Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво играхте през последните две седмици в STEAM?

Featured Replies

преди 21 часа, BG-Team-DRIFT написа:

BMW Маниак, те някои теми мисля ги изтриха. Търсех си аз много стари теми, ама нямаше. Оптимизираха нещо форума. Тогава още нямаше автомобилен раздел и аз бях първия радетел, дето искаше да има такъв. Щото бях си купил нова кола и ми се щеше да коментирам, ама в автомобилен раздел. Едва по-късно го създадоха. Аз 2007-ма имах още 4-5 регистрации тук, хаха, та не знам ти с коя ме помниш. Явно не ме помниш с другите, а доста време си ги редувах. 

Мен ме навяват спомени че аз се бях вече регистрирал в този форум и ти я купи след това и то доста след това. Понеже ми е останало че аз си купих първото беемве може би година след като ти си взе фиестата от магазина. Аз аз го купих 2011. За това останах много зачуден като ти каза 12 години.
Разбира се може и да греша понеже го карам на памет а не съм проверявал постове от форума.
Но ти мен ме знаеш, годините при мен нямат голямо значение или поне не са толкова от значение както при жените. Изминатите километри съсипват една кола а не годините.
Ето какво имам предвид. Ти като почнеш да говориш за форд и да го хвалиш, не казвам че са лоши но ти вземаш за база годините. От там ако минаваш 8 000 км на година за 7 години колата още няма да има или ще е на малко след 50 000 км и нещо си. Е че то 50 хил си е нова кола какво има да и се чупи. То ако не минеш първите 50 хил без проблем за какво говорим изобщо ? Но 50 хил не са основа на която може да се подпреш и да говориш че това е най здравата кола. Аз ако мина 50 хил с форд доста фабрични и технологични грешки ще му открия вярвай ми. Има дарбата докато се кача на кола и все в мен да и дойде времето да се развали.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

• Отговори 167
  • Прегледи 20,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Agentpat™
    Agentpat™

Последните 2 седмици нищо не съм играл в Стийм. Иначе и аз съм така - маньосам ли се по някоя игра ме тресе с месеци манията и почти не поглеждам друга. Иначе сега играя новата "Плячка" и засега опред

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

И е така и не съвсем. Аз лично ползвам системата си за работа и за игри, но макар да е актуализирана колкото е възможно (според старото вече дъно) си е вече морално остаряла и си е за смяна. Първата м

Публикувани изображения

• Автор
преди 3 часа, BMW Маниак написа:

Мен ме навяват спомени че аз се бях вече регистрирал в този форум и ти я купи след това и то доста след това. Понеже ми е останало че аз си купих първото беемве може би година след като ти си взе фиестата от магазина. Аз аз го купих 2011. За това останах много зачуден като ти каза 12 години.

Аз мога да ти покажа документите, ама по-лесно една снимка с дата:

001.jpg

Тук е на 13 километра. 14 юли. Но колата се водеше купена на 29.06.2006, защото тогава е регистрирана в София. Аз обаче си я взех с две седмици закъснение, като им платих парите дето искаха отначало. 

преди 3 часа, BMW Маниак написа:

Изминатите километри съсипват една кола а не годините.

Това е и така и не така. Годините влияят, защото примерно може да се появи ръжда, да се напукат ремъци от годините. Затова и в книжката на Форд пише, че ангренажен трябва да се сменя за сефте на 200 000 км или на 7 години. Затова ако погледнеш статистиката на DEKRA  ще видиш, че там Фиеста на 50 000 км и на 10 години не е като Фиеста на 50 000 и 3 години като дефекти. Това за всички коли де. Годинките си влияят, въпреки че километрите доста по-малко. Ама това не е тема да спорим. Може да поспорим в някоя друга, макар да не се сещам в момента точно в коя. 

Иначе по темата...май нищо не играя напоследък в STEAM. Толкова съм ги зарязал игрите за ПС. 

Извинявам се, но как се криеха коментари, че нещо не виждам в опциите? 

преди 6 минути, BG-Team-DRIFT написа:

Извинявам се, но как се криеха коментари, че нещо не виждам в опциите? 

Нямаш ли опция да го изтриеш ?

• Автор
преди 3 часа, Agentpat™ написа:

До къде си стигнал? И дано играеш SGM 2.2 Stalker mod edition, защото ако играеш онази бъгава глупост SGM 2.2 Lost Soul, си обречен на поредното недоизиграване.

