Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 час, dedidi написа:

Че има ли по-голяма "кукла на конци" от любимия ти министър-председател?

"Европа иска....., Европа каза......"

аз го казах Европа няма право да се меси в вътрешните работи - просто се ползва думата Европа за оправдание от политиците

европа има право да контролира изпълнението на проекти които са финансирани от Европа, и да проверява изпълнени ли са изискванията

Какво да правя че някои медии ти бъркат съзнанието - това показва просто че мисленето не ти се отдава, проблема е твой

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 52 минути, Без умствен капацитет написа:

Какво да правя че някои медии ти бъркат съзнанието - това показва просто че мисленето не ти се отдава, проблема е твой

Велика мисъл! 

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

по добре да закрият тази длъжност, пари на вятъра и то не малко

хем от заплата ще се спести хем и от направа на избори

:lol6:

преди 46 минути, nikssi написа:

Велика мисъл!

значи и ти си за, хайде утре на стачка пред президентството

9453862q.png

сега е време на малобройните протести и после Мойра ще напише

многолюден протест изпълни пространството пред президентството

преди 6 часа, ostavime написа:

Абе по-добре Радев,  от колкото Плевнелиев. 

Ако се абстрахираме от "боята " им , и преценим кой е по последователен в действията си , Радев издиша тотално. Напомпаха му имиджа с прекалено много очаквания и пропаганда, което обаче не е достатъчно.

Както каза МАрешки - Хайде като има толквоа амбиции и мераци за действия, да стане поне кмет на СФ. Да го видим  в действие.

Нека да си има своя позиция, проруска, пропутинска или про японска , няма проблем . Но по противоречиви и нелогични изказвания и позиции ,не сме виждали при никой друг.

https://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/intervyu/georgi-koritarov-predskazanieto-e-na-anna-politkovskaya-vladimir-putin-mozhe-da-predizvika-voyna?fbclid=IwAR2DaX3l6kudr9ioC5kcSKdmnK0ZwihIm73dt7ClzjjF-vWkHu0hek2_Ti0

Цитат

- Кога трябва да вярваме на Румен Радев – когато казва, че пленените моряци под украински флаг трябва да се освободят от Русия, или като защитава Кремъл от останалите европейски страни? 

- Аз не виждам нито една рационална причина да се вярва на Румен Радев, защото той влезе в политиката като един изключително неопитен и неподготвен човек. До ден днешен не е ясно чия концепция и чий политически анализ стои в основата му като кандидат за президент, подкрепен от социалистическата партия. Мая Манолова имаше изключителен престиж и рейтинг, които бяха в пъти повече от тези на Румен Радев. Тя обаче беше пренебрегната от Корнелия Нинова. Лидерът на БСП застана зад напълно неизвестния от гледна точка на политически потенциал ген. Румен Радев. Трябва да си спомним и за разговорите, които са проведени с ген. Леонид Решетников. Съвкупно може да си направим извода за избор на г-н Радев за кандидат-президент. Голямата въпросителна е защо той не разви политическата си експертиза. Това би се случило, ако направи опит да бъде самостоятелен като политическа фигура. Екстравагантните послания и фигури дори с фокусничество обаче могат да донесат успех. 

- Държавният глава заяви, че Европа не трябва да е заложник на украинските амбиции. На кого тогава според президента трябва да бъдем заложници?

- Според мен, той не е имал съветник, който да коригира неговото говорене, за да допуска подобни реплики, с които казва, че не трябва да сме заложници на международни структури, към които стратегически страната ни се стремеше към членство. Не бива да се търси нищо сериозно в говоренето на Румен Радев. Липсата на познания, повърхностното говорене и хаотичните му политически действия не са повод за сериозни анализи и за доверие.

- Успява ли да употреби успешно президента Корналия Нинова за предстоящите избори? 

- Разбира се. Румен Радев беше употребен и тепърва ще бъде експлоатиран като едно от оръжията на  БСП, чрез които ще се опитва да доказва, че е потенциална алтернатива. В контекста на европейските избори, левицата ще заложи на три основни компонента – на национализъм, на откровен антиатлантизъм и на преплитане с президента Румен Радев. 

