Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жените днес

Featured Replies

преди 1 час, herkules2 написа:

Абе то и Норвегия не е чак толкова близо, ама я виж какви неща стават, дето и при нас искат да наложат и да станат? И всичко това е дело на "жените днес" - необуздани феминистки, в които няма нищо женско, ама и мъжко няма!

http://glasove.com/categories/novini/news/12-bylgarski-semejstva-s-otneti-deca-ot-norvezhkata-socialna-sluzhba

Жените днес много "модерни" бе! Чак и библията пренаписали. Още малко, и ще "докажат" че Господ е жена!?!

https://news.bg/world/v-epohata-metoo-teolozi-feministki-izdadoha-variant-na-bibliyata-no-za-zheni.html

Темата не е за обида на жените, темата е за жените днес.

Жените днес, както и преди взимат много активен дял в живота ни. Те са борбени, красиви и умни. В историята има много примери за такива жени. Разрови се и ще видиш. Анна Карима, Баба Тонка, Райна Княгина, Виктория Ангелова, Екатерина Каравелова..

Темата не е за феминизъм, за който нямаш никаква идея. Феминизъм вече за 1000 път ти казах, не е заговор срещу мъжа, семейството. Феминизъм има много клонове. Това е идеология. Има всякакви феминисти. От крайни до умерени. 
Като ерудиран человек, трябва да знаеш че парите управляват света и те са единственият заговор. 
Просто чисто логически само мъжете са ходили на работа, но жените са повече. Това на държавата не и хареса. Така държавата им е разрешава да работят, да излизат от домовете си, да отварят банкови сметки. Да кажем грубо преди 40 процента печалба, сега 80 процента печалба. От биологична гледна точка, човек не може да се възпроиде, защото било мъжът или жената имат само половин генетичен материал. 
Всички сме божий чада от библейска гледна точка. Мир!

• Отговори 201
  • Прегледи 13,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 12 минути, acnekt написа:

Темата не е за обида на жените, темата е за жените днес.

Жените днес, както и преди взимат много активен дял в живота ни. Те са борбени, красиви и умни. В историята има много примери за такива жени. Разрови се и ще видиш. Анна Карима, Баба Тонка, Райна Княгина, Виктория Ангелова, Екатерина Каравелова..

Темата не е за феминизъм, за който нямаш никаква идея. Феминизъм вече за 1000 път ти казах, не е заговор срещу мъжа, семейството. Феминизъм има много клонове. Това е идеология. Има всякакви феминисти. От крайни до умерени. 
Като ерудиран человек, трябва да знаеш че парите управляват света и те са единственият заговор. 
Просто чисто логически само мъжете са ходили на работа, но жените са повече. Това на държавата не и хареса. Така държавата им е разрешава да работят, да излизат от домовете си, да отварят банкови сметки. Да кажем грубо преди 40 процента печалба, сега 80 процента печалба. От биологична гледна точка, човек не може да се възпроиде, защото било мъжът или жената имат само половин генетичен материал. 

Бях реши ла не ти отговарям, но ти си като пиявица залепена за гърба ми! Ако ще говорим за жените днес, как мислиш? Дали днешните жени са като тези дето си упоменал: Анна Карима, Баба Тонка, Райна Княгина, Виктория Ангелова, Екатерина Каравелова..? Днешните жени са тези, които днес над 50% от тях не приличат по изявите си на жени. Лошото е, че и на истински мъже не приличат. И защо трябва да се обиждат, когато биват анализирани и критикувани за недостатъци, които пречат на човечеството? За феминизма ти нямаш никаква представа, щом ми сочиш само уикипедията, но си признаваш, че има от крайни до умерени. Аз говоря за крайните, или си мислиш, че те са "божи кравички"? Я провери колко феминистични НПО-та вече има в България, които изяждат над 40% от финансовия ресурс на българските мъже? Всяка държава е един огромен капиталист-експлоататор, който ограбва труда на хората в нея. Но, с постановени закони го преразпределя пожд натиск отвън, и феминистичните НПО-та изяждат голяма част от ресурса + финансирането от Сорос, и то за подривна дейност, насочена най-вече срещу мъжкия пол. Добре, че признаваш, че парите управляват света. Държавата пак ще ограбва труда на работещите, със същия процент, без да е от значение ако работят само мъже. Колко пъти аз да ти повтарям за тази подробност! Световният заговор е на тези с милиардите (също мъже), които първо финансират, а после ре-финансират феминизма. Какво пречи както някога, мъжете да работят и да им се плаща двойно повече, вместо да се вкарват и жените в бизнес и производство, като никой работодател не ги иска, заради ниска производителност и некачествена работа поради физиологични недостатъци. Защо трябва да има квоти, вместо да има показатели, които трябва да се покриват? Много неща мога да кажа, но ти пак ще призоваваш за противозаконна пропаганда от моя страна и отново ще призоваваш модовете да ме остракират, както го направи преди месец.

