Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Мирко, можеш да си навираш какво щеш, но само там дето слънцето не те огрява.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, M.Николов написа:

Мирко, можеш да си навираш какво щеш, но само там дето слънцето не те огрява.

:hush:   За домашно   

преди 11 минути, miro20 написа:

Всъщност, става въпрос дали пРезидента говори за блато или не.

А за райска градинка ли искаш да говори? Ние сме затънали до ушите, ама видиш ли, защо президента бил казал тъй - че какво да каже, все лъжи ли искате да слушате?!

преди 16 часа, sound написа:

А за райска градинка ли искаш да говори? Ние сме затънали до ушите, ама видиш ли, защо президента бил казал тъй - че какво да каже, все лъжи ли искате да слушате?!

искам да дава решения и да ги осъществява, а не да ни опява

Решението е да обяви военно положение, да се разпусне парламента и да започне разследване на всички незаконни сделки в България.След това ВНС и промени в конституцията, смяна на системата и вече тогава можем да очакваме страната да тръгне в правилната посока.

преди 30 минути, M.Николов написа:

Решението е да обяви военно положение, да се разпусне парламента и да започне разследване на всички незаконни сделки в България.След това ВНС и промени в конституцията, смяна на системата и вече тогава можем да очакваме страната да тръгне в правилната посока.

О да :) И кой ще обяви военно положение  ??? пРезидента ли ? Промени в конституцията и смяна на системата с пРезидентска република ли ???

пРезидентска, изцяло контролирана от БСП и службите на Решетников  ли ? Какъвто ни е пРезидента.

аха... схванах.. искате още 30 г да ни лъжете как "е променена системата"

Е не всички сме тъпи цоциалисти  все пак ... можем да смятаме 2+2

Мисля че ще се спънете още при свикване на ВНС

Което няма да отговаря ама никак на очакванията ви .

преди 12 часа, M.Николов написа:

да започне разследване на всички незаконни сделки в България

че какво пречи да стане и сега - но не му стиска на мъжа под чехъла

мойра нали е специалистка в строителството и се изказва компетентно за плочките в София, та да питам спецката - харесват ли и плочките на площада в Благоевград - или просто е тролила новостите в Соофия

44511218615_cfd4f55e22_b.jpg 44511220695_b17d9bf993_b.jpg

Оня ден минах през Видин и се отбих из центъра му.
Ела да видиш как е там овцо. Местните ми казаха, че площада стои разбит от няколко месеца. Махнали са мрамора  и сега се едни ровове, не можеш да минеш.
Направи ми впечатление, че на пощата също й махат мрамора. Май навсякъде се свалят мраморните облицовки и заминават незнайно накъде ???

на 3.11.2018 г. в 13:31, Без умствен капацитет написа:

искам да дава решения и да ги осъществява, а не да ни опява

Ами, че то имаше ли вето на президента, което да не бе отхвърлено от парламента? А парламента не са ли твоите водачи към светлото бъдеще и най- светли примери за подражание? Президента няма право да използва в речника си думата "блато", ама решения да осъществявал - съвсем фактологично е, че президентите ни осъществяват решения само, когато парламента е съставен от онези, които са издигнали и подкрепили кандидатурата му, инак са вечна контра един на други, а при такъв двубой президента няма как да спечели, просто мача е абсолютно неравностоен, дори военно положение да обяви, парламента ще гласува против и няма да има военно положение. Всичко, което трябва да се направи, за да се елиминира, каквато и да е инициатива от страна на президента е парламента да гласува против - и готово.

Тук въпроса е малко спорен, президента е върховен главнокомандващ на БА!То е ясно, че за да се измъкнем от блатото ще трябва да се нарушат временно някои правила.Проблема е, че ние и армия нямаме като хората.

на 4.11.2018 г. в 15:07, neroni написа:

Оня ден минах през Видин и се отбих из центъра му.
Ела да видиш как е там овцо. Местните ми казаха, че площада стои разбит от няколко месеца. Махнали са мрамора  и сега се едни ровове, не можеш да минеш.
Направи ми впечатление, че на пощата също й махат мрамора. Май навсякъде се свалят мраморните облицовки и заминават незнайно накъде ???

да видин работят ето снимки от проекта и работата

%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BD-1.gif %D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BD-2.gif %D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BD-4.gif %D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BD-3.gif T27-c3rop.jpg

а ето и в момента

991-ratio-remont-vidin.jpg 991-ratio-remont-vidin.jpg

а ето и центъра им

3_1.jpg 50314_2.jpg

В момента е само ровеве и дупки.

