Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 4 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Ми ... спускаме се от нейде с един мой приятел, от зад идва БМВе ... ние се отдръпваме от пътя .. и си внимаваме, а БМВту спира, от там едно малду момиче се провиква през спуснатия прозорец - К'во бе???? ...

Та .... не знам, аз ли съм в пенсия или Вие не знаете какво е бъдеще ... :) 

Знам , че подскачаш защото се самоопредели към същата "група".

Пий си тихичко ракията и не се излагай , нито си пълни сърцето със омраза и безутешност по отминалите млади години.

Всеки си минава "отсечката Живот " и по това дали е помъдрял и какво е натрупал в себе си , проличава в Достойните действия и Поведение !

Осмисли какво ти казвам , защото цял 1 живот може да ти отиде в "коша " .

Към Примитивизъм и недостиг на интелект захождам с Толерантност , но към Злоба и Завист съм Безкомпромисна !

Имате си торбички с "инструменти ". Научете се да работите със Светлите Инструменти !

Въпрос на Воля , Избор и Свобода !  Както и на Последици .... Нали .....

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 3 часа, B3M2W0 написа:

Поздрави за г-н Калин Карабойчев!  Създаването на тази тема е страхотна идея за събиране на всички откачалки на едно място, та да не пречат на сериозните неща. По-ефикасен филтър няма как да се измисли. И ако може, да ги посъбере в някаква карантинна секция на форума, та да се попречисти останалото пространство. Нашият народ е казал -насила можеш да вземеш, насила не можеш да дадеш... Това е за всички, дето плачат, че им били нарушени правата. И да се поинтересуват как изглежда болен от коронавирус, особено в интензивно отделение. 

Липсата на чувство за хумор не те прави сериозен, а тъп!!!  Некъв умен човек го е казал.

Ма нищо де, удари още некоя и друга шпатула на админа, ние ше се направим че не сме видяли.

преди 4 минути, Inana.. написа:

...Всеки си минава "отсечката Живот "...

и всеки се надява да не изкочи отнякъде някой надрусан кретен или някой заразен с вируси безсмъртен идиот и да му секне пътя...по отсечката...

преди 3 минути, Inana.. написа:

Знам , че подскачаш защото се самоопредели към същата "група".

Пий си тихичко ракията и не се излагай , нито си пълни сърцето със омраза и безутешност по отминалите млади години.

:) 

:offtopic_s:

Въобще не знаеш къде си и какво си ...

Пий си ... хапчетата и слагай наморникъ ... :) 

Ракия пия само по повод ... сега не ... няма смърт, няма сватба, няма живот ... само друго, де някои трезви кът теб го не правите ... :) 

Живи здрави ... преди да съдиш ... погледни в огледалото ти на какво си заприличал ... и не си викай, че си принцеса ненагледна ... :) 

п.п. Някои хора сме виждали по-красиви неща от които дори да ти е възможно да мечтаеш, то едва ли ще ти стигне въображението ...

преди 2 минути, XEPO-1 написа:

и всеки се надява да не изкочи отнякъде някой надрусан кретен или някой заразен с вируси безсмъртен идиот и да му секне пътя...по отсечката...

Шаро, заразените викаш изскачат от тук от там, като зли кучета да те ухапят. Зомбиииии...

Цитат

Создатель «Новичка» предложил способ убить коронавирус

30 апреля 2020, 09:40
Фото: из личного архива
Текст: Андрей Веселов

Один из лучших «боевых химиков СССР» Леонид Ринк предлагает свой вариант борьбы с пандемией COVID-19. В его основе советский препарат – легендарный иммуномодулятор, благодаря которому удалось в том числе победить такую жуткую болезнь, как проказа. Как работает лекарство, ученый рассказал в интервью газете ВЗГЛЯД.

https://vz.ru/society/2020/4/30/1036932.html

Е щом създателя на Новичока се заема , преброени са дните на вируса :) 

Всъщност  , лично аз съм сигурен че военните и секретните лаборатории /детогиняматам и детонищонеразработват/  мн добре са си сътрудничали в предвид добрите  връзки на комунистически Китай с РФ.

преди 1 час, Мойра написа:

Така му изнася, но няма да позволят.

Ще си получи заслуженото и той някой ден.

мдаммм... като гледам всичкия хейт и фейкнюз около Бил Гейтс, напира ми в главата поговорката... "Не прави непоискано добро" .

преди 1 час, iИ.дИоNд.Ni написа:

Мире ... :) Втори път в любов няма да ти се обяснявам ... ;) 

ох.. трогнах се...

преди 6 минути, Радул написа:

А дано разработят неква ваксина срещу тролове, да ти подаря за Нова Година.

