Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 14 минути, adersa написа:

1 година го харесвах , но след това той се самозабрави започна на всички да прави забележки и това слово на нова година беше черешката на тортата и последната капка на търпението изцяло не само на мен но и на половината бг народ загуби доверието си няма да се учудя ако от герб поискат импийчмънт ..

И сега като се завърнат на 10 в събранието ще станат още по яки престрелки герб vs президента

споко ще изкара мандата си;)

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 24 минути, haidukpikaso написа:

толкоз може

откъде знаеш че и другото не е мое мнение или аз съм го писал - нета не е само този сайт

• Автор
току-що, Без умствен капацитет написа:

откъде знаеш че и другото не е мое мнение или аз съм го писал - нета не е само този сайт

хаха писал - ти последно жена ли си или мъж вземи да се уточниш или още си под въпрос

:lol6:

преди 2 часа, Madonna написа:

Всъщност.. аз искам да попитам Миро, който следя от години... кой би бил подходящ за Президент на България, според него и защо. Ма с едно изречение...кратко, точно и ясно. 

Той нека си каже, де, но според мен Ал. Йорданов е човекът за поста. Асенчо Генов също би станал, при положение, че Плевнелиев го преквалифицираха на домакиня тоя чехльо! А Миро може да се уреди на някоя мижитурска службица в администрацията, за особени заслуги, ибрикчия нещо... по неговата част така. За сметка на всички ни.

А професор Христов определено изпъква на фона на всеобщата посредственост. Много свалиха летвата в последните години. А доколко ще подкрепи думите си и с дела, предстои да видим. Аз не съм огромен оптимист, а и една птичка пролет не прави.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Лош президент, не вярва на Бойко, че сме цъфнали и вързали от всякъде!

по ли то харесваше като Станишев казваше че сме най стабилната икономика а всички говореха за световна криза

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

хаха писал - ти последно жена ли си или мъж вземи да се уточниш или още си под въпрос

зависи къде пиша, в някои форуми съм мъж а тик избрах жена

• Автор
преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

зависи къде пиша, в някои форуми съм мъж а тик избрах жена

джендърче ясно

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

Хайде стига с тая дискриминация и стереотипи. Ето немците легализираха официално третия пол. Човекът може да е малко джендър, или някакво средно положение - стига крайности! Но мен ако питаш жена не е.

П.П. Такива кат' него искат да ни правят.

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

по ли то харесваше като Станишев казваше че сме най стабилната икономика а всички говореха за световна криза

Истината е, че тогава БВП на България растеше с 6-7% годишно!

• Автор
преди 1 минута, Lumberman написа:

Хайде стига с тая дискриминация и стереотипи. Ето немците легализираха официално третия пол. Човекът може да е малко джендър, или някакво средно положение - стига крайности! Но мен ако питаш жена не е.

дубре де аз дън съм казала че не може да пишат джендъри

ма да си го напише у пола

да нема заблуждения, да са знай че е на двата бряга

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

дубре де аз дън съм казала че не може да пишат джендъри

ма да си го напише у пола

да нема заблуждения, да са знай че е на двата бряга

има само - мъж жена и не определен:crying10:

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

ОвцО, ся ако има достатъчно сметка от такова действие, ще си отрежеш ли "опашката" и да ти пробият още една дупка отдолу, само и само да се добереш до по-големия кеш. Ама откровено сподели.

преди 2 минути, sliderum написа:

ОвцО, ся ако има достатъчно сметка от такова действие, ще си отрежеш ли "опашката" и да ти пробият още една дупка отдолу, само и само да се добереш до по-големия кеш. Ама откровено сподели.

по скоро няма да ти оправя тротоарчето пред вас

преди 13 минути, Lumberman написа:

Той нека си каже, де, но според мен Ал. Йорданов е човекът за поста. Асенчо Генов също би станал, при положение, че Плевнелиев го преквалифицираха на домакиня тоя чехльо! А Миро може да се уреди на някоя мижитурска службица в администрацията, за особени заслуги, ибрикчия нещо... по неговата част така. За сметка на всички ни.

А професор Христов определено изпъква на фона на всеобщата посредственост. Много свалиха летвата в последните години. А доколко ще подкрепи думите си и с дела, предстои да видим. Аз не съм огромен оптимист, а и една птичка пролет не прави.

От всичките които сподели, аз май по-ставам...Дори да са взети заедно срещу мен :D 

• Автор
преди 57 минути, Тoни написа:

И ти се рзасърди? Няма, няма. :D

Другия път ще каже, че сме най-добрите.

за ЧНГ 2020-та - дубре

:champagne1:

преди 2 часа, haidukpikaso написа:

джендърче ясно

Трети пол е май?

