Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

в линкът, или журналиста не е предал вярно новината или има нещо съмнително

Цитат

Била лекувана в Окръжна болница и след това е изписана с два отрицателни резултата. След това се е почувствала зле и е дошла в Спешния център на Александровска болница, където веднага се е наложило да бъде интубирана. За съжаление лекарите дори не са успели да я приведат до интензивното отделение, защото е починала.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 13 минути, FusE написа:

Както и да е, явно човек няма право на мнение, или ако има - то трябва да бъде като на тези, които викат най силно, ОК , аз за себе си нямам проблем, да уважавам мнението на всеки, макар да е различно от моето, проблем е за тези които не могат да уважават мнение различно от тяхното.

Разбира се, че имаш право на мнение!
Винаги ще твърдя (подобно на Волтер), че (може би) Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив, ще защитавам правото ти да го казваш.“

Но все пак - виж какво написа преди това

преди 1 час, FusE написа:

Редактирах се, не смислово не го премислих, още не съм пил кафе и не съм се събудил :newspaper:

А тези, които викат - освен да „си докарат“ някой „респираторен синдром“ ... друго няма да постигнат!

преди 2 минути, дръндю написа:

Точно това каза Мутафчийски на пресконференцията!

преди 4 минути, дръндю написа:

Цитат

Генерал Венцислав Мутафчийски посочи две съобщения от лекари от Хонконг и Италия. Първото съобщение е за изследване с бронхоскопия на група хора след две отрицателни проби, при които се откриват вирусни частици. Второто съобщение от Италия е с обхват по-малка група хора - 9 случая, приети отново с резаразяване.

"Това поставя под въпрос имунитета, който се изгражда. Неяснотите продължават да са повече отколкото това, което е установено за коронавируса", заяви генерал Мутафчийски.

преди 1 минута, barbuncela написа:

Точно това каза Мутафчийски на пресконференцията!

не знам
аз не гледам телевизия от месец и кусур насам

преди 52 минути, M.Николов написа:

Аспекте, колко конституционни съда има в Германия, можеш ли да провериш, защото ми се струва, че става въпрос за федерален съд, но незнайно защо в България са го превели като конституционен?

Как колко конституция съда да има в Германия? Един. Конституцията е една. Основен закон. Grundgesetz. GG.

https://de.m.wikipedia.org/wiki/Bundesverfassungsgericht

Всяка държава има една конституция.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Конституция

Цитат

"Това поставя под въпрос имунитета, който се изгражда. Неяснотите продължават да са повече отколкото това, което е установено за коронавируса", заяви генерал Мутафчийски.

Това ми напомня мисъл, от преди повече от три века:

Цитат

Лекарите са хора, които предписват лекарства, за които знаят малко, за да лекуват болести, за които знаят още по-малко, на човешки същества, за които не знаят нищо.

преди 4 минути, acnekt написа:

Как колко конституция съда да има в Германия? Един. Конституцията е една.

https://de.m.wikipedia.org/wiki/Bundesverfassungsgericht

Е, можеш ли да провериш тази новина, за какъв съд става на въпрос:

https://glas.bg/sviat-evropa/konstitutsionen-sad-otmeni-ogranichitelnite-merki-vlastite-431074/

преди 49 минути, M.Николов написа:

Аспекте, колко конституционни съда има в Германия, можеш ли да провериш, защото ми се струва, че става въпрос за федерален съд, но незнайно защо в България са го превели като конституционен?

Verfassung_s_gericht е конституционния съд и няма значение от кое село е тръгнало и е взето решението.Важи при всички останали дискусии по темата.

@miro20, назад засягаш иронично темата с плащането на пари за диагноза. Ще може ли ако обичаш да се въздържаш, защото аз лично знам от жена ,на която са предложени пари заради майка и. Така че освен ако можеш да докажеш,че не е така, спри с иронията . Това с парите е ФАКТ. ТОва е като с изборите - и на един човек да са дадени пари, практиката е налице!

И нали ти беше този ,който говори с доказателства. Дай малко за предния цитат ,където откровенно излъга ,че Германия затяга мерките.

Николов, това показва че тестовете не са валидни
Почти във всеки човек има една или друга разновидност на корона вирус, но не всеки е с ковид19
Смятам, че все още няма реален тест за този вирус

преди 3 минути, M.Николов написа:

Е, можеш ли да провериш тази новина, за какъв съд става на въпрос

Коя новина?  Аз не чета много, много български новини. 

преди 1 минута, acnekt написа:

Коя новина?  Аз не чета много, много български новини. 

https://glas.bg/sviat-evropa/konstitutsionen-sad-otmeni-ogranichitelnite-merki-vlastite-431074/

преди 1 минута, M.Николов написа:

Щом не са в червено облечени значи не е Bundesverfassungsgericht. Това сигурно е местния парламент. 

