Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Сирия (2011-)

Featured Replies

Циркът, наречен "Белите каски", продължава. И това при положение, че You Tube е пълно с кадри от гримирани жертви и смеещи се под чаршафи убити. Ще кажете, че само кретени могат да обявят това за доказателство. Да, така е, но след случая Скрипал нима някой се съмнява, че именно такива управляват " там". След като вече приеха първата провокация като неопровержимо доказателство, сега отново продължават или както беше казал Стивън Кинг в една от книгите си: Позволиш ли да бъдеш излъган в началото, всяка лъжа след това ще ти се струва истина.

А тъжната истина е следната: Ако в Сирия има химическо оръжие, то е произведено в Англия и ако терористите не знаят как да го използват ... за тази цел са изпратени съответните инструктори, които са там уж за да се борят с тях. Изобщо всяко изказване на западен политик, изтъкано от заплахи и истерика аз оценявам като обида за здравия разум и като заплаха към съществуването на Homo Sapiens като вид. Или ако все още има такъв вид, те не принадлежат към него.

След случая, от който ми писна и който се пропука отвсякъде, сега се връщат отново към горещата точка Сирия и пак химическо оръжие. Аз лично мисля, че химическото вещество, от което се състои техния мозък е най-страшното оръжие.

• Отговори 1k
  • Прегледи 77,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Просто му се ще на прасето, но нещата изобщо не стоят по този начин. В пространството трябва да се пусне новината, че американците трепят руски войници напълно свободно. На всички ни е ясно, че в Сири

• Daher Lammoth Вчера в 11:07 ·    Уважаеми медии, Когато отразявате събитията от Източна Г

• Филипов
    Филипов

https://www.1tv.ru/n/344138 Американские журналисты приехали в Сирию искать следы химатаки, а в итоге разоблачили фейк «Белых касок» Очередная мировая сенсация. Журналисты

Публикувани изображения

Миро, сега ти е шансът да яхнеш една томахавка и хоп на терен в Сирия при твоите приятели "умерените" джихадисти, да им се притечеш на помощ. Виж, главнокомандващият се развихрил. Но има нужда от кадри, които да извършат действията...

Как не ги е срам след предишното осиране да играят същата карта?

Цитат

Russia has warned about a false-flag chemical attack being prepared in the recent months, the ministry said. Those who are not interested in a genuine political settlement of the Syrian crisis are seeking to complicate the situation on the ground, it added.

“The goal of this… baseless speculation is to shield the terrorists and… the radical opposition that refuse to engage in a political settlement [process], as well as to justify potential military strikes from the outside,” the statement said. It then warned that any military interference in Syria conducted under “far-fetched or fabricated pretexts” would be “absolutely unacceptable” and could lead to “dire consequences.”

Миро, ти знаеш ли приказката за лъжливото овчарче, да ни припомниш? След първите два пъти кой му вярва?!

А бе аз защо не видях никъде по телевизия и клипове химическо оръжие ? 

Някакви там се мият със сапунена вода (все е нещо:)) , некъпани от дълго време видях . При това не особено разтревожени ми се видяха...

Умоляват се немирисалите оръжейна смазка (за знания по БОВ въобще и дума не отварям щото там е зор - трябва да се учи !) , нека малко поне да се образУват....мозъчни гънки искам да кажа ! :lol6:

преди 7 часа, crazy katon написа:

Циркът, наречен "Белите каски", продължава. И това при положение, че You Tube е пълно с кадри от гримирани жертви и смеещи се под чаршафи убити. Ще кажете, че само кретени могат да обявят това за доказателство.

Прав си. И преди бе коментирано за "мърдащите чаршафи" , и ви давах оригинални видеа от тези флашмобове :) Прав си че който мисли тези флешмобове за доказателства за трупове, са пълни кретени :)

Но е факт че много хора ги копи/пействат   как това било  фейк-постановка , а не протестни флашмобове.

преди 7 часа, crazy katon написа:

А тъжната истина е следната: Ако в Сирия има химическо оръжие, то е произведено в Англия и ако терористите не знаят как да го използват ... за тази цел са изпратени съответните инструктори, които са там уж за да се борят с тях.

Ахааа... значи дори не е фейк-новина последната химическа атака както твърдят руснаците , а просто противниците на животното Асад просто са се самовзривили с предоставени хамерикански бомби , незнаейки как се борави с хим.оръжие .

Аха. Интересна версия.  Това че руснаците експериметират целия си боен арсенал в Сирия, както самия Путлер се хвалеше преди време, разбира се едва ли е нещо което да се споменава... нали ? :)

преди 6 часа, Lumberman написа:

Миро, сега ти е

преди 6 часа, Lumberman написа:

Миро, ти знаеш ли

Тоя на мен ли говори ?