- Ако плановете на Корнелия Нинова не се сбъднат, какво ще се случи с политическата кариера на държавния глава? 

- Няма да се случи нищо. Г-н Радев ще си остане президент. Той има достатъчно време, за да довърши своя мандат. Президентската двойка не е Румен Радев и Илияна Йотова, която има политически потенциал, а Румен и Десислава Радеви. В крайна сметка, те ще са реализирали една своеобразна българска мечта. Правя съпоставка с американската мечта като понятие. Със сигурност в САЩ има много хора, които не са генерали, но искат да извадят генералския жезъл. В случая ген. Румен Радев извади една генералска палка. 

- Възможно ли е държавният глава да реализира свой проект или дори партия, зад която да застане? 

- Досегашните практики, в които бивши президенти оглавяват партии, както Петър Стоянов и Георги Първанов, показват, че са неуспешни. Не мисля, че Румен Радев би направил подобна грешка. В крайна смета е едно какво мисля аз, а друго – какво ще стане. Ако Румен Радев направи проект, той едва ли ще бъде успешен. 

Коритаров отново в десятката .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 минути, nikssi написа:

ОфцътЪ почна сама да си говори .... :D 

ми да така създаваме усещане че сме много, само трабваше да си направя още 2 рега

преди 27 минути, Без умствен капацитет написа:

ми да така създаваме усещане че сме много, само трабваше да си направя още 2 рега

Последно кой е БОТ? 

Поредната помия...и то не от друг, а от Коритаров(агент Алберт)!

Тези са най-долни и опасни(Коритатов, Инджев и др.) бързо се ориентират от къде духа вятъра и винаги заемат необходимата поза, за да могат да се възползват от новите възможности, от върли комунисти и русофили, станаха върли антикомунисти и американофили!

"На 21 ноември 2008 г. е уволнен от Нова телевизия. Официалната версия за това е неспазването от страна на водещия на принципите на журналистическия плурализъм и използването на телевизионния екран за лични цели."

https://bg.wikipedia.org/wiki/Георги_Коритаров

Министерството на околната среда и водите (МОСВ) обяви процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ "Мерки за подобряване качеството на атмосферния въздух" на обща стойност 111 442 101.58 лв. Парите са по оперативна програма "Околна среда 2014-2020 г.", а бенефициентите по процедурата са Бургас, Видин, Димитровград, Монтана, Пловдив, Смолян и Столичната община, съобщи пресцентърът на екоминистерството.

преди 14 часа, nikssi написа:

Последно кой е БОТ? 

но не съм направел, за разлика от други

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

Парите са по оперативна програма "Околна среда 2014-2020 г."

2014г. май не управляваше Боко, да не би да се опитваш таз програма за околната среда да я припишеш на ГРОБ? 

току-що, sliderum написа:

2014г. май не управляваше Боко, да не би да се опитваш таз програма за околната среда да я припишеш на ГРОБ? 

умник от 2014 явно не се е работело по нея, незнам причината, може и да е са е спрели от Европа

и ти го каза виновен не е ГЕРБ защото 2014 не ГЕРБ са на власт

преди 19 часа, M.Николов написа:

Поредната помия...и то не от друг, а от Коритаров(агент Алберт)!

Тези са най-долни и опасни(Коритатов, Инджев и др.) бързо се ориентират от къде духа вятъра и винаги заемат необходимата поза, за да могат да се възползват от новите възможности, от върли комунисти и русофили, станаха върли антикомунисти и американофили!

Всъщност, въпреки агентурното им минало, нямам спомен да са си променяли позициите спрямо къде духа вятъра.

Ще се радвам ако греша да ме поправиш с аргументи . :) Отделно от техните лични качества, казаното от Коритаров е точно в 10-ката. 

