Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Вижте какво. Законът за здравето НЕ предвижда мярка "извънредно положение". Епидемии и прочие се третират единствено от този закон. Сега Боцко се готи да гласува Закон За Извънредното положение! И ще го гласуват съвместно с останалите мутрогени в парламента  начело с Марешки. Това ще означава, че няма закон в България! Е... за един доказан криминален престъпник, да няма закон е добро. А за вас? Николофф???

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Цитат
БЪЛГАРСКА ВОЕННОМЕДИЦИНСКА АРМИЯ - Треньор №1 на България по футбол ще замени проф. Мутафчийски начело на Националния оперативен щаб, считано от първия извънреден брифинг по нощите днес-утре.

Рокадата е предприета, за да се осигури на населението по-стегната, конкретна и вдъхновяваща информация, след като се чу дюдюкане и нарастващо недоволство от споделяните тревожни новини, спекулации и заплахи.

"Аз ще казвам нещата такива, каквито са - петдесет на петдесет, а не шеесе на четирсе. Не ме интересуват корани, вируси, дезинфектанти, разредители. Имаме тежка задача, която трябва да посрещнем леко и с настроение. Да се защитаваме, но да хвърляме и по очичка напред в атака" - коментира пред Не!Новините Пенев.

Легендарният футболист и треньор обяви, че запазва "Мутафджич" в състава, както и тоя с мустаците, но ще разчита в екипа си на още двама, едни трима и тези с пагоните, "защото сме армейци, въпреки че сега не е важно кой син, кой червен и кой е гербаджия".

"Няма кого да излъжем с тия маски. Кръчмите трябва да работят, иначе къде ще се събира Щабът? Хайде да не си задаваме въпроси, аз на теб задавам ли ти въпроси? Какво ме снимаш с тая камера, аз съм сниман много пъти вече, какво ново ще видиш?" - зареден с конкретика бе Пенев.

Той сподели, че заразените и излекуваните няма да ги брои, защото знае, че са 4-4-3 и ако някой не е съгласен със схемата, ще седне на скамейката и ще дойде полицай да го глоби, че седи на нея.

"И ако тия от БАН много знаят с тия модели, ми дайте да ги видим по бикини ли са, по бански ли са. Писнало ми е да слушам Иво Димов."

Да се смее ли човек, да плаче ли...

преди 49 минути, darkterminal написа:

Това е интересно... Какви сблъсъци? Между кого и кого? Какво г поражда? Ако може да дадеш подробности...

Причина номер 1 https://bg.wikipedia.org/wiki/Валпургиева_нощ, причина номер 2 https://bg.wikipedia.org/wiki/Левица тия правят манифестация за празника. Социална революция.

Красота!!! Ма вие си спете... тва е монатж. Няма как да се случи на нас, нищо че се случва в ЕС.

Цитат

Вероятно вече сте виждали, че в Испания някои автомобили имат сини регистрационни номера отзад и бели отпред...

преди 8 минути, acnekt написа:

Причина номер 1 https://bg.wikipedia.org/wiki/Валпургиева_нощ, причина номер 2 https://bg.wikipedia.org/wiki/Левица тия правят манифестация за празника. Социална революция.

И какво? Манифестациите за 1 Май са забранени ли?

преди 10 минути, darkterminal написа:

И какво? Манифестациите за 1 Май са забранени ли?

Идват и ултраси, всякакви има и се получава сблъсъци. Всякакви провокации. Защо да е забранено? Коли се палят, камъни фърчат, витрини се чупят...

преди 10 минути, acnekt написа:

Идват и ултраси, всякакви има и се получава сблъсъци. Всякакви провокации. Защо да е забранено? Коли се палят, камъни фърчат, витрини се чупят...

Тоест, намират си повод да вандалстват... Не е по политически причини, значи...

преди 2 минути, darkterminal написа:

Тоест, намират си повод да вандалстват... Не е по политически причини, значи...

Щом партията на Адолф Хитлер е в управление и не е забранена в Германия, каква политическа причина. Не.

И за тези които не са разбрали, ей така, между другото, Тръмп национализира парите на Рокфлеровци, Ротшилдци, Соровци... Война се води, ама не там където я търсите. https://www.forbes.com/sites/billybambrough/2020/04/13/donald-trump-and-the-fed-have-ended-the-free-market/#30026a734ef0

преди 8 часа, darkterminal написа:

Затвориха ги пак... Губернаторът затваря наново плажовете от петък...

Смелчага.

Начи и в Калифорния ще има бунтове, като в Германия неска. 

Колко малоумен трябва да е, да затвори плажовете заради лека настинка.

преди 13 часа, Inana.. написа:

караме си бмв е36 , джиткаме със  Samsung J3, вземаме си пенсията

Нищо не знаеш, нещо характерно за женския мозък. БМВто е Е-46, Самсунга отдавна го подарих на една като тебе, дето целият свят и е крив, че не може да си купи дозата. Сега имам много по-модерен телефон. А за пенсията-имам 43 години трудов стаж, от които четири на строеж на химически комбинат в Алжир, на 100 км от Сахара. Само годините ми в запас, като запасен офицер, сигурно са повече от твоя трудов стаж. Иди на доктор, да ти даде някой транквилант, да ти мине словесната диария. И внимавай с приказките-аз им отдавам по-голямо значение, от колкото си мислиш.

