Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

преди 9 минути, adersa написа:

Че като е за комютри админа защо не изтрие политическият форум ?

Защото в политиката има компютри и в компютрите има политика. Компютър значи смятам.

преди 17 минути, haidukpikaso написа:

да обаче за Мойра няма наказание

Мойра не те ли бе приятелка? Защо я вреш сред пестниците?

:emoji_smiley-26:

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 20 минути, acnekt написа:

Защото в политиката има компютри и в компютрите има политика. Компютър значи смятам.

Мойра не те ли бе приятелка? Защо я вреш сред пестниците?

:emoji_smiley-26:

вече не ни е на Идеотчетата, предателка

жива и здрава

преди 2 часа, haidukpikaso написа:

НЕ ЗНАМ ЗАЩО Е ТОВА ВИ ОТНОШЕНИЕ КЪМ САЙТА, ТАЯ ОМРАЗА...

Защото е пълен с лъжи. Уикипедия е блокирала сайта да не може да се ползва като източник на информация.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Няма нищо лошо в това да се публикуват линкове от там въпреки че това е жълта медия и не виждам какво ценно може да се сподели от подобно място.

Ето, че сам си отговори какво ценно вижда тя. Жълтини.

Последната ѝ новина от блиц е "Разкриха загадката на космическия кораб на 140 000 г. на дъното на Балтийско море" haha.png

преди 6 минути, Myanmar написа:

Жълтини.

Банани?

току-що, VeeeSeLa написа:

Банани?

Айде и ти в кюпа с душмани на Хайдукпикасо. Тя всички намразва, въпрос на време беше и ти да ѝ влезеш в полезрението.

преди 17 минути, VeeeSeLa написа:

Аз не с лоши чувства. Факт - шефа раздава банани, а по време на командировка, вече кой к'во си хване на св.Анастасия. 

Аз не стигнах до бананите, още смятам правилно, май?! 

Виж, ако не намеря риба за Никулден, ще метна няколко голи линка, да се подсигуря. :P 

Ако не намериш риба за никулден, идваш в нас на романтична вечеря, с филе от кабалеял и картофки на фурна, броколи, италиянско бяло вино и още нещо....  Иначе идвам аз у вас с вечерята:P

63C58F6C-8A30-4B74-A7CB-CF5E74FCD854.jpeg

7AA6D1DE-20C7-4269-B712-B93926A62726.jpeg

• 2 седмици по-късно...

Разбирам сексуалното увлечение на деспододов към илон мъск но не разбирам защо му се позволява да пълни IT новини със статии за него? 

Моля направете му отделна категория - влюбени в илон мъск и да се приключва. Не виждам какво общо има с айти новини това че идола му видиш ли имал отрицателни тестове за грип.... 

на 2.11.2020 г. в 21:02, Alon_zo написа:

Ако не намериш риба за никулден, идваш в нас на романтична вечеря, с филе от кабалеял и картофки на фурна, броколи, италиянско бяло вино и още нещо....  Иначе идвам аз у вас с вечерята:P

63C58F6C-8A30-4B74-A7CB-CF5E74FCD854.jpeg

7AA6D1DE-20C7-4269-B712-B93926A62726.jpeg

Абе, ти изтрещя. Снимаш си яденето и го постваш в теми на произволен принцип.

• 3 седмици по-късно...
преди 4 минути, цър-вул написа:

Простено ти е! Това е дефект/ограничение на системата от емотикони.

Понеже се получи недоразумение, то ето едно предложение: Ха-ха емотикона да се смени с усмивка като вид реакция, а самото "ха-ха: или 'хилене" да си го изразява потребителя в пост ... 

Успех!

• 1 месец по-късно...

Начина на известяване на "нови отговори". Да има възможност потребителя да указва кои теми да му излизат.

Един вид не само потребител да може да блокира, а и "известия" свързани с теми който не го интересуват.

преди 3 часа, dioib написа:

Начина на известяване на "нови отговори". Да има възможност потребителя да указва кои теми да му излизат.

Един вид не само потребител да може да блокира, а и "известия" свързани с теми който не го интересуват.

Това си го може, някъде в настройките на профила го имаш, правиш си списък с разделите които те интересуват и от другите не получаваш известия.
Вече ало става дума за конкретни теми, просто след като си писал се деабонирай от нея и край.

преди 12 минути, Bubbles написа:

Това си го може, някъде в настройките на профила

Останах с впечатление, че някои тук не могат да боравят с профила си. 

Благодаря! 

п.п. Идеята ми бе едно "..." в "нови теми" и "нови отговори". 

Така както е при опциите за коментар ... и избор ...  

