Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 7 минути, Kiddo69 написа:

Вторият е на "тежък" английски.

С вдигнатата дясна ръка си е баш тежък немски...

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 9 минути, Kiddo69 написа:

Вторият е на "тежък" английски.

Пуснах го за секунди и чух немския акцент...

преди 14 минути, Димитър 59 написа:

Пуснах го за секунди и чух немския акцент...

Не. На английски език е.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Мото_на_Европейския_съюз

Мотото на на ЕС е <<Единство в многообразието>>.

И оттам коментара...

<<all the time about diversity – that our Parliament is to defend diversity. But every time there is a vote, we are voting to unify everything. You are not for diversity but for unification. This time it is ‘Ein Reich, Ein Volk, Ein Ticket!’.>>.

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/CRE-8-2015-07-07-INT-2-406-000_EN.html

През цялото време многообразието - това е нещото, което нашият парламент, за което се бори. Но всеки път се гласува за обратното. За обединение. Вий не сте за многообразието, а за еднообразието.. Уеднаквявания.

преди 3 часа, Kiddo69 написа:

От 5000 казани какъв е процента на Спайдерите?

Ааа, на тоя въпрос да отговаря осведомителя на Боко.

преди 11 минути, sliderum написа:

Ааа, на тоя въпрос да отговаря осведомителя на Боко.

80 % от поршетата у нас са разни 20 годишни кайени дето струват по- малко от една дачия.

Китай отчете ръст на новите случаи на заболели с коронавирус

Цитат

Броят на новоинфектираните е най-високият от шест седмици насам

Континентален Китай съобщи за нови 108 случая на заразени и две жертви на коронавируса за последните 24 часа, в сравнение с 99 случая и нито една жертва предишния ден, предаде БТА. 

https://nova.bg/news/view/2020/04/13/284887/китай-отчете-ръст-на-новите-случаи-на-заболели-с-коронавирус/

Цитат

Тия с евтинджосите са обикновени хвалипръцковци.

преди 8 минути, _Belial_ написа:

80 % от поршетата у нас са разни 20 годишни кайени

преди 16 минути, FusE написа:

Китай отчете ръст на новите случаи на заболели с коронавирус

https://nova.bg/news/view/2020/04/13/284887/китай-отчете-ръст-на-новите-случаи-на-заболели-с-коронавирус/

Полека, лека трябва да си извадят истинските данни. Както почна и Русия, и Турция.

Защо всички купуват макарони, спагети.. паста.  Нещо не схващам. Трябва да ги вариш, после да полееш със сос. Хабене на ресурси.   Има къде, къде по-калорични продукти. Като мас, като фъстъчено масло. Има и яйчен прах, сухо мляко. Щом искат да оцеляват. 

Със спагети не се оцелява. Голяма простотия.

Един цитат от "някъде си", не съм проверявал достоверноста на казаното, но звучи като истинско:

"Според българското законодателство, за да се обяви епидемия е необходимо 200 на 10000 човека да са заразени, а в момента имаме по-малко от 1 човек на 10000, не подценявам сериозността на ситуацията, но да не забравяме, че на сайта на министерство на здравеопазването пише че всяка година от най-нормалния грип умират по 2500-3000 души (но тях не ги обявяваме един по един с цел масова психоза...) За да се обяви епидемия (дори не пандемия), е необходимо поне 2% от населението да е заразено. В момента в България са доказани 0.009%. Нещо повече, според нашия закон, ако едно заболяване се среща при по-малко от 0.05% от населението, то се квалифицира, като "Рядко заболяване". Но ние не само имаме епидемия, а и пандемия, и извънредно положение, и тотален колапс на икономиката, и за няколко дни се заробихме със заеми за поколения напред."

Бойко мафиота нямаше как да не се възползва от ситуацията. Просто нямаше как.

На борба с вируса - няма как иначе :

4864354-pakistan-taliban-militants.jpg

Един приятел, който е далеч по -умен от мен, коментира това, което се случва, само че в по-глобален план, с поглед по-отгоре (не за вируси, криви, логаритми, китайци, прилепи). И общо взето, обобщено за това, което се случи (не случва): лъсна всичко навсякъде - за несъществуващото здравеопазване и система, в която наливате пари и Държават казва как прави и полага грижи, за изкуствената глобална икономика на глинени крака, това е общо взето. И не се сруТВА, срути се всичко. Просто това го изкара наяве. Аз нещо не съм съвсем съгласен или може би гледам по на дребно ли, не знам. Както казах, по-умен чиляк е от мен.

А и звучи радикално. Но пък от друга страна, това все някога трябваше да се случи. Между другото за задаваща се огромна рецесия чета от поне три години как алармират някакви финансисти. И представят едва ли не апокалиптични в икономическо отношение картини.

преди 5 минути, XEPO-1 написа:

В Германия всички в момента протестират.

Значи е дошло времето някой да се опълчи.Показват на света,че не са послушни овце...

преди 3 минути, Мальчик Бананан написа:

Между другото за задаваща се огромна рецесия чета от поне три години как алармират някакви финансисти. И представят едва ли не апокалиптични в икономическо отношение картини.

реалност, не предположения!

Най- силното доказателство (за мен) за предварителен сценарий на сегашната ситуация е банкрута на Томас Кук миналата година. Най- старата и най- мощна туристическа компания в света. А най- плашещото е, че те си продадоха и името.

преди 57 минути, Kiddo69 написа:

"Според българското законодателство, за да се обяви епидемия е необходимо 200 на 10000 човека да са заразени, а в момента имаме по-малко от 1 човек на 10000

СЗО обяви пандемия, така че няма нужда Боко да следи какво пише в нашето законодателство. Той се подчинява като роб на СЗО.

преди 5 минути, Kiddo69 написа:

Най- силното доказателство (за мен) за предварителен сценарий на сегашната ситуация е банкрута на Томас Кук миналата година. Най- старата и най- мощна туристическа компания в света. А най- плашещото е, че те си продадоха и името.

Феноменално изказване!Такова прозрение и проницателност не си спомням да съм забелязвал от времето на Юри Гелер с изявите му по БНТ.Тогава,няма да забравя,баба ми се напика ей тъй както си държеше лъжичката пред телевизора в очакване да се огъне...Някак така се чувствам и аз сега след като разбрах жестоката истина за конспирацията.

преди 5 минути, XEPO-1 написа:

Феноменално изказване!Такова прозрение и проницателност не си спомням да съм забелязвал от времето на Юри Гелер с изявите му по БНТ.Тогава,няма да забравя,баба ми се напика ей тъй както си държеше лъжичката пред телевизора в очакване да се огъне...Някак така се чувствам и аз сега след като разбрах жестоката истина за конспирацията.

Притежаваш много изразителен изказ- даже си го спомних... Но фактите са си факти. Не само те кашираха миналата година.

Преди време някой се разсърди, че употребих думата идиот. Ето ви прясна информация от TG 1 на италианската RAI. Вчера и днес 8875 нарушители и глобени, тръгнали на разходка понеже е великден, от тях 190 нарушили карантината и тръгнали и те да се разхождат!  И Италия иска да се оправи? Кога? А и навсякъде горе - долу е същото по света. Може би немците са по дисциплинирани.Е как бихте нарекли тези човешки индивиди? Ако е само за тебе, върви и умирай като искаш? Ама защо заплашваш и другите? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.