ето...пак налазиха въшките...  Каквото и да кажа... тоя пак ще изръси поредния си супер интересен , затрогващ, вдъхновяващ темата, пост

:) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

https://vz.ru/society/2020/4/30/1036932.html

Е щом създателя на Новичока се заема , преброени са дните на вируса :) 

Всъщност  , лично аз съм сигурен че военните и секретните лаборатории /детогиняматам и детонищонеразработват/  мн добре са си сътрудничали в предвид добрите  връзки на комунистически Китай с РФ.

преди 1 час, jhoro написа:

Вече даунгрейднах до версия 2019 - версия 2020 има вирус!

Какво да кажа ... софтуер ли е или вирус ... моето работи ... то, не е основното ... да го ползват "кър жалните" ...

Все покрай битови неща не ми остава време за неща в които ме бива, но ... имам си и основно "животно", а то ... хм ... не е с IP адрес ... ;) 

преди 9 минути, Радул написа:

Само един трол може да пребори друг .. :) Това във версия която съм чувал е: Само черна нинджа може да убие друга такава ... :) 

Какво да правим ... японците си ги по-обичам от китайските, вкл. и вирусите им ... :) 

преди 12 минути, XEPO-1 написа:

Ето го , бе ..следващото пенсионерче.  Ся сигурно ще попитате откъде знам ? 

Ми по неговите "признания " - "Самоизнесъл " се от родина преди 38 г. ! Вероятна възраст за идея на "самоизнасяне " слагам поне 30 г.

Колко станаха - 68г . 

Стройно крачи в пенсионерски среди и реди пропаганди по форуми , села и паланки.

Направо подскочиха като ужилени тези пенсионери , бе ? :D

Ся , хващайте се за ръчичка и у лево .

Със Сирена ще разговаряте , когато Тя реши , а не който когато му скимне и пожелае .

Такъв филм - няма и Няма и да има . 

Свободни сте да докладвате и циничното ми поведение , унизяващо вашето участие.

Свободна Воля , Свобода на Избор .

Сирена застава Достойно зад всяка една буква , която е оставила !

Истината Боли и принуждава убодените да скачат в "салта" ! 

Нормално ! Регистрирано ! Очаквано ! 

"Който го е страх от мечки , да не ходи в гората " !

Тука сте , за да Еволюирате , не сте на почивка. 

Който разбрал - Разбрал .

преди 13 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Само един трол може да пребори друг .. :) Това във версия която съм чувал е: Само черна нинджа може да убие друга такава ... :) 

Какво да правим ... японците си ги по-обичам от китайските, вкл. и вирусите им ... :) 

Тва е Силвестър Сталоун в "Разрушителя"! " Прати луд, да хване лудия."

https://nova.bg/news/view/2020/04/19/285533/австралия-изисква-разследване-на-пандемията-в-китай/

Австралия изисква разследване на пандемията в Китай, Китай заплаши Австралия с бойкот.

преди 1 минута, acnekt написа:

https://nova.bg/news/view/2020/04/19/285533/австралия-изисква-разследване-на-пандемията-в-китай/

Австралия изисква разследване на пандемията в Китай, Китай заплаши Австралия с бойкот.

То и американците поискаха, но им беше отказано официално!

преди 5 минути, Радул написа:

Тва е Силвестър Сталоун в "Разрушителя"! " Прати луд, да хване лудия."

Вариациите са повечко, но мутиралия вирус ... май никой не го разбира ... дори и Агата ... ;) 

преди 4 минути, Радул написа:

КОгато ви питат защо сте без маска.

Е то и за интубирането можем да подискутираме дали е конституционно или не е....

Нали ? :) 

Гледам сАЩ ни доставили оборудване :

https://bg.usembassy.gov/bg/u-s-embassy-sofia-press-statement-donation-of-covid-19-diagnostic-machine-bg/?fbclid=IwAR3ylDOAgnQcAoVZmiDVocpwAsNxWZRvrQwuYE5eegU4VrgY_FIqgmsBF_g#.Xqryj1Mp4qw.facebook

Зачудих се... какво стана с патосните възгласи  след оня телефонен разговор на ББ с Путя как руснаците ще ни помагат ? Май не се сещам да са ни пращали каквото и да е.

преди 22 минути, barbuncela написа:

То и американците поискаха, но им беше отказано официално!

И Русия.  Защо така крият информация тези китайци?

преди 5 минути, acnekt написа:

Ами защото има нещо дето не трябва да се знае! Аз мисля...мое мнение- вирусът е изпуснат от някоя лаборатория , дето ги има много в града където започна всичко! Лично мнение.

https://www.facebook.com/watch/?v=996302650804711

ДР. ЕРИКСОН: ПРИТИСКАТ НИ ДА ДОБАВЯМЕ КОРОНОВИРУСА, КАТО ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА НА ХОРАТА!

