Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 6 минути, dedidi написа:

Малко се говори за участието му в  някои тържествени чевствания или други събития от национален характер.

Кои например ?

преди 7 минути, dedidi написа:

Мисля, че не е редно Цветанов и някои други покрай него постоянно да се изказват публично срещу президента, сякаш стоят над него.

Всеки има право на мнение. Проблем ли имаш с това  ?

Само защото ти "харесва " чисто субективно пРезидента ???

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 минути, miro20 написа:

Кои например ?

Всеки има право на мнение. Проблем ли имаш с това  ?

Само защото ти "харесва " чисто субективно пРезидента ???

Твоите мнения ги "четем" само няколко души (и се смеем), но не ги показват по телевизията.

Не говорим за моите мнения.

Попитах " кои например"  ? За учасията на пРезидента

от "национален характер" 

преди 1 час, miro20 написа:

За тях ще говорим, когато имаш твои мнения и ги напишеш :)

преди 18 часа, miro20 написа:

Попитах " кои например"  ? За учасията на пРезидента

от "национален характер" 

Не си ми копал на лозето, че да ти дължа подробни обяснения.

Ако ще ги коментираш, "твоите хора" ще ти ги подберат (както става обикновенно).

Или си вундеркинд?

аха... :)  Очевдино дори толкова лесен въпрос те затруднява. Дали защото просто виждаш че ще се изложиш с какъвто и отговор да дадеш ? Особенно когато въобще не е вярно че "малко се говорело" за изявите му.

Това за пРезидента също предполагам ще ви е интересно :

https://terminal3.bg/proizshestvijata-na-semejstvo-radevi-koito-prezidentat-opredeli-kato-vnushenija/

Все пак е изява нали ?  на всеславянска антология на поезията.... само дето не това е насоката на "изявата" му, но както и да е... Едва ли някой му е интересно какво точно е посещавал във военния клуб 

Но ак искате коментирайте  поезията :)

Миро, жалък си като Цвъки. Гледах го вчера вечерта в "Лице в Лице", и той я квакаше тая мантра с "произшествията". Беше като краставо дупе, след третиране на тялото с рициново масло. Дрис, дрис, дрис.

преди 2 минути, sliderum написа:

Миро, жалък си като Цвъки. Гледах го вчера вечерта в "Лице в Лице", и той я квакаше тая мантра с "произшествията". Беше като краставо дупе, след третиране на тялото с рициново масло. Дрис, дрис, дрис.

амиа ти май го гледаш от по долу и си да не казвам какъв щом мислиш за задните му части

преди 5 минути, sliderum написа:

тая мантра с "произшествията".

пРезидента и вие, дали сте чували израза "кой ми сра в гащите" ??

:)

преди 3 часа, miro20 написа:

кой ми сра в гащите

Е, не знам на кой си дал гащите си , така че не мога да отговоря.

преди 1 минута, sliderum написа:

Е, не знам на кой си дал гащите си , така че не мога да отговоря.

Ах да.. верно .. ти нямаш мнение по темата . Тогава защо ме цитираш  ?

Защо случките са на принципа "кой ми сра в гащите" съм го казал по назад,  и нямам какво да добявя.

Твоето е троелне и заяждане . .. т.е. Бегай по баира...

преди 2 минути, miro20 написа:

Ах да.. верно .. ти нямаш мнение по темата . Тогава защо ме цитираш  ?

За себе си ли говориш?

току-що, sliderum написа:

За себе си ли говориш?

Не. Аз говоря по темата за Радев, и те връщам с насоки пак за казнао за Радев.  Ти какво за Радев си казал , че нещо не се сещам ?

преди 7 часа, miro20 написа:

Не. Аз говоря по темата за Радев, и те връщам с насоки пак за казнао за Радев.  Ти какво за Радев си казал , че нещо не се сещам ?

Ти лъжеш в темата за Радев, също както Цветанов лъже. Примерно последният "инцидент" с колата на НСО не е пътувал президента, а ти го отчиташ като негов негатив. А колата е на НСО, шофьора е на НСО, те си имат съответното обучение. Пътникът, който сяда в колата им казва къде иска да бъде откаран, не из казва откъде да минат пътя до избраната дестинация, нито как да карат. Ако има виновен въобще, това е шофьорът. Така че и ти и Цветанов лъжете и се опитвате слъжи да очерните президента на България.

преди 2 часа, sliderum написа:

Ти лъжеш в темата за Радев

айде пак на амбразурата :)  Цитирай ме  от по горе кое съм излъгал ?  Цитат , тире - ето това е лъжа от Миро ? хайде..

преди 12 минути, miro20 написа:

айде пак на амбразурата :)  Цитирай ме  от по горе кое съм излъгал ?  Цитат , тире - ето това е лъжа от Миро ? хайде..

Малко ли е цитираният от теб линк. Приема го като част от "твоето" "мнение".

Редактирано от sliderum
кавички (преглед на промените)

Радев е марионетка на партиите и е същият мухльо като Плевньо. Ще направи всичко възможно да задържи сегашното статукво и партиите на власт.

