Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 час, Мойра написа:

Речта на Радев е реалистична. Хейтърството срещу него е безсилие

Отличен коментар на Явор Дачков, адмирации!

а подобни измислици показва че има които незнаят български или че Радев говори с разпокъсани мисли, може да има психично разтройство, те повечето военни това получават, защото по дефолт не мислят (слушам и изпълнявам)

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Нещо по повод внушенията на троловете и някои медии.

b279e99623c193b26fd9c7e4855e6cf5.jpg

Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

.........., те повечето военни това получават, защото по дефолт не мислят (слушам и изпълнявам)

Мдам ,същото важи и за останалата част от населението, дори в по-голям процент..мдам...

преди 18 минути, Sinbad_ написа:

Мдам ,същото важи и за останалата част от населението, дори в по-голям процент..мдам...

и Радев е в кюпа на немислещите

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

Съмнява ме.... 

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

показва го

И това не съм видял засега... в сравнение с доста други политици, особено ББ и сие , си е направо цвете човека по отношение на мисленето...

преди 7 часа, Lumberman написа:

Нас трудно ще успеят да ни направят такива, но за следващите поколения имат потенциал. Което е горе-долу същото, защото след време нас няма да ни има.

Вие вече сте такива. Кто ви гледам едностранната изцяло червена пропаганда която цитирате...

преди 5 часа, sliderum написа:

Как си представям следващите поколения. Типично безмозъчни като американците. Висшата цел, да се наредят на опашка и да си вземат следващият айсиктир максимално скоро след старта на продажбите, да се дрогират, да правят пари по всякакви достъпни, не непременно закони начини, да имат бърза и мощна кола, с която да дрифтят.

И сега има такива общества, зомбирани в изцяло цензурирана подконтролна медийна среда. Руска Федерация се нарича.

Ехото от тази промита пропаганда, намира отзвук и тук.

Това е повече от очевидно .

преди 3 часа, Lumberman написа:

Нека не забравяме как е стартирал Путин..

Путлер стртира и укрепи властта си чрез небезизвестните терактове от собствените му служби .

Преди поне се опитваше да се прави, че мисли нашата мирка. Сега вече не се и опитва, защото никой не го взема на сериозно, а директно си казва стихотворението. Руската Федерация това, Руската Федерация онова.

сега разбирам защо Радев отказа преди да иде при Слави ТР. явно са брулели една и съща джанка - и Радев го е страх да се види с човека който може би са правели 3-ка и от въпроси за това

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

сега разбирам защо Радев отказа преди да иде при Слави ТР. явно са брулели една и съща джанка - и Радев го е страх да се види с човека който може би са правели 3-ка и от въпроси за това

Тебе само 3-ки са ти в главата:lol6:Той вече е бил при Слави, като генерал. Даже Суави му каза: "ти си за президент, човече“. Бойко като отиде в Шоуто, какво; не спря да лъже.

преди 15 часа, Без умствен капацитет написа:

То и не му се налаг да мисли . Има кой да му пише речите и изявленията.

преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

сега разбирам защо Радев отказа преди да иде при Слави

Аз още тогава разбрах. Щото щеше да му др наложи не да чете написаните от Иво Христов или Симов опорки, а да отговаря на някои въпроси и  за някои гафове, които съм споменавал и тук .

За противоречивата му позиция за санкциите - "деюрето и дефактото" , за СЕТА как не знае какво е гласувал, за изказванията в Полша и др където пак намекваше за руските си зависимости, за лобирането за самолети, на което именно той е прекрасен пример за мижитурка /защото летеца Радев говореше за Ф 16 като избор на военен, а като политик говори опорките на БСП/ . За зависимостите от БСП и Решетников, за това защо защитава САМО програмата "визия за България" на БСП и т.н. и т.н.

Дори не споменавам излагацията   с инцидента с баща му и как го скатаваха местния лидер на БСП и "услужливия" катаджия, нито воаяжите по бутици на Деса пРезидентшата :)

преди 3 часа, miro20 написа:

То и не му се налаг да мисли . Има кой да му пише речите и изявленията.

Аз още тогава разбрах. Щото щеше да му др наложи не да чете написаните от Иво Христов или Симов опорки, а да отговаря на някои въпроси и  за някои гафове, които съм споменавал и тук .

За противоречивата му позиция за санкциите - "деюрето и дефактото" , за СЕТА как не знае какво е гласувал, за изказванията в Полша и др където пак намекваше за руските си зависимости, за лобирането за самолети, на което именно той е прекрасен пример за мижитурка /защото летеца Радев говореше за Ф 16 като избор на военен, а като политик говори опорките на БСП/ . За зависимостите от БСП и Решетников, за това защо защитава САМО програмата "визия за България" на БСП и т.н. и т.н.

Дори не споменавам излагацията   с инцидента с баща му и как го скатаваха местния лидер на БСП и "услужливия" катаджия, нито воаяжите по бутици на Деса пРезидентшата :)

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

Е, не всеки може  като теб за минути да намери в няколко стотици сайтове подходящия  линк, за да го посочи като отрицание или потвърждение на казаното преди това.

Вундеркиндчето на мама!

Не знам, ама ме кефи как постоянно говори за този Иво Христов (не професора), все едно е някакъв зъл гений или и аз не знам какво.

