Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

В Бойна Слава беше и сигурно все още е да не можеш да пишеш и да пускаш теми една седмица след регистрацията, само четеш. Сигурно заради това е форум с най-малко спамери и идиоти. ( като изключим и активната намеса на модовете)

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Не мисля, че една седмица без възможност за писане би променила "идиота" или спамера. Има случаи, в които сме отнемали правата многократно за повече от седмица и пак не сме успели да ги променим. Който си го няма в главата и една година само да чете, пак ще си спами след това ;)

Не мисля, че една седмица без възможност за писане би променила "идиота" или спамера. Има случаи, в които сме отнемали правата многократно за повече от седмица и пак не сме успели да ги променим. Който си го няма в главата и една година само да чете, пак ще си спами след това ;)

новорегистрираните да имат примерно право на 5 мения на ден и след определен период (или достигане на някакъв положителен рейтинг) ограничението да отпадне.

В Бойна Слава беше и сигурно все още е да не можеш да пишеш и да пускаш теми една седмица след регистрацията, само четеш. Сигурно заради това е форум с най-малко спамери и идиоти. ( като изключим и активната намеса на модовете)

A ти лично защо престана да го посещаваш ?

p.s. ако не е тайна, разбира се.

Това е дискриминативно. Имах в един поп-фолк форум тема "Как е правилно да се каже - Десислава или Деси Слава" и ми я изтриха, без обяснение...

Не съм престанал да го посещавам. Написал съм "беше", защото по времето когато се регистрирах това беше изискване, сега сигурно още си седи, просто трябва или да прочета правилата или да се регистрирам отново за да разбера.

извинете че не е по темата но как се правят теми :)

За това става въпрос, днес се е регистрирал и е почнал с мненията.

Редактирано от d1saster (преглед на промените)

ПетьоСтоянов, с поста си исках да кажа, че не е уместно да поставяме новите потребители заедно с нарушителите на правилата под общ знаменател. Защо трябва да ограничаваме всички, само защото евентуално една част от тях би допуснала елементарните грешки на начинаещия - писане на маймуница, публикуване в неправилен раздел или последователно публикувания на един и същ потребител в дадена тема. Новите потребители приемат критиката и се учат от нея. Рядко повтарят нарушението след забележка, без значение публична или на ЛС. Най-сериозните проблеми идват от "опитните" потребители, които нарушават правилата умишлено и най-вече многократно. Мога да ти дам няколко примера - всичките са регистрирани вече от няколко години и имат сравнително много постове.

Пък Калдата и сама се променя. Бих променил полето за писане, защото ми е много тясно и се проточва написаното надолу. Но пък така ще изглеждат грозно кратките ми постове...

Бих махнал системата за + и - на потребителите и изобщо всичко свързано с социалните мрежи(които мразя)

• 2 седмици по-късно...

Бих забранил или поне ограничил писането на цветен шрифт, защото лично мен ме дразни :yanim: като видя мнения написано удебелено, с добавен син, червен и още някакъв цвят направо ме връща в детската градина.

Бих забранил или поне ограничил писането на цветен шрифт, защото лично мен ме дразни :ph34r: като видя мнения написано удебелено, с добавен син, червен и още някакъв цвят направо ме връща в детската градина.

Дай щанс на останалите и да не ти харесват... Някой от тях може да поиска забрана на черният цвят, причини бол...

Дай щанс на останалите и да не ти харесват... Някой от тях може да поиска забрана на черният цвят, причини бол...

Aз не искам да се забрани, а да се ограничи. Лично аз не намирам логично обяснение, та тръгна да пиша само със черен или син шрифт, както правят някои. Все пак използването на цветовете трябва да си е по предназначение - за подчертаване на важна информация, а не са спам. Ако например ми отговориш в с цветовете на дъгата няма да станеш по-ясен или оригинален, нито пък имам зрителен проблем, та да го правиш :)

приеми, че хората са различни и това което те дразни прави други щастливи... щом е в рамките на закона и не нарушава нечии свободи и права, нека си правят кефа, игнора ти ще им е достатъчно наказание... инак аз също ползвам (умерено) цветове в представянето на информация и си мисля, че е от полза за възприятията сега пък не ползвам главни букви, което е отвратително, но това е моето настроение, това съм аз, остави ме да бъда себе си, дори да не ти харесва...

Бих забранил или поне ограничил писането на цветен шрифт, защото лично мен ме дразни :mad: като видя мнения написано удебелено, с добавен син, червен и още някакъв цвят направо ме връща в детската градина.

Ще забраниш-ама не е твой сайта.

Всеки да си пише както иска,пембяно с италик - мен не ме дразни.

:yanim:

Ще забраниш-ама не е твой сайта.

Всеки да си пише както иска,пембяно с италик - мен не ме дразни.

Езика и буквите не са за подигравка!Те сай-важното нещо за комуникацията между хората.

Езика и буквите не са за подигравка!Те сай-важното нещо за комуникацията между хората.

Разбрал-недоразбрал-говоря за цвета и шрифта!

Някъде да говоря за езика може би

И аз мразя латиница,както и 4 и 6 вместо букви.

Мога ли да помоля модераторите да не се "скриват"?

:cool:

Мога ли да помоля модераторите да не се "скриват"?

:cool:

Защо?

И аз съм се замислял, че хората имат различни мотиви да не се вижда статуса им. Аз ако си кажа сигурно няма да ми повярват...

Защо?

И аз съм се замислял, че хората имат различни мотиви да не се вижда статуса им.

Защото след като е част от екипа той има някакви задължения- и не трябва да се крие!

Като иска да се крие да не е ставал мод.

Защото след като е част от екипа той има някакви задължения- и не трябва да се крие!

Като иска да се крие да не е ставал мод.

Крие от какво? Не и от задълженията си.

Не си ли се замисляла, че може да го прави заради потребителите?

Ами някой са агенти на КГБ, ЦРУ и т.н.

затова са скрити

Крие от какво? Не и от задълженията си.

Не си ли се замисляла, че може да го прави заради потребителите?

Тия на баба си на шапката й ги приказвай.

Ами някой са агенти на КГБ, ЦРУ и т.н.

затова са скрити

Т.к. обикновено мислите еднакво ще отговоря в множествено число:

Сега ще поискате и модераторите да не ползват по няколко акаунта.

приеми, че хората са различни и това което те дразни прави други щастливи... щом е в рамките на закона и не нарушава нечии свободи и права, нека си правят кефа, игнора ти ще им е достатъчно наказание... инак аз също ползвам (умерено) цветове в представянето на информация и си мисля, че е от полза за възприятията

сега пък не ползвам главни букви, което е отвратително, но това е моето настроение, това съм аз, остави ме да бъда себе си, дори да не ти харесва...

Тия на баба си на шапката й ги приказвай.

Нямам живи баби, съжалявам. Не знам в какъв филм се вкарваш, но няма смисъл да търсиш конспирация в това, че някой се възползва от опция във форума.

Спорите за глупости, щом не е забранено от правилата, да се пише цяло мнение в B, I, цвят различен от черен - значи е позволено. ... Според мен трябва да се аргументирате за/против това, за да решат от екипа дали е разумно(ако гледат въобще).

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Апропо, сетих се за нещо сериозно. Мисля, че не е редно модераторите да блокирват потребители, особено ако същите пишат във форума, че очакват да се разберат на лични. За мен става въпрос, имало е достатъчно репресии към мен, но нямаше смисъл от подигравки...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.