Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 22 минути, M.Николов написа:

Глупости.

https://segabg.com/hot/category-bulgaria/7-medici-speshna-pomosht-sa-pod-karantina-sled-polozhitelni-testove

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ми ето:

"Вчера министерството на здравеопазването обяви, че до момента във всички лаборатории у нас са направени общо 15 899 теста за COVID-19."

И днес пак са 15 899...и ония ден пак бяха толкоз...Иначе инфото за нови заразени се обновява всеки ден и то от странни,поне за мен източници,като 24часа,Господарите и Нова.Министерство на Здравеопазването не е публикувало в страницата worldometers от 04.04.

преди 47 минути, дръндю написа:

значи, коронавирусите не са от вчера и голяма част от населението си ги има в организма
сега този вид, не мога да преценя до колко е опасен, но

понякога си мисля, че отказването на адекватно лечение е довело до повишената смъртност сред населението
а за да не ги обвинят в немарливост, приписват всичко на куронтта

Колко ли хорица си умряха от какво ли не, защото не са били лекувани от каквото са болни, а от коронавирус... Това наистина е геноцид!

преди 5 часа, ncl написа:

Аз този астероид го споменах доста по-назад в темата. Моят сигурен източник не е от CNN.

Начииии. Ние дъртите поколения с БЦЖ сме ок, ама антиваксърите трансджендъри, ни иваха бъдещите поколения. Как ли. Еми така:

Махат манту пробата на 11-годишните, задължителна ваксина срещу варицела

Хем поне не махат всички ваксини, а само важните и то тия доказалите се, правени от първите посевки едно време, демек с оригинално превъзходно качество, за сметка на пресните продукти с планирано остаряване на западните фармации, които просто не стават, ама за сметка на това на опаковките на съвременните "ваксини", сигурно има лого "веган".

преди 13 минути, A.com написа:

Аз този астероид го споменах доста по-назад в темата. Моят сигурен източник не е от CNN.

Офтопик: То никой не го е прикривал, това. Просто никой вече не се интересува от наука, всеки гледа някакво грипче. Иначе гледах две ютуб видеа, свързани с "Атлас" - не в смисъл на VSI4KI 6A UMREM, а на ентусиасти астрономи, и те подмятат една забавна реплика: "Кометите принципно са като котките - и двете имат опашка, и двете не ги знаеш накъде ще тръгнат". :biggrin: Учените винаги са имали много добро чувство за хумор. Щяла.... можело да се види уж толкова добре, колкото някаква комета от 19-ти век. Ще видим. Иначе последно ясно видима комета било през 70-те, забравих как се казва.

И "Атлас" се очаква да мине в края на май.

Обаче "Блитц" къртят мивки. Еми как да наричаш мнозинството от хората, когато смятат "Блитц" и подобни парцали за институция. Такива хора (и то не е само у нас) не само ще ги манипулираш, ми и те ще ти  плащат за това.

А иначе в Швеция където няма карантина, до кога ще чакаме да пламне епидемията? Щото ни убеждаваха, че без карантина нямало да можем да прескачаме труповете по улиците.

преди 40 минути, _Belial_ написа:

Колко ли хорица си умряха от какво ли не, защото не са били лекувани от каквото са болни, а от коронавирус... Това наистина е геноцид!

И как и къде точно са били лекувани от коронавирус?

току-що, XEPO-1 написа:

И как и къде точно са били лекувани от коронавирус?

Ми не успяха да скрият един случай във Враца например.

преди 5 минути, _Belial_ написа:

Ми не успяха да скрият един случай във Враца например.

Аааа,ясно!Врачански геноцид значи.

преди 15 минути, _Belial_ написа:

А иначе в Швеция където няма карантина, до кога ще чакаме да пламне епидемията? Щото ни убеждаваха, че без карантина нямало да можем да прескачаме труповете по улиците.

Да,много е трудно на хора с балкански манталитет да се обясни,че има държави в които хората спазват елементарни норми на карантина без да е нужно генерали и тикви да заповядват и нареждат един куп глупости.

преди 35 минути, _Belial_ написа:

Вчера гледам някакъв се търкаля по улицата.Отидох подритнах го малко гледам че се е отрязал ама не напълно.Викам му какво правиш бе бате,а той ми отговаря :Дезинфекцирах се малко сега чакам да ме закарат в Пирогов да ме интубират.

преди 7 минути, XEPO-1 написа:

Аааа,ясно!Врачански геноцид значи.

Да,много е трудно на хора с балкански манталитет да се обясни,че има държави в които хората спазват елементарни норми на карантина без да е нужно генерали и тикви да заповядват и нареждат един куп глупости.