Хора, ако все още не знаете или нямате информация, ИМА ВНЕСЕНА ПЕТИЦИЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА И В ПАРЛАМЕНТА

ЗА ИНИЦИИРАНЕ НА ОБЩО НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ - НАРОДЪТ И ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДА ГЛАСУВАТ И ДА РЕШАТ ДАЛИ ИСКАТ СТАРИЯТ МАФИОТСКИ ПАРТИЕН МОДЕЛ ДА БЪДЕ СМЕНЕН С ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ .

В МОМЕНТА РАДЕВ МЪЛЧИ КАТО РИБА(ДА НЕ КАЖА ПО-СИЛНА ДУМА) И НЕ ОБЕЛВА ДУМА ПО ВЪПРОСА ЗА РЕФЕРЕНДУМА. 

преди 44 минути, gagodrago написа:

....ИМА ВНЕСЕНА ПЕТИЦИЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА И В ПАРЛАМЕНТА

ЗА ИНИЦИИРАНЕ НА ОБЩО НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ - НАРОДЪТ И ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДА ГЛАСУВАТ И ДА РЕШАТ ДАЛИ ИСКАТ СТАРИЯТ МАФИОТСКИ ПАРТИЕН МОДЕЛ ДА БЪДЕ СМЕНЕН С ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ .

В МОМЕНТА РАДЕВ МЪЛЧИ КАТО РИБА(ДА НЕ КАЖА ПО-СИЛНА ДУМА) И НЕ ОБЕЛВА ДУМА ПО ВЪПРОСА ЗА РЕФЕРЕНДУМА. 

Ти в съзнание ли си бре ?! Приискало му се пряка демокрация ! :angry:

Ще ти дам аз на теб една пряка демокрация ! :hit:

....Та ! Президента какво да каже ? Не му е работа !

Каква му е работата ли ? Да обединява нацията ::)

....Справка Древна Гърция , Перикъл - родината на Демокрацията.......ще останеш изненадан от "що е то Демокрация ? "....

Ха ! Езоп , оня дето е писал басни , е бил......роб - за сведение само....:)

преди 57 минути, by_chechi написа:

Ти в съзнание ли си бре ?! Приискало му се пряка демокрация ! :angry:

Ще ти дам аз на теб една пряка демокрация ! :hit:

Дай ми де.

преди 6 часа, by_chechi написа:

Каква му е работата ли ? Да обединява нацията ::)

В новата ни а и по стара  история, имаме ли по голям разеденител от сегашния пРезидент ?

Румен Радев: България и Полша призовават за незабавно освобождаване на украинските кораби

Цитат

„По време на нашата среща обсъдихме с тревога критичните отношения между Русия и Украйна. И призоваваме за сдържаност, за разум, за деескалация чрез диалог, без употреба на сила, за гарантиране на свободата на гражданското корабоплаване, за незабавно връщане и освобождаване на корабите от страна на Руската федерация. За нас като страни от този регион е много важно да не допуснем по-нататъшна ескалация“, заяви Радев.

Това е казал Радев.

Цитат

От своя страна полският държавен глава Анджей Дуда обясни, че е трудно да се пренебрегне това, което се случва.

„И няма съмнение, че е необходима деескалация на напрежението. Украинските моряци, които бяха пленени от руските войски, трябва да бъдат освободени. Това е състояние, което ние не можем да приемем. И ние с президента Радев нямаме съмнение, че са нужни по-нататъшни действия тези конфликти да приключват. И с всички сили призоваваме за това. Полша ще се включи в международните действия, които ще се реализират от международната общност, за да се приключи с това. Няма съмнение, че Русия е агресор и за пореден път се случва нарушаване на споразуменията, сключени между Русия и Украйна. И това не може да се приеме.

Това е казал Дуда.

Ще ви обясня, защо разделих изказванията.

Когато прочетох новината в различни медии, прочетох и коментарите, които ме изумиха.

Твърде много от коментаторите бяха приели казаното от полския президент като казано и от Радев.

Явно мнозина не умеят да четат правилно. :(

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Кой в чии териториални води е нагазил с бойни кораби ? Пък нека да са само три щайги някакви , смотани...

Защо на всички клипове на среща се вижда Керч ?

Някой изобщо наясно ли е с понятията ?

Кой е Агресора ? Кой е провокатора ? И от там нататък правни съображения , коментари......

..............................................................................................

Отделно се чудя как всички може да са толкова безобразно тъпи , или да се правят на такива - ни чули , ни видели .

На кого не му е ясно , че Крим е вратата към Сибир ! А без Сибир няма Русия......

Севастопол (Крим) през крив макарон ще го гледат всички дето им текат лигите . Или САЩ да се готвят за "малко цунами"......А покрай САЩ и ние , защото празните тикви фрашкани с акъл.....

Пак питам , кой е агресора ?

.............................................................................

За Севастопол (Крим) през ВСВ война се е водила . Резултатите са известни !..........безмозъчни тъпанари Право седнали да обясняват......

........................................................................

Мили деца недорасли за ум и разум ! Цялата тази тъпанарска история за малоумни е за да се въведе военно положение (въведе се ! ) и да няма свободен , народен избор в Украйна . Те ти Демокрация и ценности !.....Или както точно се пееше в една песен : " Царят се казва РЕ , останалите са ПУБЛИКА...."

Кога ще порастете ?:(

Да се откажем от АЕЦ , потоци разни , военни бази да правим , ни пращаха американски сенатори . Днес поляци ни пращат да им ближем насраните задници - до къде я докарахме ......:angry22:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.