Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 42 минути, darkterminal написа:

Къде е предположението, че Мирковци се въртят насън, къде е гнусното предложение, някой да се самозадоволява пред ника ти? Според теб има ли място за сравнение? И пак според теб, равностойни ли са? Според мен са неравностойни... Както и останалите от сорта...

O Боже.. това ли изрови отпреди 5 години. !?!? :) 

Намерих темата ... забелязваш ли че и преди мен и след мен има доста подигравки към мен ? Миро това Миро онова. Ама си сляп. И казаното от мен е дори меко изразено :)

А "любезностите" и сега от христовци и др пак ли не ти правят впечатление ? ?

ех ех ех... 

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Хах, американите със спейсх, щели да фърчат цели 2 бройки двукраки до МКС-то, та и там да занесат короната, щото не е като да не са го разнесли свободясалите изроди навсякъде по света в 210 държави, сега и на орбита ще пробват.

преди 1 минута, miro20 написа:

А "любезностите" и сега от христовци и др пак ли не ти правят впечатление ? ?

Пак лъжеш и занимаваш хората със себе си. Къде са тези любезности ? Аз що не виждам Христо да те е нападал ?

Нещо по темата да имаш, освен злобните си заяждания ?

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Не са ни циганите врага в момента. От една и съща страна на барикадата сме.

не сме. те са с бойко, ние против (някои де).

преди 1 минута, sliderum написа:

Хах, американите със спейсх, щели да фърчат цели 2 бройки двукраки до МКС-то, та и там да занесат короната, щото не е като да не са го разнесли свободясалите изроди навсякъде по света в 210 държави, сега и на орбита ще пробват.

Нищо не ти се разбира

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Пак лъжеш и занимаваш хората със себе си. Къде са тези любезности ? Аз що не виждам Христо да те е нападал ?

Нещо по темата да имаш, освен злобните си заяждания ?

О да, "простаци" като него.. .банвания... бой по канчето... ако за вашето интелектуално ниво това са приятни комплименти,  нека така да е :) 

Виждам че и за спейсХ не знаеш какво е... Както и да е.

Ето ти по темата, щото и аз нещо не виждам да си казал смислено каквото и да е.

За любимата ти "лека настинка " :

И нещо забавно

- Как двама близнака празнуват РД през затворената граница :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Нищо не ти се разбира

То па на тебе щото ти се разбира. 

Цял свят са бори с вирус, само Реджеп с лека настинка.

Да са свършва тая карантина и да яхваш сала за Хонолулу, че ептен си са чалнал.

преди 2 минути, skalata_73 написа:

Цял свят са бори с вирус

50%, Учителя, Злобюл и овцата цял свят ли са ?

И избягвай да звъниш като не те натискат, да не ти се случи случка и пак да опищиш орталъка.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

50%, Учителя, Злобюл и овцата цял свят ли са ?

А, ама ти и телевизия не гледаш значи и не знаеш какво се случва.

Ами стой си у землянката у Шкорпиловци и си мисли, че е лека настинка.

Не знаех, че Марио Великолепний е целия свят и само той знаел, че коронавирус всъщност значело да кихнеш и цял ден да кибичиш у форуми, щото някой го чака с танкове и автомати навънка и не смее да си покаже суратя.

преди 1 минута, skalata_73 написа:

А, ама ти и телевизия не гледаш значи и не знаеш какво се случва.

Колкото по гледаш телевизия, толкова по не знаеш какво се случва. Тя за това е измислена.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Колкото по гледаш телевизия, толкова по не знаеш какво се случва. Тя за това е измислена.

Ти нали всичко беше измислил? Значи и телевизията си измислил!?

Сега разбирам що лъжеш и заблуждаваш хората и по форумите. Щото по телевизора си си свършил работата и остава да грухтиш и по форуми.

Брях, тос Марио къф умник бе. Брях.

Акъл море-глава шамандура.

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Ти нали всичко беше измислил? Значи и телевизията си измислил!?

Сега разбирам що лъжеш и заблуждаваш хората и по форумите. Щото по телевизора си си свършил работата и остава да грухтиш и по форуми.

Брях, тос Марио къф умник бе. Брях.

Акъл море-глава шамандура.

Нещо по темата да кажеш ?

