Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Ако има честни избори, направо ще е прецедент в "демократичното" ни развитие. Само че, за да има честни и истински избори, трябва да има достъп до информация за различните кандидати, достъп до медии, а ние имаме медии, които обслужват силните на деня и ги лансират. А купуването на гласове да не е ново явление? Има ли наказани досега? А за чувалите с бюлетини? А за подкупените членове на секции, на РИК?  Също трябва да има и реален избор, а не набор от няколко кукли и чучела на конци и човек да "избира".

Иначе това е пътят - да се направи прозрачен процесът и да е легитимна властта, защото в момента ТЯ НЕ Е ЛЕГИТИМНА, и много добре го знае.

Но има и друго - властта иска да се легитимира, но не иска да се променя. И е възможно и доста вероятно това да се окаже поредната PR-акция, целяща повишава на доверието във властта. Т.е. прах в очите на хората. Прочее, при размера на неквалифицирания и неграмотен цигански вот, за каква демокрация можем до говорим? Той не може да си напише името, ще "управлява" държавата с гласа си.

България май демокрация от американски тип няма да я оправи. Може би единствено диктатура, която в последствие (или по начало) да спечели народна подкрепа. Но най-вече трябват читави хора, които знаят какво правят и биха си жертвали живота и благосъстоянието за доброто на народа, а такива са все по-малко. По-малко от 1989 г., по-малко от 1944 г. А и струва ли си за тоя народ някой да се жертва?

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 791k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 6 минути, Lumberman написа:

демокрация от американски тип

Няма такова нещо. Демокрацията има само един вид и определение. Всички "разновидности", вече не са демокрация.

преди 8 часа, M.Николов написа:

Абе в Краков не знам дали е била, по скоро в любимия си бутик ОТНОВО

https://www.faktor.bg/bg/articles/prezidentshata-na-pazar-cheren-mertsedes-na-platnoto-pone-chetiri-blokirani-koli

:)

Не знам, обаче страшна реклама си врътна тоя бутик !

Вземи да го забравиш тоя фейк "фактор", който е цял целеничък либерастка тролсбирка. Срам ме е дори да му прикача "медия" в определението.

ГЕРБ бойкотира дискусията за изборите при президента

Всеки сам да си направи изводите.

Най-вече за Марешки...

преди 26 минути, Мойра написа:
Цитат

Не възразяваме, подчерта той, срещу широк обществен дебат, както и президентът да формира и организира такива събития. Депутатът от ГЕРБ се надява да получат стенограмата от "Дондуков"2.

Значи проблем няма.Ама информирайте и организирайте бре. 

пРезидента само плямпа, а това "организиране" що ли ми се струва ще е от червено-сивите кардинали  :)

Проформа разбира се.

преди 29 минути, Мойра написа:

Най-вече за Марешки...

Да видим...

Цитат

...коментира Пламен Христов от "Воля".Той добави, че днешната среща при държавния глава е закъсняла и ненужна. Странно е, че чак сега президентът се е сетил да се вслуша в нашата идея, още повече да се опита да си я препише като своя. Отказваме да се включваме в пиар акциите на БСП и да бъдем миманс в техните сценарии, категоричен е Христов.

Аз си направих изводите.

Ти четеш ли си статиите ?

преди 2 часа, sliderum написа:

Вземи да го забравиш тоя фейк "фактор", който е цял целеничък либерастка тролсбирка. Срам ме е дори да му прикача "медия" в определението.

За мен пък е доста над едни други слугинашки медии

преди 3 минути, miro20 написа:

За мен пък е доста над едни други слугинашки медии

Причината е съвсем ясна, що ти е удобен, описал съм я. Рупор на шорошоидите.

току-що, sliderum написа:

Причината е съвсем ясна, що ти е удобен, описал съм я. Рупор на шорошоидите.

Аз нямам проблем с окмунистически и рашистки медии. Даже се забавлявам с тях. Проблема е ваш, когато ТЕ се дънят , разпрострнявайки фейкове и лъжи .

Ако за "фактор" имаш нещо подобно - заповядай, аргументирай се.

Благодаря предварително :)

преди 5 минути, miro20 написа:

Аз нямам проблем с окмунистически и рашистки медии. Даже се забавлявам с тях. Проблема е ваш, когато ТЕ се дънят , разпрострнявайки фейкове и лъжи .

Ако за "фактор" имаш нещо подобно - заповядай, аргументирай се.

Благодаря предварително :)

Имам, веднага. Като напишеш неудобен коментар под  статия във фактор , дори да е истина, но накърнява краварския имидж, ако не те затрият, получаваш 200-300 дислайка и обратното, като плюеш по Русия, колкото и мизерна лъжа, или тотална глупост да си написал, ти слагат такъв броя харесвания. Може броят лайкове и дислайкове на някои коментари, или в течение на времето да не остава като норма и да се различава от посоченият тук брой, ако е пуснат коментар във вече неактуална статия, понеже вниманието на тролската банда оперираща там, е под пресните манджи.

току-що, sliderum написа:

Имам, веднага. Като напишеш неудобен коментар под  статия във фактор

Кой ти гледа коментарите бре. Нали спориш за медията. Дай пример с медията и статиите . Не с троловете под нея.

Дори сам си вкара автогол - Коментара ти седи ли ? Седи . Дори с лайкове или дизлайкове. Но седи .

Помисли малко . :)

преди 13 минути, miro20 написа:

Кой ти гледа коментарите бре. Нали спориш за медията. Дай пример с медията и статиите . Не с троловете под нея.

