Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 19 минути, Димитър 59 написа:

Това е техният сценарий,с който ни плашат.Ето друг вариант:Разхлабват мерките,казват като Китайците: ,,Няма вече нови заразени,епидемията свърши...",не загиват хора от короната повече,какво правим след това?

Тук е невъзможно да пламне както в Италия например. Най- малкото защото сме 10 пъти по- малко от тях.

преди 2 минути, _ramus_ написа:

Оoo, ревльото той! Това беше задължителната вечерна фраза-трепач.  :)

Ти що не спазваш карантината бе? А? Къде беше до сега?

преди 42 минути, FusE написа:

Дори които купуваме отново са малко, до колкото разбирам няма от къде да се купят големи количества за сега. 

https://bnr.bg/post/101256661/pravitelstvoto-shte-osiguri-i-zaplati-transporta-na-zakupenite-ot-kitai-1176-mln-predpazni-maski-i-darenia

С един тест могат да се тестват 10, та дори 20 човека.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 7 минути, _ramus_ написа:

Оoo, ревльото той! Това беше задължителната вечерна фраза-трепач.  :)

О, дето нереш ... а ко-19 правиш, а?!

Начукваш канчика стършинка ... :) 

Много ми хареса, че ме определи като старшинка ... :) Де факто ти се взи яее со, Co-19 годишен де мое вси, мъ ко му бръгнат шо шомпъл в зНикъ ... :) 

преди 5 минути, FusE написа:

Не защитавам никой, просто споделям което е казал с това което и аз мисля. 

Ами да ти кажа и аз моето мнение, пък го разпространявай като акуратно!!! Вирус има, при това изкуствено създаден и изкуствено разпространен!!! Какви са целите??? Има политически, има и финансови!!! Основно финансови!!! Политическите са, че искаха да отслабят Китай - не им се получи!!! Сега се пробват да изритат Тръмп от Белия дом - предстои да видим!!! Повод да се спре поредна бежанска вълна!!! Нарастващото недоволство в Европа е потушено, макар и временно!!! Няма стачки, няма публично изразяване на недоволство!!! Кой от управляващите политици не е доволен от този развой на събитията!!! Предполагам има и други, които в момента ми убягват!!! Финансовите са по-интересни!!! Малко люде със страшно много пари, правят още повече пари, на гърба на обикновените люде и голяма част от световното население, като им събират парите, чрез срив в цените на акциите на компании, борсовите индекси и други финансови инструменти, в които са инвестирали пенсионните и инвестиционните им фондове!!! Още от 2018-та година имаше признаци и индикации за предстояща световна финансова криза. От тогава до началото на 2020-та година, централните банки и големите институционални играчи на борсите, изкуствено поддържаха високи цени на акции, индекси и деривати и изкривяваха пазара!!! Ще обясня и какво имам предвид!!! Не е нормално поръчките на която и фирма да е да спадат, производството и да намалява, финансовите и резултати да се влошават, а акциите и да растат, ако това не се прави изкуствено, чрез много голям финансов ресурс!!! Лед кризата с корона вирус идва другата, която ще бъде много по-тежка и ще съсипе съдбите на много повече хора, отколкото този бацил!!! Само че никой вече няма да пита какви са причините за нея, щото в продължение на няколко месеца причината ни се тика в лицето от всяка една медия!!! И да, след кризата с корона вируса, светът няма да бъде същият!!! Вече няма да се изкупуват компании и корпорации на безценица, а ще се купуват цели държави на безценица!!! Само дано този път попаднем от правилната страна!!!

преди 23 минути, _Belial_ написа:

Къде беше до сега?

аааа - загрижен ли си... нещо :) Ако си се изплакал, вече явно ти е олекнало на душата - тая гадна държава дето не се грижи за такъв юнак, умник... толкова ценен, важен, нужен...

Спазвам карантината, много ясно - бях на традиционната разходка по северния бряг на Марица посока запад от града.  От южната страна имаше доста хора вчера. И имах съмнение че ще ги изпее някой и ще има проверяващи и глоби. Но вчера почти цял ден колело, и вечерта крос 6 км в тъмното - и днес имам мускулна треска на бедрата. Затова знам едно място на брега, с пейка и чудесна гледка. И с една чудесна компания в лицето на една дама... няколко часа айляк и много смях и истории - че не сме се виждали отдавна. Днес си захладня по-рано, земята е още студена и влажна от дъждовете, иначе имах план и огън да си запалим. Преди малко се прибрах - вярно е. . Голяма карантина карам... много мъка, мнооого. :)

Таман се смях на един друг дърдорко и фантазьор, в будистката тема и надничам и тук - защото съм сигурен че ще има от гениалните традиционни изцепки.  Ония в общите приказки - поне от време на време има интелигентни и остроумни закачки, и изцепки. Тук... вече е доста зле, но рекордите на тъпомера си цъкат в увеличителен режим. От време на време има и смешки. 

