Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 44 минути, M.Николов написа:

Ето така щяха да подкрепят и евентуално правителство на ИТН!

https://fakti.bg/bulgaria/574739-propadna-zasedanieto-na-narodnoto-sabranie

Много правилно Слави е преценил нещата.Докато не се сменят старите муцуни в парламента все така ще си я караме.

Айде да да видим пак как @dioib :cat и @insec и още кои бяха, обясняват как трябва да се поеме отговорност и чест и другите глупости и да работят заедно с БСП и ДПС :)  Толкова им издържа подкрепата, видяха че ИТН няма да се докосне до тия боклуци и се разсмърдя от тях.

преди 1 час, miro20 написа:

Умньо , държавата не е само ние и вие, а отговорност се дължи пред всички ! :hit:

Единственото достойно нещо което можеше да направи и да излезе с чест от ситуацията  Слави ,  е това което каза Богомил Бонев.

Я кажи как се прави ? Съставя се правителство с БСП ли ? Така и не отговори, в какво се състои тази чест.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 40 минути, lsmurf написа:

Негласуващите са сила която може да направи истинска промяна.

Точен си,  ама много си точен.. именно за негласуващите са тези циркове в момента,  кампанията върви.  Само че старите муцуни, с тез евтини номера, наливат вода точно в на Славчо мелницата.  Да са толко прости.. чак на мен не ми се вярва, ама... да върнеш мандата,  и после да обвиняваш другия в безотговорност,че и той го върнал... 🤣

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Я кажи как се прави ? Съставя се правителство с БСП ли ? Така и не отговори, в какво се състои тази чест.

Виж цитата на Богомил Бонев. :hush:

преди 3 минути, miro20 написа:

Видях го, ама теб пак те е страх да си кажеш какво "мислиш", а бягаш по тъча. Бонев казва да се състави правителство с БСП, това ли подкрепяш ?

Какво да гледа цитата на Бонев, действията на Герб, БСП и ДПС днес в парламента го оборват категорично.

Лъсна цялата истина за задкулисието, което желае само едно - нищо за него да не се променя.

И Богомил Бонев в качеството си на какъв казва какво трябва да се направи? 

току-що, M.Николов написа:

Какво да гледа цитата на Бонев, действията на Герб, БСП и ДПС днес в парламента го оборват категорично.

Лъсна цялата истина за задкулисието, което желае само едно - нищо за него да не се променя.

Ще ви се, ама уви ... Задкулисието лъсна още когато си избрахте МАямата и др по комисии и бляновете ви за тричленки , съд и затвор и  как беше.,. изчегъркване на ГЕРБ...

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Видях го, ама теб пак те е страх да си кажеш какво "мислиш", а бягаш по тъча. Бонев казва да се състави правителство с БСП, това ли подкрепяш ?

Не. Не си чел цитата на Бонев.

Ще ви се, ама уви ... Задкулисието лъсна още когато си избрахте МАямата и др по комисии и бляновете ви за тричленки , съд и затвор и  как беше.,. изчегъркване на ГЕРБ...

Не. Не си чел цитата на Бонев.

Айде още бягане по тъча. Всички ли от герб сте страливци ?:lol6:

току-що, N1K17Y написа:

Айде още бягане по тъча. Всички ли от герб сте страливци ?:lol6:

Какво бягане видя че и по тъча. НАврях ти че говориш глупости  и нищо не си чел . :hush:

току-що, Michigan111 написа:

Аз не разбрах кой е Богомил Бонев, и кое прави мнението му важно. 

Просто добър съвет, с който и аз съм съгласен.

И уважавам авторското му право за твоа се позовавам на него. И ако трябва още да бъда точен и коректен  - Мойра го цитира , не аз. :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Какво бягане видя че и по тъча. НАврях ти че говориш глупости  и нищо не си чел . :hush:

И уважавам авторското му право за твоа се позовавам на него. И ако трябва още да бъда точен и коректен  - Мойра го цитира , не аз. :) 

Бонев съвества да се състави кабинет (с БСП) Айде отговори това ли подкрепяш, какво подкрепяш ? :) 

Пак те страх да говориш неща, за които не са то позволили и почваш с алабалистики и хомоеротичните ти навирания :D 

преди 4 минути, miro20 написа:

Няма значение кой го е цитирал. То съвети и акъли се изредиха да дават знайни и незнайни "експерти, политолози, журналисти"... Въпросът е с какво мнението на един пребоядисан в синьо комунист е толкова важно,че се раздухва активно във форума, и споменат няколко пъти и от теб - човек разграничаващ се от комунистическата идеология.   Като ще цитираш, цитирай сериозни и неопетнени хора,  не отдавна компрометирани политически хамелеони,  нагаждащи се според политическата мода към момента.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Я ни припомни ти през годините за кой гласува, пък тогава да си поговорим кой бил овца?

