Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

В България май ще са първите случаи при които вируса нанася сериозни увреждания на мозъка.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

www.kevorkkevorkian.com
ВТОРИЯТ АКЪЛ – КОЙ ГО ПЛАЩА
Преди малко здравният министър Ананиев тържествено заяви, че започва масово тестване.
Сега остава – още по-тържествено – да съобщи, на кого най-после му е увряла главата.
Още преди два месеца отвсякъде се чуваше едно и също: тествайте, тествайте, тествайте.
Такава беше и официалната позиция на Световната здравна организация.
Ние обаче, както винаги, се молим на друг Господ.
И чак сега се вразумихме.

Ако се съди по резултатите от тестването на 1016 полицаи, у нас трябва да има между 40 и 60 хиляди заразени /според д-р Симидчиев/.
Все още неоткрити.
Колко ще станат утре?
И никой не знае, къде да ги търси.

Преди месец писах в дописката си „Нещо странно“:
„Няколкостотин нашенци се изсипаха онзи ден от чужбина в махалите си.
Какво знаем за тях?
Не е решение да ги изолират в гетата им – те ще станат гета-бомби.
А и „Социалното дистанциране“ изобщо не е в сила там.
Зарязани ли са тия хора?“

Тези гета вече са извън контрол.
Единствената хитринка на уврелите глави е да не ги тестват.
И да се правят, че ги държат под контрол.
Царе са да се правят на уврели глави.

Винаги все някой от читателите ме пита – какво предлагам?
Общо взето, отговорът ми е един и същи: да различавате уврелите глави от неуврелите.
Сега, още по-конкретно - към главите:
Открийте - колкото се може по-бързо, колкото се може повече - лаборатории за тестване – дори да са частни.
Дайте възможност на хората сами да се погрижат за себе си – ще го направят доста по-добре от вас.
А ако искате да се направите на уврели – поемете поне 60% - любимото ви число – от таксата за тестване.
И точно преди Великден – дадохме пример за отвратително безбожие.
Цитирам по Би Ти Ви, Новините, тази вечер:
„69 годишна жена издъхнала от корона вирус на Цветница в пловдивска болница – а ден по-късно е погребана в Хисаря без знанието на близките й“.

Това варварство нуждае ли се от коментар?
И кой Бог може да се оправи с нас…
УТОЧНЕНИЕ
Уважаеми приятели, ТОВА е моята страница – всички други страници, блогове и пр., които използват името ми или мои фотоси, нямат нищо общо с мен.

преди 5 часа, FusE написа:

Извънредното положение е за да се запазят максимално много животи ясно е на всички това,

Само на теб е ясно това.На останалите е ясно едно.Всяка партия, клика и прочее бандитско сдружение желае власт.Особено желае безконтролна и неограничена власт.

но е адски грозно да кажат желая безконтролна власт. затова се пристъпва към спасяване на животи.

ще видите вие мафиот на какво е способен.

опа май видяхме началото на способностите му.

преди 1 час, XEPO-1 написа:

В България май ще са първите случаи при които вируса нанася сериозни увреждания на мозъка.

Как успя да се самоизследваш?:D

преди 43 минути, XEPO-1 написа:

КОЙ ГО ПЛАЩА

:offtopic_s:

.... кой ли, а ...

преди 1 час, XEPO-1 написа:

Благодарение на някои които вместо на ЛС си  изливат тук интелектуалните "възможности" , темата отдавна загуби смисъл.

Има много други места където човек да филтрира наистина полезна информация.

Тук няма как да стане :) 

"А какво правим ние- за да спасим едни 100- 200 човека, обричаме на смърт хиляди? Показват ни по битивито интензивното, а някой да се сети да посети тия дето останаха без работа? Да ги види живи ли са поне."

@_Belial_, напълно резонно. Как пък никой не се сети да отрази голямата трагедия, а ни занимават с фантасмагории? Ама то винаги е така. Тези смъртни случаи са им важни, за да ни отнемат свободата. Нагли и тъпи, или пък само тъпи?

Ще ми спасяват някоя и друга хилядарка хора, а ми обричат стотици хиляди и милиони на мизерия? Че и моралисти!

преди 22 минути, karadzha написа:

Как успя да се самоизследваш?:D

Не съм се самоизледвал,колега,а се самоизселих и то преди 38 години.

