворит. Махнат ли Орбан, бъди сигурен, че всякакви наченки на демокрация в ЕС отива по дяволите. Аз наистина не разбирам, какъв дебил трябва да си, за да искаш единственият трезвомислещ (или поне един от малкото) в Брюксел, да се махне от там!? Откъде-накъде бедна България ще плаща дълговете на корумпираната боклучарска пасмина на Украйна!? Просто е абсолютен факт, че Русия не може, да пробие никъде. Като гледам, какво се случва тук, какво се случва и в Сърбия... Примерно, протестите от есента си бяха толкова отявлено съпортвани, че няма накъде. Никой не се замисля, цялото това светлинно шоу, песнички, трибуна с микрофони и прочее, че всичко това струва адски много пари. Освен това, извинявай много, ама... ПП-ДБ по прогнозите на политолозите, няма как да се докопат и до 13-14% на изборите през следващият месец. Трудно някой ще ме убеди, че протестите са били техни. По-скоро Кокорчо и Кирчо Тъпото ги яхнаха и благодарение на цялата организация (вероятно от "Козяк") оставиха следите си и злоупотребиха с хорското недоверие към управляващата престъпна клика. Да не говорим за "Кой позволи това безобразие!" и прочее тъпотии, на които само умнокрасивите вярват. За Сърбия вече казах - факт е, че НПО-тата удрят яко рамо на опозицията на Вучич, явно проблема е, че бачка с Китай и РФ, а не дава на "нашите". Абсолютно никаква конкретна вина няма някакъв президент в парламентарна република, че била паднала някаква козирка в Нови Сад. Той най-малкото няма правомощията, че да носи подобна отговорност. Ясно е, че и там мача е свирен...

преди 6 часа, communismatic написа:

Братле, Орбан е бита карта. Като гледам унгарските прогнози, та той е надолу с цели 15-20% от основният фаворит. Махнат ли Орбан, бъди сигурен, че всякакви наченки на демокрация в ЕС отива по дяволите. Аз наистина не разбирам, какъв дебил трябва да си, за да искаш единственият трезвомислещ (или поне един от малкото) в Брюксел, да се махне от там!? Откъде-накъде бедна България ще плаща дълговете на корумпираната боклучарска пасмина на Украйна!? Просто е абсолютен факт, че Русия не може, да пробие никъде. Като гледам, какво се случва тук, какво се случва и в Сърбия... Примерно, протестите от есента си бяха толкова отявлено съпортвани, че няма накъде. Никой не се замисля, цялото това светлинно шоу, песнички, трибуна с микрофони и прочее, че всичко това струва адски много пари. Освен това, извинявай много, ама... ПП-ДБ по прогнозите на политолозите, няма как да се докопат и до 13-14% на изборите през следващият месец. Трудно някой ще ме убеди, че протестите са били техни. По-скоро Кокорчо и Кирчо Тъпото ги яхнаха и благодарение на цялата организация (вероятно от "Козяк") оставиха следите си и злоупотребиха с хорското недоверие към управляващата престъпна клика. Да не говорим за "Кой позволи това безобразие!" и прочее тъпотии, на които само умнокрасивите вярват. За Сърбия вече казах - факт е, че НПО-тата удрят яко рамо на опозицията на Вучич, явно проблема е, че бачка с Китай и РФ, а не дава на "нашите". Абсолютно никаква конкретна вина няма някакъв президент в парламентарна република, че била паднала някаква козирка в Нови Сад. Той най-малкото няма правомощията, че да носи подобна отговорност. Ясно е, че и там мача е свирен...

аха, а ти замисляш ли се отде е лъскавата масовка на лйотчика и продай България ПБ, тея от Посолството не рупат тревица , и те имат ПръС в радевия г-Сссс.😁

преди 6 часа, communismatic написа:

Махнат ли Орбан

ще се подобри положението на 50%, след него е ред на оня, хърватския червен б..., даже не му помня името. Има и едно празно гнездо в списъка, запазено за нашия, дали ще го заеме?

44.png

преди 7 часа, communismatic написа:

Орбан е бита карта. Като гледам унгарските прогнози, та той е надолу с цели 15-20% от основният фаворит.

Аз не бих го отписвал. Нищо не се знае.

преди 35 минути, The Lone Star написа:

Аз не бих го отписвал. Нищо не се знае.

https://think.ing.com/articles/monitoring-hungary-trapped-in-stagnation/

https://www.facebook.com/VGraphs/posts/european-economic-growth-in-2025/1232377925576709/

Унгарците си гледат портфейлите и заради това са го отписали. Никой не се впечатлява от "балансирана" позиция, "замирсъм" и "аз съм десен и консервативен, затова в Брюксел ме мразят", при това състояние на унгарската икономика, която уж би следвало успешно да цоца от Брюксел и от Москва едновременно с толкова добър лидер начело.

Още повече, когато дори сърбите се справят по-добре.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.