Този само не успяха да скрият засега

Мда, сигурно германците са със балкански манталитет, та и на тях им нареждат, а шведите са се скъсали да спазват доброволна карантина. Ти изби рибата с хумор бе друже.

преди 7 минути, Pifi Pedolino написа:

Вчера гледам някакъв се търкаля по улицата.Отидох подритнах го малко гледам че се е отрязал ама не напълно.Викам му како правиш бе бате,а той ми отговаря :Дезинфекцирах се малко сега чакам да ме закарат в Пирогов да ме интубират.

Тва в Швеция нали?

преди 2 минути, _Belial_ написа:

Този само не успяха да скрият засега

Мда, сигурно германците са със балкански манталитет, та и на тях им нареждат, а шведите са се скъсали да спазват доброволна карантина. Ти изби рибата с хумор бе друже.

Еми значи правилно следваме стъпките на германците.

преди 1 минута, XEPO-1 написа:

Еми значи правилно следваме стъпките на германците.

Не сменяй темата. Правилно щеше да е ако държавата отпускаше и техните помощи за населението. За разлика от Германия обаче, тука бюрата по труда бяха затрупани с нови безработни- стотици хиляди нови безработни. В Германия некси няма такава стъпка. Пък и ако се поучим от историята, ще видим че винаги когато сме следвали стъпките на германците, сме яли много голямо дърво. Стъпките на шведите ми се виждат доста по- добре като за нас.

преди 10 минути, _Belial_ написа:

Тва в Швеция нали?

Е къде другаде ако не там,Мека на пияндетата.

преди 4 минути, _Belial_ написа:

Не сменяй темата.

Нищо не сменям.Германците,по незнайна причина ти ги вкара в играта,друже.

Абе на знам що се бършете с Швеция. Там също има извънредно положение. Нещо не разбрах за карантината. Последно, има, или няма карантина там и като допълнение тук във форума кой какво точно разбира под карантина? Щото едно е карантина само на доказано заразени. Друго е на потенциално заразени, пристигащи от опасни дестинации, трето е пълна карантина на населено място(блокада). Кой какво разбира под карантина и коя карантина липсва в   Швеция-та, та така се избърсвате удобно с положението в  тази страна?

преди 19 минути, XEPO-1 написа:

Нищо не сменям.Германците,по незнайна причина ти ги вкара в играта,друже.

Заради набеждаването на манталитета от твоя страна. Доста нескопосано набеждаване.

преди 1 минута, sliderum написа:

Абе на знам що се бършете с Швеция. Там също има извънредно положение. Нещо не разбрах за карантината. Последно, има, или няма карантина там и като допълнение тук във форума кой какво точно разбира под карантина? Щото едно е карантина само на доказано заразени. Друго е на потенциално заразени, пристигащи от опасни дестинации, трето е пълна карантина на населено място(блокада). Кой какво разбира под карантина и коя карантина липсва в   Швеция-та, та така се избърсвате удобно с положението в  тази страна?

В Швеция няма извънредно положение. И няма бум на зараза. Тука също няма бум на зараза, но ни издрънкаха извънредно положение, щото бума щял да бъде страшен ли, яростен ли... нещо подобно. Та, не знам какво избърсване ти се привижда, нооо опитай се да вникнеш в материята. Малко повърхностно подхождаш сякаш.

преди 9 минути, sliderum написа:

Кой какво разбира под карантина и коя карантина липсва в   Швеция-та, та така се избърсвате удобно с положението в  тази страна?

Нищо сериозно.Има си елементи дето са дет се вика "И сам да съм у трамваьо, пак че се бутам"...

току-що, XEPO-1 написа:

Нищо сериозно.Има си елементи дето са дет се вика "И сам да съм у трамваьо, пак че се бутам"...

На теб ли се бутам бе елемент? Я се виж колко глупости си надрънкал.

преди 1 час, XEPO-1 написа:

Имаше един мем във фейса - нещо от рода на "поради извънредното положение около COVID-19 на шведите им се позволява да се събират до трима души".:biggrin:

Иначе, да, и аз това четох: хората там са си супер дисциплинирани винаги били. На някои от нас не е нужно да им казваш да си мият ръцете, но всеки познава хора, дето ...нали.

преди 2 минути, Мальчик Бананан написа:

Имаше един мем във фейса - нещо от рода на "поради извънредното положение около COVID-19 на шведите им се позволява да се събират до трима души".:biggrin:

Иначе, да, и аз това четох: хората там са си супер дисциплинирани винаги били. На някои от нас не е нужно да им казваш да си мият ръцете, но всеки познава хора, дето ...нали.

Хех. Ти колко такива познаваш? Щото аз нула.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.