Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 6 минути, _ramus_ написа:

ако с чукането си толкова зле, стават обясними поведенията ти из форума и темите.

Е как бе, ти от 2 седмици обясняваш "поведенията" ми, ся пък тепърва ставали обясними... А да, разбирам- от раздвоението е.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Според мен всичко идва от страха на управляващите да не лъсне, колко пробита всъщност е здравната система (както социалната, но за нея поне може да се теглят заеми да се дават пари на хората, докато при здравето... здраве не можеш да изтеглиш на кредит). 10-20 болни на ден, а ограниченията са все едно има чума и на ден умират по 10 000 хил. човека. А и така лесно ще прикрият колко празна всъщност е хазната, защото сега много пари ще са отишли уж за всякакви дейности за борбата с вируса. 

Да сме здрави, пък да видим до кога ще издържат нервите на хората. 

преди 2 минути, ostavime написа:

10-20 болни на ден, а ограниченията са все едно има чума и на ден умират по 10 000 хил. човека.

Колега,само и единствено заради ранга ти в този форум слизам толкова ниско със следния въпрос-Не смяташ ли,че точно мерките и ограниченията допринасят за това,че да има едва 10-20 болни на ден?

току-що, XEPO-1 написа:

Колега,само и единствено заради ранга ти в този форум слизам толкова ниско със следния въпрос-Не смяташ ли,че точно мерките и ограниченията допринасят за това,че да има едва 10-20 болни на ден?

Къде точно сме колеги, че не се сещам?! 

току-що, ostavime написа:

Къде точно сме колеги, че не се сещам?! 

Ами черен си.

преди 1 минута, ostavime написа:

Нещо по същество... или? 

Ами по същество е останалото след първата запетайка във поста ми.

преди 13 минути, XEPO-1 написа:

Това беше широко дискутирано в темата и НЕ- не са мерките причината да има по 10- 20 болни на ден.

преди 1 минута, _Belial_ написа:

Това беше широко дискутирано в темата и НЕ- не са мерките причината да има по 10- 20 болни на ден.

Кое бе ,колега,БЕШЕ дискутирано в темата,че да стане ясно,че НЕ мерките са причината България да не е на дереджето на други страни в които няма приложени мерки?

преди 2 минути, XEPO-1 написа:

Кое бе ,колега,БЕШЕ дискутирано в темата,че да стане ясно,че НЕ мерките са причината България да не е на дереджето на други страни в които няма приложени мерки?

Върни се назад и чети.

преди 3 минути, _Belial_ написа:

Върни се назад и чети.

Ти като се върна какво прочете?

преди 11 минути, XEPO-1 написа:

Ти като се върна какво прочете?

Защо той да се връща, след като ти не си прочел ?

Ма и логика имате. То не случайно сте се поддали на облъчването по телевизора

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Защо той да се връща, след като ти не си прочел ?

Ма и логика имате. То не случайно сте се поддали на облъчването по телевизора

Ми защото и ти да се беше върнал и ти щеше да прочетеш,обаче,за вас новото не е важно.за вас е важно да се логнем и да си избълваме заучения бълвоч.Без значение в коя тема и без значение в кой сайт.Добре,че повечето браузъри предлагат "автоматичен лог" иначе как ше си пускате "коментарите" не ми е ясно.

преди 21 минути, _Belial_ написа:

Pablo Iglesias "уловен" да се моли в църква след провеждането на избори малко преди карантината в Испания,но достатъчно след карантината в Италия.

ETD66K7XQAE4IGc.jpg

Колега,Реджеп Иведик от снощи Турция е в lockdown.Имаш ли нещо да коментираш или тепърва ще изпращаш тоалетна хартия на родата?

преди 13 часа, insec написа:

Туй тайното правителство, нале.

п.п. само им се чудя на тези масони ли ще са, рептили ли, елюминати ли, че то е мътна и кървава - какво толкова има да им манипулират на едни овце.

За овцете си прав. За тайното правителство не знам, но знам,че навсякъде в политиката и по висшите етажи има договорки  и тоя мой човек оня на другия.  Светът по принцип е разделен само на две - раята и ония отгоре, дето бягат от раята и и се смеят.  А вече как ще се разберат тия отгоре...обикновено чуваме по нещичко в новините - как тоя бил застрелян, оня отвлечен...