да видин работят ето снимки от проекта и работата

%25D0%2592%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B8%25D0%25BD-1.gif&key=26fff3bdd504921bfdfefcee91faae7a0ba525625b2ea92c1d1811a3b46d769a %25D0%2592%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B8%25D0%25BD-2.gif&key=567a3c67fa480fa7f1d8aac1851186feb92ef87ac07e7c934fd0ab6b7e751d6f %25D0%2592%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B8%25D0%25BD-4.gif&key=0abc93495d58bda31de61aa3902f81028e0610de59325956b5c29e38edc0f6dc %25D0%2592%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B8%25D0%25BD-3.gif&key=869db8af6d6bb8630273738282bc9648a829dbf34db27b611e0d2cb73249b716 T27-c3rop.jpg&key=192807df1e2b3f3fcf5b58db8e1f2bcc23c02d3246ab03a44db358ed5579bc88

а ето и в момента

991-ratio-remont-vidin.jpg&key=9f38422cec214c5d9c9d57c32bf031464cf1356450871d878f96a4950e23058c 991-ratio-remont-vidin.jpg&key=4ffc82efa3eb1d05d1fa33a104bd8b71bc3cee2d340d549b6200b5d8be02c45a

а ето и центъра им

3_1.jpg&key=0f70dd785204646dbbc67ff3799204068ee130d859a7b249352cbce3157339eb 50314_2.jpg&key=a238515e067d5553ab6ff89d1133f7defdae1fdb708783f1515db8cd4c7f7eb3

Тия снимки с мраморните плочки са стари. Сега всичко е ИЗВАДЕНО и се чакат плочки от Китай.

Изпратено от моят ZTE B2016 с помощта на Tapatalk

преди 20 минути, M.Николов написа:

Време е да се преосмислят нещата.

До сега г-н Президентът говореше с „дебели“ намеци и маса народ се правеше, че не разбира! Е, сега ви казва в прав текст какво става из тая територия, овладяна от крадци, простаци и мафиоти! Белким се усетите, че са ни превърнали в ОВЦИ за стригане и доене, и че никой от т.н. „управляващи“ не ебава бедния, гладния, мизеруващия, бездомника…Мнозина го осъзнават, но са се скатали като охлюви в черупките си! Веднъж за винаги трябва да разберем, че нещата не може да ги оправи САМО ЕДИН ЧОВЕК, па бил той и Месия. Не хванем ли тоягите да му помогнем, нещата няма да се оправят!

преди 39 минути, neroni написа:

До сега г-н Президентът говореше с „дебели“ намеци и маса народ се правеше, че не разбира! Е, сега ви казва в прав текст какво става из тая територия, овладяна от крадци, простаци и мафиоти! Белким се усетите, че са ни превърнали в ОВЦИ за стригане и доене, и че никой от т.н. „управляващи“ не ебава бедния, гладния, мизеруващия, бездомника…Мнозина го осъзнават, но са се скатали като охлюви в черупките си! Веднъж за винаги трябва да разберем, че нещата не може да ги оправи САМО ЕДИН ЧОВЕК, па бил той и Месия. Не хванем ли тоягите да му помогнем, нещата няма да се оправят!

Точно така е.

От нас се иска толкова малко, за да получим това, което искаме!

Просто трябва всички да излизем по площадите и да заявим, че не желаем повече да ни управлява мафия.

Цитат

"Може би в обръщението си президентът Румен Радев визира това, което той направи, когато определи служебния кабинет, да се започнат процедури "на тъмно". Демокрацията не е в опасност, тя е в опасност при служебен кабинет. Когато се реализират политики "на тъмно", когато се управлява еднолично в лицето на президента. Сега имаме парламент, имаме опозиция, парламентарно мнозинство. Имаме стабилно правителство и параметри, които ни отреждат до най-развитите държави в ЕС. Премиерът Бойко Борисов вече е цененият фактор за стабилността в Европа. Това дразни президента Румен Радев", каза Цветанов.

Той заяви още, че Румен Радев е президентът на БСП и единственият, който все още не е идвал в Народното събрание да направи своето обръщение. Това са координирани действия с БСП. Той знае, че дължи успеха си на това, че беше номиниран и подкрепен от БСП, допълни още вторият човек в управлението на ГЕРБ.

Отделно че аз не виждам  за какви подконтролни  медии и липса на критики  говори Радев, след като навсякъде се шири "опозиционна" бесепарска пропаганда.