Тоя Stalker Mod Edition  го бях инсталирал, ама не ми хареса музиката, махнах го. Мисля че и ме изхвърляше при опит за почване на играта. Пък и промените там пак нещо не ми допаднаха. Искам да си играя играта, дето почнах да играя преди години, не някаква нова. Единствено си сложиш графичния пакет, та се появиха повечко тревички. Сложих си и нужните ...как се казваха че изключих...поправки, дето оправят разни бъгове.  А дали е Lost Soul...не се сещам такова нещо. Просто това е версията с ъпдейтите, дето се появи някъде 2011-та. Единствено добавих графичния пакет както казах, защото не променя нищо във вървежа. Общо взето играта ме изхвърляше много рядко, но както казах по-рано, причината явно е бил повреждащия се хард с лоши сектори. И макар играта да е нсталирана на съвсем различен дис, а Win  на още по-различен, то явно в един момент почва да се чете нещо и от харда, дето не ползвам и се получава фал. Макар че в интерес на истината от време на време си има и баш бъгове, но много рядко. Сега ще видя как ще е, след като откачих повредения хард диск. 

преди 5 минути, BMW Маниак написа:

Нямаш ли опция да го изтриеш ?

Исках да го поставя като спойлер. Забравил съм вече как се работеше във форума, пиша много рядко. 

преди 5 минути, BG-Team-DRIFT написа:

Исках да го поставя като спойлер.

В момента я няма вече тази опция както беше преди.
Пробвай с това

[ spoiler] [ / spoiler]

като махнеш разстоянието след първата скоба.

[ / spoiler]

Дали работи[ / spoiler]

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

• Автор
преди 6 минути, BMW Маниак написа:

В момента я няма вече тази опция както беше преди.
Пробвай с това

[ spoiler] [ / spoiler]

като махнеш разстоянието след първата скоба.

Покажи скритото съдържание

[ / spoiler]

Покажи скритото съдържание

Дали работи[ / spoiler]

Да, стана, ама ми скри всичко, хаха. Както и да е, не ми се занимава. 

• 1 месец по-късно...

Counter Strike 1.6....Пълен тъпанар, нямам думи.Подлъгах се.Грешката е моя.Въпроса е такъв, че в кракнатите цс-чета липсва опцийката rawinput.От някакъв кучи ъпдейт на прозорец десятка, цялата игра е ужасно прецакана.Както въртиш мишката, изведнъж прави някакви рязки движения.Когато тапваш( стреляш по 1-2 патрона) изведнъж почваш да стреляш, сякаш си задържал ляв бутон и общо взето играта беше напрактика невъзможна.То не беше биене по мишка, бюро, псуване и накрая от бяс я разкарах.Имаше я за 99 цента, нямах толкова в стийм, не я взех.Сега на съмър сейла я пуснаха  за някакви стотинки и пак лапнах кукичката.Та тоя rawinput прави нещо си и аз не знам какво, ама в цсго играех с него, а тука елиминира проблема.

Да ама ся ново 20.Понеже старата х7-ца я размазах в стената, почна да ме бие ток от нея(понеже кабела е оголен на мястото дето влиза в мишката), крачетата се изтъркаха и почна да дере в трохичките по пада(резервни имах още 8 ама ги изгубих), накрая я метнах в бюрото и извадих блъдито.Да, ама й мина гаранционния период, без да съм я ползвал.И кво се оказа - скролчето си прави т*ш*ци с мене.Въртя го нагоре, то отчита надолу и обратното.Аз искам да краучвам, то скача...Нямам думи.Х7-цата и тя го има тоя проблем, ама тя просто от преупотреба, а тоя боклук не е докосван и се прецака толкова бързо...Не си купувайте мишки на блъди, щото са тотални боклуци.Сензорчето го бива, ама е хем неудобна, хем с тоя бъгав скрол...А и е с някакви метални крачета и не мога да я отворя да я оперирам набързо.