преди 8 часа, Реджеп Иведик написа:

"Оттук нанататък светът няма да бъде същия. Обявявам спина, рака, инсулта, инфаркта, диабета, острата белодробна, сърдечна, бъбречна и мозъчна недостатъчност, в съчетание с възраст над 95 години за абсолютно безопасни, с изключение на случаите, в които се явяват придружаващи на коронавирус"

Геерал Бостанджийски

Професор доктор инженер архитект мелиоратор медиатор, носител на ордена Бостанско Плашило първа степен с три лентички

Ти не се бъзикай, става вече страшно. Заради двама заразени полицаи, а не 200, вече трявба да ходим с маски задължително. Ако бяха 200, щяха да кажат - споко, имаме имунитет. Ама нали са двама, няма как да се знае за другите дали ще хвърлят топа или не ако се заразят. Затова...с маски1 Отсече Боко и премрежи очи. 

Момчета...и момичета...никога не съм вярвал, че светът ни ще стане за посмесище :) За жалост едва ли има кой да ни се смее...но се сетих за един коментар на Соломон Паси преди може би 2 седмици поо една национална телевизия...че всяко зло не идвало само и дори предположи, че може и извънземни да се появят :)  А дано, че поне да има кой да ни се смее, хаха :)

току-що, Ъндъртейкър написа:

Момчета...и момичета...никога не съм вярвал, че светът ни ще стане за посмесище :) За жалост едва ли има кой да ни се смее...но се сетих за един коментар на Соломон Паси преди може би 2 седмици поо една национална телевизия...че всяко зло не идвало само и дори предположи, че може и извънземни да се появят :)  А дано, че поне да има кой да ни се смее, хаха :)

Извънземните са дошли много преди.

преди 1 минута, acnekt написа:

Извънземните са дошли много преди.

Ами супер! Има за кого да ставаме за посмесище ;)  И аз съм извънземен под прикритие, ама сега се прикриват много с маски и ръкавици - обирджии, убийци, страхливци, луди...

преди 6 часа, _ramus_ написа:

идея че  вероятно се въвежда 5джи само за някои хора...

:offtopic_s:

Едва ли има нещо с CO-19, но 5G още кога се договориха да бъде пуснато когато се изплати 4G и не по-рано ...

От тук на сетне омешването на параноиците с вид пандемия е глупаво.

Да, повечето хора са продукт на вид параноя, но по една друга логика, то и радиацията е полезна за човека ли, а?!

Проблематиката е в натрупването на определено нещо в организма на човека след злоупотреба със въпросната техника базирана на това 3,4 или 5G ... Това е все едно да злоупотребяваш с повече храна отколкото може да ти усвои организма ...

Та, тя пандемията ще премине, след месец, два до края на годината или т.н., но начина на мислене на обикновения човек който злоупотребява със свободата на придвижване ще остане, а най-големия вирус-носители са паричните средства. Та по тази твоя логика, то явно има по-дълбока конспирация свързана с въвеждането на безконтактното разплащане, но ако за някой не е проблем поддържане на банкова сметка, то за други това е лек битов проблем, защото освен монополистите в областта на водата, електричеството, парното, телекомуникациите, трябва да дават заработени пари и на банките....

Изхода е натурална търговия ли, а?!

преди 43 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Изхода е натурална търговия ли, а?!

По принцип досегашната ситуация с разплащанията си бе добра, но явно на някой това не се е харесало или е преценил, че е изкарал достатъчно пари, време е за нещо ново. 

Относно 5G...честно казано 23 години не съм се занимавал с това, но предполагам става въпрос за все по-къси и къси вълни, граничещи с опасните за човека.  Лично аз 20 години почти работя на метър от генератор на вълни, но с честота 400kHz,  може да е вредно, не знам, навремето един австриец каза, че след метър и половина не е опасен , но аз работя на метър ;)  Учиха ни, че на корабите има боядисана зона, дето антената излъчва и никой няма право да стъпва там.  Това 5G  не знам какво е, но ако намеря инфо за дължината на вълната, вероятно ще ми стане от ясно по-ясно.  Доста години  аз минавах под едни далекопроводи след работа с колaта си. Точно там аха да припадна...след години свикнах и сега промяна в състоянието си не забелязвам :)  Това какво ви говори? Че съм говедо вече? Така е, Калин ще го докаже :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.