Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

току-що, Радул написа:

Как да ти кажа...

ми нямат избор. Така сме цялата държава, пазим лумпените, приемаме лудостите им - това е цивилизацията. Така се прави с децата ( и някои дето си мучат ) ...

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 минути, _ramus_ написа:

ми нямат избор. Така сме цялата държава, пазим лумпените, приемаме лудостите им - това е цивилизацията. Така се прави с децата ( и някои дето си мучат ) ...

Ти ся милиционерче ли стана?

що ми е - и така си се смея на мучащите. С децата няма какво друго, особено ако им се радваш отстрани и не им сменяш памперсите.

току-що, _ramus_ написа:

що ми е - и така си се смея на мучащите. С децата няма какво друго, особено ако им се радваш отстрани и не им сменяш памперсите.

Значи пазиш некому дедовия.

току-що, Радул написа:

Значи пазиш некому дедовия.

подходящ извод и обобщение - като за вашия отбор "мууу".

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Батьката не се продаде на менгелетата и ся си търкаля комунизма като пич

хехе... гледаш ли какво цитираш бре. "батьката" описва мерките за справяне с вируса. Социални, безработни , и т.н..  Тоя вирус  дето "го няма" . "Леката настинка" :)  :)  

хехе

Как бизнеса се преорентира за доставки "на дом " / заради вируса дето го няма/

Взели са под контроль вуриса с минимални загуби / този вирус дето го няма/ :) 

Че статистиката от ковида ще се забрави, но ще се запомнят хората "които сме загубили а сме можели да спасим"

Плюс репортаж от болница където пациентите са преместени след лечение от вируса / тоя дето го няма/ в по приятна рехабилитационна .

Страна сделала ставку /заложи на/ съвестта на хората за спазване на препоръките и метода работи .

Ау какво прозрение.

А ти реджепе, заложи ли на съвестно спазване на препоръките  срещу вируса ?  /този дето го няма/

Цениш ли труда на лекарите които се борят с вируса и спасяват животи ?

Щом го даваш за пример батьката а ? :)  :)  

пп

Даже дават и един пример с човек Александър Зубарев  дето 12 дена лежал в реанимация . Който бил тотален "скептик "  смеел се на маските и смятал вируса за "измислица"  Същия като теб.

Нали ти говореше кой е виждал човек който е виждал човек който да познава човек който е бил болен.

Ами че ти цитираш клип  с такъв бре ! :) 

Гледай си клиповете преди да цитираш че само се излагаш.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 26 минути, _ramus_ написа:

подходящ извод и обобщение - като за вашия отбор "мууу".

Ти вече изперка от яд...и взе да мучиш много често.

преди 45 минути, _ramus_ написа:

Вероятно такова е нивото на съждения сред вселената на ъндъртейкърите, но не е впечатляващо.

Тук сред темата се списаха и по-големи недоумици - като например това че "вирусът бил организъм, дето заразявал клетката отвътре" - един от шедьоврите в пиковете към тъпомера в темата.

А имаше и цитирани "експерти", според които "носенето на маска било спомагало на "вирусите отвътре" да заразят носещия маската".

Въобще състезанието е с отворен характер и рекордите в него вече са доста висока летва...

Твое мнение. демокрация сме, всеки има право на мнение и право да избира мнението, което му се струва правилно. 

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

Ти вече изперка от яд...и взе да мучиш много често.

Все още се владее. Като почне да болдва и да пише с главни букви, начи яко е изтрещял

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Все още се владее. Като почне да болдва и да пише с главни букви, начи яко е изтрещял

Изгледа ли си видеото с "батьката" . По назад допълних на какво да акцентираш. На интервюто с болен и не само .

преди 1 минута, miro20 написа:

Изгледа ли си видеото с "батьката"

Да. Ти Батьката не го мисли. Послъгва, ама си е опекъл работата. Виж ко става в Масква и реви за Путлер

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Да. Ти Батьката не го мисли. Послъгва, ама си е опекъл работата. Виж ко става в Масква и реви за Путлер

Просто видях че цитираш неща които са диаметрално противоположни на твоята позиция за "лека настинка" и "някой виждал ли е човек дето е виждал познат който да е виждал болен от КОВИД"  :) 

Напоследък много ваши опорки издишаха тотално и в небитието ...