Радвам се че цитираш поговорката за "лъжливото овчарче". След доказаните 1001 фейкове и дезинформации  и за Крим и за Донбас, и за Сирия, никой отдавна не вЕрва на това "овчарче".

Иначе да, може и да видим още една серия томахавки, но ен от мен. Да видим дали Тръмп ще направи показно за прецизни попадения ,както направи последния път на руснаците :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, by_chechi написа:

А бе аз защо не видях никъде по телевизия и клипове химическо оръжие ? 

Бързай да намериш, защото Тръмп вече изстрелва томахавките! И си без оправдание, защото кадри имат още от миналия път, не е да няма :)

Ей тука малко за Миро да се охрабри (и да не каже, че съм голословен за яхването на томахавките - така се изразява дълбока преданост, трябва жертвоготовност, дори когато ракетата не иска да излиза, ще ѝ се помогне):

преди 1 час, Lumberman написа:

Бързай да намериш, защото Тръмп вече изстрелва томахавките! И си без оправдание, защото кадри имат още от миналия път, не е да няма :)

Ей тука малко за Миро да се охрабри (и да не каже, че съм голословен за яхването на томахавките - така се изразява дълбока преданост, трябва жертвоготовност, дори когато ракетата не иска да излиза, ще ѝ се помогне):

Не ще и спор, идиотизмът им идва отръки на тия, култивират си го от дълго време, даже не от 1964 г., а още от създаването си. А тогава правеха и шедьоври, този не е от тях. А онзи (името му вече няма да споменавам) няма какво да го охрабряваш, той е някакво плашило, но може да плаши само деца. И за пореден път казвам: ако някой ще съжалява за отсъствието ти от форума, това няма да съм аз, замразен си дълбоко, както и оня с нервните кризи и спри да ме цитираш, със същества като теб нямам какво да си кажа.

Извинявам се Lumberman, че използвам цитирането на веселия ти клип за да отговоря индиректно на онзи трол, но ми писна да ме цитира, след като му заявих нееднократно, че за мен такива като него просто не са "съществителни".

Редактирано от crazy katon
Допълнение (преглед на промените)

Spoiler
преди 1 час, Lumberman написа:

за Миро да се

Туй пак на мен говори :) :)  Ехооо ако ще ме споменаваш само заради заяжданици с  филмчета и подигравки с иначе сериозни теми, мисля отново трябва да ти напомня къде ти е мястото :)

преди 22 минути, crazy katon написа:

А онзи (името му вече няма да споменавам) няма какво да го охрабряваш, той е някакво плашило, но може да плаши само деца. И за пореден път казвам: ако някой ще съжалява за отсъствието ти от форума, това няма да съм аз, замразен си дълбоко, както и оня с нервните кризи и спри да ме цитираш, със същества като теб нямам какво да си кажа.

И за теб важи. Тези терзания и вътрешни проблеми вземете си ги обсъдете в клубъ :)

Оказва се, че май ракетите по сирийската база Т4са израелски, прелетели над Ливан.

http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/svyat/rusiya-posochi-izrael-za-saprichasten-kam-udarite-po-siriyskata-aviobaza-t-4

Източна Гута е почти освободена, останало е едно съвсем малко парче, което е под контрола на терористите. Точно сега преди победата Башар Асад решава да атакува с химически оръжия някаква болница там. :D Нелепостите нямат край.

преди 8 минути, M.Николов написа:

А това е върха на наглостта. Както и присъствието на САЩ, Франция и Великобритания на територията на суверенна държава. 

Еклисиаст

ГЛАВА 1.

9. Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето.

всичко почва отначало,химическа атака,Асад трябва да си върви........газ от катар към европа,петролни кладенци за евреите,7 трилиона долара за 17 год.война в Близкия  изток!

преди 7 часа, Тoни написа:

Източна Гута е почти освободена, останало е едно съвсем малко парче, което е под контрола на терористите. Точно сега преди победата Башар Асад решава да атакува с химически оръжия някаква болница там. :D Нелепостите нямат край.

А това е върха на наглостта. Както и присъствието на САЩ, Франция и Великобритания на територията на суверенна държава. 

Точно. В първата част, това е въпрос, който всеки нормален човек би си задал, но повтарям, нормален. Съвсем ясно е, че лидерите на западните тоталитарии не са такива, а учудващо е все пак, че в това число влиза и папата. 

