Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 17 минути, sliderum написа:

Значи той плачел, ти само кричиш?

Квичи и грухти

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 5 минути, M.Николов написа:

Човек, искрено се надявам да са достигнали платото, но много се съмнявам, виж броя на новите заразени от вчера.

Абе човека ти дава световни статистики, ти пак му ръгаш в носа тоя мръсен пасквил 24 часа

преди 3 минути, ncl написа:

1984

"Има нещо гнило в Дания"

Уилям Шекспир

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

ти пак му ръгаш в носа тоя мръсен пасквил 24 часа

Я да вземеш и да си сложиш очилата, че нещо напоследък недовиждаш.

А как не можеш и да мислиш, работата става дебела.

преди 18 минути, ncl написа:

Беше въпрос на време. Случи ли се това и в САЩ, Германия или Великобритания, вече можем да сме сигурни че вирусът ни е най- малкия проблем.

преди 19 минути, ncl написа:

Защото ще започнат да вкарват в затвор трезвамислещите,нали?То тогава тая тема ще замре.Те всичките тук,ще ги приберат на топло.

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Защото ще започнат да вкарват в затвор трезвамислещите,нали?То тогава тая тема ще замре.Те всичките тук,ще ги приберат на топло.

Малко ми прилича на фейк тая новина. Има ли я и другаде освен в Блиц?

Интересно защо не намирам тази новина на сайта на "Поглед Инфо".

Имам някои съмнения относно тази новина от "Блиц".

И най-вече към самия "Блиц"

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Дай Боже да е фейк.

Вече нищо не ме учудва

Другаде май няма такава, а Блиц са си фейкаджии по начало. Имай предвид че ако нещо подобно се случи някъде в Европа, нашите "демократи" ще го приложат на секундата в България. Така че, бързо ще разберем.

https://www.monitor.bg/bg/a/view/deljan-peevski-dari-2000-byrzi-testa-na-bansko-196044

Делян Пеевски дари 2000 бързи теста на Банско

преди 2 минути, M.Николов написа:

То реално щеше да се случи в България, ако президента не беше наложил вето на закона за извънредното положение.

Ами президента ги спаси от тотална излагация пред ЕС. Иначе веднага щяха да ги смъмрят от другаде за подобна мярка и щяха да я отменят.

преди 14 минути, _Belial_ написа:

Малко ми прилича на фейк тая новина. Има ли я и другаде освен в Блиц?

Ама ти веднага се филмира.Нали не вярваше на щуротиите им?Това си е чист бъзик..

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Ама ти веднага се филмира.Нали не вярваше на щуротиите им?Това си е чист бъзик..

Майтап, майтап ама... В къщата на обесения не се говори за въже

преди 38 минути, M.Николов написа:

Ето ти ги за 7 април:

https://news.bg/disasters/rekordnite-731-zhertvi-na-koronavirusa-v-nyu-jork-za-24-chasa.html

Човек, искрено се надявам да са достигнали платото, но много се съмнявам, виж броя на новите заразени от вчера.

Ми...

Заразени за САЩ:

04 Април - 34196 (тук е пикът)
05 Април - 25400
06 Април - 31240
07 Април - 33502
08 Април - 31997
09 Април - 33606
10 Април - 33752
11 Април - 30003

Сляп трябва да е човек за да не види, че според данните за последните 8 дена има тенденция за насищане... Стабилен растеж, какъвто се наблюдава до 4 април - липсва. Погледни  горната графика от скрийншота, който съм дал по-назад

Умрели САЩ:

07 Април - 1973
08 Април - 1943
09 Април - 1901
10 Април - 2035 (тук имаме осцилация)
11 Април - 1830

Ясна тенденция към спадане (според данните за последните 5 дена). Стабилен растеж, какъвто се наблюдава до 7 април - липсва. Погледни  долната графика от скрийншота, който съм дал по-назад

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Аз живя в България братле. Тука такива бъзици не са много смешни. Още повече че Бонго вече предложи такава мярка, та се наложи да се намесва Президента, че да не ставаме съвсем за резил.

преди 2 минути, darkterminal написа:

Ясна тенденция към спадане (според данните за последните 5 дена). Стабилен растеж, какъвто се наблюдава до 7 април - липсва. Погледни  долната графика от скрийншота, който съм дал по-назад

Имаш ли данни как е за предишни години по това време ?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Майтап, майтап ама... В къщата на обесения не се говори за въже

Исках да кажа поредното сплашване...

преди 5 минути, darkterminal написа:

Не знам, човек, знам само, че преди няколко дни минаха 10 000 жертви, а днес гонят 20 000, надявам се да си прав.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.