Тъй като все феминизъм е на всеки пост причина за нещо, защо не се пише как точно пряко някой е засегнат от това движение, по кой начин го е ограбил и ощетил в с нещо и да се прекрати спора. 

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Тъй като все феминизъм е на всеки пост причина за нещо, защо не се пише как точно пряко някой е засегнат от това движение, по кой начин го е ограбил и ощетил в с нещо и да се прекрати спора. 

Е, то и ти си феминист и няма да ти е приятно да се казват истини за мръсотията на феминизма. Феминизъм е =на "жените днес"! Щом искаш ето ти информация!

https://profit.bg/svetat/za-parvi-pat-ot-55-godini-zhena-vze-nobelova-nagrada-za-fizika/

Цитат

"Жените изминаха дълъг път оттогава насам", заяви още Стрикланд.

От Reuters припомнят, че отличието за канадката идва само ден, след като изследователският център ЦЕРН уволни италианския учен Алесанро Струмиа заради негово изказване, в което той заявава, че "физиката е изобретена и построена от мъжете", а в днешно време университетите и научните лаборатории дават преференции на жените, когато наемат изследователи.

"Новината за нобеловата награда на Дона Стрикланд дойде в най-подходящия момент", казва Джесика Уейд от лондонския Imperial College. Тя лично е присъствала на конференцията в ЦЕРН, по време на която Струмиа направил своя коментар.

Уейд направи и аналогия със случая с Брет Кавано, който беше номиниран за върховен съдия в САЩ, но впоследствие бе обвинен в сексуално посегателство. 

"Само седмица, след като една жена бе принудена да разказва за сексуалните посегателства срещу нея на живо пред милионна аудитория, а уважаван учен си позволи да твърди, че жените получават нечестно предимство в академичните среди, дори аз, считайки се за непоправим оптимист, бях започнала да губя надежда", заявява Джесика Уейд, цитирана от Reuters.

За първи път в историята си ЦЕРН се управлява от жена и резултатът е налице.......световно известен учен бива уволнен от жена, заради истина която е казал!

https://woman.bg/novini/ne-posyagajte-na-domingo-evropa-ne-e-holivud.62945.html

Цитат

Доживяхме, каквото доживяхме! Корифеят на класическото музикално изкуство, едно от най-талантливите и харизматични имена от световната оперна сцена, бе обвинен в сексуално посегателство. Осем певици и една танцьорка разкриха преди броени дни пред "Асошиейтед прес", че са били подложени на сексуален тормоз от знаменития тенор Пласидо Доминго. По думите им заигравките с тях от страна на великия музикант се случили в рамките на изминалите 30 години.

https://blitz.bg/analizi-i-komentari/grch-na-globalizma-i-npo-zakont-za-domashnoto-nasilie-v-rusiya-e-istinski-ad_news713507.html

Цитат

„Всяка година в страната се регистрират 16 милиона жертви на домашно насилие, така че спешно се нуждаем от специален закон“. Откъде дойде тази цифра 16 милиона? Та това е просто поредният нагъл фалшификат, тактика на международната мафия, която потапя народите на планетата в бездната на феминизма, хомосексуализма и агресивния екологизъм.

Искаш ли още информация за мръсотията на феминизма? Джени суши и Кобрата, професори, учени, спортисти и много видни мъже, постадали от феминизма, без никакви последствия за тези бесни феминистки! А мен бе баннаха, че се радвам на случилото се с Гарсия. Баннаха ме и заради многозначно изказване!!!!! Цитирам:

Цитат

Дори и боклукът има някаква стойност, когато се работи по безотпадъчна технология

Кой как и кого си е представял за боклук е въпрос на подсъзнание, но да ме отстраниш заради представи и възгледи не е само дискриминация, а бруталност, която би трябвало да бъде наказана, но не може! Феминистките определят и тук правилата. Оплаках се и на админ, никакъв резултат. Получих следващият бан от алгор, без абсолютно никакво обяснение. Отново цитиране на точка от правилника, при която всеки може да бъде обвинен в нарушаване на правилата избирателно по нечия поръчка или чисто субективно! Всеки коментар бива представен за пропаганда и противозаконно действие, кога о посочва мръсотията на феминизма. За това, за жените трябва да се говори както за умрелите. Или само най-доброто, или абсолютно нищо. В противен случай ще послдва бан!

