Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, ОдаР написа:

Мирко, забрави ги тия чалъми вече да вкарваш приказки в устите на хората бе!

Ахааа.. ти си говорел за друго ??? Е аз още отначало въпроса ми бе  :

преди 18 часа, miro20 написа:

Допускам разбира се да ми е слаба паметта, затова ще те попитам - Хайде, дай пример, кога и кой наш президент е  имал противоречиви изказвания, говорене навън едно , тук друго и т.н.  за каквито Радев вече има камара.

Благодаря предварително :)

И все още остава актуален.

Ти отпадна, очаквам някой друг да се включи и да ми "припомни" кога сме имали такъв пРезидент като мишока Радев.

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 791k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 5 минути, miro20 написа:

Ахааа.. ти си говорел за друго ??? Е аз още отначало въпроса ми бе  :

Аз това на което отговорих съм го цитирал даже. Ама сега ти е удобно да се направиш на разсеян просто...

Ти се правиш на разсеян . Искам да видя  кой конкретно и с какви изяви наш президент, може да се сравнява по противоречия и мишкуване с Радев.

За Радев  на прима виста ви давам конкретни примери -  споразумението СЕТА не знае какво е гласувал :) , Крим деюре украински  , дефакто руски :)   , РФ да освободи моряците, после -  заложници на вътрешната политика на Украйна.. бла бла... ?

Черешката на тортата- отзад напред - издигането му за пРезидент - проверен, проучен  чрез поръчано социологическо проучване и предложен на Корнелия от екипа на руското разузнаване и лобизъм - Решетников.

И нещо вече споменавано, па дори преди 10-на месеца, но е все така актуално  :

http://clubz.bg/51468-hibridyt_radev

на 6.12.2018 г. в 22:36, M.Николов написа:

Двамата агенти, за които става на въпрос до преди 30 години нямаха проблем да учат в "противната" им сега Русия, да ядат и пият на маси платени от БКП, да обикалят света пак за сметка на партията майка, да ползват всички облаги от това да си агент, като израстване в кариерата и добър жизнен стандарт!А след като се смени строя и дойдоха новите началници, обърнаха палачинката и почнаха да се оплакват от бившите си шефове!Ама иначе те не били си сменяли позициите, да бе, да те хората не помнят, кой какъв е бил!:hush:

" 98% от кадърните хора по времето на социализма са били свързани по някакъв начин с държавата и партията.Няма как да задраскаме историята, отговорност може да се търси единствено на хора от репресивния апарат с доказана вина. "

Николов, това в кавичките кой го бе казал че ми е къса паметта ???

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ха-ха, фактор е баш едно от гнездата на антибългарското и русофобското тролско "творчество".

преди 23 минути, sliderum написа:

Ха-ха, фактор е баш едно от гнездата на антибългарското и русофобското тролско "творчество".

то и ти си от там, но това е друга тема на разговор

преди 26 минути, sliderum написа:

Цитира се Калина Андролова бе лянгур :) 

Коментирай нея и казаното .

преди 9 часа, miro20 написа:

Цитира се Калина Андролова бе лянгур :) 

Коментирай нея и казаното .

Нея да я коментирам ли. Ами става да работи в бардак. Не е грозна.

преди 1 час, sliderum написа:

Нея да я коментирам ли. Ами става да работи в бардак. Не е грозна.

Успяха да я купят.

преди 1 час, Мойра написа:

Успяха да я купят.

А не мислиш ли че е обратното - Спряха и парите за а-спекто, и вече няма нужда да пише платени субективни червени статии :)

По добре късно отколкото никога, са казали умните хора.

Радвам се че някои все пак са прозрели очевидни  неща.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 22 часа, miro20 написа:

" 98% от кадърните хора по времето на социализма са били свързани по някакъв начин с държавата и партията.Няма как да задраскаме историята, отговорност може да се търси единствено на хора от репресивния апарат с доказана вина. "

Николов, това в кавичките кой го бе казал че ми е къса паметта ???

Аз съм го казал и все още държа на тези думи.

Сега остава да ми докажеш, че Коритаров и Инджев са били кадърни, понеже освен кадърни по времето на соца десет пъти повече бяха некадърните, но послушни подлизурковци работещи за партията!Каквито за мен се явяват тези двамата!

И да ми покажеш други от тези 98%, които се обърнаха като фурнаджийска лопата след смяната на строя и началниците и започнаха да плюват срещу тези, които ги създадоха!

