Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Инересно... Калина Андролова от А-спекто , дето е флагмана на президентската кампания, ли прозряла за това ???

хм...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 791k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

тате помагай

Споко бе . Ще дойде някой от ръководството н БСП, както стана с бащата на Радев и триколката , и ще "оправи нещата"

Не е нещо с което да не са се справяли ВЕЧЕ , нали ? :) :) :)

Виновен ще се окаже познай кой ?

- милиционера :laughing5:

И веднага 4 поста на мирката и другия бавнеж. [emoji16][emoji16][emoji16]

Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk

преди 13 часа, Тoни написа:

И веднага 4 поста на мирката и другия бавнеж. emoji16.pngemoji16.pngemoji16.png

Добре, че обърна внимание, иначе нямаше да забележа, че са писали. Някак много са ми незабележими...

Добро, премерено изказване на президента. А тези, които гледат да го очернят и го хулят неоснователно - те сами се разкриват за какво и кого работят. Тия двете душици тук са ясни и за мен поне са някакъв критерий да се види какво се спуска и срещу какво се насъскват кучетата. Ако бяха си мълчали, може хората да се объркат кой кой е.

Но каузата за пробития долар винаги цака всякакви морални съображения. Който не работи, не трябва и да яде, с други думи. Тъй че нека заработват момчетата, можеше да е някак по-достойно и благоприлично, но всеки с предпочитанията си.

преди 15 часа, Тoни написа:

многократно съм ти казал, ще дадеш мнение по случая или ще тролиш като говориш за мен - засега си се представяш като трол

преди 1 минута, Тoни написа:

Не приемам напътствия от неграмотни подчовеци.

пак с мен се занимаваш, явно нежелаеш да говориш по случая, както ДПС не отговарят на журналистически въпроси

да не би да криеш мнението си защото е против интересите ти

преди 5 часа, Без умствен капацитет написа:

да не би да криеш мнението си защото е против интересите ти

Като стана въпрос за интереси...нещо много активни ми се струвате с аватара със забрадката. ;) Бъдни вечер , Коледа , Нова година да не говорим за следващите други християнски празници. Дори и днес. Та да не кажеш,че се занимавам с тебе ама много прави впечатление да знаеш. Дано се отрази добре на фиша ти!

Честит ИВАНОВ ДЕН ако има именници тук! 

Ако няма наздраве на останалите участници! А, и ЧНГ на патерици!

преди 1 час, nikssi написа:

Като стана въпрос за интереси...нещо много активни ми се струвате

някои като са си в жилището ползват нета за развлечение, ние не ходим като теб при бай Гощо в оримака на чаша гроздова да си чешем езика

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

някои като са си в жилището ползват нета за развлечение,

Така е. Освен това, другаря трол "никси" , който влиза тук само да  раздава акъл и оценки на потребителите /сигурно много му е интересно това, извратеняци всякакви/   , не забелязва това че все пак отговаряме на някого , нали ? :)

Но тези "някои" не са в полезрението му за нравствени напътствия :)

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

ние не ходим като теб при бай Гощо в оримака на чаша гроздова да си чешем езика

Ми чешете си го, щом това се отразява на банковата ви сметка. Воля ваша.:) 

Какво е това "оримака" пак ли някакво умствено вдъхновение?

преди 15 часа, nikssi написа:

Ми чешете си го, щом това се отразява на банковата ви сметка. Воля ваша.:) 

https://bg.wikipedia.org/wiki/Хоремаг

Цитат

с думата се обозначава местната кръчма народната версия е "хора" влизат "маг"арета излизат

на 8.01.2019 г. в 3:03, nikssi написа:

Малък си не знаеш как на село и ляба и гвоздеите бяха в един магазин :)

преди 14 часа, Без умствен капацитет написа:

народната версия е "хора" влизат "маг"арета излизат

Някой може да намери прилика в сегашния емаг :)

преди 11 часа, miro20 написа:

Малък си не знаеш как на село ...

:biggrin: ама все пак оримак - такова животно НЯма и не е имало! Малко от малко трябва да се пише грамотно. Все пак благодаря за комплиМЕнта. 

Би Ти Ви призна, че информацията за задържане на сина на президента е невярна

По-голямата част от фалшивите новини идва от новинари, на които им е платено от ГЕРБ.

Ех, ЦвЦв...

преди 5 минути, nikssi написа:

:biggrin: ама все пак оримак - такова животно НЯма и не е имало! Малко от малко трябва да се пише грамотно. Все пак благодаря за комплиМЕнта. 

Едно време по селата  в Северозападна България го наричаха "хоремаг", но знам ли, може по някои други места със смесено население, голяма част от което не е било достатъчно грамотно  да са го наричали и "оримаг".

П.П. Дядовците и бабите ми бяха от Северозапада.

преди 4 часа, Мойра написа:

Би Ти Ви призна, че информацията за задържане на сина на президента е невярна

По-голямата част от фалшивите новини идва от новинари, на които им е платено от ГЕРБ.

Ех, ЦвЦв... 

Едно време по селата  в Северозападна България го наричаха "хоремаг", но знам ли, може по някои други места със смесено население, голяма част от което не е било достатъчно грамотно  да са го наричали и "оримаг".

П.П. Дядовците и бабите ми бяха от Северозапада.

Мойра, ако толкова често се самосезираше за "фалшиви новини" , цена нямаше да имаш .

Аз освен от другаря Тони, тази новина никъде не бях видял/чул. Ама той сам "напомни" че имало таква :)

Това за "разпространението ".

Второ - медията си е признала и извинила. Ти да си чула някоя от твоите фейкомети дето ги разпространявате и копирате, да сте се извинили за поне една лъжа/спекулация/ дезинформация ?

Теб ти беше любима тема ИК . НЯкои /или ти / извини ли се за многократно тиражирани фейкове и спеклации по темата ? - Не разбира се.

Щото фейкомети не се извиняват никога за нищо  .

Това е разликата и с БТВ.

Босфортв, се наака и Мирко не остана гладен. Ако се разследва още малко, може да се окаже че никакво сбиване въобще не е имало, или ако е имало, всъщност сина на президента е бил нападнат от соросоидни провокатори, за да има повод за нападки спрямо баща му.

преди 14 часа, Тoни написа:

Добре де , четете ли въобще какво пише в извинението "информацията в тази и част не отговаря на истината"  Аз го разчитам като "Да бил се е но не е отведен в полицията" Ами разбира се в нашата "развита демокрация" как полицаите ще посмеят да отведат синчето на президента в полицията за да снемат обяснение.  А на детенцето не му е за първи път да участва в сбивания. Не е кой знае какво за дете на неговите години но когато си син на президента ще се наложи да съобразяваш доста повече държанието си в обществото. И господин президентът би трябвало добре да е обяснил тази "подробност" на синчето си и да изшсква да се спазва определено поведение защото в противен случай следва неизбежния извод "Той не може едно семейство да ръководи като хората , как би могъл да ръководи добре държава"

преди 1 час, M.Николов написа:

А дали е възможно на място да е установено, че момчето няма вина за случая?

Със сигурност е установено, иначе от Би Ти Ви нямаше да признаят, че са дали невярна информация по случая.

преди 9 минути, M.Николов написа:

Е, аз смърфа питах, но.....

Надявам се и той да сподели мнението си, което със сигурност е различно от моето.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.