Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 36 минути, Мойра написа:

с една дума : аз неискам шефовете да чуват как лъжа

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 18 минути, M.Николов написа:

А позицията е президента е правилна!Русия трябва да освободи украинските моряци и кораби!

Само дето не е еднозначен в тази своя позиция.

След срещата с поляка, запя друга песен ... :)

преди 2 часа, crazy katon написа:

Забравих, че има и тема за президента, затова първо писах в онази за укропитеците. Там постът ми се повтаря горе-долу с твоя тук. И макар полският гном да си пее неговата русофобска песен, не знам защо нашия трябва да се съгласява с него. Това не е гостоприемство, това е "навеждане". И както написах там: Този вече не е моят президент.

И понеже постовете ни доста се припокриват, затова цитирам само най-най-основното.

"укропитеците "  ? "полския гном" ???  :)

вгледайте се какви ги плещите.

А иначе и тук да повторя, пРезидента ни се прояви споредната си "женски полов орган" позиция.

Амчи изправи се , изтупай се в гърдите и кажи - аз съм п'тката на Решетников, прокарвам рашистки лобистки интереси.Това е.

Ще сечели повече  електорат.

Ето .. @crazy katon щеше да му остане фен, и верен последовател.

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

с една дума : аз неискам шефовете да чуват как лъжа

Офцо, офцо. Ти да не мислиш,че няма да имат превод на езика им и то в писмен вид. Тъпа офцо, мислиш ли изобщо? 

преди 1 час, miro20 написа:

"укропитеците "  ? "полския гном" ???  :)

вгледайте се какви ги плещите.

А иначе и тук да повторя, пРезидента ни се прояви споредната си "женски полов орган" позиция.

Амчи изправи се , изтупай се в гърдите и кажи - аз съм п'тката на Решетников, прокарвам рашистки лобистки интереси.Това е.

Я си прочети поста и виж какви ги плещиш. Кви п'тки , кви полови органи бре!

преди 4 часа, M.Николов написа:

http://glasove.com/categories/na-fokus/news/radev-moryacite-ne-tryabva-da-plashtat-za-politicheskoto-protivopostavyane

Мирко, я го духай под вода да не вдигаш прах!

Овцата, ти също можеш да се присъединиш!

Щом модераторите не си вършат работата, ще го караме така.

И като псуваш , по "аргументирана" ли стана просттоията ти ? Това промени ли ФАКТА че пРезидента говори едно после друго, очевидно заради някакви зависимости, които поне за сега не са официални ?

Защото ако каже какви са тези зависимости, импийчмънт ще му е малко .... Като военен такива са ги разстрелвали .

преди 15 часа, nikssi написа:

Офцо, офцо. Ти да не мислиш,че няма да имат превод на езика им и то в писмен вид. Тъпа офцо, мислиш ли изобщо?

я ми го обясни ти как го разбираш, щом претендираш че не си по тъп от мене

Цитат

https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/iliyan-vasilev-kleti-kleti-generale-zashto-previ-grabnak?fbclid=IwAR0o0ramuB56OSOw5D4m7mup6J04HqSljiQZ3Ur_uPXEgoHqO-46nfAjpxE

Цитат

„Тъкмо да помисли човек, че Радев, след съвместната декларация с полския президент е добил някаква самостоятелност и ..... обратно в кочината. Дори не разбира колко драматично плоска е позицията - първия път да настоява за незабавно освобождаване на моряците, след това да казва, че моряците станали жертва на вътрешни политически борби - Путиновата опорка”. Така  анализаторът Илиян Василев коментира днешното изявление на президента Румен Радев, който предупреди, че Европа не трябва да става заложник на украинската вътрешна политика. С това си изявление държавният глава отново се позиционира на страната на Русия.

„Клети, клети генерале, защо преви гръбнак?!
Значи можем да ставаме заложници на руската вътрешна политика. Ако съветниците те съветват така, смени ги, ако не ги слушаш - поне признай, че има други влияния върху теб, извън официалните.
Решетников man”, казва още Василев.

преди 11 часа, M.Николов написа:

Ти се радвай, че не си ми наблизо да ти се аргументирам.

Ти се радвай че можеш да си плещиш глупостите  . Както виждаш тук е рай за тролове, комплексари и заядливци :)

Щом си слязъл на това ниво, проблема  и избора си е изцяло твой.

Цитат

МВР и ДС имат досиета за него, едното е за агент с агентурен псевдоним „Сашо 11“. [2] Василев е бил вербуван от Първо управление на ДС през февруари 1988 г. По време на вербуването си е заявил, че иска да сътрудничи с ДС по „идеологически, морални и политически мотиви“. От запазените документи се вижда, че той е имал и по-ранни контакти с ДС и РУ-ГЩ.