Ахааа... ти си бил :) Ами виждаш как сам се гърчиш сега.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Сега остава да ми докажеш, че Коритаров и Инджев са били кадърни

Не, аз нищо не искам да доказвам, ще се позова на ТВОИТЕ думи :

преди 3 минути, M.Николов написа:

отговорност може да се търси единствено на хора от репресивния апарат с доказана вина

Доказвай си, и си разплитай сам кълчищата и противоречията :)

Аз акцентирах и коментирах статията и мнението за Радев, ти обаче, се опитваш да тролиш.

Еми пак се оака.

Първо, думите ми, които си цитирал се отнасяха за друг казус, а именно кой е работил за държавата и партията по времето на соца и от кой би трябвало да се търси вина за причинени страдания на хора от тогавашния режим.

Вината на тези двамцата не е за това, че са причинили страдания на някой, а за това, че са двулични нагаждачи въртящи се, като ветропоказател според това, кои са силните на деня и от къде идват парите и облагите.

Какво да кажа бе смешко :)  Когато някой се гърчи в собствените си фекалии и противоречия го оставям сам "да си блести" :laughing5:

Ще си позволя за цитирам статията на Андролова:

Цитат

Остатъкът от мандата му ще мине точно така, както и досега, в нищоправене и дърдорене на общоизвестни неща. Това е голямата загуба от този персонаж. Точно си помислих, че сме улучили най-после нещо добро за България, и разочарованието беше убийствено. Голяма грешка! Никога няма да си простя тази мащабна заблуда.

И каква точно е "голямата грешка"? Цачева ли беше по-добрият вариант или Каракачанов? Несериозно е да се вярва, че някой от другите кандидати ще бъде допуснат до балотаж? Заблудата е да избереш Радев вместо друг или да считаш, че нещо добро може да излезе от тия избори?

Цитат

Не е трудно да се види, че нищо не излиза от този президент. Не го превръщайте в борец и флагман срещу „мутрите“, защото просто не е. Липсата му на политическа компетентност има опасност да го превърне в герой. Направо умирам от смях. Да приемаш политическите слабости на Радев за смелост е просто смешно. Радев е един много объркан „политик“. Някои от истините, които казва, са пропускливост от неразбиране. Той не е истински боец и никога няма да бъде.

А какво трябва да излезе? Ясно е, че той ще се опитва да бъде балансьор. Няма да хапе ръката, която го храни. Няма да говори против САЩ, но няма да хули и Русия. По принцип Андролова може и да е права, ако има информация от кухнята, но като цяло е странен начинът, по който я поднася. Радев за мен си е нечий проект, има си съветници, хора, които го напътстват и контролират... Трябва да е ясно, че случаен човек няма как да достигне до неговата позиция.

Цитат

Големият проблем, драги, е че очаквахме от Радев нещо силно, а той се оказа чехльо, не разбираш ли?! За ГЕРБ всички знаем всичко. ГЕРБ се подиграват на Радев и използват липсата му на политически умения, за да го правят смешен. От това враговете на ГЕРБ правят заключения, че Радев е герой. Това е политическата ситуация в момента. Е, аз не мисля, че Радев с дърдоренето си ще пречупи ГЕРБ.

Радев е много нива над ГЕРБ дори на ниво "дърдорене". Радев поставил ли си е за цел да пречупи ГЕРБ? За момента според мен той просто налива масло в огъня, който ги гори, който и без това не е малък. Той е в по-изгодната позиция, бидейки встрани от софрата. За съжаление, е напълно възможно и много вероятно, той да смени реториката, влязат ли БСП във властта.

А избликът на Андролова е, меко казано, странен. Ще видим какво ще последва от нея. Дали ще мери навсякъде с един аршин...

Румен Радев: Моето доверие няма да бъде спечелено с протести, а с качество и прозрачност

Цитат

Моето доверие и доверието на обществото няма бъде спечелено с протести, декларации и пресконференции, а с качество и прозрачност. Това каза президентът Румен Радев на срещата си с представители на Управителния съвет на Камарата на строителите в България.

Държавният глава ги прие по повод организираните от камарата протести, в готовност да се запознае с проблемите и с вижданията им за развитие на сектора. Това за мен означава да има целесъобразни и с голяма обществена значимост проекти. Да има прозрачни и честни обществени поръчки, да има такива условия, че всеки лев да отива по предназначение.

(БТА)

Изискванията на президента са уместни!

Готвените протести са поръчани и платени от свързани с управляващите фирми, които винаги са печелели обществените поръчки и са присвоявали са крупни суми, извършвайки некачествени ремонти и строителни работи.

преди 16 минути, Мойра написа:

Румен Радев: Моето доверие няма да бъде спечелено с протести, а с качество и прозрачност

Изискванията на президента са уместни!

Готвените протести са поръчани и платени от свързани с управляващите фирми, които винаги са печелели обществените поръчки и са присвоявали са крупни суми, извършвайки некачествени ремонти и строителни работи.

