Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Ветото на Румен Радев касае 178 дружества забранени за приватизация

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, Мойра написа:

стига с тези фейк новини, дай имената на всичките 178 дружества - аз казвам че са 0, обори ме с факти, а не какво написал бай пешо (журналиста който и бъкел неразбира от закони)

Цитат

Спорната поправка в Закона за държавната собственост беше внесена в средата на юни от група народни представители от ГЕРБ и "Обединени патриоти" начело с Николай Александров  от „Атака“. (Александров се прочу  с друга емблематична поправка, която беше наречена „подаръкът за Домусчиев“*)

Kрадат като за последно.

преди 1 час, Тoни написа:

Kрадат като за последно.

а БСП прави промени преди да предаде власта, защото през другото време пасува - да ти припомня ли сер Гей и пенсиите

• Автор

преди 46 минути, haidukpikaso написа:

на 24.09.2018 г. в 19:55, miro20 написа:

Да, предполагам Радев може на перфектен английски да каже "Аз съм против санкциите" , "Скрипал не е отровен от колегите от ГРУ" и подобни....

Не езика е важно, а посланието. А Радев за всички е ясен какъв е. Затова може би не го щат на такива международни събития.

:nono:

• Автор

ама колко ли тренирала Деси за тоз поклон, браво

:yanim:

аз не мога да го направя честно

преди 1 час, Тoни написа:

Да, предполагам Радев може на перфектен английски да каже "Аз съм против санкциите" , "Скрипал не е отровен от колегите от ГРУ" и подобни....

Не езика е важно, а посланието. А Радев за всички е ясен какъв е. Затова може би не го щат на такива международни събития.

може а не го прави, още по зле говори за него

игати нищожеството

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

може а не го прави, още по зле говори за него

игати нищожеството

Ама наистина си много ТЪП!!!

@dedidi, не виждам защо се ядосваш. Главните хейтъри са неграмотни дегенерати и това може само да те забавлява.

преди 2 часа, Тoни написа:

@dedidi, не виждам защо се ядосваш. Главните хейтъри са неграмотни дегенерати и това може само да те забавлява.

дегенерат е тоз който мълчи въпреки че знае отговора

https://news.bg/int-politics/rumen-radev-kritikuva-evropa-pred-oksford-yunian.html

" Като актуален пример президентът посочи миграционната криза в Европа и призова за по-задълбочен анализ на негативните ефекти, произтичащи от политиката на "отворените врати" за мигрантите в Европа. Според Румен Радев съсредоточаването върху собствените проблеми с мигрантите, води до липсата на достатъчно внимание върху успоредно протичащата извънредна ситуация и истинската криза. "За мен политиката на "отворени врати" в Европа оказва опустошителен ефект върху страните на произход на мигрантите - от Африка до Близкия Изток, тъй като откъсва вниманието на младото поколение в тези страни от проблемите на родината и нейното бъдеще", подчерта държавният глава. Тази политика променя самата ценностна система на младите хора и вместо те да бъдат ангажирани със стабилизирането и развитието на своите страни, голямата цел в живота на немалка част от тях става достигането до западноевропейските държави и възползването от техните социални системи. "

................................................................

"В България се сблъскват много интереси, но тя е страна член на НАТО и ЕС. България обаче трябва да отстоява и своя национален интерес - не само в сферата на сигурността, но и в икономиката, енергетиката", заяви президентът Радев и допълни, че водената от страната ни политика следва да е балансирана и базирана на ценности. "

Много добра лекция на президента!

преди 15 часа, Тoни написа:

хехе :) на всяко събитие ли ще ме цитираш другарю трол ? И преди ти казах че сам се осираш  , и малко се поозапти, но гледам пак зацикли.

Ето и другартя ти Николов бе цитирал от 168 часа сравнение между ББ и пРезидента.

Оставям настрана субективната ви оценка, но това което аз виждам е именно международно признание за ББ , и протоколни чаени церемонии на пРезидента.

Затова, колкото и да повтаряш моите думи, те са отново винаги верни и актуални :)

преди 8 часа, M.Николов написа:

Много добра лекция на президента!

Пореден пример за "поръчковите" му изяви навън.

ЕС трябва да се плюе.

преди 24 минути, miro20 написа:

.....международно признание за ББ......

:lol6:....Какъвто кокъл хвърли "Началника" - веднага захапва.....:lol6:

Такъв как да не го "признаеш" ?! Като улично куче , което не само че не хапе , ами даже и не лае.....иначе добре лиже ! Признание !

Винаги е бил такова . Още от "онези" години.Чакай да се грижи за стопанството . Тумбака нали се пълни......!

http://www.chernomore.bg/novina-na-denia/2018-08-03/bednite-v-balgariya-vse-po-bedni-bogatite-vse-po-bogati

Най-забавното е, че ако слушате местните глупаци - Радев е некадърник и агент на Кремъл, който е назначен от руснаците. Не го щат на международни събития.

