Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Мога да се обадя да ме тестват. Но няма да го направя.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

току-що, XEPO-1 написа:

Ти по по северния бряг на Марица посока запад от града ли ги търси?Ако ги намери,го пази в пълна тайна,че са дефицит.

тела видях - много. Анти - нямаше. И добре, че много глобяват.

В тая връзка - колегата споменава че "антителата' били мнооооого повече от телата... И вече тук се потресох! :) Як режим е тва и е кофти.

току-що, ncl написа:

Вероятно си зодия Овен. За тях е вица - В аптеката влиза "овен"

- Имате ли хапчета за Инат.

- Имаме.

- Аз пък няма да ги купя.

преди 10 минути, ncl написа:

Да бе,аз забравих,че имате вече 5G,ама на хората за кокошките мислиш ли?

ааа, човек това ми е първия емотикон от повече от 3 години - не само в тоя форум, а по принцип. Но се смея до сълзи в момента...

Да знаеш че не е прилично това - колегите цял ден се филмират, драматизират и играят вечния повторителен театър на мрънкачи, оплаквачи, бунтари и дори революционери. Не минава без "експертни мнения", съмнения и руски линкове на клипчета, "експерти" и техните медии по родния виртуал.

Малко сме им кофти публика. Обаче подозирам че са си и поомръзнали. От всичко не разбирам защо не се посмеят, но... не претендирам че разбирам всички.

преди 3 минути, _ramus_ написа:

ааа, човек това ми е първия емотикон от повече от 3 години - не само в тоя форум, а по принцип. Но се смея до сълзи в момента...

Как бе ти не спря да се смееш

преди 1 минута, _ramus_ написа:

Мноу смешну...Като ви направят цените на яйцата х5 за Великден да видим кой ше се смее тогава и кви зайчета и сърчица ще поства.

преди 2 минути, _Belial_ написа:

Как бе ти не спря да се смееш

ми щото съм ти "анти"-тяло. Какво ми остава друго?

преди 1 минута, XEPO-1 написа:

Като ви направят цените на яйцата х5

ма кви пет - вчера късен следобяд купих от Кауфа яйца на 23 стотинки - Л размер. Някои твърдят че вече боядисвали, следователно яйцата би трябвало да се купуват здраво. Ама не - има си всичко, и то достатъчно. Написах ли че купените са си български.

Зема се разходя по кой бряг на Марица беше, ше станеш на антиматерия.

Лекарство срещу коронавирус - още през 2020

Цитат

Още до края на 2020 може да има сигурно лекарство срещу опасния коронавирус. Ръководителят на германския Институт за лекарства и медицински продукти Карл Бройх е сигурен, че успехът не е далеч.

https://www.dw.com/bg/лекарство-срещу-коронавирус-още-през-2020/a-53098571

преди 3 минути, _Belial_ написа:

Зема се разходя по кой бряг на Марица беше, ше станеш на антиматерия.

малииии - седя в очакване да трепна от шубе. .. Още седя и чакам, даже опитвам да го провокирам като ти гледам поредния аватар. Обаче не става, нещо куца - може би натюрела, може и да е от "анти"телата, а може и да е от прекарания от теб инфаркт. Ти като се гледаш в огледалото намираш ли се за страшен... че може би това да е проблема?

преди 2 минути, _ramus_ написа:

ма кви пет - вчера късен следобяд купих от Кауфа яйца на 23 стотинки - Л размер. Някои твърдят че вече боядисвали, следователно яйцата би трябвало да се купуват здраво. Ама не - има си всичко, и то достатъчно.

Ами какво да ти кажа...Тук в Атина призива е да се замеря всяка отворена църква със сурови яйца през времето на Страстната седмица /не се уточнява боядисани или не/ и резултата е показателен-5-7 цента за яйчице.