преди 13 часа, The Negative One написа:

Не си купувайте мишки на блъди, щото са тотални боклуци

Не съм съгласен с това! "Блъдито" е единствения свестен продукт на A4tech. Тази фирма произвежда като цяло евтина и боклучава периферия, но блъдитата им са нещо съвсем различно. Ако някой преди 5 години ми беше казал, че ще си взема продукт на A4tech, щях да го обявя за луд! Е, да но в пристъп (и аз не знам на какво) реших преди 2.5 години да си взема едно Bloody 6 - и до сега съм с него и мишока си бачка наистина на 6, без забележки.

Аз лично ако трябва да избирам мишка, ще си купя или нещо на Zowie или Steelseries Sensei.Първите дълго време изобщо не ги внасяха в БГ, а последно когато следях нещата бяха по 120 левчета - бройката.Средата на 2015 купих именно тоя TL8 на блъди.Що?Щото беше намалена от 80 лева на 50.Почти не я бях ползвал.В лигата скрол не трябва, в цсго също почти не съм го ползвал.Основно си играех с X7 F5.След 5 години обаче сензора почна да прехвърля, движението не е плавно.При бавно местене, буквално си прескача.Скрола и той при най-лекото завъртане, отчита клик...Мишката си се скапа.А тая сегашната - тотално разочарование.Неудобна форма, лошо покритие(хлъзга се), скрола ми прескача(може и някое клипче да пусна после).Сензора като цяло е добре.Копчетата имат по едно парче гума, която при мен се беше разлепила в единия край още като я разопаковах.

на 22.07.2018 г. в 17:02, The Negative One написа:

Копчетата имат по едно парче гума, която при мен се беше разлепила в единия край още като я разопаковах.

По моята няма никаква гума и самата пластмаса е много приятна на допир, сякаш хващаш кадифе. Формата е точно като за ръката ми. Много приятно впечатление ми направиха  металните крачета на мишока, които са практически вечни. Предишната ми мишка Logitech MX 518, която беше и двойно по-скъпа, крачетата ѝ бяха от някаква измислена материя (която приличаше на нещо между гума и найлон), която стана на нищо след около 2 години - пълен срам!

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Аз на моя Х7 от общо 5 години ползване, за 3 години крачетата му не мръднаха, но в последните 2 се стопиха.Тия сега металните са по-добре, ама за да я отворя сигурно трябва да ги махна някак, а не ми се ще.Покритието за което казвам, че се хлъзга е това отстрани.Някакво много гадно.Задния капак на S3 ката ми има по-голямо сцепление от това чудо.И тая залепена гума на бутоните много грозно стои.Пък и как е отлепена в единия край...Иначе като сензор е 6 точки.Сигурно самия модел е такъв...Знам ли.Святка готино в тъмното, ама аз съм го спрял :D 

Докато цъках 1.6 по-сериозно имаше един пич с Razer Mamba 2012, беше дал 250 лева за нея, мишката се сг**няса за нула време.

Абе как да разкарам тоя чат прозорец дето го боцнаха от Стийм да не ми се зарежда изобщо..че ме дразни?

А иначе по темата:

last plaayed.jpg

преди 2 минути, Madonna написа:

А иначе по темата:

до къде си стигнала на

path of exile ?

Приключила съм с Акт 10.. и бях почнала с картите, но дотам приключих, щото почнах Дивинити. Иначе много й се кефя на POE.

Задължително ли трябва да е в Стийм? Защото напоследък се разлепям от кеф в Battlefield 1 мултиплеъра. Присъединих се към купона доста късно, но за сметка на това - не разочарова по нито един параграф. Може би има нещо общо това, че ПСВ ми е голяма слабост.

• Автор
на 22.07.2018 г. в 13:14, Agentpat™ написа:

Не съм съгласен с това! "Блъдито" е единствения свестен продукт на A4tech. Тази фирма произвежда като цяло евтина и боклучава периферия, но блъдитата им са нещо съвсем различно. Ако някой преди 5 години ми беше казал, че ще си взема продукт на A4tech, щях да го обявя за луд! Е, да но в пристъп (и аз не знам на какво) реших преди 2.5 години да си взема едно Bloody 6 - и до сега съм с него и мишока си бачка наистина на 6, без забележки.