преди 6 часа, M.Николов написа:

Пак не си разбрал, като са си били толкова близки защо Германия нападна СССР?

Приятели не се нападат.:)

Сатрапите по това се познават. Идеологиите  са близки, целите на диктаторите - различни .

То между другото, и сега Путлер е такъв, нападайки и избивайки първо - православни грузинци,  сега  избива и коли /чрез  главорезите уахабити кадировци също/ православни украинци.

А уж и той е православен , нали ? Изрода си е изрод, независимо от кожата и идеологията.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 7 часа, Lumberman написа:

П.П. Такива кат' него искат да ни правят.

Човекът просто вече не знае кой е, какъв е и откъде е,  до такава степен му е промит мозъка. :(

Прав си, че и нас искат да ни направят като него.

Това е целта на джендър-идеологията.

преди 2 часа, Мойра написа:

Прав си, че и нас искат да ни направят като него.

Това е целта на джендър-идеологията.

Е, нека не забравяме и евроатлантическите ценности, чийто проводник е миро20 (нали и там спускат я долари, я евро). Кеф ни като единия, кеф ни като другия, кеф  ни нещо по средата. Нас трудно ще успеят да ни направят такива, но за следващите поколения имат потенциал. Което е горе-долу същото, защото след време нас няма да ни има. Хубаво е да знаем към какво точно се стремят, и така ще знаем дали ще им се получи. А съответно можем да вземем мерки да не им се получи. То да бяха само тия двамата, ами има достатъчно революционна маса в държавата, която работи ли работи, било то съзнателно или несъзнателно. Приключи ли програмирането, само ги пускаш в експлоатация и се изплащат.

Как си представям следващите поколения. Типично безмозъчни като американците. Висшата цел, да се наредят на опашка и да си вземат следващият айсиктир максимално скоро след старта на продажбите, да се дрогират, да правят пари по всякакви достъпни, не непременно закони начини, да имат бърза и мощна кола, с която да дрифтят.

И това e "by design". И все пак, да цитирам Оруел:

Цитат

Ако има някаква надежда — написа Уинстън, — тя е в пролите.

Ако имаше надежда, тя сигурно беше в пролите, защото само сред тях, само сред техните гъмжащи, презрени маси, представляващи осемдесет и пет на сто от населението на Океания, можеше да се роди силата, която да унищожи партията. Партията не можеше да бъде свалена отвътре. Нейните врагове, ако имаше такива, нямаше как да се обединят, нито дори да се намерят. И да съществуваше легендарното Братство — макар че вероятността бе минимална, — немислимо бе неговите членове да могат да се съберат, освен по двама или по трима. Бунт беше да размениш поглед, да промениш тона на гласа си и най-много да прошепнеш някоя дума. Но пролите, ако само можеха някак да осъзнаят собствената си сила, нямаше да имат нужда да се крият. Те трябваше само да се изправят и да се отърсят, както кон се отърсва от мухи. Ако искаха, можеха още утре да разгромят партията. Нима рано или късно няма да се сетят за това? И все пак!…

Или ако надеждата не е в пролите, трябва някой да се застъпи за тях...

Все повече се убеждавам, че Оруел е бил прав. Ето например това:

Който контролира миналото — гласеше лозунгът на Партията, — контролира бъдещето; който контролира настоящето, контролира миналото.“

Речта на Радев е реалистична. Хейтърството срещу него е безсилие

Отличен коментар на Явор Дачков, адмирации!

Добър анализ на Явор Дачков - един от малкото хора, които не позволиха на журналистиката да ги направи по-малко човеци. И изпъква на фона на всеобщата посредственост и нечистоплътност.

Цитат

Не съм чувал политици да говорят за егоизма и страха на народа, нито да призовават за общи усилия в името на справедливостта, суверенитета и просветеното бъдеще. Радвам се, че Радев го направи и то навръх Нова година. Във вихъра на кичозната еуфория, тържествената заря на глупостта и кухите пожелания със суеверен отенък. Когато баналното и лишено от смисъл “Да сме живи и здрави” задръства ефира. Забелязал съм, че болестите и отрицателният прираст се увеличават пропорционално на употребата му, но това е друга тема. 

Радев наистина има дадена трибуна, и макар да е с вързани ръце в много отношения, може да поне да говори и да въздейства по този начин. Нека не забравяме как е стартирал Путин... А речите на онова недоразумение Плевнелиев съм ги и пропуснал. Но то само като се види кои го подкрепят и тачат тук във форума, не е нужно въобще да се разглеждат делата и думите му. Не че те не вонят от голямо разстояние. На този фон и аромат, всяко що-годе човешко и прилично поведение на Радев ще му печели позитиви.

Малко връщане във времето...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.