Броят на проведените тестове в Родината от седмица замръзна на 18,502.Иначе се борим здраво с вируса.Одеве гледах две докторчета от ония с купените дипломи дето държавна болница и на снимка не са виждали.Най-лошото беше,че май париците им са били малко и са си купили дипломи за тройкаджии...Пази Боже такъв да те лекува...Както и да е.Единия твърдеше,че е здрав понеже се бил тествал миналата седмица...и теста бил отрицателен.Питах аз кога ще има и в България тестове за антитела,отговор не получих.

преди 8 минути, _ramus_ написа:

аааа - загрижен ли си... нещо :) 

Щех са пръсна от грижа ти казвам. Другите глупости не ти ги четох, щот вече съм ти чел глупостите

преди 2 минути, XEPO-1 написа:

Питах аз кога ще има и в България тестове за антитела,отговор не получих.

Тестове за антитела си има колкото си искаш в БГ!

преди 1 час, sliderum написа:

Завърнали се преди около седмица още, се водеха над 200К, сега сигурно са над 300К, защо не са поне 25% от този брой под карантина? Наясно съм че част от тия 300К са пристигнали при страните в които са пребивавали да са били обявени като опасни.

ПС. Всъщност сам си отговорих. Теоретично, министерството казва че под карантина са около 75К...Това колко се спазва, особено в махалите, ама и в кварталите, всеки сам може да си предполага.

Нали ги видях сиганите, от 20-30 души, дето видя днес един не беше с маска.

преди 4 минути, _Belial_ написа:

Другите глупости не ти ги четох, щот вече съм ти чел глупостите

невероятно изречение, браво. :) Ювелирно изказване, израз, конструкция. Изключителна когнитивна дълбочина и замисъл.

Знаех си аз че ще има изцепки... :) Цял ден плакане срещу тая държава-мащеха, кво чака още та не ти даде полагащите ти се помощи и правомощия, не знам. И вечерта вече идва време за изцепките. Не че и през деня не ги снасяш, де. Но и не си сам в това.

преди 4 минути, _Belial_ написа:

Щех са пръсна от грижа ти казвам. Другите глупости не ти ги четох, щот вече съм ти чел глупостите

Ха Ха Ха

преди 5 минути, _Belial_ написа:

Но антитела нема 

преди 1 минута, XEPO-1 написа:

Ха Ха Ха

Кво хаха, Елайза може да се прави за всичко у нас. Интерферонови изследвания почти за всичко, ама струват бая по- скъпичко и резултата е след 2 седмици.

преди 17 минути, _ramus_ написа:

Спазвам карантината... - бях на традиционната разходка

Колега,от тоз момент нататък не спазваш никаква карантина.

току-що, _ramus_ написа:

И тела - също нема. Само виртуални.

Зависи какви търсиш и къде ги търсиш. 

преди 2 минути, FusE написа:

Но антитела нема 

Антитела има още повече. Във всеки заразен.

преди 2 минути, _Belial_ написа:

Кво хаха, Елайза може да се прави за всичко у нас. Интерферонови изследвания почти за всичко, ама струват бая по- скъпичко и резултата е след 2 седмици.

Хаааааа,хааааа,хаааааа...

преди 2 минути, _Belial_ написа:

Антитела има още повече. Във всеки заразен.

Във всеки излекувал се, но не са много за сега. 

преди 3 минути, FusE написа:

Не. Във всеки заразен има. И то страаашно много. не го слушай онзи шизо дето се мисли за психолог.

преди 1 минута, FusE написа:

това не е съвсем вярно. Във всеки, който е прекарал инфекцията от вируса, дори да не е забелязал, без симптоми, или с много леки и фрагментарни - сега ги откриват в БАНСКО Тепърва броенето и резултатите от тестуването в тоя град ще даде начална версия на общата картина - според статистически модели.

току-що, FusE написа:

За да се приложи облекчение на мерките за карантина Светът прие като фактор тестът за антитела.Процедурата не отнема повече от 5-10 минути и струва около 5-7евро.По броя на преминалите началната фаза на заразяването /първите 14 дни/ без усложнения или дори тези който са изкарали заразяването с вируса "на крак" ще се определи дали инфекцията е преминала или не в тестваният район.Ама къде да ги четете тези работи...в 24часа или БТВ ще ги кажат едва когато изпапкат париците от сегашния транш.

преди 13 минути, XEPO-1 написа:

от тоз момент нататък не спазваш никаква карантина.

Може би, кой да знае... :) Не съм казвал на никого и е пълна тайна. :)

преди 2 минути, ncl написа:

Половината от тестваните няма да са от Банско.

Ти от тестващите ли си?

Или си завършил курсовете за ясновидци? Ако е така, браво. Не минах дори на приемния изпит .

преди 11 минути, _ramus_ написа:

Телата търсят ли АНТИтела - да питам?

Ти по по северния бряг на Марица посока запад от града ли ги търси?Ако ги намери,го пази в пълна тайна,че са дефицит.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.