Е, аз съм с A4  доста повече от теб, но си работи много добре. Никакви забавяния, прескачания и тем подобни, присъщи за някои развалени китайски боклуци. Единствено облицовката се поизтърка под дланта ми и част от гумата се разлепи, но не е проблем. Като я натисна, си се залепя пак ;) Между другото, това е втората ми мишка за 14 години. Първата бе китайски боклук и го карах до края. Още си работи де, само че не коректно. То като нямаш точна ръка, не знам как ще ти помогне точна мишка. Същото като воланите. Не можеш ли да въртиш геврека и да усещаш нещата, ако ще и истинска кола да караш с истински волан, пак си като ония лелки с очила на паркинга. 

на 28.07.2018 г. в 11:25, Sydie написа:

Задължително ли трябва да е в Стийм? Защото напоследък се разлепям от кеф в Battlefield 1 мултиплеъра. Присъединих се към купона доста късно, но за сметка на това - не разочарова по нито един параграф. Може би има нещо общо това, че ПСВ ми е голяма слабост.

Ами идеята за темата бе, да се покаже кой колко в STEAM  играе като часове за две седмици и какви игри. Това беше идеята ми като пуснах темата, но то след това нещата тръгнаха в друга посока, както тръгват винаги.

ПП: @Agentpat™, понеже не съм писал от доста седмици каквото и да било, искам да ти кажа, че все още играя STALKER SGM 2.2  без да е крашнала както преди. Доста напред стигнах, Припят, Тъмната долина, Военните складове и ми се струва, че скоро ще я приключа, макар сега да играя главно играта на таблета си, която успях да инсталирам и под Win 10. 

преди 21 минути, BG-Team-DRIFT написа:

ПП: @Agentpat™, понеже не съм писал от доста седмици каквото и да било, искам да ти кажа, че все още играя STALKER SGM 2.2  без да е крашнала както преди. Доста напред стигнах, Припят, Тъмната долина, Военните складове и ми се струва, че скоро ще я приключа, макар сега да играя главно играта на таблета си, която успях да инсталирам и под Win 10. 

Щом си стигнал до "Военните складове" и си минал "Тъмната долина", без да имаш сбиване на сейфовете, значи всичко е точно. Към края си. Усспех! Мода е страхотен.

Играеш SGM 2.2 на таблет? :no-no:

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

преди 22 минути, BG-Team-DRIFT написа:

Е, аз съм с A4  доста повече от теб, но си работи много добре. Никакви забавяния, прескачания и тем подобни, присъщи за някои развалени китайски боклуци. Единствено облицовката се поизтърка под дланта ми и част от гумата се разлепи, но не е проблем. Като я натисна, си се залепя пак ;) Между другото, това е втората ми мишка за 14 години. Първата бе китайски боклук и го карах до края. Още си работи де, само че не коректно. То като нямаш точна ръка, не знам как ще ти помогне точна мишка. Същото като воланите. Не можеш ли да въртиш геврека и да усещаш нещата, ако ще и истинска кола да караш с истински волан, пак си като ония лелки с очила на паркинга. 

Ами идеята за темата бе, да се покаже кой колко в STEAM  играе като часове за две седмици и какви игри. Това беше идеята ми като пуснах темата, но то след това нещата тръгнаха в друга посока, както тръгват винаги.

Ти щото млатиш по бюрото.Аз млата по мишките.По-клавиатурите избягвам.Последния път сгънах една на две и от тогава само по мишлетата и чат-пат изтрескам нещо в пода.Ей ся като ми прескочи скрола и обръщам мишката и го забивам в пада.То как да работи читаво, като аз им таковам таковата от бой.Е как няма да ги бия, като играя малоумни игри, дето са направени от маймуни.Е днеска един буквално му почистих ушите с емката в 1.6 и накрая пише 1hit - Head 84 dmg.Как да не запсуваш...То ми иде да си прегриза вените от яд.

Абе я кажете, тоя новия стийм как ви се струва?

преди 18 минути, The Negative One написа:

Ти щото млатиш по бюрото.Аз млата по мишките.По-клавиатурите избягвам.Последния път сгънах една на две и от тогава само по мишлетата и чат-пат изтрескам нещо в пода.Ей ся като ми прескочи скрола и обръщам мишката и го забивам в пада.То как да работи читаво, като аз им таковам таковата от бой.Е как няма да ги бия, като играя малоумни игри, дето са направени от маймуни.Е днеска един буквално му почистих ушите с емката в 1.6 и накрая пише 1hit - Head 84 dmg.Как да не запсуваш...То ми иде да си прегриза вените от яд.

