Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 53 минути, Мальчик Бананан написа:

СЗО отговори, като заяви, че те поемат задължението си да дават независим съвет сериозно и се предпазват от намеса от външни интереси

СЗО е официалният Инструмент за Манипулация на кастата " Канибали" ! Създаден под такава форма и обзаведен с Респект , за да Инструктира и фокусира Социалното Зомбиране , в полза на плановете на човекоядните чудовища.

Щели да се "предпазват " от "външни интереси" ...:D Кои са външните интереси ? 

Интересите на обикновеният човек , който иска да има Свобода , Воля и Избор ли ? 

Колко трябва да си Извратен и какъв Звяр трябва да си , за да се буташ в живота на обикновените хора , с прогнилата цел да ги Тероризираш ??!

Само на ей този въпрос , ако си намерите отговор сносен и ще можете да си сглобите по-ясна картинка за "филма ' на века .

преди 3 минути, Mapuku написа:

"Помощите и заемите " са Официалният Подкуп към правителствата да водят стадото в избраната Посока на "канибалите "!

Затова нашият селянин Мутреско ще създава нови закони и надзакони и алинейки и запетайки , с административни наредби и щуротии , щото нали трябва да си оправдае пачките в куфарчето.

Мнооого искал той да махнел "извънредното " , ама видите ли да останели мерките !

Хайде да попитам аз - Какво означава това ?

Маските ще се носят докато некакви Революционери не направят Преврат ли ? 

КПП-та ще си останат и ще станем автономни области ли ? М ?  Ще ходим с Виза до мола в Пловдив ли ? 

Гаджета ни ще бъдат в ограничен избор само на местна почва ли ? :yanim:

Морето и Планината само на картинки !!!   В чужбина само на виртуална разходка по Нова ! :D

Това ли предлага Бочко Мутресов ?

Ми той пътният лист си го е разписал отдавна.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Поздрави за г-н Калин Карабойчев!  Създаването на тази тема е страхотна идея за събиране на всички откачалки на едно място, та да не пречат на сериозните неща. По-ефикасен филтър няма как да се измисли. И ако може, да ги посъбере в някаква карантинна секция на форума, та да се попречисти останалото пространство. Нашият народ е казал -насила можеш да вземеш, насила не можеш да дадеш... Това е за всички, дето плачат, че им били нарушени правата. И да се поинтересуват как изглежда болен от коронавирус, особено в интензивно отделение. 

има един форум е за теб. там въобще не се толерира подобно антиправителствено поведение.

преди 14 минути, B3M2W0 написа:

Поздрави за г-н Калин Карабойчев! 

От мен също!

Въпреки всичко, то, покрай въпросния вирус се пресяват нещата ... Аз лично го разглеждам към вид ограмотяване ... и възпитание на потребителите в друг аспект ...

Нищо лично към всеки който взема на сериозно този свободен форум ...

На мен лично - ми харесва и въпреки оф-то-пиците, то данни за ИИ има ...  

преди 16 минути, B3M2W0 написа:

Поздрави за г-н Калин Карабойчев!  Създаването на тази тема е страхотна идея за събиране на всички откачалки на едно място, та да не пречат на сериозните неща. 

Лично аз не се считам за откачалка, но вероятно не си разбрал смисъла на подобна тема, не само тази, а такива в други форуми и информациони сайтове. Целта е не да се събират откачалки според разбиранията ти за такива, а да се информират четящите темата, да се обменят мнения по проблема каронавирус и води дискусия. И резонен въпрос ми е какво правиш из между откачалки? 

преди 18 минути, B3M2W0 написа:

И ако може, да ги посъбере в някаква карантинна секция на форума, та да се попречисти останалото пространство.

мдааааам. С известни отклонения експеримента се получава... поне в общ план. Там е работата че понеже темата стана динамична, в нея чудесно се изля доста разнородна паплач и дори в мрънкането се получава доста весел разнобой. Обаче темата така или иначе е с ролята на изходен кенеф, с празното си емоционално бръщолевене.

Само се чудя на търпението на М. Николов ... Като опитва да извежда аргументи, всъщност играе ролята да ги сплотява, като виждат в негово лице общ противник. С МИРО - е същото.

Продължава веселбата с една театрална маниерност - някой да се играе на говорител с идеята че вместо монитор пред него е ББ или Мотафчийски, или пък Путин, Тръмп... Малки мишки се играят на велики плъшоци, щото те "питали" тоя или оня, ама така - наужким  и на игра. И си говорят с цели монолози, които са меко казано объркани, да не напиша и "малоумни". Но това е то - "мат'рял"а

преди 7 минути, FusE написа:

а да се информират четящите темата, да се обменят мнения по проблема каронавирус и води дискусия.

