Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изчадието на пропагандната машина в България по случай Освобождението

Featured Replies

И изобщо не съм съгласна, че в последно време се правело нещо, за да сме забравили, че сме българи. Тъкмо обратното се прави.

Да "забравиш" кой си е да забравим историята, това от къде сме произлезли и какво ни е оформило като народ. Какви са делата на нашите прадеди и техните завети.Да, в последно време се прави всичко възможно да се затрият цели исторически периоди от нашето минало. Или да се видоизменят.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 836
  • Прегледи 61,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, много неща са забравени , или скрити..

Малко инфо за размисъл

http://trophyplus.org/2014/10/15/%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B1%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%8A%D1%81/

И да видим защо Русия работи против България ?

Да, много неща са забравени , или скрити..

Малко инфо за размисъл

http://trophyplus.org/2014/10/15/%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B1%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%8A%D1%81/

И да видим защо Русия работи против България ?

Стига си топил императора бре. Да не вземе кралицата на Беликобритания да те прочете, да се засегне по роднинска линия и да прати мистър Бийн, да те очисти.Императора на Русия, като всеки монарх е имал  някакви свои мотиви. Какво общо има днешна Русия с тогавашната?

Старая се колкото мога  коректно  да се изразявам - в  другите теми говоря за РФ и Путин. Тук за Русия.

Какво общо има днешна Русия с тогавашната?

Че защо трябва да има.Миро само като види буквата "Р" му причернява, пък какво остава за някакви исторически ретроспективи.

Че защо трябва да има.Миро само като види буквата "Р" му причернява, пък какво остава за някакви исторически ретроспективи.

Щото, както е тръгнал назад, ще обяви и дявола му в ролята на змията прецакала Ева за руснак, роднина на Путин, предал му завещанието да вреди на държавата България: "Която наследнико мой, ще се сътвори след 6 хилядолетия".

Направете си темичка в която да маструбирате пред ник-а ми , но тук защо да го правите, наистина не разбирам...

Направете си темичка в която да маструбирате пред ник-а ми , но тук защо да го правите, наистина не разбирам...

Как ще разбереш като стана за бъзик! Сам си го правиш.

Защото не можем да се вредим от дългата опашка американци, да се облажим с нещо повече от мастурбация :D

Напълно сте в шаблона :

http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-carvuli/41990-da-unizyavat-balgariya-v-polza-na-rusiya-e-kod-vpisan-v-maychinoto-mlyako-na-rodnite-rubladzhii.html

Все по-агресивно наши сънародници демонстрират, че са имунизирани от чувство за национална принадлежност за сметка на подкрепата и принадлежността им към една друга държава. И от това не произтича нищо. Не ние и държавата им държим сметка за това, а те държат сметка на нас и на държавата.

„Прииждат, връщат се” разни хора от страната, която чувстват по-родна от собствената си. 

Личното си унижение възприемат за гордост

Че с него унизяват България, за тях не е проблем. Да унизяват България в полза на Русия е код, вписан в майчиното им мляко. С него са закърмени и иначе не могат.

В истинската си родина българският гражданин М. Миков заявява позицията на партията си – за отмяна на санкциите срещу Русия и против въвеждането на нови. Влияели лошо върху икономиката на България и върху икономиките на страните от Източна Европа.

Ти да видиш

Какво значи като провинен ученик да слушаш упреци, че България следва „указанията на Брюксел и Вашингтон” от лице със забрана да посещава страни от Европейския съюз.

Няма такава държава, наистина...

Както казах по назад - не ме гледайте мен, а поне българските възрожденци  вижте

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Тази тема не беше ли затворена? :angry:

Не се занимавай с тролове. Те и на Левски обърнаха кокалите.

Каквото съм имал да кажа съм го направил в пост #38

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Нямат аргументи с които да те оборят.

Не им остават други аргументи, освен аргументум ад хоминем.

Аз му викам аргументум ад злобинем  :)  :)  :)

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Нямат аргументи с които да те оборят.

Не им остават други аргументи, освен аргументум ад хоминем.

Аз му викам аргументум ад злобинем  :)  :)  :)

Че то няма какво да се оборва, затова Миро си предложи д*то, ама само за визуална употреба от нас, щото е много заето.

Не се занимавай с тролове. Те и на Левски обърнаха кокалите.

Каквото съм имал да кажа съм го направил в пост #38

Добре. Само че кажи, кои са троловете, да знам с кого да не се занимавам  :)  :)  :)

Че то няма какво да се оборва, затова Миро си предложи д*то, ама само за визуална употреба от нас, щото е много заето.

Ами повечето ви "мнения" ако въобще са такива злобните хлапешки коментари, са за мен, затова ви предложих, ако няма какво да кажете тук съществено, отделенте си една темичка за мен , и сиговорете и псувайте колкото си искате . мен не ми пречи ама въобще.

Ако не съм казвал до сега - могат да ме обидят  само хора които им ценя мнението, които уважавам, доказали се с интелект и елементарно образование.