Това е относително , зависи при какви игри какви модели мишки се ползват . Последните години на пазара продават нисък клас мишки с доста съмнителни качества , прецизност на сензора и материали. За един от старите си компютри бях сменил 3 броя  от различни производители ,които  определено не са за състезателен геймплей. Дори игри ,като Star Craft са истинско изпитание ,ако са нужни бързина и прецизност. Да не говорим при онлайн шутъри ,където точен мерник и качествен сензор са задължителни.  ;)

• Автор
преди 1 час, The Negative One написа:

Абе я кажете, тоя новия стийм как ви се струва?

Е, точно днес праснах мишката в пада заради малоумната андроидна игра Star Wars: Galaxy of Heroes  ;) По-лошото е, че единия ми зъб тая година почна да сдава багажа заради скърцане. Не ме ебе кво става с мишката. Обаче като тръгна зъба да се разпада от яд, рекох вече да не скърцам и почнах да бия с мишката ;)  Тая игра от януари я игра кажи речи денонощно, когато таблета ми е под ръка, а сега и на PC. Ако говорим за мишки обаче, смятам че моята A4  си е доста качествена. Дори кабела прилича повече на шнур от едновремешна скара, на която опекох няколко наденички днес. Мишката си я бива за хора, дето не търсят да са номер едно, ама търсят липса на проблеми. Купувал съм какви ли не скъпи джаджи, но доста често съм оставал разочарован от качеството на изработка и като цяло работата на продукта. 

А за новия STEAM  какво да кажа. като погледна, за последните 2-3 месеца имам не повече от 10 часа игра, мнакар че съм налял 50-60 лева за разни игри. Даже не помня за кои, та да ги пусна и видя какво представляват. А, едната я пуснах за 1-2 часа, ама в момента не се и сещам коя точно игра играх.  Та STEAM  за мен вече е нещо далечно. Тая година разцъквам като часове главно STALKER SGM 2.2  и това ми стига. 

преди 39 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Това е относително , зависи при какви игри какви модели мишки се ползват . Последните години на пазара продават нисък клас мишки с доста съмнителни качества , прецизност на сензора и материали. За един от старите си компютри бях сменил 3 броя  от различни производители ,които  определено не са за състезателен геймплей. Дори игри ,като Star Craft са истинско изпитание ,ако са нужни бързина и прецизност. Да не говорим при онлайн шутъри ,където точен мерник и качествен сензор са задължителни.  ;)

Прав си. И волан да вземеш, един Logitech  за 500-700 лева не върши работа ако се състезаваш професионално. Там ти трябват парички и за седалка + маса, за предпочитане и доста по-добър волан за няколко хиляди. Какво остава да сравняваме мишки за 30 лева с такива за 300 ;) Всичко зависи от целите ни и свободните за тия цели парички.  Обаче ако играеш за спорта, не за първото място, мишка за 30 лева стига. Даже и няма да разбереш, че ти трябва мишка за 300 ;)  Същото и при воланите. Може и волан на старо за 20 лева да ти е на сърце. 

преди 1 час, Agentpat™ написа:

Щом си стигнал до "Военните складове" и си минал "Тъмната долина", без да имаш сбиване на сейфовете, значи всичко е точно. Към края си. Усспех! Мода е страхотен.

Играеш SGM 2.2 на таблет? :no-no:

Аз като минах рижий лес разбрах, че проблеми няма да имам. Предните няколко пъти след тая гора ми се появяваха проблемите със сейвовете. Иначе съм се надъхал като мина тоя мод, да почна други :)  

Не, на таблет не играя СТАЛКЕР, а Star Wars: Galaxy of Heroes. Страхотна игра за някои хора, дето никога не са играли игри, а са минали трийсетте отдавна.  Едно клипче да видиш за какво иде реч:

Превърти към края да видиш играта. Отначало просто разглеждам силата на героите. 

Това зеленичкото е добре, червеничкото никак. Пък в квадратчета червеничко хептен ;)  Top 50  да си в тая игра голяма работа. Повечето не могат да си мечтаят и за топ 200. Все пак понеже много хора играят, ако почнешп да играеш сега, те включва в поток с 15 000 човека като теб, дето са почнали да играят долу горе с теб. 

ПП: Между другото, някои дават хиляди и десетки хиляди за да напреднат в тая игра. Аз засега съм дал само 22 лева за един герой и то след 5 месеца игра. 