идеализмът си е друго нещо. Реалността на темата най-малко предполага "обмен на мнения". Проблемът не е коронавируса а контекста на същото сред плебса. И нещото, наречено "дискусия" е съвсем друга бира. Съвсем друга - тя е за сериозни и интелигентни хора, а не за деца. Децата могат само да имитират... По дракането и лайковете се познава лесно.

преди 44 минути, B3M2W0 написа:

И да се поинтересуват как изглежда болен от коронавирус

Ми той Бостанджийски каза бе. Сички здрави хора изглеждат на безсимптомно болни.

Ти нали си вътрешен. Кога ще ни махат намордниците ?

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Ага ... :) знаеш ли какво е вирусен менингит ... :) Какви на норма, набор, на прочие ... в главата, а?! :) 

преди 1 час, B3M2W0 написа:

Поздрави за г-н Калин Карабойчев!  Създаването на тази тема е страхотна идея за събиране на всички откачалки на едно място, та да не пречат на сериозните неща. По-ефикасен филтър няма как да се измисли. И ако може, да ги посъбере в някаква карантинна секция на форума, та да се попречисти останалото пространство. Нашият народ е казал -насила можеш да вземеш, насила не можеш да дадеш... Това е за всички, дето плачат, че им били нарушени правата. И да се поинтересуват как изглежда болен от коронавирус, особено в интензивно отделение. 

хех.. да, така излиза. Аз тук видях абсолютно всички конспиративни теории , както и селектирани всякакви изказвания от цял свят за "леката настинка" :) 

За последното, за болните,  имаше днес едно повторение по БНТ1 една млада докторка развежда и обяснява за живота в отделението с болните.

преди 1 минута, ncl написа:

Някой знае ли, дали утре ще има манифестация, че отдавна не съм ходил... :)

А за девети ... :) Ден на Европа е все пак ... :) 

Девети е ден на победата, другарю...

ФОТОРЕПОРТАЖ НА ПИК! Кошмарни тапи на "Тракия": Софиянци не ги...  Пак ще има наказани, пикове, чували с трупове, хладилни камиони...

преди 34 минути, ncl написа:

Девети е ден на победата, другарю...

ФОТОРЕПОРТАЖ НА ПИК! Кошмарни тапи на "Тракия": Софиянци не ги...  Пак ще има наказани, пикове, чували с трупове, хладилни камиони...

Един път стомна за вода, два пъти стомна за вода

Аз викам за деня на храбростта да са отървем от намордниците и хъскитата

Ми той Бостанджийски каза бе. Сички здрави хора изглеждат на безсимптомно болни.

Пак обърка имената. Генерала се казва … Майтапчийски!
0e437094a45664b488643c5a9f8949df.jpg

Йонко Мермерски: Това безумно стресиране и плашене на хората, мишкуване и убиване на икономиката трябва да се спре!

Цитат
Браво на Мънги, за съжаление е сред малкото трезво разсъждаващи експерти и няма думата! Вместо да го чуят, те го подиграват, хулят и омаловажават.

Това безумно масово стресиране и плашене на хората, мишкуване и убиване на живота, и икономиката трябва да се спре! Ако управляващите не се усетят да завият рязко и навреме и този масов тормоз на хората не спре, не им завиждам, защото отговорността, която носят е колосална.

Йонко Мермерски, доктор по органична химия и изобретател,  Фейсбук

Проф. Иво Христов: Участваме в една от най-големите манипулации на 21-ви век | Банкеръ

Съмнявам се маските да паднат на 6-ти. Но ще съм доволен да стане и на 13-ти.

преди 6 часа, miro20 написа:

Подозирам че въобще си нямаш представа како и как гледам.

:offtopic_s:

Мире ... :) Втори път в любов няма да ти се обяснявам ... ;) 

Аз за разлика от теб ... не подозирам нещата ... ;) 

Просто имам малко в повечко информация от теб ... ;) 

Да, ама не ... :) 

Жив и здрав ... не всичко във виртуалното пространство е това за което се представя ... ;) 

преди 15 минути, БаалБек написа:

КОРОННИЯТ НОМЕР НА ЕДИН ВИРУС.

Източник

Това ми напомни текста на една стара песен - „Eсли у вас нету тёти“ от филма „Ирония судьбы“

Цитат

И если вы не живёте
То вам и не, то вам и не
То вам и не умирать
Не умирать!“

https://youtu.be/plhuFzMDN-U

Да превеждам ли?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.