Другото интересно е как двама наши президенти, бивш и настоящ бяха впрегнати в една кауза. Не ти ли се струва странно ???

https://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/de-profundis-dvama-balgarski-prezidenti-peyat-na-edin-glas-v-podkrepa-na-ruskiya-interes?fbclid=IwAR0gaTtlsMguy2d_7phg7ERc-1bMU57m4-JTwZN--adeGykXOewILbDo3TE

Конктретно  за Радев, пък се потвърждават още едни съмнения за един по глобален план

https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/amerikanski-razuznavach-rumen-radev-e-chast-ot-plan-na-putin-za-dominatsiya?fbclid=IwAR1XHH6-NmeeqtTP9VVQabQmbF-eAXMl52Rib_ee1Lk5RVSrHMAwQcb4ods

Та... Николов, ако Радев е твоя пРезидент, съжалявам , но той не е моя, български президент който искам да отстоява не чужди , а български интереси.

Нито Първанов, нито Радев са такива.

преди 1 час, miro20 написа:

Всъщност, въпреки агентурното им минало, нямам спомен да са си променяли позициите спрямо къде духа вятъра.

Ще се радвам ако греша да ме поправиш с аргументи . :) Отделно от техните лични качества, казаното от Коритаров е точно в 10-ката. 

Е, чакай де, така ли се сменят политически строеве всеки ден, това да не са гащи?

Двамата агенти, за които става на въпрос до преди 30 години нямаха проблем да учат в "противната" им сега Русия, да ядат и пият на маси платени от БКП, да обикалят света пак за сметка на партията майка, да ползват всички облаги от това да си агент, като израстване в кариерата и добър жизнен стандарт!А след като се смени строя и дойдоха новите началници, обърнаха палачинката и почнаха да се оплакват от бившите си шефове!Ама иначе те не били си сменяли позициите, да бе, да те хората не помнят, кой какъв е бил!:hush:

Другото интересно е как двама наши президенти, бивш и настоящ бяха впрегнати в една кауза. Не ти ли се струва странно ???

Добре, нека ти задам един простичък въпрос.Ако газа от втората тръба не мине през България, а я заобиколи през Гърция, кой ще загуби България или Русия?

За теб въобще възможно ли е един проект да е изгоден, както за Русия, така и за България?

Конктретно  за Радев, пък се потвърждават още едни съмнения за един по глобален план

Нали не очакваш да коментирам една художествена книга?

Автора бил аналитик от разузнаването, хубаво, но да ти кажа под секрет много от прогнозите на такива "аналитици" никога не се сбъдват!Знаеш ли, че нито един аналитик в САЩ не успя да предвиди, че СССР ще се разпадне?!!

преди 2 часа, miro20 написа:

Та... Николов, ако Радев е твоя пРезидент, съжалявам , но той не е моя, български президент който искам да отстоява не чужди , а български интереси.

Моя и на около 70% от българите!

А вие ще чакате следващите избори.;)

преди 47 минути, M.Николов написа:

Двамата агенти, за които става на въпрос до преди 30 години нямаха проблем да учат в "противната" им сега Русия, да ядат и пият на маси платени от БКП, да обикалят света пак за сметка на партията майка, да ползват всички облаги от това да си агент, като израстване в кариерата и добър жизнен стандарт!А след като се смени строя и дойдоха новите началници, обърнаха палачинката и почнаха да се оплакват от бившите си шефове!Ама иначе те не били си сменяли позициите, да бе, да те хората не помнят, кой какъв е бил!:hush:

Какво ми казваш в момента ? да сме верни до гроб на цоциализма затова че сме дишали  ли ??? и преданни на партията ???

Що за простотии ??   Имаме си база някаква и на образованието и на манталитета, и на АйКю-то. От тук нататък всеки си разсъждава със собствения си мозък.

Училището и образованието , другарю, не е за да възпитава до гроб верни на системата и партията , хора. Набий си го в изпрания мозък .

Сега се върни обратно и акжи кое от казаното от Коритаров не е вярно.

преди 52 минути, M.Николов написа:

Добре, нека ти задам един простичък въпрос.Ако газа от втората тръба не мине през България, а я заобиколи през Гърция, кой ще загуби България или Русия? 