при всяко правене на нещо има грешки, дори и Станишев видя грешки като управлява и разширяваше летище София

и на мен Радев няма да ми спечели симпатиите като се държи неадекватно

преди 5 часа, Мойра написа:

които винаги са печелели обществените поръчки и са присвоявали са крупни суми, извършвайки некачествени ремонти и строителни работи

И все пак и другата гледна точка :

https://breaking.bg/novini/строителите-ако-президентът-има-доказателства-че-крадем-и-строим-некачествено-да-ги-извади/?fbclid=IwAR3q9pcwQcdzRJjU09LnzPvkVe9SBtM0yZMWI_tbRpWDSJt6ph7KKw4loCU

Ако президентът има доказателства, че крадем и строим некачествено, да ги извади

Румен Радев: Има предпоставки за компрометиране на изборите

Цитат

Искам да обсъдим всички тези проблеми, които създават предпоставки да се компрометира самия изборен процес, заяви президентът Румен Радев в увода си на дискусията "Избори - прозрачност и доверие" в Президентството, съобщи Канал 3.

"Има такива предпоставки, затова в обществото трябва да има дебат, защото най-важното, според мен, е да има прозрачност -. където я няма, съответно може да настъпят тези негативни процеси", продължи президентът.

На срещата са поканени представители на законодателната, изпълнителната и съдебната власт, също експерти от институции и организации, ангажирани с провеждането, организацията и сигурността на изборния процес. На дискусията не дойдоха представители на ГЕРБ, Обединени патриоти и Прокуратурата.

Проблемите в изборния процес се разширяват чувствително, има сигнали как се подменят протоколи, каза още президентът Румен Радев по време на дискусията, предаде агенция "Фокус".

„Благодаря на представителите на ДАНС, ЦИК, Народното събрание, неправителствени организации, които откликнаха на тази покана за една важна тема за прозрачността и доверието. Предстоят ни избори през 2019 г. и то два, за това е много важно тези избори да бъдат прозрачни и честни. Да има доверие в тях и широко представителство на българските граждани. Това доверие е важно за демократичното формиране и функциониране на нашите институции. От това доверие зависи и легитимността на политическата система“, посочи той.

„Нашата цел е да дискутираме проблемите в изборния процес, да ги идентифицираме, да предложим мерки за тяхното ограничаване. В обществото трябва да има дебат. Най-важното е да има прозрачност. Прозрачността е един от принципите, на които се изгражда доверието в изборите“, коментира още държавният глава.

Според него нередности и сигнали има в броенето на бюлетини, съставянето на протоколи и в предаването и отчитането им в секционните избирателни комисии.

„Проблемите се разширяват чувствително. Чувам твърдения, че в Европа няма машинно гласуване, видите ли Холандия се отказаха от него. Това са все пак повърхностни доводи. В Холандия при парламентарни избори, при избирателна активност над 80%, процентът на недействителния бюлетин е 0,4.

В България при избирателна активност малко над 50%, недействителните бюлетини са 5% и 6,3 %", отбеляза държавният глава.

Според него това е голямо отклонение и изкривяване на изборния процес, което води до подмяна на съотношението на политическите сили в парламента. „Това означава цяла една партия-малък коалиционен партньор, виждаме какво е неговото значение, да го няма в българския парламент", посочи президентът Радев.

По думите му причините за това изменение могат да бъдат ниска грамотност, слаба подготовка на избирателната комисия, но могат да бъдат и напълно съзнателни и има сигнали как се въздейства от членове на секционно избирателни комисии върху бюлетини.

"Има други сигнали и то сериозни как се манипулират резултатите в протокола. Това за мен е недопустимо, но това е факт. Има сигнали за това какво се прави с втория формуляр от протокола. Има сериозни проблеми, които тук трябва да решим“, коментира още Румен Радев.

Некоректно е да се прехвърля цялата отговорност на ЦИК за липсата на машинно гласуване

Според мен е некоректно да се прехвърля цялата отговорност на ЦИК за липсата на машинно гласуване, заяви президентът Румен Радев.

„В изборния кодекс е записано, че логистичното и технично осигуряване на изборите се изпълнява от изпълнителната власт. Тя трябва да си влезе в ролята“, посочи той.

Според него страната ни разполага с необходимия капацитет за предоставяне и осигуряване на устройства за машинно гласуване.

„Машинното гласуване дава надеждност, защото не е свързано с интернет. Всичко е на хартия и на флашка. Електронното секционно гласуване подлежи на атаки, има съмнения в него, но това не значи, че не трябва да работим в тази посока. Има смисъл в машинното гласуване и не може да се ограничи“, обясни държавният глава.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.