Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Да е жив и здрав още толкова.

100 годишен юбилей...

Докато събра милиони за борбата с ''леката настинка'', други изписаха милиони тонове мастило по форуми да се правят на вирусо-всичколози.

Ами...хора всякакви-настинки всякакви.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 7 минути, Pifi Pedolino написа:

Видехме колко са със неограничени ресурси какво им е здравеопазването пунта мара-2500 смъртни случая на денонощие.Там всичко върви към тотална катастрофа.

Ох ... в Канада да видиш до къде са стигнали ... Но, там има и български лекари, та ... друга тема ...

преди 1 час, Радул написа:

КОгато ви питат защо сте без маска.

94908157_2631487273844023_24962711431749

Не бих се доверил на правни съвети от фейсбук, но ти си знаеш де.:D

https://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2136914670

Обърни внимание на чл.3.

https://www.24chasa.bg/novini/article/8383334

На изповедта на др.Ериксон от същото място не мисля да се спирам.:D

Всъщност най-достоверни ми се виждат новините от "Фактуално" само не знам правилно ли го изписвам или трябва да е "Фак туално":biggrin:

преди 1 час, Inana.. написа:

Ето го , бе ..следващото пенсионерче.  Ся сигурно ще попитате откъде знам ? 

Ми по неговите "признания " - "Самоизнесъл " се от родина преди 38 г. ! Вероятна възраст за идея на "самоизнасяне " слагам поне 30 г.

Колко станаха - 68г .

КолеШке, изнезох се от Родината,която се пише с главна буква,на 21 години точно след 27 месечно отбиване на военния ми дълг и то съвсем не по икономически причини.

преди 15 минути, M.Николов написа:

Не бих се доверил на правни съвети от фейсбук, но ти си знаеш де.:D

https://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2136914670

Обърни внимание на чл.3.

Цитат
Чл. 3. Разпоредбата на чл. 2, ал. 1 не се прилага:
1. ако носенето на облеклото се налага:
а) по здравословни причини;
б) от характера на упражняваната професия;
в) в рамките на спортни, културни, образователни или други подобни прояви, когато се носи от участниците в тях и е с временен характер;
2. в молитвените домове на регистрираните вероизповедания;
3. когато със закон е установено друго.

И коя от подточките е изпълнена в момента?

Да не говорим че на картинката от фейса става въпрос за член 6 ал 1...

преди 12 минути, XEPO-1 написа:

КолеШке, изнезох се от Родината,която се пише с главна буква,на 21 години точно след 27 месечно отбиване на военния ми дълг и то съвсем не по икономически причини.

Значи Шаро е кандидат пенсионерче.

а)

преди 12 минути, Радул написа:

Да не говорим че на картинката от фейса става въпрос за член 6 ал 1...

Е, член 6. е част от същия закон.:)

преди 2 минути, M.Николов написа:

а)

Аз не сън болен. И ти не си болен. И Реджепа не е болен. Тук няма ни един болен бе! Как по здравословни причини? Николов, май съветите на фейса са по- добри от твоите... Подточка "а" позволява да си криеш лицето ако си болен нещо и слънцето примерно не ти понася или си си правил пластична операция но, что то пошло не так. Подточка "а" има разрешителен характер, а не задължителен.

И... от мен да знаеш (ако искаш вярвай), по- добре правни съвети от фейса, отколкото здравни съвети от министър Ананиев. Серьозно.