Темата е за жените днес, но според теб и acnekt трябвало само за най-хубавото за жените да говорим в нея. Там е работата, че аз виждам много повече грозни и лоши неща извършвани от жените днес, и то безнаказано. Малко са добрите женски дейности, най-важната от които е раждането на деца!

преди 31 минути, herkules2 написа:

Е, то и ти си феминист и няма да ти е приятно да се казват истини за мръсотията на феминизма. Феминизъм е =на "жените днес"! Щом искаш ето ти информация!

Може да се намерят в двете посоки статии, ти кажи с какво си засегнат пряко от феминизмът като движение, че на всеки си пост фемнизмът ти е виновен. 

преди 47 минути, herkules2 написа:

Темата е за жените днес, но според теб и acnekt трябвало само за най-хубавото за жените да говорим в нея. Там е работата, че аз виждам много повече грозни и лоши неща извършвани от жените днес, и то безнаказано. Малко са добрите женски дейности, най-важната от които е раждането на деца!

Щом ще пишем битовизми, което е най-грозното и ще се принизя на твоето вулгарно и долно ниво.

Защо се казва МАЙЧИН ЕЗИК? Не се казва БАЩИН ЕЗИК? Пак ли феминистките са виновни. Ран Босилек в неговото стихотворение сигурно са го насилили да напише този стих

Родна реч, омайна, сладка,
що звучи навред край мен;
реч на мама и на татка,
реч, що мълвим всеки ден.

Или този стих

Бяла, спретната къщурка,
две липи отпред.
Тука майчина милувка
сетих най-напред.

Що теб баща ти ли те кърми и отгледа? Баща ти ли бе цял ден вкъщи с теб и ти переше чорапите и сега кой ти пере чорапите?  Отново простотии. Не можеш да преумееш, че няма супер пол. Всички са хора. Превърнал си се в хората, които най-много мразиш. Както ти защитаваш мъжът като супер пол, така и феминацистките защитават примерно жените като супер пол.

преди 13 минути, AAUUXX написа:

Може да се намерят в двете посоки статии, ти кажи с какво си засегнат пряко от феминизмът като движение, че на всеки си пост фемнизмът ти е виновен. 

Когато феминизмът засяга световно известни мъже, дали много на света, значи засяга и мен, защото съм от мъжкия пол. Феминизмът е виновен за днешните неволи в обществото и е причина-предтекст за всички войни с ислямския свят. Щом ти не се чувстваш засегнат, това е отново повод за съмнение относно половата ти принадлежност, защото я няма упомената под аватара ти!

преди 16 минути, acnekt написа:

Щом ще пишем битовизми, което е най-грозното и ще се принизя на твоето вулгарно и долно ниво.

Защо се казва МАЙЧИН ЕЗИК? Не се казва БАЩИН ЕЗИК? Пак ли феминистките са виновни. Ран Босилек в неговото стихотворение сигурно са го насилили да напише този стих

Родна реч, омайна, сладка,
що звучи навред край мен;
реч на мама и на татка,
реч, що мълвим всеки ден.

Що теб баща ти ли те кърми и отгледа? Баща ти ли бе цял ден вкъщи с теб и ти переше чорапите и сега кой ти пере чорапите?  Отново простотии. Не можеш да преумееш, че няма супер пол. Всички са хора. Превърнал си се в хората, които най-много мразиш. Както ти защитаваш мъжът като супер пол, така и феминацистките защитават примерно жените като супер пол.

Гледай сега, как ме караш отново да се развихря? Чак адреналинът ми се покачи, като при предсъстезателна треска. Може да се казва майчин език, но се говори в БАЩИНАТА КЪЩА от Димчо Дебелянов!

Да се завърнеш в бащината къща,

когато вечерта смирено гасне

и тихи пазви тиха нощ разгръща

да приласкае скръбни и нещастни.