И не, никакъв хаос няма в страната, всичко е в рамките на нормалното!

Като все сме като овце, накрая задкулисието ни е виновно.  Наблюдавай инфлацията тази година и пак помисли за хаоса и последствията.  Случвало се е и преди. А политическият проект на Трифонов няма за цел да разгражда управлението на Борисов,  това вече на всички им се изясни.

Тя инфлацията вече от една година се наблюдава, почти всичко поскъпна, кой е виновен?

преди 1 час, attj написа:

А политическият проект на Трифонов няма за цел да разгражда управлението на Борисов,  това вече на всички им се изясни.

Пак си ходил на гледачка.

Един съвет - смени я, нищо не познава.;)

преди 32 минути, M.Николов написа:

Тя инфлацията вече от една година се наблюдава, почти всичко поскъпна, кой е виновен?

Пак си ходил на гледачка.

Един съвет - смени я, нищо не познава.;)

Защо?  Тя казва, че на предсрочните избори,  с провеждане на нормална дата, БСП пак ще са втора сила в парламента. Обединени националистите ще се върнат в парламента -за сметка на мутрите на Маяма, които няма да успеят да влязат. Много познава моята врачка.   Тогава Вие с  ИТН какво ще правите?   Поне от Румен Радев няма ли поискате мнение?     Изборите струват около 150 000 000 лв.       А дъщеря ми например е в майчинство и държавата и плаща да си отглежда детето по 380 лв на месец.  Не е нужен коментар.

@M.Николов

Защо се учудваш? Троловете на шайката са плъзнали по всички форуми и фейсбук групи.

И по цял ден плямпат срещу реалните опоненти на ГЕРП. Срещу всички.

Така правят и ПИК :D:D:D

преди 3 часа, miro20 написа:

Задкулисието лъсна още когато си избрахте МАямата и др по комисии и бляновете ви за тричленки , съд и затвор и  как беше.,. изчегъркване на ГЕРБ...

Троло20, най-якото е, че при спечелени от него избори, пак изритахме вожда ти от властта.  :)

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

ГЕРБ + БСП + ДПС = ВЛ

Плеснаха с ръце и се прегърнаха !

Халюцинация ли е това или реалност?    От ГЕРБ очакват президентът Румен Радев да връчи третия проучвателен мандат за съставяне на правителство на ПГ "Демократична България", които са заявили, че имат готовност да сформират кабинет. Навремето ДПС с третия мандат узакониха на власт тройната коалиция с БСП и НДСВ.

Толкова години минаха. Но народът не успя да се освободи от триото "ГЕРП-БСП-ДПС". Те са хванали народът в мъртва хватка

Как да стане това с избори? Имаме ли шанс, изобщо?

преди 8 минути, Antonya.Antonova написа:

Толкова години минаха. Но народът не успя да се освободи от триото "ГЕРП-БСП-ДПС". Те са хванали народът в мъртва хватка

На предсрочни избори те ще се възпроизведат и пак ще бъдат в парламента.  Ще се върнат и отново обединени националистите.  Сега надеждата за нещо различно е  ПГ "Демократична България".  Обаче Радев дали точно на тях ще даде третия мандат не се знае. 

преди 31 минути, Antonya.Antonova написа:

Ми те загубиха войната.

Опорните им точки дадоха фира. Комунизъм - антикомунизъм, етническата карта, русофили - русофоби, всичко отече в канала.

Със смайващо твърдение излезе преди минути във Фейсбук Явор Дачков. Той заявява в прав текст, че е сигурен, че "ДПС стои зад Слави Трифонов"

Ето какво написа журналистът: 

Интересно. Утре сутрин когато "Има такъв народ" гласува заедно с ДПС поправките в Изборния кодекс Слави Трифонов дали ще напише статус във Фейсбук и статуквото. Мисля, че не. Най-голямата подмяна, която се случва в момента е мантрата, че партията на Слави е партия срещу статуквото. Точно обратното. Тя е партия на статуквото, отгледана и финансирана от него в последните години, а най-вече в последните две.

Това написа журналистът Явор Дачков в социалната мрежа.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.