Вие не сте от тях :) сори :)

Все пак по темата - Ани, а ти запозна ли се със възробжденците ни и това което писах по назад ?

Нещо не ги коментираш , защо ли ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Да "забравиш" кой си е да забравим историята, това от къде сме произлезли и какво ни е оформило като народ. Какви са делата на нашите прадеди и техните завети.Да, в последно време се прави всичко възможно да се затрият цели исторически периоди от нашето минало. Или да се видоизменят.

Всъщност в последно време се разкриват разни периоди от историята ни, останали по една или друга причина извън знанието ни, което е жалко. Още една причина да се срамуваме от онези, които изкривяваха историята, слугувайки на нечии чужди интереси.

Наистина не си ли се питал: Защо(аджеба) възрожденците ни са виждали нещата по-различно, отколкото ние в момента? Повечето от тях? И защо русофилите убиха човека, останал в историята ни като един от най-отявлените български държавници? Защо е по-правилно да наричаме петте века "владичество", а не "робство". Помисли върху тези няколко елементарни въпроси и ще видиш, че никой не ти променя историята, напротив - връща я в първоначалния и вид.

Колеги, може да ви е много приятно да нападате Миро, но това не ви прави чест - адски комплексарско е, още повече че точно той явно е много по-наясно с истинската ни история.

Благодаря ви предварително, че ще спрете с гнусния спам от нападки!

Редактирано от Нел (преглед на промените)

О не, нямам такива претенции дапознавам историята.. дори напротив - аз съм на принципа " колкото повече знам разбирам колко малко знам".

Но предпочитам да чета и да уважавам ако някой е прочел повече от мен.

По темата интересна статия от Иво Инджев/знам знам че не го обичате много/  във фактор бг

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/42005-kade-sa-izcheznali-1-300-000-dushi-priznati-za-balgari-v-rusiya-prez-1897-g.html

- Къде са изчезнали 1,3 млн българи в Русия , признати за такива през 1897г ?

Асимилационната антибългарска политика на Русия спрямо потомствените българи не е от вчера, но се оказва, че днес тя е по-зловеща по мащабите на отрицанието на българския етнически елемент в пределите на Русия отколкото в края на 19 век.

Това е видно от сайта Булгар Иле, в които се говори за отказа на съвременните руски власти да признаят на конкретен човек да се регистрира като българин. “Отстрелват” го с административни средства.

По темата интересна статия от Иво Инджев/знам знам че не го обичате много/  във фактор бг

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/42005-kade-sa-izcheznali-1-300-000-dushi-priznati-za-balgari-v-rusiya-prez-1897-g.html

- Къде са изчезнали 1,3 млн българи в Русия , признати за такива през 1897г ?

Защото(според колегите) е русофоб, дегенерат и още десетки епитети. А всъщност всичко което е писал преди, сега излиза наяве и се оказва, че е бил прав(визирам статиите му за ЮП, които излезнаха много преди Путин да си измие ръцете с България).

Извинявам се за офтопика!

Всъщност в последно време се разкриват разни периоди от историята ни, останали по една или друга причина извън знанието ни, което е жалко.

Защото още не бяха измислени, по начина по който ни се представят. Съжалете агентите, които са наети да гласят  удобна на американските ти господари версия така, че да не е в явен конфликт с наличните исторически факти. И те са хора, при това с не особено голяма продуктивност, трябва(ше) им време.  

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Защото още не бяха измислени, по начина по който ни се представят. Съжалете агентите, които са наети да гласят  удобна на американските ти господари версия така, че да не е в явен конфликт с наличните исторически факти. И те са хора, при това с не особено голяма продуктивност, трябва(ше) им време.  

Кой какво е измислил ???какви хамериканци при възрожденците ни намесваш ???

Абе имам чувството че и форум за плетки на една кука да беше тук, пак ще намесите злите хамериканци :) :) :)

Я дай измислените факти, преди да ми вменямаш американски господари :D (машинен инженер съм, работя в машиностроителен завод, който твоите скъпи комунисти продадоха на американска фирма преди 20 години, но ако ти откриваш някаква прилика между машини за леене с противоналягане и история... си е твой проблем)

Кое е в конфликт? - Няма никакъв конфликт, има факти, които са умишлено скривани, има факти, които са умишлено манипулирани, няма нищо ново демек.

Я дай измислените факти, преди да ми вменямаш американски господари :D (машинен инженер съм, работя в машиностроителен завод, който твоите скъпи комунисти продадоха на американска фирма преди 20 години, но ако ти откриваш някаква прилика между машини за леене с противоналягане и история... си е твой проблем)

Кое е в конфликт? - Няма никакъв конфликт, има факти, които са умишлено скривани, има факти, които са умишлено манипулирани, няма нищо ново демек.

Не давам балканджи Йово!

Не давам балканджи Йово!

Защото ги нямаш.

Недостоен си, знаеш ли?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.