-----------------------------------------------

Първо как ще роди майката без мъжко семе? И къде ще роди, за да кърми и отгледа децата без бащината къща? Ясно е, че щом тя отглежда децата тя ще ги научи да говорят, за това и езикът-говорът се нарича майчин! За пране на чорапи, бельо и останалите дрехи си има пералня (аз имам три в трите от пет санитарни възли). Не знам кое ниво е долно и вулгарно, но долно и вулгарно е отношението на феминистките с техния манифест ИК, където никъде не споменават майката като онеправдана, а говорят за несъществуващо насилие в семейството , като целта им е да няма семейство, където майката да ражда, кърми и отглежда поколението и дори майчиният език вече е английският. Супер пол е силно казано за мъжкия пол, по правилно е да се каже по-можещ пол. Преди еманципацията половете бяха определени като висш и нисш! Сещай се кой пол за кой (висш/нисш) се отнася!

Престани да ме предизвикваш, след като добре знаеш, че ще ти отговоря. Не може да си по-добра от мъж, ако си жена което е най вероятно да си. Когато ме предизвикваш, сещай се за една мелодична песничка на английски, която поствам специално за теб!

Anithing you can do, i can do better,
I kan do anithing better than you!

• Автор

Жените вече не са това което някога са били, тъй като жената днес не знае кво да сготви , ма дори да знае, ми май не знае как да го стори. Жената днеска нама да са обади на мъжа си, за да го пита как е, да му каже кво е наготвила, ма ше му звъне да го заразпитва кво е правил и с коя го е правил. Жената днеска лъже двойно повече, много повече от мъжете щото те си мислят че тъй ше избегнат проблематични ситуации, с мисълта да не провалят тъй и инак вече провалената си връзка с мъжа до тях. Жената днес вече е толкоз алчна и егоистична че мисли единствено за себе си и мъжа е на последен план. Мисли как и къде да похарчи парите му, като и своите, па недай си боже мъжът се поболее. Аз съм жената -'мъжът' в тази къща, аз ше казвам кво ше става и кво няма да става. от теб не става нищо, вече не си мъж. недостатъчен.  

На жената днеска туй и е достатъчно да е независима, ми дори да си продаде з*дника за някви си тама жълти стотинки. Жените днес не гледат на мъжете като на упора, на своя половина. Ми не не не. Днес женственоста е изцяло изкоренена у жената.

'Жена на смъртния си одър вижда дядо Боже. Той и казва, че ще живее още 40 години. Жената е изключително щастлива. Вижда пътя си напред в цветя и рози и решава, че, така или иначе е в болницата, ще си направи естетически корекции, за да изживее още по-щастливо следващите 40 години от живота си. 2 седмици, липосукция, силиконови гърди, бразилско дупе, лифтинг на лицето и по-малки естетически намеси по-късно, жената излиза усмихната от болницата. В този момент я блъска камион и тя тутакси отива в рая. Там с разочарование и гняв, пита дядо Боже: Защо ме излъга? И той отговаря: Извинявай, дъще, не те познах.'

Ми бидейки жена днес е брутално не съвършенство .. въх

преди 24 минути, Луд за връзване написа:

Жените вече не са това което някога са били, тъй като жената днес не знае кво да сготви , ма дори да знае, ми май не знае как да го стори. Жената днеска нама да са обади на мъжа си, за да го пита как е, да му каже кво е наготвила, ма ше му звъне да го заразпитва кво е правил и с коя го е правил. Жената днеска лъже двойно повече, много повече от мъжете щото те си мислят че тъй ше избегнат проблематични ситуации, с мисълта да не провалят тъй и инак вече провалената си връзка с мъжа до тях. Жената днес вече е толкоз алчна и егоистична че мисли единствено за себе си и мъжа е на последен план. Мисли как и къде да похарчи парите му, като и своите, па недай си боже мъжът се поболее. Аз съм жената -'мъжът' в тази къща, аз ше казвам кво ше става и кво няма да става. от теб не става нищо, вече не си мъж. недостатъчен.  

На жената днеска туй и е достатъчно да е независима, ми дори да си продаде з*дника за някви си тама жълти стотинки. Жените днес не гледат на мъжете като на упора, на своя половина. Ми не не не. Днес женственоста е изцяло изкоренена у жената.