малииии - седя в очакване да трепна от шубе. .. Още седя и чакам, даже опитвам да го провокирам като ти гледам поредния аватар. Обаче не става, нещо куца - може би натюрела, може и да е от "анти"телата. Ти като се гледаш в огледалото намираш ли се за страшен... че може би това да е проблема?

Не се гледам, щот много се харесвам и не моа да отлепя.

преди 5 минути, XEPO-1 написа:

5-7 цента за яйчице.

те нарочно - да ги замеряте масово.

А става ли? че тия сурови яйца... в топлото време - леле ква смрад ще е. Каква седмица и страсти ще да са - направо е къртач.

преди 4 минути, _Belial_ написа:

Не се гледам, щот много се харесвам и не моа да отлепя.

а налиташ ли си - като се гледаш. Поне да си посягаш... така... ЩОто - тва харесване, все до нещо ще резултира, някак си...

Направо можеш да напишеш повест - "материята" гледа своето "анти" в огледалото. :) И само да посегнеш на "анти"то - айде бум - анихилация. Вероятно така е станал Големия взрив

а налиташ ли си - като се гледаш. Поне да си посягаш... така... ЩОто - тва харесване, все до нещо ще резултира, някак си...

Ебаси тъпия въпрос! Хем току що ти казах, че не се гледам.

Погледни се де - сега е самотно време - ще сте двама. При това - се харесвате гарантирано. Може направо да се "вземете" (ако му поискаш ръката и му наденеш пръстена на колене) - вече написах че от това може да произлезе "нова вселена".

Погледни се де - сега е самотно време - ще сте двама. При това - се харесвате гарантирано. Може направо да се "вземете" - вече написах че от това може да произлезе "нова вселена"

Не ме мисли, аз се харесвам и без да се гледам. А ти тръпнеш ли? Да не забравиш да тръпнеш ей.

те нарочно - да ги замеряте масово.

Днес католическата  църква празнува Велик ден!Поздравявам всички изповядващи религията с празника!За мен,становището и обръщението на Папата обяснява до огромна степен сегашното световно дередже.Становището и действията на българската църква недвусмислено обясняват дереджето в България.

преди 8 минути, XEPO-1 написа:

Поздравявам всички изповядващи религията с празника!

Значи че не е за мен поздравлението. Нито тая църква, нито друга, нито филанкишиева. Нито празниците им.

От време на време се налага да замествам певец от операта в Пловдив, в един църковен хор. Лично аз - само в сряда, главно заради пеенето и музиката и свестните професионалисти там. Но като гледам какво е положението... трагедията е тотална. Един ден щях да направя малко "показно"... и едвам се възпрях. затова отказах всички форми на литургии в неделя или по празници - направо ме отвращава всичко това...

Но си давам сметка че цялата работа е заради "хорицата" там. Все пак - тия на психичното дъно, жадни за някаква сламка, за надежда, уплашени и объркани, отчаяни... и те търсят живота... някак си... И те душа носят, макар да е толкова ранена и толкова "на парчета"... И така - вече хилядолетия...

Значи че не е за мен поздравлението. Нито тая църква, нито друга, нито филанкишиева. Нито празниците им.

Абе беше цитат за да си мислят,че се заяждам и така да го четат повече "вярващи".

преди 31 минути, FusE написа:

Ше стане бизнеса, Осещам.... Лапай захар народеее. Кой умре оттам нататък ще е от старост. :D

преди 9 минути, _ramus_ написа:

така и така - си го "мислят".

Друго си мислят... Напъвате в грешна посока и двамата.

преди 38 минути, FusE написа:

Както и очаквах Германия ще победи короновируса

Според Бил Гейтс след 18 месеца ще има ваксина, евентуално. Поне се надява.

преди 59 минути, petie1 написа:

Както и очаквах Германия ще победи короновируса

А дано...чул те господ... :(

преди 3 минути, barbuncela написа:

А дано...чул те господ... :(

За това лекарство ли става въпрос

https://de.wikipedia.org/wiki/Remdesivir

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.