Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Пак нищо не си разбрал :)

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 часа, Тoни написа:

двамата говорят съвсем различни небивалици. Все пак трябва отново да повтори глупостите за трилионите

И тоя с плиткия мозък не може да схване че говорим за едно и също нещо - за дъното, за фалита на соца.

А "глупостите" за трилионите " го кажи че е глупост на германците. Това си е факт, и не е никаква тайна или конспирация.

Ако  ги нямаше  ФРГ, кой щеше да налива тези трилиони за изравняване на заплати, пенсии и т.н. ? Защото това е основното перо и харчове в бившата източна Германия - социалните плащания.

Е те си имат кой да им изравни пенсиите и бившия соц работник да получава сега средно...  1000  евро пенсия /по данни за 2018/ . . А на нас няма кой.

Нека да е "глупост" Тони. Но те си получават, тук - не. Кажи го на тукашните пенсионери .

Двамата си останахте със смърфа. Единият безсилен и тъжен, че е прелъстен и изоставен от олигарси, които нарязаха държавата за скрап и му дадоха един банан. Другият работещ за олигархията и пропагандира евроатлантически ценности. Даже не знам какво ви обединява.

Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk

преди 14 минути, adersa написа:

изненадан лли си, че е разделя на партии народа, а не го обединява - каквото би трябвало да прави

Аз съм изненадан, че президентът каза колко сме посредствени и всички се изненадаха.

Последни по доходи, първи по смъртност, корумпирани. Абе цъфтим. Как можа тоя Радев да каже такова нещо.

на 1.01.2019 г. в 23:56, Тoни написа:

президентът каза колко сме посредствени и всички се изненадаха.

Сигурно е визирал и себе си и новогодишното  му бла бла бла, писано от Иво Христов и БСП

https://clubz.bg/77812-radev_ne_naloji_veto_nezakonno_imushtestvo_shte_se_otnema_i_na_obqveni_za_nevinni?fbclid=IwAR17xPuWp1m93GP_Cg33DjBYBzeWr9wGjc7IWv48turm-4MMD4sKxQWZQMw

Иво Христов е изключително интелигентен и начетен. Следя го в социалните мрежи. Увлича се по изобразителното изкуство. Какъв ти е проблема с него?

А клубз трябва да пишат защо съществува подобен закон, а не защо няма вето.

преди 1 минута, Тoни написа:

Иво Христов е изключително интелигентен и начетен. Следя го в социалните мрежи. Увлича се по изобразителното изкуство. Какъв ти е проблема с него?

И е много добър, отзивчив, благ и неконфликтен, балансиран, ненатрапчив. Изобщо..мога само хубави неща да кажа за него. Има уникално чувство за хумор, става рано, спортува, чете, превежда. 

Малко хора могат да се мерят по интелект и човечност с него. 

преди 16 минути, Madonna написа:

И е много добър, отзивчив, благ и неконфликтен, балансиран, ненатрапчив. Изобщо..мога само хубави неща да кажа за него. Има уникално чувство за хумор, става рано, спортува, чете, превежда. 

Малко хора могат да се мерят по интелект и човечност с него. 

Само жена му може да даде толкова подробно описание, или любовницата. :)

преди 1 минута, sliderum написа:

Само жена му може да даде толкова подробно описание, или любовницата. :)

Оффф... :44:

Велизар Енчев: В какво сгреши Румен Радев, та вбеси обитателя на "Дондуков"1?

Румен Радев каза истината в държава, в която тя е почти забранена от обитателя на "Дондуков"1.

преди 1 час, Тoни написа:

С него ? Не разбира се. А с политиеската му роля. Все пак той е идеолога и мотора на кафявочервеното а-спекто , което пряко очертава червения имидж на пРезиднта. То и без него е очевидно де... просто пропагандата минава през него . И ако има проблем, това е очевидната разлика която всеки вижда в летеца Радев, и пРезидента Радев. Позицията му за самолетите , противоречивите сигнали за "санкциите" ,  говоренето едно навън, друго у нас, и т.н..  е най малкото което може да се даде за пример за ткова двулично поведение, инспирирано от имиджмейкърите му като Иво Христов..

И не знам дали се увлича от  изобразително изкуство, чета че най вече фотографията го влече. :)

разбирай като " крайно - червено" .

То по принцип изповядването на червен цоциализъм си е много близко като идеология до национал социализма. Неслучайно са били братски партии преди , че и по време на ВСВ .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Всъщност.. аз искам да попитам Миро, който следя от години... кой би бил подходящ за Президент на България, според него и защо. Ма с едно изречение...кратко, точно и ясно.

преди 3 минути, Madonna написа:

Всъщност.. аз искам да попитам Миро, който следя от години... кой би бил подходящ за Президент на България, според него и защо. Ма с едно изречение...кратко, точно и ясно.

да закрием длъжноста, те са политически обвързани и Радев го доказа,  хем ще спестим

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

да закрием длъжноста, те са политически обвързани и Радев го доказа,  хем ще спестим

А НС не е политически обвързано?!

преди 13 минути, M.Николов написа:

Разбирам......измишльотини на Мирко.

Кое е измишльотини ? Че цоциалистите са дружки с анционалсоциалистите, или казано по накратко - с нацистите ?

Не е измишльотина приятелю . а Факт.

преди 25 минути, M.Николов написа:

И какво кафяво видя в а-спекто?

Един пример за фашизъм?

Абе, разбирай като розово. Или лилаво. Мирката ги чатка много.

преди 3 минути, miro20 написа:

Кое е измишльотини ? Че цоциалистите са дружки с анционалсоциалистите, или казано по накратко - с нацистите ?

Не е измишльотина приятелю . а Факт.

Това си е твоята история, аз те попитах какво фашистко видя в а-спекто, та го наричаш кафяво-червено!

Ти естествено започна да се извърташ, не било кафяво, ами било крайно червено.

преди 10 минути, Madonna написа:

Най кратко и ясно съм го казвал и преди - бих искал да видя на изборите вицето на Цецка срещу Радев.

Съгласен съм и на това което бе "Летеца Радев."

:)

В момента е мижитурката, кукла на конци на БСП и  пРезидент на чужда държава - Радев.

току-що, M.Николов написа:

Ти естествено започна да се извърташ, не било кафяво, ами било крайно червено.

да, така разбирам . Попита  за пример на фашизъм . Обясних ти зщо крайно червените са най близки до нацистите.

Ти сега се извърташ.

Еми сори ... :)

Не знам що се морите да развивате политическите кариери на Дай!България, които се правят че поддържат президента. Според мен, просто се опитват да си качват подкрепата на гърба на Радев. Знаете много добре, че като президент той не трябва да проявява партийни пристрастия и едва ли въобще се занимава, дори едва ли е разбрал, че Христов си помпи рейтинга за негова сметка.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

преди 4 минути, miro20 написа:

Най кратко и ясно съм го казвал и преди - бих искал да видя на изборите вицето на Цецка срещу Радев.

Манушев?! Джийзъс.. знаеш, че няма шанс..

вицето на Радев е стотици пъти по-достойно за президент..от който и да е..

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.