Един въпрос ме вълнува-може ли някой да ми каже защо и на какво основание не ми се позволяват коментари и се премахват.........................за коментарите под различните новини става въпрос,не за форумните,почвате да заприличвате на едни други сайтове, с едни други гелосани собственици!

• Администратор

Под позволяване какво имаш предвид? Стои някой от нас с една пръчка и като тръгнеш да пишеш коментар, те бие с пръчката през ръцете и не ти позволява да пишеш коментар ли? А иначе, ако си използвал цветущ речник в коментарите, е възможно за теб да е активирана опция преглед на коментара, преди публикуване. Ако тази опция е активирана за теб, отговор на въпроса ти може да откриеш в предишното изречение. Но това не е непозволение да пишеш коментари, а просто преглед преди да станат видими. 

преди 29 минути, Kalin Karaboychev написа:

Под позволяване какво имаш предвид? Стои някой от нас с една пръчка и като тръгнеш да пишеш коментар, те бие с пръчката през ръцете и не ти позволява да пишеш коментар ли? А иначе, ако си използвал цветущ речник в коментарите, е възможно за теб да е активирана опция преглед на коментара, преди публикуване. Ако тази опция е активирана за теб, отговор на въпроса ти може да откриеш в предишното изречение. Но това не е непозволение да пишеш коментари, а просто преглед преди да станат видими. 

Да ,не ми се позволява да публикувам,и не ,не съм използвал нито "цветущ" речник,нито обиди...............не мисля,че ми е присъщо!Да,но прегледа от модератор винаги завършва с махане на коментара,не знам дали може да видите това,за което съм санкциониран и коментарите ми след това,които неизменно се махат,но мога да ги цитирам по памет,за да се види,че няма абсолютно никаква причина за това отношение,което всъщност ме дразни и ме обижда!

• Администратор

Не всеки осъзнава, че коментарът му е обиден или съдържа неприемливи неща. Ако ти е наложена такава забрана то е имало неколкократни нарушения на добрия тон и етика. Ако някой коментар не ти се появи след публикация и преглед ми го изпрати да ти обясня каква е причината. 

преди 8 минути, Kalin Karaboychev написа:

Не всеки осъзнава, че коментарът му е обиден или съдържа неприемливи неща. Ако ти е наложена такава забрана то е имало неколкократни нарушения на добрия тон и етика. Ако някой коментар не ти се появи след публикация и преглед ми го изпрати да ти обясня каква е причината. 

Абсолютно твърдя,че не е имало обидни коментари,или пък да съм правил неколкократни нарушения!Имате ли архив,или да публикувам тук коментара почти 1/1 по памет,да се види за какво иде реч?

• 1 месец по-късно...
на 10.02.2021 г. в 14:29, Kalin Karaboychev написа:

А иначе, ако си използвал цветущ речник в коментарите, е възможно за теб да е активирана опция преглед на коментара, преди публикуване. Ако тази опция е активирана за теб, отговор на въпроса ти може да откриеш в предишното изречение. Но това не е непозволение да пишеш коментари, а просто преглед преди да станат видими. 

Калине, има ли разлика между опциите  "скрито" и  "Преглед от модератор". Кой налага опциите? Става въпрос за постове в тази тема, за които съм пратила запитване и до екипа ти :

пп Питам,защото при мен излизат маркирани със опцията "скрито"...

Паралено с модератор работи RegExp и  неговият масив не валидира израз от публикувания текст.
spacer.png
Важи за всички  членове на форума. Не е ИИ зассега, а традиционен скрипт/сценарий, който стопира на мига. Доклад или появяа на мод го прави видим.

Бокер тов и шабат шальом!

• 4 седмици по-късно...

Предлагам двете теми за буламачи да се слеят. Още повече, че амбициозния проект на хйдукпикасо да прехвърли Youtube в калдата, го повтаря мотамо в двете теми.

ПП: Гледам, че душманката е решила да прехвърли YouTube не 2, а 4 пъти в другите безсмислени "теми":

Изглежда ергенски, кризисни, бедняшки, байрактарски, вегетариански, безмесни и немесни храни е едно и също - нормална манджа, от която махаш месото.

Защо няма секция специално за Ейпъл? Където да се обсъждат проблемите на Мак и други продукти на бранда, както и съвети за покупки на такива?

преди 3 минути, Чингис Хан написа:

Защо няма секция специално за Ейпъл?

Какво стана Алонзо, офертата ти за закупуване на форума не я ли одобриха?

преди 47 минути, Myanmar написа:

Какво стана Алонзо, офертата ти за закупуване на форума не я ли одобриха?

Бягай си измий зъбите.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.