Руснаците от месеци предупреждават, че терористите разполагат с химическо оръжие в Гута и подготвят провокация, как пък никой не отиде да види, да провери, доказателства - бол, даже и с надписи от мястото, където са произведени, като че ли беше някъде в Англия. И защо да проверяват, та те знаят преди руснаците, че там има такова оръжие, нали си е тяхно, че даже и инструктори им изпратиха. А сега протестират. Аз лично съм сигурен, че това е отново шоу на филиала на ислямска държава, наречен "белите каски", но не изключвам и умишлено изтребление на своите близки. Хора, които стават живи бомби едва ли биха имали скрупули да избият и семействата си, нали ще отидат " там". 

Изобщо мисля, че химията яко  е повредила мозъците на запад и те вече  нямат никаква представа за реалността.

на 4/9/2018 в 12:14, Тoни написа:

На това биха се вързали само хора, които наистина смятат Асад за "животно", и вярват на човекоподобни зверове като Буш, Обама... а сега и Тръмп, който продължава да обслужва ционисткото лоби. Странно е как някои хора все още си падат по старата, изтъркана плоча. За мене е обидно това, което пак ни пробутват... но хайде да не почваме пак с обидите, че тука има някои, които съвсем пък се обиждат :)

В Русия и либералите застанаха зад Путин. Интересно, ако България се еманципира в един момент, и почне да понася ударите на "свободния свят", тогава какво ще стане с платените анализатори и специалисти? Дали ще станат българи зорлем най-накрая?

А американците атакуваха ли, какво стана? Не съм имал време за новини тия дни.

Между другото, войната винаги взема своите жертви:

https://btvnovinite.bg/bulgaria/prokuraturata-imame-informacija-che-zheljaz-andreev-e-izvarshil-prestaplenie-v-sasht.html

Или да цитирам Оруел:

"Това, което никога няма да умре, ще бъде тръпката от победата, от гаврата с безпомощния труп на победения враг. Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, стъпил върху човешкото лице – завинаги."

Защо винаги трябва да смачват безобидни хора? Да не би някой да помисли да се опълчи срещу Големия брат?

Ще видим българския нереформиран съд какво ще постанови.

преди 8 часа, Lumberman написа:

А американците атакуваха ли, какво стана? Не съм имал време за новини тия дни.

Концентрират все повече сили и ударът е въпрос на време, време, което онзи с раздвоената самоличност (Тръмп) е определил на 48 часа ... пак ултиматуми. В последния месец тия използват за комуникация само ултиматуми. Както каза Иво Христов, на тях доказателства вече не им трябват и тогава спрях да го гледам, защото ми се стори много черноглед. Явно е бил прав. Ако сега се размине следващия път и "Том и Джери" ще е достатъчен за доказателство. Но този път няма да се размине.

Има начин, но той засяга главно инициаторите на тези удари. Лично аз в момента не виждам как ще се откажат от тях и ще продължават с тезата си за химическа атака ... значи този вариант отпада и ще ги нанесат. Те никога няма да признаят, че са сгрешили. От друга страна руснаците също няма къде да отстъпват, защото ясно доказаха, че тази атака е рисувана. Тук обаче те имат малка вратичка ... просто ще кажат, че там, където са нанесени ударите не е имало руски военнослужещи. Това е вариант, който, макар и подъл спрямо съюзниците от сирийската армия ще задоволи онези "свободните".

Ако постъпят както декларираха, трябва просто да спрат с обяснителния режим. Дали са си предупреждението, остава да го изпълнят и да свалят не само ракетите, но и самолетите, и техните носители. Никога светът не е бил толкова близо до война по такава нелепа причина. Вярно, че кхмериканците винаги са започвали войните си с провокации, но поне са били една идея по-достоверни, сега използват гримирани деца (да използваш деца за тези цели е само по себе си  престъпление), пускат кадрите в социалните им мрежи и онези зомбираните се тръшкат от негодувание срещу режима на еди кой си, без да видят, че техния е същия, че и по-лош, без да се замислят, че същите тези "бели каски" отдавна са компрометирани с документални кадри на предишните им "жертви".

И това е, чакаме.

П.П. Путин, обади се!!!

преди 44 минути, crazy katon написа:

П.П. Путин, обади се!!!

На прелитащите СУ34 са забелязани противокорабни ракети , сигурно за борба с флота на игиловците :)

преди 7 часа, Lumberman написа:

В Русия и либералите застанаха зад Путин.

В РФ няма либерали . Кои наричаш такива ?

