Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

и бедността помага. но пък битува мнението че всеки сам си е виновен че няма поне 10000 лв. някъде.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 10 минути, FusE написа:

Със сугурност няма как да се угоди на всички, но смисъла е да се намери златната среда. Нямат вина управляващите, че се случи тази пандемия, целата е да се дадат максимално малко жертви. На есен ще е като тази зима, надявам се да не бъде по страшно, че тогава мисълта за заем ще бъде последната ни тревога. 

Добре де, ще ни обясниш ли, как връзваш логически в една мисъл "златна среда" и "максимално малко"... Щом имаш екстремуми като максимално/минимално, значи за никаква среда не може и да иде реч...

преди 5 минути, darkterminal написа:

Добре де, ще ни обясниш ли, как връзваш логически в една мисъл "златна среда" и "максимално малко"... Щом имаш екстремуми като максимално/минимално, значи за никаква среда не може и да иде реч...

Защо? Това са две величини с не фиксирани стойности, златната среда не означава абсолютна среда, а максимално малко не значи 0. Не мисля че има такъв който да даде абсолютни цифри в този случай. 

преди 6 минути, darkterminal написа:

От минимум до максимум ... средата е там където си ти ...

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

Чуков говори определено глупости.

преди 3 часа, ncl написа:

Аз пък не съм чул за починали от други болести. И ми е чудно останалите близо 7 000 починали от 13-ти март досега от какви болести са починали...?!

От короната са починали към 70 ли бяха ... за останалите 6930 какво толкова ти е интересно ?

Интересна статия от Швейцария :

https://faktor.bg/bg/articles/le-temps-za-mnozina-tova-koeto-napravi-general-mutafchiyski-e-chudo

преди 7 минути, miro20 написа:

От короната са починали към 70 ли бяха ... за останалите 6930 какво толкова ти е интересно ?

6930 не е ли доста повече от 70?

п.п. Фактор си измисля хвалба от Швейцария, леле...

Именно !

Какво стана с опорките ви че "всяка смърт се приписва  на кронавируса" ?? Даже по назад имаше вицове за парашутист  дето паднал и  го писали в графа от коронавирус...

Друг пък се кълнеше че на една позната познатата имала познат починал от коронавирус, който медиците давали пари за да пишат диагноза починал от корона...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, miro20 написа:

Именно !

Защо не чухме по телевизора нищо за тези хора а два месеца ни надуват главите с други, чиято смърт е по доста спорни причини?

преди 6 минути, skalata_73 написа:

Брях, сега па и от депресия се самоубивали.

Ей, тъс настинка ви разказа играта. Психясахте.

Те и преди пак от депресия бе майна.

преди 17 минути, Радул написа:

Защо не чухме по телевизора нищо за тези хора а два месеца ни надуват главите с други, чиято смърт е по доста спорни причини?

Кога пък въобще си чувал нещо по телевизора , освен в края на годината или следващата като суха статистика ?

Ми то всяка година се говори за демографската криза, за прираста на населението и т.н.

Ти сега ли чуваш за тези неща ? :) 

И не става въпрос за спорни причини .

преди 25 минути, Радул написа:

п.п. Фактор си измисля хвалба от Швейцария, леле...

Оспорваш че има статия ли ? :) 

пп

Абе чудя се.. към 70 само починали от коронавируса... много малко са се охарчили тези дето  плащат на роднини да "приписват " смърт на починал да е от "корона вирус" .

Трябвше да с поне хиляди .   Нещо ви  куца пропагандата... 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Здравейте, имам един сериозен въпрос. Можете ли да ми кажете какви са симптомите на болестта и като каква я описват болката в гърдите преболедувалите пациенти?

преди 4 минути, miro20 написа:

Кога пък въобще си чувал нещо по телевизора , освен в края на годината или следващата като суха статистика ?

Ми то всяка година се говори за демографската криза, за прираста на населението и т.н.

Ти сега ли чуваш за тези неща ? :)

Аз тези неща доста ги говорех. Че в България умират 300 човека на ден а на нас почти ни щракнаха белезниците заради 60 за 2 месеца, но ти явно си бленувал по генерала, та си пропуснал. И се питах защо за едни много малко хора ни говорят всеки ден, а за другите не ни казват нищо и трябва сами да се информираме?

преди 2 минути, skalata_73 написа:

Човек. Депресира ме...

raw

Тва ще е най- бавното самоубийство в историята! Защо се наказваш чак толкова жестоко???

преди 2 минути, Радул написа:

Аз тези неща доста ги говорех.

Не те разбирам... казваш че си говорел , но в предния пост - не се говорело...

:) 

преди 2 минути, miro20 написа:

Не те разбирам... казваш че си говорел , но в предния пост - не се говорело...

:) 

не се говорело по тивито бе Мирко. Баси и това ли ти е трудно да разбереш?

Никой ли няма да ми отговори? Защото съм малко притеснена.

на 4.04.2020 г. в 22:57, miro20 написа:

Ето една спекулация над която професорите тук да помедитират :

17 жертви - 34 излекувани.

Това не е ли 50% ?

Тсъ - ако няма такива в процес на лечение - 33,(3)% 

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 13 минути, Anne написа:

Здравейте, имам един сериозен въпрос. Можете ли да ми кажете какви са симптомите на болестта и като каква я описват болката в гърдите преболедувалите пациенти?

преди 3 минути, Anne написа:

Тук мисля ще намериш отговор на въпроса

преди 3 минути, Anne написа:

Пожелах ти да се пазиш... ама...

виж, не всеки симптом е признак за паника :)  Споко .. Пий парацетамолче повече и витамин Ц 500

бяха споменали и за магнезий някакви комплекс- хапченца 

преди 1 минута, DarkEdge написа:

О.... конкретиката отдавна не е актуална  . Проблема е как някои тролченца се въртят във фекалиите  и спекулациите си :)  

преди 5 часа, FusE написа:

целата е да се дадат максимално малко жертви

Евалла. Ся ако обясниш как се дават максимално малко жертви

преди 6 минути, DarkEdge написа:

Инженер 50 %

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ага ... имам го алгоритъма за осем битова машина, но ... в София е и де се вика на дискета е .. и като запаля след време Правица си 8-Ц беше и ако държи все още запаметяващуту устроиство ке го разпечатам на М88 ... и ке го постна тук ... на бейскик ... веч не е тайна някаква, нито секретнъ, но по спомен е транспортнъ задача ... :) 

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

С навременни мерки 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.