'Жена на смъртния си одър вижда дядо Боже. Той и казва, че ще живее още 40 години. Жената е изключително щастлива. Вижда пътя си напред в цветя и рози и решава, че, така или иначе е в болницата, ще си направи естетически корекции, за да изживее още по-щастливо следващите 40 години от живота си. 2 седмици, липосукция, силиконови гърди, бразилско дупе, лифтинг на лицето и по-малки естетически намеси по-късно, жената излиза усмихната от болницата. В този момент я блъска камион и тя тутакси отива в рая. Там с разочарование и гняв, пита дядо Боже: Защо ме излъга? И той отговаря: Извинявай, дъще, не те познах.'

Ми бидейки жена днес е брутално не съвършенство .. въх

:lol6:

малко известен факт , ако се спре производството на дамски превръзки и тампони , феминизмът ще изчезне за не повече от 24 часа от всеки континент на земята.
аборти , хапчета , ин-витрота , презервативи , .Жените продобиха твърде много външни източници за поддръжка на некачествената си природа...
Разбира се дадаха им се за "добро" , а добро ли излезе ? 

на 7.12.2019 г. в 19:10, Луд за връзване написа:

Жената днес не знае кво да сготви дори да знае...нама да са обади на мъжа си да го пита как е, да му каже кво е наготвила. Жената днеска лъже двойно повече щото те си мислят че тъй ше избегнат проблематични ситуации. Жената днес вече е толкоз алчна и егоистична,че мисли как и къде да похарчи парите му..........Аз съм 'мъжът' в тази къща, аз ше казвам кво ше става и кво няма да става. Жената излиза усмихната от болницата. В този момент я блъска камион. Ми бидейки жена днес е брутално не съвършенство ...

Кажи го на майка ти и сестра ти това и им пожелай весели празници. Прати си и завещание  в някоя погребална агенция ,че волята ти е да те погребват с парите ти така както фараоните. В Златен саркофаг.И да полагат  в/у теб пачките ти с парите ти за да не може никой друг  да ти ги ползва и харчи. Да си ги използваш със здраве във отвъдното.

Идват празници ,

Има хора на този свят, които не попадаме в общоприетите  'рамки' и касти създадени от обществото. За нас сякаш този свят е чужд. Всичко тук ни е чуждо и затова ни е трудно да се адаптираме и нямаме никакво място тук . Имаме чувството че сме изоставили и зарязали някъде там най скъпото си и съкровенното си и всичко което имаме е ,че са ни домъкнали тук на тази тъпа Планета пълна с идиоти. Където изобщо не принадлежим на това място. И понеже сме пристигнали вече тук  със влака на който не сме се качвали въобще. То ще трябва да се возим ...явно, щем-не щем до края на '''тунела'''.  И да изтърпяваме поголовните глупости писани от спиритуални паразити нехора , които ние самите понякога по грешка докарваме в този свят. Весели празници на всички хора.

730410_28.thumb.jpg.00c1313c8452522108e544740e321cb6.jpg

преди 7 минути, Alletheya написа:

Има хора на този свят, които не попадаме в общоприетите  'рамки' и касти създадени от обществото. За нас сякаш този свят е чужд. Всичко тук ни е чуждо и затова ни е трудно да се адаптираме и нямаме никакво място тук . Имаме чувството че сме изоставили и зарязали някъде там най скъпото си и съкровенното си и всичко което имаме е ,че са ни домъкнали тук на тази тъпа Планета пълна с идиоти. 

Да да, диагнозата която вече ти поставих я потвърждаваш наново.
Ами така е, ще страдаш до последния ти ден. Горе долу, няма лек за теб, освен да ти преинсталират ОС насила, ама кой ли ще се занимава.

преди 4 часа, Milkydead написа:

аз харесвам Alletheya тя е толкова …

и аз харесвам Камю и "Чужденецът" и екзистенциалният въпрос....

мнението ми е, че екзистенциалният въпрос е личен, изразява лична криза и не може да бъде решен от промяна на другите и от нереалистични вярвания , а безпочвените страхове от намеса усложняват всичко. (Социалната и икономическа среда е друго, тя е обект на промяна, но чрез организирани действия)

Агресивността на жени към мъже и обратно е заради неоснователното вярване, че другият ти е виновен за това, че намеренията ти не се сбъдват. 

Хакуна матата

преди 1 минута, Milkydead написа:

...А харесваш ли жените днес ?Поддържаш ли връзка с жена ? 