преди 5 часа, karadzha написа:

половината равна ли е на 50% – от математика не разбирам:D

Това е въпрос за същността на нещата ....който се подминава , когато се намеси "чистата" математика ! Може свят да ти се завие , да те заболи главата , даже и да повръщаш.... :nono:

Половината не е равна на 50% ! На мен пълната половина от чаша , а на теб празната половина ! ......

100% за мен се пада ! :lol6:

Наздраве ! :)

преди 1 час, andrianivanov написа:

Да се похваля

Два дни под ред Мадона редовно ме добавя в историите си...

47F49CF6-9752-4CB0-A9E1-82CF37F93B81.thumb.png.2728afd130fec5965d972fe73be92439.png

Кой е Patrick Py?

преди 11 минути, XEPO-1 написа:

Не съм се самоизледвал,колега,а се самоизселих и то преди 38 години.

Е, самоизселването ако е на тоя свят не ти е помогнало кой знае колко:D

преди 2 минути, karadzha написа:

Е, самоизселването ако е на тоя свят не ти е помогнало кой знае колко:D

Може би си прав около 50%.Фактът,че съм далеч от хора,които мислят като болшинството тук ме прави 100% успял.

преди 4 минути, XEPO-1 написа:

Може би си прав около 50%.Фактът,че съм далеч от хора,които мислят като болшинството тук ме прави 100% успял.

....циганката дето те хвали , умряла ! Дай 5 лева аз да те хваля.... :lol6:

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Ще се поперчи и после кръгом в кошарата. Не може ли да разберте, че с ламята не може да се спори......

преди 8 минути, Lumberman написа:

Ще ми спасяват някоя и друга хилядарка хора, а ми обричат стотици хиляди и милиони на мизерия? Че и моралисти!

Нищо не спасяват..

В България за 2017г са регистрирани по данни на НСИ 292721 злокачествени образования.Новооткрити са 30057.За месец това прави по 2500души.

За 2018г. регистрирани - 294366.Новооткрити -28573.За месец - около 2400души.

Сега са забранени профилактичните прегледи.Тоест отлага се откриването на високорисковите заболявания.Такова отлагане със сигурност ще доведе до по-висока смъртност.Злокачествените образования не са коронджийска настинка.Дотук може да се направи статистически обоснован извод, че действията на кликата пряко и недвусмислено поставят в истинска опасност и сериозно застрашават здравето на поне 2400-2500 души месечно.

геноцидче.

сега като ни се разсърди  и удължи, даже направо може да обяви новия вид управление и да видите ко става. ОПГ ГЕРБ започва.

преди 31 минути, badr написа:

Нищо не спасяват..

В България за 2017г са регистрирани по данни на НСИ 292721 злокачествени образования.Новооткрити са 30057.За месец това прави по 2500души.

За 2018г. регистрирани - 294366.Новооткрити -28573.За месец - около 2400души.

Сега са забранени профилактичните прегледи.Тоест отлага се откриването на високорисковите заболявания.Такова отлагане със сигурност ще доведе до по-висока смъртност.Злокачествените образования не са коронджийска настинка.Дотук може да се направи статистически обоснован извод, че действията на кликата пряко и недвусмислено поставят в истинска опасност и сериозно застрашават здравето на поне 2400-2500 души месечно.

Колега,това че сега са забранени профилактичните прегледи далеч не е по вина на коронджийската настинка.Почти навсякъде всички болнични заведения работят съвсем нормално с изключение на тези които са предназначени и пригодени за приемане и лечение на заразени с вируса.Това,че една коронджийска лека настинка еба мамата на цялата ни здравна система е трагично,ама още по-трагично е че има хора които се самонавиват и си вярват на всякакви измислици и конспирации като в същото време реалната трагедия е пред очите им.

преди 1 час, by_chechi написа:

....циганката дето те хвали , умряла ! Дай 5 лева аз да те хваля.... :lol6:

Най-голямата неграмотност не е да не можеш да четеш, а да не разбираш какво четеш!

Цитат

- Скъпи, не мислиш ли, че малко съм напълняла с тая карантина?
- Пиленце, ти никога не си била слаба...

Час на смъртта: 15:20
Причина за смъртта: коронавирус

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.