Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 3 минути, Madonna написа:

Манушев?! Джийзъс.. знаеш, че няма шанс..

вицето на Радев е стотици пъти по-достойно за президент..от който и да е..

Айде айде и Радев го мислехме преди за достоен ама кво излезе...

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 791k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 минута, adersa написа:

Излезе, че наистина е достоен.

преди 4 минути, Madonna написа:

Манушев?! Джийзъс.. знаеш, че няма шанс..

защо ???

https://bg.wikipedia.org/wiki/Пламен_Манушев

Просто нямаше подходяща пи-ар кампания. Сигурен съм че много  хора и от тук за пръв път виждат биографията му, която  с нищо не отстъпва на Радев. Даже е повече.

Обаче   както съм споменавал, още тогава ми стана ясно че ГЕРБ бяха решили да подарят изборите. Тактически ход

Дай доказателство, че си мислел...Че можеш да мислиш :D

Няма как да знеш кво излезе...след като има още доста време мандат..

А и тва кво ти мислиш, че е излязло и кво аз мисля или кво не знам си кой мисли са различни неща, всеки мери с различен аршин.. няма универсален такъв..

преди 2 минути, Мойра написа:

Излезе, че наистина е достоен.

Излезе че е чиста мижитурка на конци, четящ партийни изявления и програми на БСП . И не обединител, а разединител .

Освен противоречивите му изказвания, лавирания, и  гафове, които съм споменавал многократно до сега.

Да, знам ти субективното мнение, той дори да се изака  пред Дондуков, ти пак ще кажеш колко красиво и принципно го е направил :) :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

защо ???

https://bg.wikipedia.org/wiki/Пламен_Манушев

Просто нямаше подходяща пи-ар кампания. Сигурен съм че много  хора и от тук за пръв път виждат биографията му, която  с нищо не отстъпва на Радев. Даже е повече.

Обаче   както съм споменавал, още тогава ми стана ясно че ГЕРБ бяха решили да подарят изборите. Тактически ход

Неизбираем, бозав, без грам разпознаваемост между хората.. с кво е запомнен.. с нищо... да не говорим, че няма и грам  дар слово... обикновен военен.... един от многото..

Не савай смешен..

То и Радев бе... непознат за Корнелия, която бе казала при срещите с Решетников който и прдложи като кандидатура ,  че... "не го познавала тоя Радев но ще помислели... "

Въпрос на пи-ар и кампания  както казах . Която ГЕРБ умишлено според мен, не проведоха.

преди 6 минути, miro20 написа:

Излезе че е чиста мижитурка на конци,

Що не идеш да му го кажеш в лицето, да видим след няколко шамара лично с президентската кунка, дали ще си толкова уверен :38:

преди 6 минути, Madonna написа:

Неизбираем, бозав, без грам разпознаваемост между хората.. с кво е запомнен.. с нищо... да не говорим, че няма и грам  дар слово... обикновен военен.... един от многото..

То и за Радев в момента спокойно може да се каже същото .  :)

Само с една разлика - че е разпознаваем.

преди 22 минути, miro20 написа:

Обясних ти зщо крайно червените са най близки до нацистите.

Това, ако го беше казал на Хитлер, просто щеше да те разстреля.

преди 5 минути, miro20 написа:

То и за Радев в момента спокойно може да се каже същото .  :)

Само с една разлика - че е разпознаваем.

Ми не .. не може...

Но нищо де.. блажени са вярващите..казват..

Мисля да си лягам.. не е честно да се боря срещу вятърни мелници, пестя си силите за достойни противници..

преди 1 минута, M.Николов написа:

Това, ако го беше казал на Хитлер, просто щеше да те разстреля.

Нещо не са се разстрелвали, а напротив - прегръщаха се

И още за домашно : http://russian7.ru/post/chto-v-sovetskoy-presse-pisali-pro-uspe/

https://cyxymu.livejournal.com/1756803.html

преди 1 минута, Madonna написа:

Ми не .. не може...

Но нищо де.. блажени са вярващите..казват..

Мисля да си лягам.. не е честно да се боря срещу вятърни мелници, пестя си силите за достойни противници..

Е нали питаше за мнението ми . Това е.

@Без умствен капацитет качва снимка от нета и копира цели фрази, защото е неграмотно да напише нещо само.

Иначе втората снимка е прелест. Реклама ли и правиш? :D

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 7 минути, Тoни написа:

@Без умствен капацитет качва снимка от нета и копира цели фрази, защото е неграмотно да напише нещо само.

да така правя, защото не ми е интереско какво коментирате и чета из сайтове и което ми е интереско го копвам и тук

• Автор

Честно, с антипатиите ми към предишните президенти, но по-тъжно новогодишно слово не бях чувала

:(

Ти ли си го писа бе, Румене, или кой ти го писа

• Автор
преди 16 минути, Тoни написа:

толкоз може

преди 27 минути, adersa написа:

Платени тролове до вчера го плюехте сега го защитавате , а сега цяла БГ го плюе заради политическата си реч на нова година смотаняци такива един хуй не става от вас!

Теб не мож те разбра човек, сигурно и сам не можеш да се разбереш. Харесваш ли Радев, не го ли харесваш. Може би това си го написал за Миро и овцЪтЪ, които плюят по Радев, аз не се сещам да съм го правил някога. Плюл съм против Плевнелиев, сигурно всеки арзумен човек, би се сетил защо.

1 година го харесвах , но след това той се самозабрави започна на всички да прави забележки и това слово на нова година беше черешката на тортата и последната капка на търпението изцяло не само на мен но и на половината бг народ загуби доверието си няма да се учудя ако от герб поискат импийчмънт ..

И сега като се завърнат на 10 в събранието ще станат още по яки престрелки герб vs президента

Цитат

1 година го харесвах , но след това той се самозабрави започна на всички да прави забележки

И ти се рзасърди? Няма, няма. :D

Другия път ще каже, че сме най-добрите.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.