И аз ти зададох и не само на теб простичък въпрос - Защо така помпозно се представя тръбата от ТП, и се вменява вина за "загубения по наша вина ЮП" , след като първо - ЮП бе спрян от Путлер, и второ - правилата за ТП са същите каквито за ЮП.

Хайде кажи ми , защо бе необходимо да се фръцка Путлер да спира по краткия като разстояне ЮП, и да пуска тръба от ТП, като условията са същите и непроменени от Брюксел ?

а ?

преди 54 минути, M.Николов написа:

За теб въобще възможно ли е един проект да е изгоден, както за Русия, така и за България? 

Може разбира се . И това е равноправни , а не монополни натрапени от  Газпром, условия,  според които щяхме да сме просто териториален придатък на руската територия и нищо повече. Сега се говори за хъбове, за пазар, за търгове на количества и т.н.. Което не би било реално при рашисткия вариант.

Странно е как плюете всичко казано по темата от години което е именно в тази посока- за равноправни и пазарни условия  , и ревете за монополния рашистки вариант на газовите проекти.

Не ви разбирам , наистина.

преди 56 минути, M.Николов написа:

Нали не очакваш да коментирам една художествена книга?

Както искаш . Това е просо един анализ-мнение, което се потвърждава  в глобален план , сравнено с политиките в другите страни.

Не знам за СССР, но в случая всички признаци , споменати от автоа, са си верни . Обори тях де ?

преди 58 минути, M.Николов написа:

Моя и на около 70% от българите!

Да, и герберисти и др са гласували за него . Това променя ли  оценките на сегашните му действия като мижитурка и чужд лобист ?

преди 59 минути, M.Николов написа:

А вие ще чакате следващите избори.;) 

Президентските  избори, особенно последните , въобще не са били важни , дори както още  тогава съм казвал, бяха умишлено загубени от ГЕРБ.Никой лидер не си прави сепуко, казвайки преди втория тур че кандидатурата му не е добра... Както и да е.

А вие не знам кои избори ще чакате , но с такива мижитурки и фейк-пропаганда,  за парламентарни въобще и не се надявайте. :)

Значи хамериканците трябва да са вечно признателни на Обама ли примерно  ? Или който сега учи , да е верен "тръмпист" ?? :)

Не е смешно.Тъпо е, умнико :)

И разбира се, нищо не коментираш по същество на казаното за пРезидента.

Нормално, плюеш всичко на което не можеш да отговориш и не ти изнася :)

на 7.12.2018 г. в 4:50, miro20 написа:

Значи хамериканците трябва да са вечно признателни на Обама ли примерно  ? Или който сега учи , да е верен "тръмпист" ?? :)

Мирко, ти идиот ли си?

Какво общо има твоя "пример" с това, което аз съм написал?

И как ще коментираш думите на гръцкия президент?

"Ципрас призова Европейската комисия да не прилага "двойни стандарти" по отношение на "Турски поток", който, по думите му, ще донесе само добрини за региона, и за европейската икономика като цяло."

https://news.bg/int-politics/putin-obyavi-za-napalno-realistichno-turski-potok-da-mine-prez-gartsiya.html

Или и той е проруски и работи за интересите на Русия?

А я виж какво е казал и специалния му съветник!:speak:

" Специалният съветник на гръцкия премиер Димитриос Веланис пък коментира пред руската телевизия RT за "фанатично настроените" против руския газ страни от Европейския съюз."

А иначе тук президента Радев отговаря и на въпроса ти за новата книга на американския аналитик:

https://novini.bg/bylgariya/politika/513965

преди 1 час, M.Николов написа:

А иначе тук президента Радев отговаря и на въпроса ти за новата книга на американския аналитик:

Внимателно прочетох, но не видях дума коментар за срещите на Решетников с партията му БСП ? :) и генерираните лъжи  след този скандал ? 

Мирко, ти идиот ли си?

Какво общо има твоя "пример" с това, което аз съм написал?