преди 9 минути, Tommygun написа:

Verfassung_s_gericht е конституционния съд и няма значение от кое село е тръгнало и е взето решението.Важи при всички останали дискусии по темата.

Къде е седалището на съда и има ли в него конституционен съдия на име професор Роланд Рихтер?

И сериозно ли съд в някое село може да тълкува конституцията?

преди 3 минути, acnekt написа:

Щом не са в червено облечени значи не е Bundesverfassungsgericht. Това сигурно е местния парламент. 

Е, именно федерален съд.

Каква конституция, какви пет лева?

великите учени  В конституционните  съдилища  след  месеци  умуване стигнаха до мноето мнение

че всеки трябва да си прави каквото си иска  а ако го е страх да си седи вкъщи и да не прави нищо.

най вече пръшляците 

преди 6 минути, M.Николов написа:

Къде е седалището на съда и има ли в него конституционен съдия на име професор Роланд Рихтер?

И сериозно ли съд в някое село може да тълкува конституцията?

Е, именно федерален съд.

Не. Това един от 16 (Verfassungs)gerichtshof(hoefe). Това е местен парламент, който контролира законите само в определната провинция.

https://de.m.wikipedia.org/wiki/Verfassungsgerichtsbarkeit#Verfassungsgerichtsbarkeit_in_den_deutschen_Ländern

Това е за Берлин 

https://de.m.wikipedia.org/wiki/Verfassungsgerichtshof_des_Landes_Berlin

преди 9 часа, darkterminal написа:

Това как го реши?

Ами много просто. Когато едно нещо не е доказано,  то си стои в графата на несигурните твърдения, докато не се потвърди.  

преди 13 минути, дръндю написа:

Николов, това показва че тестовете не са валидни
Почти във всеки човек има една или друга разновидност на корона вирус, но не всеки е с ковид19
Смятам, че все още няма реален тест за този вирус

Много е възможно.

преди 9 часа, Мальчик Бананан написа:

Твърдение, което не се основава на факти, а на предположение/спекулация.

Точно така, също като твърденията за стадния имунитет и за това, какво би се случило ако няма мерки - все предположения.  

До всички пишещи в тази тема!

Виждам, че почват да летят от време на време, думи несъвместими с речникът на възпитан човек! Моля корегирайте се, за да няма после: "Къде ми е поста?" или "Защо съм наказан?"

преди 1 час, Inana.. написа:

Каквото Искам , това ще му Предложа ! 

Важното е , че направих на пух и прах Твърдението ти , че Нямал Шанс ! 

М ? Нещо да кажеш по въпроса ?

Не схващам на къде биеш? И как точно ми доказа моето твърдение. Що, ако предположим че не си жена и сте заедно това изключва той да е мъж ли. Или ти да си мъж ли? И защо, както винаги се гледа твърде интимно и в кревата. Първобитно и първосигнално е да се обиди пък после ще се мисли. Явно ти е беден речника и не умееш да поравиш със словото и се прилага обидите на лична основа. Поздрави и хубав ден, не смятам повече да обръщам внимание на нискоинтелигентни и първобитни същества. Пиши си и не ми доказа нищо, напротив ти затвърди мнението ми. 

преди 1 час, Inana.. написа:

Много е просто.  Асоциалните и онези , които нямат средства да водят активен , социален живот са много доволни на тази Диктатура и Терор !

Най-после и останалият Свят дойде на тяхното Положение . 

Това е , друго няма ! За това дракат и блеят тази карантина да продължава , ако може вечно , още по-добре.

Това е мизерията и Нищетата в Душата. Да не мислиш , че ги е страх нещо от епидемия ? 

НЕ !  Те така или иначе никъде не излизат и нямат никакъв социален живот. Важното е и другите да нямат. 

Това е целта им.  В тази тема се изписаха такива.   Представят разни уж разни статистики , Статистики , в които и те не вярват , ама няма за какво друго да се хванат, за да продължават да се катерят по нормалните.

Има и други - един ден са "за" , на другият ден "против" . Това е защото и те не знаят къде се намират.

Накъдето задуха вятърът натам ще блеят.

Навсякъде във всяка криза има различни групи хора ,едните са овце ,другите са ентусиасти,трети са бунтари т.н. но най-интересни са тези които винаги се възолзват от създалата се ситуация.Целта на занятието как да манипулираш тези групи така че да са ти от полза.Например единия ден си даваш вид че си бунтар ,втория овца и т.н отделно постоянно пускаш разнобойни информации с цел да настроиш групите една срещу друга.При такава ситуация лесно вече можеш да извлечеш максимални печалби.

преди 24 минути, acnekt написа:

Не схващам на къде биеш? И как точно ми доказа моето твърдение. Що, ако предположим ...

Щото "ако предположим", включва предполагане и акане...

преди 47 минути, barbuncela написа:

О! 24 часа на Свети Делян, обвини българина в убийство... тцтцтцтц.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.