Или и ти като мистър 50% ще ни занимаваш само с личностни обиди и заяжданици

току-що, Реджеп Иведик написа:

Нещо по темата да кажеш ?

Короната не е лека настинка!

Хайде сега се потапай и си намери друг си чешеш езика.

преди 35 минути, miro20 написа:

О да, "простаци" като него.. .банвания... бой по канчето... ако за вашето интелектуално ниво това са приятни комплименти,  нека така да е :) 

Виждам че и за спейсХ не знаеш какво е... Както и да е.

Ето ти по темата, щото и аз нещо не виждам да си казал смислено каквото и да е.

За любимата ти "лека настинка " :

Не е лъжа ли? Тази работещата в голямата софийска болница, наистина ли за пръв път вижда угасващи очи, че толкова се е разчувствала? Докога с тия евтини театри бе??

И айде ако обичаш ти, който не можеш да направиш една елементарна сметка, да не коментираш интелектуалното ми ниво!!! Баси наглостта!

Черния треминал няма ли да се самозсезира. Направо яко "вдигнахте нивото " на форума :) 

Любезности, офтопици и чудо

за феновете на леката настинка ето малко хуманитарна помощ от Индия :) 

93560180_2931588126933457_76768844682541

преди 5 минути, miro20 написа:

мисля че помага и

срещу соросоиди

Mатематика отивай да учиш момче! МАТЕМАТИКА за начинаещи! И махни тва "инж", че си позор за думата!

преди 4 минути, miro20 написа:

Черния треминал няма ли да се самозсезира. Направо яко "вдигнахте нивото " на форума :) 

Любезности, офтопици и чудо

След пръчките и ...

:)

пп

преди 2 часа, miro20 написа:

Черния треминал няма ли да се самозсезира.

Още едни въпрос към него - дали може да преброи в колко поста ме споменават само на последната страница и сега и по надолу  ? :) 

Как да не се върна на цитата ми от 2015 г за маструбирането  и никовете ? Тия хора могат ли нещо да осбъждат без да се заяждат и обиждат ? А кажи ми , ммм ? :) :)  

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 56 минути, Реджеп Иведик написа:

Нищо не ти се разбира

Еми няма да се разбира я. Докато не излезеш да прочетеш нещо извън форума няма да разбереш:

Първият пилотиран кораб на Crew Dragon бе обявен за 27 май 2020 година

The coronavirus COVID-19 is affecting 210 countries and territories around the world

Начи ще фръкнат с дракона двама и ще занесат вируса и на МКС-то, та да стане пълна картинката. Шило в торба не стои.

преди 2 минути, sliderum написа:

Еми няма да се разбира я. Докато не излезеш да прочетеш нещо извън форума няма да разбереш:

Първият пилотиран кораб на Crew Dragon бе обявен за 27 май 2020 година

The coronavirus COVID-19 is affecting 210 countries and territories around the world

Начи ще фръкнат с дракона двама и ще занесат вируса и на МКС-то, та да стане пълна картинката. Шило в торба не стои.

Разбрахме, че тия ше бъдат в дълбока карантина. Бих им предложил да вземат и Бойко и генерала. Миро ше седи тука да учи математиката.

Шефката на РЗИ – Враца с призив към съгражданите си: Врачани, не спете със софиянци заради COVID-19!

http://onovini.eu/2020/04/шефката-на-рзи-враца-с-призив-към-съгр/?fbclid=IwAR2jc687AIvTK8TJgF45a-Sfiww6SvHx-QLpOW8TCmMlCwldJxGfVAAEgBo

А така другарко! Да видят те! 😂

преди 8 минути, _Belial_ написа:

Бих им предложил да вземат и Бойко и генерала

И не им трябват филми на ужасите.

"Великден ще бъде ад"

Асфалт Паша

Той великден май утре. Егати цирка. 

Пичове не се визуализират читаво нещата. Премахвайте го и да остане само под формата на линк!!!

преди 27 минути, _Belial_ написа:

Mатематика отивай да учиш момче! МАТЕМАТИКА за начинаещи! И махни тва "инж", че си позор за думата!

Като се знам какъв съм инженер и ме е страх да отида на доктор

преди 55 минути, miro20 написа:

Черния треминал ...

Kаквато ти математиката, такъв ти и английския. Dark terminal не е черен терминал. Ти изобщо учил ли си нещо в тоя живот бе?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.