Има и такива и онакива. Въпрос на избор е с коя да се сближиш като с жена. С избор на колежки е трудно. Успокоителното е, че има онакива, но има и такива. 
Като си помисля, много сърца съм разбил... моля да ми простят. :( 

преди 13 минути, Milkydead написа:

дай съвет как да разпознаваме такивата от онакивата , това ще искат да знаят повечето мъже днес.Онакивата не заслужават любов !

Както във всяко изследване, важен е тестът, пробата, съвместната дейност. На когото му е добре с жените да прави "джиджи- биджи", нека прави "джиджи- биджи", ще си избере тази с която му е добре. Който обича да прави мармалад- нека правЯТ мармалад, който обича да прави бизнес- да правЯТ бизнес, ако е фен на МачоПичо- да ходЯТ на МачоПичо в царевицата. Практиката е отговорът. 

(сещам се разказа на Елин Пелин "Жената със златния косъм" и там има отговор.)

преди 7 часа, Milkydead написа:

дай съвет как да разпознаваме такивата от онакивата

преди 20 часа, Белгиеца написа:

Да да, диагнозата която вече ти поставих я потвърждаваш наново.
Ами така е, ще страдаш до последния ти ден.

Тукашната тема е поразена от вирус  за който няма измислено лечение. Нормалните жени разпознаваме вирус Хумункулус. Вие сте просто мънички , такива с умствен багаж на Хумункулуси.

giphy.gif

Не можеш да диагностицираш и накараш да страда едно магическо същество , създадено и идващо от чистата кръв на TuathadeDanann , защото ние  знаем истината и познаваме механизмите на това как работи и функционира тази реалност  Главозамайко. Аз вече празнувам indeed... https://www.youtube.com/watch?v=Xj_4ffx1Ngw

преди 3 минути, Alletheya написа:

Тукашната тема е поразена от вирус  за който няма измислено лечение.

То всеки в този форум, дето тръгва да пише теми за жените, против жените, да обсъжда жените, са поучава жените, да обяснява на жените, и да се прави на огромен пред жени е поразен от няколко вируса! :lol6:

Айде още една чиста кръв, празнуваща съвършенството си по облаци! 

преди 1 час, barbuncela написа:

То всеки в този форум, дето тръгва да пише теми за жените, против жените, да обсъжда жените, са поучава жените, да обяснява на жените, и да се прави на огромен пред жени е поразен от няколко вируса! :lol6:

Наистина има нещо заразно. Погледнеш на павилиона- пълно с женски списания Аз- жената, Списание за жената, Жената днес, Всичко за жената, ЕVА, Журнал за жената..... а за мъжете много рядко "За мъжете" и като го отвориш какво? Пълно с жени... :lol6:

преди 4 минути, Търсещ истини написа:

Погледнеш на павилиона- пълно с женски списания Аз- жената, Списание за жената, Жената днес, Всичко за жената, ЕVА, Журнал за жената..... а за мъжете много рядко "За мъжете" и като го отвориш какво? Пълно с жени... :lol6:

преди 9 часа, Търсещ истини написа:

Практиката е отговорът. 

:D 

преди 2 часа, Alletheya написа:

Тукашната тема е поразена от вирус  за който няма измислено лечение. Нормалните жени разпознаваме вирус Хумункулус. Вие сте просто мънички , такива с умствен багаж на Хумункулуси.

Ти нормална ли си бе? Що за глупости говориш? Ако всички нормални жени са като теб, опазил ни Господ от такива! И се поограмоти малко, пише се хОмункулус. Само с интелигентен аватар не се демонстрира интелигентност.

преди 15 минути, Търсещ истини написа:

Наистина има нещо заразно. Погледнеш на павилиона- пълно с женски списания Аз- жената, Списание за жената, Жената днес, Всичко за жената, ЕVА, Журнал за жената..... а за мъжете много рядко "За мъжете" и като го отвориш какво? Пълно с жени... :lol6:

Де да бяха само списанията, а то в правителството, в управлението и на висши постове все жени. Няма да цитирам професор Вучков, че барбунцела пак ще ме ошамари.

преди 2 часа, barbuncela написа:

И койи са тези, дето са поразени от няколкото вируса, че ми стана много интересно? Да не би да имаш предвид Миро, защото той не можел да живее без жени във виртуалното пространство?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.