Хубаво би било, хора, дето живеят в чужбина, по каквито и да е поводи, отишли и си устроили живота- добре,  с осигурени пенсии или заплати, да спрат да дават акъл на другите, как, къде колко и т.н. Ако искате да давате акъл, елате и живейте тука, а не некъде си и да ми се правите на велики, че вие разбирате нещата, и какво ли не! Елате и живейте тука, с заплата 700 лв, на месец, със семеиство с едно дете, и да не знаеш как да стигнеш края на месеца, или да си платиш сметките, или ако трябва да си купиш лекарства, как да ги купиш! или сам човек, пенсионер, с 300лв пенсия! Тогава ми приказвайте всички велики работи дето чета, и ми идва да ви тегла по една. Лесно е да се гледа от там какво става тука, но е друго да живееш тука! Нищо лично към никой, ама ми писна, сещате се на какво и от какво! Или тия дето са тук, обаче на хранилка, и не им пука! И за тях се отнася! "Патриоти"

преди 11 минути, M.Николов написа:

а)

Е, член 6. е част от същия закон.:)

Да, ама подточките се отнасят за член 2. Правиш ли разлика между  член 6 и член 2? Викаш, се член деба. :)

преди 4 минути, Радул написа:

Да, ама подточките се отнасят за член 2. Правиш ли разлика между  член 6 и член 2? Викаш, се член деба. :)

Мислех, че е адвокат

Той хал хабер си нямен

преди 11 минути, Hristo52 написа:

Елате и живейте тука, с заплата 700 лв, на месец, със семеиство с едно дете,

Точно...Взимам 750 лева, имам син на 15 години, и се чудя от къде да почна и завърша...И добре, че не ме уволниха...А как ще е за напред...

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 8 минути, Радул написа:

Да, ама подточките се отнасят за член 2. Правиш ли разлика между  член 6 и член 2? Викаш, се член деба.

Хайде сега да видим, ако членовете са част от един закон, дали подточките на членовете също са част от този закон?:D

току-що, M.Николов написа:

Хайде сега да видим, ако членовете са част от един закон, дали подточките на членовете също са част от този закон?:D

Чакай че имам ново видео по темата.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Това по става.

Знам. А ти не посочи точка която да е изпълнена в момента. Мислеше че съм забравил нали? :)

преди 11 минути, barbuncela написа:

А как ще е за напред

"Ако паднеш, ставаш и напред, ако се колебаеш напред, ако се уплашиш напред, умира се максимум веднъж и в никакъв случай по малко пъти"

преди 1 минута, M.Николов написа:

Забрави, оказа се, че ще е трудно за обясняване.

Вервай си на фейса.:)

Невъзможно дори.

От СЗО посочиха Швеция като модел за следване в борбата с коронавируса

Боко пак го прецакаха, милия...а така усърдно се хвалеше, горкия...:speak:

преди 6 минути, Мойра написа:

От СЗО посочиха Швеция като модел за следване в борбата с коронавируса

Боко пак го прецакаха, милия...а така усърдно се хвалеше, горкия...:speak:

Е как са го прецакали ? Разликата със Швеция е че там мерките се спазват само с МОЛБА на правителството.

Помолиха ги за Великден да не посещават обичайните дестинации... и посещенията са спаднали с 96%.

А как бе у нас ? А как е за сегашния уикенд ??? Не е ли очеИЗВАДНО ???

Това изтъкване дето го демонстрирате ми прилича на поговорката за жабата и коня...

Да припомним :

https://www.dnes.bg/eu/2020/04/28/shveciia-tvyrdi-che-se-spravia-s-covid-19-no-taka-li-e-naistina.447708

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 минути, miro20 написа:

Е как са го прецакали ? Разликата със Швеция е че там мерките се спазват само с МОЛБА на правителството.

Помолиха ги за Великден да не посещават обичайните дестинации... и посещенията са спаднали с 96%.

А как бе у нас ? А как е за сегашния уикенд ??? Не е ли очеИЗВАДНО ???

Това изтъкване дето го демонстрирате ми прилича на поговорката за жабата и коня...

Да припомним :

https://www.dnes.bg/eu/2020/04/28/shveciia-tvyrdi-che-se-spravia-s-covid-19-no-taka-li-e-naistina.447708

Стига разсъждава ами кажи кога ще е бума в Швеция. Нали самия ти до вчера обясняваше колко са зле в Швеция, щото не вимали мерки.

Е прочети цифрите в линка който ме цитираш де.

Или чукча не читатель, чукча писатель... :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.