Мдаааа

преди 1 час, nikssi написа:

Мдаааа

Ти не бе ли станал фен на Мишо Шамара  ? :)

преди 21 часа, M.Николов написа:

То останали някой в държавата, който да одобряваш?

А позицията е президента е правилна!Русия трябва да освободи украинските моряци и кораби!

По точка първа - не, не остана ... не и сред управляващите. От другите на първо четене се сещам за Иво Христов, Кеворк Кеворкян, при по-дълбоко ровене ще изскочат и други.

Точка втора. Изобщо не е правилна позицията му и много скоро ще го разбере. Защо укрите не поискаха разрешение да преминат, както са го правили преди ... щяха да ги пуснат, без оръжие естествено. Ако някой наруши границата на сащ въоръжен какво ще му се случи, а?! А за това нарушение в Русия се полагат до 6 години затвор, да се радват, че ще ги пуснат скоро. И това е всичко ... мога още дълго да пиша, но няма смисъл ... оставям те да търсиш алтернативата. Чао.

преди 52 минути, crazy katon написа:

преди 52 минути, crazy katon написа:

Точка втора. Изобщо не е правилна позицията му и много скоро ще го разбере.

Позицията е правилна. Причините са две. Първо, ние сме ЕССР държава и за разлика от вътрешни въпроси, по които президента е по-свободен да има позиция, в случая му се налага да е с позицията на евростадото. А евростадото по отношение на "случката" не е разединено, както в други отношения. Второ, поне един от пленените моряци е от българският етнос, от живущите на територията на укропитеците българи. Има няколко варианта да се търси неговото освобождаване, единият от които, като се иска освобождаването на всички, другият като се работи специално за освобождаването само на българина. Не знам дали нашето посолство е впрегнато в тази задача, или си траят, но би трябвало.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

преди 1 час, sliderum написа:

Позицията е правилна. Причините са две. Първо, ние сме ЕССР държава и за разлика от вътрешни въпроси, по които президента е по-свободен да има позиция, в случая му се налага да е с позицията на евростадото. А евростадото по отношение на "случката" не е разединено, както в други отношения. Второ, поне един от пленените моряци е от българският етнос, от живущите на територията на укропитеците българи. Има няколко варианта да се търси неговото освобождаване, единият от които, като се иска освобождаването на всички, другият като се работи специално за освобождаването само на българина. Не знам дали нашето посолство е впрегнато в тази задача, или си траят, но би трябвало.

президента просто повтаря като папагал каквото са му казали от Страсбург

https://news.bg/int-politics/merkel-izrazi-pred-putin-pritesnenieto-si-ot-intsidenta-v-kerchenskiya-protok.html

https://news.bg/world/ne-mozhem-da-si-zatvaryame-ochite-pred-agresiyata-na-rusiya-skochi-merkel.html

https://www.tvevropa.com/2018/11/merkel-dopusna-vazmozhnostta-za-sanktsii-sreshtu-rusiya-zaradi-krizata-s-ukrajna/

преди 10 часа, nikssi написа:

Браво бе Миро, направо се ... като го слушаш а? Бахти и простака си.

преди 11 часа, miro20 написа:

Ти не бе ли станал фен на Мишо Шамара  ? :)

:hush: Ах колко е прав беше казал .Него слушаш а ? "бах ти и ппростака си" .

преди 11 часа, crazy katon написа:

щяха да ги пуснат, без оръжие естествено. Ако някой наруши границата на сащ въоръжен какво ще му се случи, а?!

Азовско море е било винаги свободно и за граждански и за военни кораби според неотменени все още договори между РФ и Украйна.

Не става въпрос за преминаване на граница на САЩ или друга държава, а за преминаване през пролив, договорен за свободно преминаване от двете страни.

Все едно турците да кажат - Босфора е наша територия, Черно море е турско , и всички кораби ще бъдат спирани и проверявани когато и както си искаме.И ще си го затваряме когато си искаме.

преди 11 часа, crazy katon написа:

А за това нарушение в Русия се полагат

Проблема е че нарушение на граници няма. Даже корабите са преследвани и нападнати в международни води, далеч над установените  правила от 12 мили за  териториални води.

на 30.11.2018 г. в 23:15, M.Николов написа:

.............А позицията е президента е правилна (??!! - бел.а.) ! Русия трябва да освободи украинските моряци и кораби! (??!! - бел.а.)

Ама ти от къде ги разбираш тези неща , без да разбираш случилото се (фактите) ?

Русия ще ги освободи - като си излежат присъдите ! Радев това трябваше да добави ! :)

.......и много други неща има да освобождава Русия и то много по-важни за света  , ама нашите официози - нито дума , или тотално налудничави коментари като на Асен Агов примерно !