Същевременно го канят в страната, която има най-големи пререкания с Русия и то на среща с Кралицата. Тя е сред най-влиятелните хора в света.

А у нас кампанията е сравнително жалка и се изчерпва с подобни подмятания.

на 24.09.2018 г. в 19:55, miro20 написа:

Е, Радев за всички е ясен какъв е. Само  @miro20 и @Без умствен капацитет пак не са разбрали.

преди 2 часа, Тoни написа:

@miro20 и @Без умствен капацитет пак не са разбрали.

и как да незнам, нова година идва купи му подарък футболна топка и пола

топката да му напомня че главата му е куха като топката, а полата за да се сети че трябва да спре да се прави на мъж, вижда се че не е

а и колегите му обичат къси поли - https://pik.bg/ексклузивно-в-пик-нона-йотова-шашна-парламента---снима-баджаци-по-време-на-дебатите-за-вот-news789664.html

преди 7 часа, by_chechi написа:
Цитат

Мнението на икономиста проф. Гарабед Минасян е, че в България е най-голямото социално разслоение в цялата европейска общност."Трябва да се попитаме защо сме бедни, защо има разделение.

Е как защо - защото българина го мързи и за нищо не става. Само тези, дето са много богати са умни, работливи и красиви. 

Ние сме станали европейската колумбия, ма защо ли сме толкоз бедни и защо ли има разделение. Аман от преструвки - вече не остана обществено известна личност, която да назовава нещата с истинските им имена. Лигльовци. То престъпност да си еве майката, ма такава престъпност, каквато света не е виждал - милиарди изчезват просто ей така - ма ниЯ ентелектуалците да поразмишлюваме, защо ли на, сме толкова бедни бре макя му. 

Медведев и Борисов разговаряха за енергетика

а Радев само гледа към Русия, защо не иде той - толкова е зет да пий чай, че чак да мисли че забрави да мисли за България

преди 10 часа, Тoни написа:

Е, Радев за всички е ясен какъв е.

Де де. Именно че всички го знаят. Навън винаги говори с критики към ЕС , и отвреме на време и за санкцитие колко вредни били :)

преди 10 часа, Тoни написа:

Най-забавното е, че ако слушате местните глупаци - Радев е некадърник и агент на Кремъл, който е назначен от руснаците.

Не знам кой е "глупак" , но пРезидента ни бе избран след проучване и съгласуване от чужда лобистко-разузнавателна служба.

Не знам ако подобен скандал с толкова ясни срещи, изказано в прав текст включително и от Решетников и т.н.. ако с ебе случил в друга нормална държава.

Особенно на фона на разследванията за намесата в изборите в САЩ, където далеч по невинни факти, срещи и дори намек за познанство и връзки с  чужди служби, то нашето би довело до незабавен  импийчмънт.

Ха-ха, боли ли?

Гърчиш ли се от безсилие пред факта, че имаме за президент умен и представителен мъж, защитаващ българските национални интереси и при това подкрепян от много голяма част от българите?:hush:

http://www.standartnews.com/biznes-energetika/propileniyat_shans_sin_potok-242141.html

Историята винаги се повтаря. Винаги се намира по-един национален предател, разбира се подпомогнат от съответните лобистки кръгове. 

преди 49 минути, M.Николов написа:

Ха-ха, боли ли?

Гърчиш ли се от безсилие пред факта, че имаме за президент умен и представителен мъж, защитаващ българските национални интереси и при това подкрепян от много голяма част от българите?:hush:

Напротив. Гледам вие се гърчите как на черното да кажете бяло  :)

пРезидента отишъл на протоколен чай  с Кралицата, и видиш ли това е супер важно международно събитие ! И оня трол , който ми знае наизуст постовете - Тони, и ти се скъсвате да веете гордо "великата визита" на пРезидента в Англия :)

Ми за вас може и да е. Но за нормалните хора , които не се подмокрят след всяко пръдване на пРезидента, това означава точно нула, зеро, ноль.

Важните, стратегически неща и политики се творят далеч от тези протоколни визити . На нивото където /за ваше огромно съжаление/ ходи и е канен ББ.

Боли а ? :)

Особенно когато много добре знаеш че съм  прав във фактологията на събитията около избирането на пРезидента.

Цитат

"Аудиенцията при Елизабет Втора не ражда новини. Тя е новина сама по себе си. Тя е знак за приятелските отношения между България и Великобритания", каза още държавният глава. По протокол аудиенцията при кралицата е среща от личен характер и нейното съдържание не се коментира.

:hush:

Цитат

Румен Радев е третият български президент след Петър Стоянов и Росен Плевнелиев, който има аудиенция при кралица Елизабет Втора

При посещението на другите двама нещо не се подмокряхте толкова ? :laughing5:

Цитат

Това е една от най-знаковите визити на българския държавен глава. До момента той не се беше срещал с представители на водещите монархии в Европа.  

Ха честито сефте. Дано в бъдеще  има още пиене на чай .  :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.