Пряко. Ти обвързваш обективни фактори като получено образование и работа в социалистически партийни условия, и прехвърляш автоматично че трябва да служат на "комуннизъма и партията " и да са вечно признателни и верни до гроб .

Ето това е идиотско !

Да ти върна въпроса тогава - Ти идиот ли си ?

И как ще коментираш думите на гръцкия президент?

"Ципрас призова Европейската комисия да не прилага "двойни стандарти" по отношение на "Турски поток", който, по думите му, ще донесе само добрини за региона, и за европейската икономика като цяло." 

Премиер, не президент. Бих коментирал че вадиш  изречение от контекста. Цялото е :

Цитат

С думите, че диверсификацията означава увеличение, а не изключване на възможни енергоизточници, Ципрас призова Европейската комисия да не прилага "двойни стандарти" по отношение на "Турски поток", който, по думите му, ще донесе само добрини за региона, и за европейската икономика като цяло.

Ти така и нямаш отговор защо приветствате руския монопол, и плюете всичко що е "други източници" и диверсификация .

ЮП да ти напомня,  бе изцяло вариант на такъв монопол, където ние сме безгласна буква .Поне да бе предвидено плащане за това безгласие, но и това се оказа пълен фейк и лъжа на Путлер за дивидентите. Мога да те върна към темата за това.

Или и той е проруски и работи за интересите на Русия?

Работи за гръцките си интереси . Затова прави мили очички на Пултер . Нормално.

Хайде когато договори нещо конкретно за тръбата през Гърция, дай да сравним дали ще са на такива условия както бе рашисткия ЮП у нас .

Ще ми е изключително интересно. :) Защото в едно съм сигурен - нито условията на ТП, нито на останалите държави могат да се сравнят по сервилност и  неизгодност, както нашия първоначален ЮП.

В този смисъл се радвам че ЕС въобще не са си променили позицията спрямо изискванията и правилата за България и тръбата която евентуално ще минава нито когато Путлер спря ЮП, нито сега с ТП.

преди 33 минути, miro20 написа:

Пряко. Ти обвързваш обективни фактори като получено образование и работа в социалистически партийни условия, и прехвърляш автоматично че трябва да служат на "комуннизъма и партията " и да са вечно признателни и верни до гроб .

Разбираш ли си сам какво пишеш?:wub:

преди 36 минути, miro20 написа:

Премиер, не президент. Бих коментирал че вадиш  изречение от контекста. Цялото е :

Нали критикувахте президента за думите му към ЕС за двойните стандарти, а ето сега същото го казва и Ципрас!

Дали в Гърция ще му скочат такива като теб?

преди 6 часа, Мойра написа:

Ами я да синтезираме ?

- Още отначалото повтори внушението от една ЛЪЖА - за Костинброд.давайки го в редицата примери покрай купен вот, мъртви души и т.н.  като нарушения и  "съмненията в демокрацията"

А Костинброд си бе ченгесарска бесепарска манипулация.https://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/-aferata-v-kostinbrod-aktivno-meropriyatie-na-bsp-i-podvlasnite-y-prokurori-20611

- Защо не седнете с ББ и да се разберете ? - "Диалгога няма да реши проблемите." :angry:

- Вие сте избран от всички, а обсъждате само програмата на БСП за "Визия на Бългаиря"  и се срещате само с Корнелия ? -  "Правителството имало буксуващи програми , а "визията за България на БСП имало ясни идеи за реформи и модернизация "  :laughing5:

/Само дето всеки път червените се оакват когато са на власт, а "визията " им е сосбтвените далавери. Браво, другарю пРезидент !  /

- Критикувате, но казвате че не искате избори . КАкво всъщност предлагате  ? - "Стратегическа убедителна алтернатива " :ohmy: без да застава зад нея  и поема отговорност .

- Нещо положително или успех на правителството - нищо. И примера с полетите му :)

- за скандалите - Някой се опитвал да замаже случаи с апартаментите си със тези за роклите и шофьорите на президентшата и небрежно попълнена разписка за пътуванията.... :)

Едното не изключва и не оправдава другото бре другарю пРезидент .Да си мълчим ли ?