Там има  два вида - съгласни с политическата линия на Путлер, и тези които не са съгласни, но ги няма по ред обективни и субективни причини. :)

преди 1 час, crazy katon написа:

Вярно, че кхмериканците винаги са започвали войните си с провокации, но поне са били една идея по-достоверни,

Провокации или нагласени/калкулирани загуби (като с Пърл Харбър, когато са си търсели повод да влязат във войната). Според мен са обезумели, но не съм сигурен акъла ли са си изгубили, или просто са преценили, че ако не направят война, с империята им е свършено. Те не могат да съществуват, ако не е грабежът на другите народи. Смятайте, ние седим тука и си приказваме, а почне ли война... и интернет, и въобще целият свят няма да е същия?! Петролът да стане недостатъчен и всичко увисва.

Иначе тука един-два коментара, на които попаднах, вторият е смешен/тъжен:

Цитат

Fact: Assads only crime was saying no to the US UK backed qatar turkey pipeline and having land that israel thinks is theirs and part of greater israel

Цитат

Trump is polishing his credentials for the Nobel peace prize which is full of blood and dead people. I don't know why the prize to Cuban dictator Fulgencio Batista has been erased from the files. He does not turn up in the google searches anymore.

Дали пък пророчествата, че Тръмп ще е последният президент на САЩ, няма да се окажат верни? Аз нямам против да им рухне империята... но имаме ли избор как да стане?

преди 16 минути, Lumberman написа:

Дали пък пророчествата, че Тръмп ще е последният президент на САЩ, няма да се окажат верни? Аз нямам против да им рухне империята... но имаме ли избор как да стане?

Много си фантазираш и забравяш че България е продадена на хамериканците с нотариален акт от Горби.
И да ги мразиш и да не ги мразиш, те командват в Европа а другите само са послушковци.
Па на териотрията на арабухите ще има да се трепат още десетилетия. 
Разни външни сили ще доставят оръжие и войните ще си продължават.
Не ми изглежда вероятно Путкин да може да си позволи да отстъпи, което им лази по нервите на хамериканците.
Те и тия граници там между Ливан, Сирия и другите съседи взе чужди държави са ги рисували, без да питат местните арабухи дали са съгласни. Та сега май пак същите чужденци се опитват да ги пренарисуват по нов начин.

Хм. Тръмп... Иначе гледам, че някои дори американски анализатори, дори по FOX, почнали да говорят истина:

Той навремето и Хитлер нападна СССР, като по информация са го излъгали, че Сталин се готви да го нападне.

преди 9 часа, Lumberman написа:

Иначе гледам, че някои дори американски анализатори, дори по FOX, почнали да говорят истина:

Колко интересно, тази сутрин пуснах руската пропаганда на френски език да скивам какво поднасят на франсетата да гледат по RT France  и там ги бяха извадили цитатите на Тръмпи от преди години срещу войната в Сирия.

преди 9 часа, Белгиеца написа:

Колко интересно, тази сутрин пуснах руската пропаганда на френски език да скивам какво поднасят на франсетата да гледат по RT France  и там ги бяха извадили цитатите на Тръмпи от преди години срещу войната в Сирия.

Цитатите и те ли са "пропаганда"?

Иначе колко е хубаво, когато имаме държава и политици, които да имат собствено мнение и да отстояват свои позиции:
https://www.actualno.com/politics/bylgarija-iska-udarite-v-sirija-da-ne-se-povtarjat-osydi-izpolzvaneto-na-himichesko-oryjie-video-news_669609.html

Жалки и позорни мижитурки. Не случайно са сложили жена за тая работа, заедно с онзи "мъжага" до нея. Той е малко по-сдържан поне. Той и оня предният, Дейниъл Митов, като беше от мъжки пол, какво? Това пречеше ли му да се държи като джендър? Или пък прецедента?

А някои хора си имат "вродена експертиза" и нямам как да не потърсят за коментар по темата:

https://www.blitz.bg/analizi-i-komentari/solomon-pasi-za-udara-v-siriya-pravilen-i-khumanen-dokato-asad-upravlyava-v-stranata-shche-e-strashno_news593530.html

Чакам и Сашко Йорданов да се появи отнякъде да ни разясни "свободният свят" как трябва да тълкува случващото се...

преди 53 минути, Lumberman написа:

Чакам и Сашко Йорданов да се появи отнякъде да ни разясни "свободният свят" как трябва да тълкува случващото се...

преди 4 часа, Lumberman написа:

Цитатите и те ли са "пропаганда"?

Еми цитатите ги показваха един по един в оригинал на английски както ги е писал Тръмпи и ги превеждаха на француски.
Разрешено ти е да им отидеш на сайта и да си ги намериш готови и да ги поднасяш наляво надясно по каквито ти е кеф форуми.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.