Даже и социолозите са в техния хор. Как така "цензуриращата герберска "  власт допуска статистики че БСП ги са ги изпреварили ??? :)

Радев с коментар за критиците на словото му: Кое от това, което казах, не е истина? Да кажат!

Цитат
"Кое от това, което казах, не е истина? Нека да отговорят на този въпрос! Благодаря!" Това заяви в Париж президентът Румен Радев, след като бе помолен от пратеника на Канал 3 да коментира реакцията на Цветан Цветанов на собственото му обръщение към народа по повод 29 г. от 10 ноември.

В него държавният глава предупреди, че демокрацията в България е застрашена. Острата реакция на председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов не закъсня: "Президентът за пореден път доказа, че той е разединител, а не е обединител на нацията, както му е вменено като функция от българската  Конституция. Президентът Румен Радев не може да излезе от сянката на БСП".

Голямо "отговаряне" пада, а Цветанов е в стихията си, както винаги.

Манипулатори нещастни!

преди 7 часа, Мойра написа:

Точно така е.

От нас се иска толкова малко, за да получим това, което искаме!

Просто трябва всички да излизем по площадите и да заявим, че не желаем повече да ни управлява мафия.

Доколкото знам на 11 ноември тази година т.е. утре в неделя ще има протести из всички областни градове. Съжалявам, че средствата не ми позволяват да ида до Пловдив и аз да протестирам. Но тези от вас, от форума, които сте в големите областни градове може и трябва да излезете и да протестирате срещу геноцида на правителството. Е, това не се отнася до Миро и ОФцЪта (те са “умни и красиви"):D

преди 1 час, Мойра написа:

Радев с коментар за критиците на словото му: Кое от това, което казах, не е истина? Да кажат!

Манипулатори нещастни!

От човек почти завършил училище за малоумници толкова.
Познавам човек, на който Цветанов е първи братовчед на баща му, демек племенник май се пада.. Не иска да чуе за него, а и цялата им фамилия са отвратени от малоумника.

преди 9 часа, Мойра написа:

Колко пъти още?

преди 1 час, sound написа:

Колко пъти още?

Колкото е нужно!

Днес разговаряйки с една съседка засегнах протестите, а отговорът, който получих ме изуми: "Не се интересувам от политика. На нас не ни достигат парите, а всичко поскъпва, иде зима и не знам как ще плащаме тока, майка ми е на легло, лекарствата скъпи..."

Всеки с разбиранията си...

преди 5 часа, Мойра написа:

Манипулатори нещастни!

Отговора ти го дадох по горе.

Къде видя цензура, къде видя слугуване на медиите, като повечето, определено повечето, си пеете съвсем необезпокоявани червената фейк-пропаганда ?

Дори по социологически проучвания, БСП надмина ГЕРБ / което е пълен нонсенс но това е отделна тема/ .

Какво още ревете ? Първи сте. Никой не ви мачка, нито цензурира.

Виж.. един ден наистина може би и ще има наистина медийно обслужване и тотално обсебване и монопол в управлението.

Нещата се познават в сравнението .

виж какво е в Турция, виж какво е в Русия. недай боже да им настигнем нивото на промивка на мозъците и цензура.

Където да постнеш карикатура на Ердоган или Путлер е криминално престъпление.

Сега  не съм чул да има съд за  някой постнал тиква за бат ви Бойко , нали ?

Ама ви се ще май а ?

По точно обратното. Да газите всичко позитивно в държавата

И с кеф ще го правите. Както '45-та

преди 4 часа, karadzha написа:

Доколкото знам на 11 ноември тази година т.е. утре в неделя ще има протести из всички областни градове. Съжалявам, че средствата не ми позволяват да ида до Пловдив и аз да протестирам. Но тези от вас, от форума, които сте в големите областни градове може и трябва да излезете и да протестирате срещу геноцида на правителството. Е, това не се отнася до Миро и ОФцЪта (те са “умни и красиви"):D

Ами дай повече инфо .

Заповядай. Някой пречи ли ти да протестираш.

За мен проблема е друг - че не съм чул за каво ще протестирате.

Имаше във фейк-сайтовете ко4.бг. истината.бг. бла бла...  постове от рода на... "Срочно , ШОК, Само СЕГА ! " Протести .. бла бла бла.. ма не дочетох... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

на 10.11.2018 г. в 13:22, miro20 написа:

"и параметри, които ни отреждат до най-развитите държави в ЕС. Премиерът Бойко Борисов вече е цененият фактор за стабилността в Европа. Това дразни президента Румен Радев", каза Цветанов."

Мирко, не знам дали се усещаш, но това е вица на десетилетието!:angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 3

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.