Аз нямам идея какво да играя.Лигата - тотален булшит.На всеки две седмици все едно играеш нова игра.Всичко тотално се променя, не мога да влизам в ритъм.Няма с кой да играя, а като направа 2-3 игри соло и падна по най-тъпия начин - почвам да превъртам.Имам чувството, че играта е направена така, че само да губя.Колкото повече играя - толкова повече губя.Не я бях пускал 4-5 месеца, направих преди 1-2 седмици около 10-15 игри - никакъв напредък.Те вече почнаха да си прават та*аци с тая игра.Айде в кофата.

ЦСГО - не съм играл от началото на годината.Последно бях Supreme, ся съм без ранг.Имам я на компютъра - скучно ми е да цъкам соло.Пък и съм позабравил малко механиките.Пък и е доста бавна за разлика от 1.6.Тряя да влагаш някаква мисъл.

Фортнайт - Играх я известно време (3-4 месеца), но понеже влизах главно вечерта да разпусна - и там ядове.Поиграеш малко дойде някакъв келеш дето играе 24/7 и те утрепе за секунди.Ей това е най-големия косур.Някакви 4ма в отбор дето по цел ден само това прават идват и ти чупат главата.Айде и тая в кофата.Бах му майката, толкова ли са прости тия, че да не могат да направят някакъв подбор на играчите по умение.То къде е кефа от това да влезеш да поцъкаш късно вечер, като от 100 човека, поне 25 са някакви изроди дето не стават от стола...

ЦС 1.6 - Колко хиляди п***и м***и са летели заради тая игра...Край нема.Вляза да поцъкам и за отрицателно време се разтрепера от бес.Ти го стреляш в главата, това отчита лява ръка.Кой я е правил тая игра е не за затвор ми за обезглавяване.По-бъгава простотия просто няма.Ма като удара една енергийна напитка и късмета е с мене ги правя сами да си говорат.Това е гадното, че съм що-годе добър и ако играя бавно и мисля като в ЦСГО - лошо за противника.Това ме крепи да не я зарежа.

преди 56 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Нещо си ме цитирал неправилно, или аз не намирам връзката.Аз не съм толкова навътре в нещата и не ми е фикс идея да играя с най-добрите продукти на пазара пък и нямам отделна мишка за отделните игри дето играя.За мене най-важното е една мишка да е удобна и да не си прави кириики с мене от техническо естество.Да не прескачат сензора и скрола, да не се разпада в ръката ми и такива ми ти неща.Ако ти снимам Х7-цата на какво прилича и ти кажа, че с нея съм стигал Global Elite в цсго, сигурно няма да повярваш и ще се хванеш за главата.Мене не ми трябва изгъзица дето свети в 5000 милиона цвята, пере, готви, чисти и прави секс.Поръчвам вече 3 слушалки от един и същи модел на сони за 30 кинта, щото ме кефят и свирят хубаво.Надявам се схвана на къде бия.Ай лека вечер, че едвам гледам вече.Peace 

АА, да не забрава - ето колко е хубава 1.6 Клипчето е мое.И това ако е читава игра...

• Автор
преди 22 минути, The Negative One написа:

Аз нямам идея какво да играя.

Инсталирай си SWGOH на телефона си и пробвай ;) Има вариант и за PC, когато не си на телефона или таблета като мен.  Предимство - може да я играеш навсякъде.  Ама като те чета колко си бесен (като мен), трябва нещо чрезвичайно да стане, та да играеш тая игра. Лично аз си търсех игра за таблета, намерих тая незнайно как и вече седми месец я играя.  Сигурно ми допадна, щото има много за мислене и предвиждане. В един момент човек вече почва да брои дните и часовете до нов ъпдейт на героите си.  В момента чакам да дойде понеделник, та...нали се сещаш. 

Започнах 14 сезон на диаблото....

И аз така.....Нещо не мога да си харесам нищо....:P

преди 13 часа, BG-Team-DRIFT написа:

Иначе съм се надъхал като мина тоя мод, да почна други :)  

Внимавай, че е заразно и заразата държи до откат! Аз така се заразих с "Тайние тропи 2" преди 6 години и като се почнаа...В момента имам инсталирани десетки модове, които съм започнал и стигнал до нейде, но после зарязал, заради други модове.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.