Опашатите лъжи на премиер и щаб изплуват наяве с резултати:
www.facebook.com/watch/?v=242897693494328

Мислите ли, че сте защитени от КОРОНАВИРУС?

Когато използвате ръкавици, те разнасят бактериии навсякъде.
Те имат полепнали бактерии навсякде по себе си.

Използването на ръкавици не ви помага, както и маската, която използвате с дни помага ли ви?

Вие пипате маската отвън с ръце, след което пипате лицето и устата си. Носенето на маски и ръкавици няма никаква логика. С колегата ми не носим маски, само когато сме в операционната. Навън ние не носим маски.

Защо мислите, че не носим маски?
Защото сме специалисти по микробиология, разбираме имунологията на човека и искаме създаване на силна имунна система. Ние не искаме да се затваряме в домовете си, да имаме слаба имунна система, и като излeзем навън да се разболеем или да прихванем вирус.

С колегата ми сме били в пандемията на свинския грип и птичия грип. Тези два грипа да не би да са били по-малко опасни от Ковид? Вижте данните от изследванията в момента. Не, те не са по-малко опасни от Ковид! Те са подобни в разпространението и в смъртността си.

Нашето заключение е, че сега, след като знаем фактите е време да се върнем към нормалния си начин на живот и да продължим да правим тестове.

Защото тестването ви дава резултати веднага!
Тестовете показват дали си позитивен или негативен. И чрез кръвен тест имаме възможност да проверим параметрите на иммуноглобулин; теста показва, че си преболедувал и, че си изградил имунитет срещу вируса.

Но какво е по-интересно; когато някой умре в момента в тази държава - никой не говори за високото кръвно налягане, диабет, инсулт... Те казват - той умря от ковид!

В кариерата си сме правили стотици аутопсии. Но никога причината за смъртта не е една. Винаги има компоративи, като кръвни съдове, белодробни заболявания и т.н. Ковид не е причината, от която пациентът умира. Kovid е само една от многото причини.

Напросто казано, да се говори, че пациент умира от ковид е несериозно.

Знаете ли колко много хора умират от пневмония или хора, умиращи с грип, а не е от грип. Техните дробове са компрометирани от
Copd (хронична обструктивна белодробна недостатъчност), те са прекарали сърдечен удар преди години, имат слаба имунна система.

В момента не ни задължават да прилагаме тестове за грип. Странното е, че колегите ми в спешните отделения споделят масово, че когато пишат смъртните актове са притиснати да пишат и да добавят ковид като причина за смъртта.

Защо това е така? Защо ни притискат да добавяме короновируса като причина? За да се увеличава броя на починалите от ковид и смъртността да изглежда по-лоша отколкото е в действителност. Това е така.

Чувам го ежедневно от доктори и терапевти, с които говорих - от Уисконсин, Ню Йорк и от други места.

преди 12 минути, acnekt написа:

Новините сега по БТВ САЩ Германия и Австралия обвиняват Китай, за фалшива информация.

преди 10 минути, acnekt написа:

Нищо не крият ... от високо всичко се вижда ... но, това, че никой не вижда очевадното - е факт ...

Китай настъпи някои по опашката ... но Мечката няма така "видима" опашка ... ;)

Илюзиите, че Марс е по удачна дестинация от Луната ... хм ... Май само китайците знаят какво има от другата страна на луната, а някой все мислят, че Аполо в обиколил Луната .... ;) и даже е кацал с човек ... :) 

Лено се повярва на нещо което не може лично ти да провериш - елементарна психология ... ;) 

преди 2 минути, barbuncela написа:

Новините сега по БТВ САЩ Германия и Австралия обвиняват Китай, за фалшива информация.

Нещо не разбрах ... дойде ми пратка от Китай, но е от Индия ли, а?!

преди 10 минути, barbuncela написа:

Ами защото има нещо дето не трябва да се знае! Аз мисля...мое мнение- вирусът е изпуснат от някоя лаборатория , дето ги има много в града където започна всичко! Лично мнение.

Защото ще издухат супата по всички направления.Целия свят ще се настрои срещу тях затова предпочитат да си траят и да гледат сайр само и да се правят на ни лук яли ни мирисали.

преди 1 минута, Pifi Pedolino написа:

лук яли ни мирисали

А, хамериканците ... те какво, а?! Царевица ли не ядат, а?! Или какво ... Америка е с неограничени ресурси, а?!

преди 10 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

А, хамериканците ... те какво, а?! Царевица ли не ядат, а?! Или какво ... Америка е с неограничени ресурси, а?!

Видехме колко са със неограничени ресурси какво им е здравеопазването пунта мара-2500 смъртни случая на денонощие.Там всичко върви към тотална катастрофа.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.