Дори сам си вкара автогол - Коментара ти седи ли ? Седи . Дори с лайкове или дизлайкове. Но седи .

Помисли малко . :)

Ама статиите са баш такива, които са нужни на троловете прокравария и антирусия, да постигат милионни рейтинги. А нормалните коментиращи, които се опитват да апострофират някоя глупост и неистина в статията, каквито вероятно често присъстват, умиргат прави.

преди 41 минути, sliderum написа:

които се опитват да апострофират някоя глупост и неистина в статията, каквито вероятно често присъстват

Последно присъстват ли глупости или неистини, или ВЕРОЯТНО често присъстват такива ? :laughing5:

Абе много сте интересни.. ревете ревете, и като ви попита нещо конкретно човек.. нищо. :)

Заради деса Мерцедеса и бутика и, НСО променя специалния режим на ползване

https://www.faktor.bg/bg/articles/nso-promenya-spetsialniya-rezhim-na-avtomobilite-zaradi-nyakolkoto-skandali-sluchaya?fbclid=IwAR0aEvYhnBUUZmhzzZ_uG6K5oCRoPieo-1ATH14bbvv1yjxW6RYeKZl0QOk

т.е. потвърждава се че проблем има.

на 13.12.2018 г. в 20:57, miro20 написа:

Последно присъстват ли глупости или неистини, или ВЕРОЯТНО често присъстват такива ? :laughing5:

Абе много сте интересни.. ревете ревете, и като ви попита нещо конкретно човек.. нищо. :)

Щом ти ползваш фактор, това дава пълна гаранция, че изданието не става и за клозетна хартия.

Румен Радев: "Автокрация" е думата за 2018 г. Парламентът вече не контролира правителството!

Цитат

"Автокрация" е думата на 2018 г. Парламентът вече не контролира правителството! Това заяви президентът Румен Радев в предаването "Годината" на Дарик радио. Държавният глава разкритикува остро начина, по който управляващите действат по избора на нов изтребител за българските ВВС. Обявяването на избора на Ф-16 е триумф на лобизма. Аз защитавам процеса - да бъде прозрачен, открит и обективен, бе категоричен Радев. Летял съм и на трите обсъждани самолета, поясни Радев. Той каза, че би разбрал управляващите, ако са обяснили, че избират Ф-16 заради стратегическото партньорство със САЩ, но те са избрали заобиколен път.

Радев припомни, че е призовавал министрите и депутатите да запазят радиомълчание, докато междуведомствената комисия си свърши работата. Това е стил на управление, което излиза извън контрол, смята Румен Радев.

Защо беше целият този цирк с междуведомствената комисия, попита президентът. Според него решенията се взимат изцяло водени от лобистки интерес.

Те разполагат напълно с нашите пари. Правят с тях каквото си искат. Не ни дават информация. Те разполагат със съдбата ни, те разполагат с нашето бъдеще. Затова казвам, че авторацията е факт, каза по адрес на управляващите Радев.

Колкото и да увеличат своето властване – и Цветанов, и Борисов, няма гаранция, че ще бъдат на власт, когато разходите по новите самолети бъдат факт, за да носят своята отговорност, добави държавният глава.

Протестиращите майки на деца с увреждания се превърнаха в един от най-важните политически играчи през годината, поздрави ги държавният глава.

Източник: "Епицентър"

преди 10 минути, Мойра написа:

сега го е яд че патията на правителството има мнозинство в парламента - този само тъпотии ръси, като изкукал военен

Освен реакцията на пРезиднета ни, веднага  обаче като по команда се впрегнаха другите ни познати про-кремълски лобисти "Запалката" Петков и агент Гоце първанов  :)

https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/prokremalskoto-abv-se-aktivira-izborat-na-samoletite-f-16-e-natsionalno-predatelstvo

Няма да се чуудя да изкарат от 100 кладенеца вода, само и само  просто да налеем още едни десетки милиони за поддръжка-агония  на старото желязо за скраб СУ-ххх

Но... това им е работата, това са опорките, затова са "побратимиха" с  путинската "Единная Русия" .

Поне ясно вече се вижда кой от кой лагер е и за кого "играе"

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 часа, miro20 написа:

Освен реакцията на пРезиднета ни, веднага  обаче като по команда се впрегнаха другите ни познати про-кремълски лобисти "Запалката" Петков и агент Гоце първанов  :)

https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/prokremalskoto-abv-se-aktivira-izborat-na-samoletite-f-16-e-natsionalno-predatelstvo

Няма да се чуудя да изкарат от 100 кладенеца вода, само и само  просто да налеем още едни десетки милиони за поддръжка-агония  на старото желязо за скраб СУ-ххх

Но... това им е работата, това са опорките, затова са "побратимиха" с  путинската "Единная Русия" .

Поне ясно вече се вижда кой от кой лагер е и за кого "играе"

Мирчо Кришан и Сорина Дан - Самолет (1960) аудио - YouTube (360p).mp3

преди 8 минути, dedidi написа:

ako опровергаваш нещо почвай, защото това в момента е като на трол

колко страни са се доверили на Ф-ките и колко на Радевите

преди 14 часа, Без умствен капацитет написа:

ako опровергаваш нещо почвай, защото това в момента е като на трол

Някои влизат само да видят какво "миро е писал" и да насерр...натролят нещо.

За такива странни  извратени малки хорица има съответни теми за помощ

И тази и тази .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.