Миро, къде е проблемът, когато някой ти помага с речите, ако изобщо има такова нещо? На теб как ти спускат линкове от всякакви сайтове? Всички знаем, че е физически невъзможно да се правят гимнастики, като твоите, ако някой не ти помага с готовите теми.

преди 6 минути, Тoни написа:

Не знам, ама ме кефи как постоянно говори за този Иво Христов (не професора), все едно е някакъв зъл гений или и аз не знам какво.

Миро, къде е проблемът, когато някой ти помага с речите, ако изобщо има такова нещо? На теб как ти спускат линкове от всякакви сайтове? Всички знаем, че е физически невъзможно да се правят гимнастики, като твоите, ако някой не ти помага с готовите теми.

Не му е знаеш възможностите :))) 

преди 1 час, Тoни написа:

Навремето като беше трол първо ниво, зорът беше голям. Ошлайфал се е, придобил опит, сега му е по-лесно, поне ниво 4 е стигнал. Бравос :)

А президента още е новак в тая професия, ще се научи и той, ако се окаже че му е нужно. Макар, че президент не е политическа длъжност(изключая примерно Плевенлиев, който не се държа като президент, а като  радиоточка на фашингтон) не случайно в новините свързани с президента се пише така:

Цитат

Румен Радев призова политиците да не бягат от отговорност

Не пише нещо от рода на:

Цитат

Румен Радев призова колегите си политици, да не бягат от отговорност

Т.е. президента не е политик, не е разделител(каквито са политиците, дърпащи електорати към своята черга) а обединител на нацията.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

преди 19 часа, M.Николов написа:

Кой друг, ако не ти!:lol6:

Да, и не е като да не съм го казвал. Или забрави още от кога заговорих за умишлената загуба от ГЕРБ, и после за гафовете на любимата ви икона пРезидент ? :) :)

преди 16 часа, Тoни написа:

Ласкаеш ме :) Но пак ще те разочаровам. Не е нужно никой да "ти спуска сайтове" за да мислиш нормално .

Конкретно за пРезидента, очевидна е разликата му като професиоален военен, и  сега като политик. Не е проблем че му помагат с речите, а че това е диктувана  изцяло от една партийна БСП-лния .

Нека му помага който иска, но да си изработи накрая сам речта. Има огромна разлика да ти помага някой в  речите и това да ти спускат речи подготвяни в червената центррала .

Какво сега, според зле скалъпените пасквили на продажника с бурката разбрах, че най-добрият български президент е бил ирландската пастирка - Росица и че най-голямата беда на българския народ е, че не избра за главнокомандващ на армията ни майката на нацията!!!

Румен Радев: Конкурсът за нов боен самолет бе опорочен. Това е троен удар върху България!

Цитат

"Конкурсът за нов боен самолет бе опорочен. Това е троен удар върху България".

Това заяви президентът Румен Радев след тържествения водосвет за Богоявление пред Паметника на незнайния воин.

"Настоявах да се спази процедурата и финансовата рамка, което е гаранция за оптимален избор, независимо от типа самолет", подчерта той.

Според него правителството е обявило победител в разрез със собствените и на Народното събрание правила, дори се ангажира да надплати огромни суми, изтъкна Радев. За него това е троен удар по България.

"Имаше популистки изказвания, че не купуваме изтребители, за да има пари за пенсии. Пари за пенсии така и няма, а сега ще похарчим много повече за по-малко самолети".

Това е удар по доверието на европейските партньори, които, според него правителството използва като статисти в конкурса.

Радев определи конкурса и като удар по имиджа на американските ни партньори, които в очите на българите печелят с политически лобизъм. След като не уважаваме собствените си закони и правила, не бихме могли да спечелим доверието на Европа и света, смята Радев.

Държавният глава коментира и хаоса с електронните винетки. Той окачестви ситуацията като олицетворение на стила на управление на кабинета. Липсва прозрачност, честност и отговорност, по думите му.

Новогодишното слово на президента срещна критика заради песимизма в него. Радев обясни, че всички моменти са неудобни, когато трябва да се изричат неудобни истини.

Никой не е излязъл от криза с тържествени оди, а с посочване на проблемите. За хората, според него, посочването на проблемите е много по-голяма надежда и упование, отколкото захаросано приветствие.

От действията на властите зависи дали през тази година България ще има единство между управляващите структури, подчерта президентът.

Водосветът на бойните знамена се извършва традиционно на Богоявление.

Патриарх Неофит прочете молитвата "За успех на народа" и поръси със светена вода представителни части на Българската армия и нейните бойни знамена в различните гарнизони. Церемонията почетоха висши военни, народни представители, военнопатриотични съюзи и граждани.

Държавният глава прие почетния строй на представителните части на Българската армия и положи венец пред Паметника на Незнайния воин.

И веднага ответна атака. Започна да циркулира новина, че синът на президента се е бил в дискотека. Колко са елементарни.

преди 1 час, Тoни написа:

И веднага ответна атака. Започна да циркулира новина, че синът на президента се е бил в дискотека. Колко са елементарни.

Не само елементарни, а и долни в безсилието си.

преди 4 часа, Тoни написа:

преди 2 часа, Мойра написа:

Не само елементарни, а и долни в безсилието си.

Освен от вас , кой друг ще ме светене за поредната "елментарна безсилна атака" срещу пРезидента ? :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.