- скандала в Азовско море -  "имало повече от две страни в конфликта" :shock11: " Европа да не става заложник на вътрешнополитическите амбиции на Киев" :ohmy: "Не бива да посочваме кой, а принципно.. бла бла бла"... :angry: Ехооо..  не Украйна си присвоява контрол над цяло море, не Украйна блокира международни води, не Украйна пленява чужди моряци, не Украйна прави аншлуз на полуостров , не Украйна вкарва восйки и хибридни "доброволци" в чужда държава.

- А Русия ?  "мън мън мън... дава ни знаци за трупано от десетилетия недоверие към България" .... "Русия претърпя загуби от нашия отказ от ЮП "  / Което си е лъжа разбира се. ЮП бе спрян от Путлер/

- Е добре де, всички проекти на Русия ли са добри за България . - "мън ммън ... "  и стандартните клишета за наши и  европейски интереси , и нито грам критика за негативите от рашистката политиока към нас.

Какъв е извода от това интервю Мойра ?

- пак тотално партиен пРезидент, с тотално зависима позиция и от чужбина, също.

преди 51 минути, M.Николов написа:

Разбираш ли си сам какво пишеш?:wub:

Очевидно ти сам не си разбираш. Говориш ми за агент Алберт, Инджев, и останалите простотии,  и когато ти ги навра и докажа че са идиотизми, ти пак се правиш на такъв :)

преди 51 минути, M.Николов написа:

Нали критикувахте президента за думите му към ЕС за двойните стандарти, а ето сега същото го казва и Ципрас!

аз бих искал да видя тези двойни стандарти . Това което към момента ми е известно , позицията на ЕС за тръбата от ТП  е абсолютно съща каквато бе за проекта ЮП. Говорим и за интерконектоири и за търгове , и т.н. все неща които ги нямаше при рашистките условия на ЮП, и срещу което бе Брюксел.

И тук пак се връщам към последните думи от интервюто в Панорама на пРезидента по горе  по темата - защо не коментира това, а се вайка че "вина имат всички правителства за отказа от ЮП ". Повтарям - КАЗВА ВИНА .

и не пита защо рашисите за да ни натрият носа, са съгласни ПАК НА СЪЩИТЕ  условия до границата ни , каквито бяха поставени за ЮП, но заобкаляйки ни  с ТП  ?

Това и теб съм те питал, ама ... не ти изнася реторичния  отговор , нали ? Защото някои "братушки" разбират "братството" като налагане на единствено техни интереси, а всичко различно е .. налагане на виновност у нас.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

А ! То и други им е напрвило впечатление сервилното антибългарско поведение на пРезидента Радев

https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/feysbuk-zashto-predi-izyavleniyata-na-radev-ne-kazvat-govority-moskva?fbclid=IwAR3b5dPypsY5YtbGhz_lhWRJjNBA8PcVxD4Wn6KBLrTZKUzvm2Hjy2srZZg

:)

Очевидно ти сам не си разбираш. Говориш ми за агент Алберт, Инджев, и останалите простотии,  и когато ти ги навра и докажа че са идиотизми, ти пак се правиш на такъв :)

Смешкооо, смешкооо, аз ти показвам, че цитираните са ползвали много привилегии от държавата осигурени им от партията-майка БКП, а след това обърнали политическите си възгледи на 180 градуса и започнали да плюят бившите си шефове и съпартийци!А ти се опитваш да ги сравняваш с редови американци, не получили никакви облаги от държавата!:angry:

аз бих искал да видя тези двойни стандарти .

Ще ти отговоря, когато ти ми отговориш на двата въпроса, които ти зададох за "Северен поток".

Това и теб съм те питал, ама ... не ти изнася реторичния  отговор , нали ?

И отново се убеждавам, че не знаеш какво пишеш.

Няма такова понятие, като "реторичен отговор"!:)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.