то не бе фейкове за 5Г,  фейкове с препоръки за неправене на  аутопсии от СЗО , провала на Швеция , сега и Беларус вече не върви.... която забележи, дава за пример мерки, които дори НИКОГА не са били въвеждани у нас !

Например в строителния бизнес !  :) И се надява на съвестта на хората които да спазват МЕРКИТЕ ! :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

тцттцтцт ..рамосмен покрай мен се сдоби с Покъртителна потентност.

Замени във мократа си фантазия якият и обещаващ Еднорог с още по - разтърсващият и силен носорог , че и с цели  2 рога !

С които обещаващо ме убеждава , че ще ми бъде по-късметлийско удовлетворението и преживяването !

Алелуя  за мистър мокри боксери ! :biggrin:

преди 3 минути, miro20 написа:

някой виждал ли е човек дето е виждал познат който да е виждал болен от КОВИД"

Никой. 

Аз не съм виждал. Ти виждал ли си ? Ако си, значи си единствения.

Ама не по телевизора. По телевизора сички сме виждали планини от трупове

току-що, Реджеп Иведик написа:

Никой. 

Аз не съм виждал. Ти виждал ли си. Ако си, значи си единствения.

Батьката те опроверга . Дето цитираш видео дето не си го гледал и дето опровергава ТЕБ самия.

То знам че ти пак ще си пееш същата песен, просто вече Беларус я отписа  от "методичката" . :) 

преди 12 минути, miro20 написа:

Батьката те опроверга

Не. Казах, че послъгва. В Беларус са рускоезични, а хибридната война на Кремъл насочи сериозни сили срещу Батьката, когато той послуша специалистите вирусолози и показа среден пръст на менгелетата.

Той не въведе мерки, защото знае, че коронавируса е истерия и психоза, както и сам не веднъж го е наричал.

А послъгва, за да се харесва и на онези, които са облъчени от руските медии.

Както ясно се вижда, в Минск всичко е спокойно, а в Москва народа търси Путлер да го обсипе с любов, заради мерките.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

По телевизора сички сме виждали планини от трупове

Във филма Смотаняци са най- много...

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Никой. 

Аз не съм виждал. Ти виждал ли си ? Ако си, значи си единствения.

При нас имаше едни под карантина, ама ни един положителен. Имаше от съседната фирма някакви с вируса, но на 20 километра от нас...чудя се как така става. Една фирма, пък в другия край на града. Тия дето са до нас ги изследваха, няма. Ама това е то - да се търси игла в купа сено. То си е така - откриваш 10 игли от 250 000. направо си е игла в купа сено. И все се мъчиш да откриеш още една игла, ама трудна работа...затова вземаш клечица сред хилядите в купата слама и казваш - ето това е и истината и пътя и...далаверата!

Oппа-а-а. "НФОЩ-лека настинка, пусни лъва, скъсай синджира" пуска нотки на еротика. Май ша е интересен брифинга, ма на мен ми са доспа. Щот съм дърт.

Качете серията в Мамунда-та, плийз. Ше я гледам по-после.

(НФОЩ е Национален Форумен Оперативен Щаб). Пояснявам, да са не чудите, ами да отделите внимание на жизненоважните функции на щаба.

ХМ. Щаба. Жаба-даба.

Му-у-у-у.

Абе...лека НОЩ.

Или...лека НФОЩ.

Объркаф са :brickwall:

преди 5 минути, skalata_73 написа:

Oппа-а-а. "НФОЩ-лека настинка, пусни лъва, скъсай синджира" пуска нотки на еротика. Май ша е интересен брифинга, ма на мен ми са доспа. Щот съм дърт.

Качете серията в Мамунда-та, плийз. Ше я гледам по-после.

(НФОЩ е Национален Форумен Оперативен Щаб). Пояснявам, да са не чудите, ами да отделите внимание на жизненоважните функции на щаба.

ХМ. Щаба. Жаба-даба.

Му-у-у-у.

Абе...лека НОЩ.

Или...лека НФОЩ.

Объркаф са :brickwall:

рамосмен е виновен ... ние тука борум вируса , той пристига запъхтян с два рога и една торба с неприлични предложения 

пледирам - Невинна :help:

преди 32 минути, Inana.. написа:

Слушайте Внимателно и Ползвайте информацията , ако стане Нужда !

задължително да се ваксинират  в испания и италия щото  са киртаци и не се мият 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.