Без малко да добавя към него Миро и Овцата . Ама те много хляб имат да изядат и много сол (чужди задници) да изближат , та поне малко да се приближат към него ! :lol6:

................................

................................

Баси агресора Русия , баси диктатора Путин ! :lol6:

А бе , малоумници ......!:(

преди 1 час, by_chechi написа:

Без малко да добавя към него Миро

За мен това би било комплимент. Твоите субективизми и "оценки" не ме засягат и са си твой проблем :)

Пашинян от Армения - затваряме своите териториални води за руснаците. /пп -както знаете той е проруски ориентиран, затова и след ескалацията и смяната на премиера , руснаците не му натресоха "антимайдани" и войски, както направиха при почти същата ситуация в Украйна/

https://panorama.pub/10786-armeniya-zakroet-rossii.html

Направо "нож в гърба" :)

Чудя се, какво ли е мнението на пРезидента ни  ?  :) Той би ли затворил нашите води ?

Не знам какво още дъвчете , дали били, или не били нарушили границите на Русия укрите. Ако се не лъжа, те си признаха, също и че не е случайно, а нарочна провокация, която вероятно им е изкомандвана директно от прасенко и яйценюк, също така вероятно е, те да са били посъветвани за тая провокация от ЕССР, или ю ес йес началниците си.

преди 21 минути, miro20 написа:

За мен това би било комплимент. Твоите субективизми и "оценки" не ме засягат и са си твой проблем :)

Пашинян от Армения - затваряме своите териториални води за руснаците.

https://panorama.pub/10786-armeniya-zakroet-rossii.html

Чудя се, какво ли е мнението на пРезидента ни  ?  :) Той би ли затворил нашите води ?

........за теб комплимент , за хората гнила измет......

Ти кога свари да изгледаш пресконференцията бре ? Пък да осмислиш , да разбереш за какво иде реч...... `Ми тя е 30 мин. , а ти вече готов с "научно обосновани анти-тези " ....:lol6:

Нещо по пресконференцията имаш ли ?  Въобще има ли нещо способно да ти влезе у главата освен "заучени положения" , които са ти зачукали в черепа.....? :nono:

Кретени на ръководни държавни постове има не само в Украйна .......и у нас наспорил Бог ! Дааам , и 80% дебили.......:lol6:

А бе световна Лудница ! Луди за вързване мнооого ..........! :nono:

Ако на някой като muro му скимне да използва Споразумението за съвместно използване на Азовско море. Знам, че това е по-скоро за друга тема, но тук има някои, които смятат, че позицията на нашия президент била правилна. За борбата му срещу герберастите - евала, но виновни за този случай са единствено укросите и не може те да създават ескалация, а руснаците - деескалация.

https://bgr.news-front.info/2018/12/01/stsenariyat-na-pinochet-ne-mina-v-ukrajna/

преди 4 часа, by_chechi написа:

Ти кога свари да изгледаш пресконференцията бре ? Пък да осмислиш , да разбереш за какво иде реч...... `Ми тя е 30 мин. , а ти вече готов с "научно обосновани анти-тези " ....:lol6:

Нещо по пресконференцията имаш ли ?  Въобще има ли нещо способно да ти влезе у главата освен "заучени положения" , които са ти зачукали в черепа.....? :nono:

Да съм казал коментар или дори една дума по конференцията ? :laughing5:

преди 4 часа, by_chechi написа:

Дааам , и 80% дебили....

Парадокса на тези които впрягат доста често този популярен ивохристов израз, не проумяват че ... се отнася именно за тях самите.

:yanim:браво Радев пак ви излъга

Цитат

България има твърда позиция за отлагателен период както за по-високи ограничения на допустимото замърсяване с въглеродни емисии, така и за допълнителни системи за пречистване, заяви във Варна председателят на парламентарната комисия по околната среда и водите Ивелина Василева, цитирана от БНР.Според нея към момента изпълнението на тези изисквания би наложило непосилни инвестиции от страна на предприятията, които работят с местни въглища.Василева подчерта, че проблемът има пълно единодействие от страна на изпълнителната и законодателната власт и президента."Позицията на България е ясна. Да не бъдем по-амбициозни от това, което е реалистично, защото ние трябва да съхраним и икономиката си. Икономиката, която до голяма степен разчита на въглищата местно производство. Знаете, че 40 процента от енергийният микс се формира от ТЕЦ-овете с местни въглища. България консолидира мнението си и с други държави от Европа, заедно с Полша. Германия също се присъедини към тези държави, които не желаят да бъдем свръхамбициозни, защото има риск да загубим и конкуретноспособността си. Има риск и в социален план. Близо 100 000 човека са ангажирани в това производство", заяви тя.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.