преди 31 минути, B3M2W0 написа:

Нищо не знаеш, нещо характерно за женския мозък. БМВто е Е-46, Самсунга отдавна го подарих на една като тебе, дето целият свят и е крив, че не може да си купи дозата. Сега имам много по-модерен телефон. А за пенсията-имам 43 години трудов стаж, от които четири на строеж на химически комбинат в Алжир, на 100 км от Сахара. Само годините ми в запас, като запасен офицер, сигурно са повече от твоя трудов стаж. Иди на доктор, да ти даде някой транквилант, да ти мине словесната диария. И внимавай с приказките-аз им отдавам по-голямо значение, от колкото си мислиш.

Oтдалеч се вижда че си фатмак...

преди 9 часа, darkterminal написа:
Цитат

Да се смее ли човек, да плаче ли...

Ми забавно е, няма спор :)  Не ми казвай че му придаваш друг смисъл освен хумористичен  :)  

преди 10 часа, Радул написа:

Мен пък ме питаха и когато казах че имам някои съмнения, ми отговориха че в такъв случай ще трябва да се направи аутопсия!!!

Оспорване и др процедури са съвсем друго нещо . Това което казах че никой лекар не те пита каква диагноза и причина за смъртта да пише , камо ли да се съобразяват с твоето /или мое/ мнение и "диагноза" .

Последното пак казвам е дори абсурдно да се помисли .

На смъртния акт твой подпис ли има или на лекаря ? Що ми се струва че бъркаш тези неща с фишове на КАТ. Ама за теб е нормално постоянно "да бъркаш щатите"  :getout:

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Колко малоумен трябва да е, да затвори плажовете заради лека настинка.

Тогава трябва да се запиташ... ами ако не е малоумен? ами ако не е "лека настинка" ? :) 

Иначе и в Германия маските станаха задължителни навсякъде, Кантарджиев днес говори за отмяна на носенето на открити пространства.

НЯма лошо ... нали такова "разхлабване " искахте .. както агата каза...  от "концлагер" :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

Ми забавно е, няма спор :)  Не ми казвай че му придаваш друг смисъл освен хумористичен  :)  

...

Няма да ти го казвам...

Защо Щаба премълча истината за коронавируса и знае ли какво е МКБ 10- В 34.2 ?-документи

Цитат

Виждате, че общия брой на починалите е 1298 и многократно надхвърля броят на починалите от Covid-19 през 2020 г. по месеци, но епидемия и извънредно положение през 2018 г. нямаше. А сега вижте и това:...

Предполагаме, че тук причинителя може да е и коронавирусна инфекция, а общия брой на починалите е 965. Знаел ли щаба за тази информация и защо не се постара да успокои хората? Ако е знаел, а той трябва да я знае, защо е премълчал? Можем да продължим с въпросите, но засега ще оставим изводите на вас като припомняме, че приблизително до една пета от простудните заболявания се причиняват от коронавирусите. Епидемии от тези причинители възникват през 2 до 4 години, а честотата на инфекциите е най-висока в края на есента, зимата и началото на пролетта във връзка със събирането често на много хора в затворено помещение и намаляването на индивидуалната имунологична резистентност.
Коронавирусите са чести причинители на остри простудни респираторни заболявания и симптомите им са клинически неразличими от тези на останалите остри респираторни заболявания.

https://otupor.com/умишлено-ли-щаба-заблуждава-населени/

преди 15 минути, darkterminal написа:

Няма да ти го казвам...

Абе де да знам вече... то там виж какви неща пише за 5Г https://nenovinite.com/ne/politika/eto-zasho-rabotyat-curkvite-bezrodnici-pusnali-5g-ot-krustovete-eksperimentirat-s-naroda

дето подобни новини някои приемат напълно за сериозни и тук

преди 6 минути, miro20 написа:

Аз Библията мога ли да цитирам? Не, че съм вярващ, ама..

Цитат

15 И му бе позволено да вложи дихание в образа на звяра, така че образът на звяра да проговори; също и да направи да бъдат избити онези, които не се покланят на образа на звяра.

16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им,

17 за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.

18 Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

Цитат

И друг, трети ангел, вървеше след тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,

10 той ще пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред святите ангели и пред Агнеца.

11 И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и онези, които се покланят на звяра и образа му, няма да имат отдих нито денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му.

А върви се ваксинирай. То това по плашещо от Щаба бре.

преди 11 минути, miro20 написа:

Абе де да знам вече... то там виж какви неща пише за 5Г https://nenovinite.com/ne/politika/eto-zasho-rabotyat-curkvite-bezrodnici-pusnali-5g-ot-krustovete-eksperimentirat-s-naroda

Е! То и ти приемаш сериозно всяка глупост, която се напише за КНДР... Примерно...

преди 1 минута, darkterminal написа:

Е! То и ти приемаш сериозно всяка глупост, която се напише за КНДР... Примерно...

Пак правиш тюрлюгювеч :)  дали е глупости или не, може да се дискутира, аз нямам нищо против всякакви аргументи.

В случая не е същото.

"Ако бомбардировките на София от миналия век бяха сега...

Противовъздушната отбрана: Молим гражданите да затъмнят прозорците си и да не палят лампите, за да не могат да ги видят бомбардировачите през нощта.

Съседът отгоре: Откъде накъде ще ми взимат светлината! Това е терор! Диктатура! Нарушават ни правата!

Съседът отдолу: Аз чух, че бомбардировките въобще не са толкова лоши! Всяка есен и пролет преживяваме градушка, но досега не са ни карали да си затъмняваме прозорците!

Братовчедът: Много повече хора умират от падане по стълбите, отколкото от бомби. Значи е по-вредно да сме на лошо осветление, отколкото бомбардирани.

Случайна гражданка: Бомбите по принцип са безопасни, всичките жертви са заради излъчването на радио "София" сутрин.

Случаен, но много възмутен гражданин: Как така ще ми казват дали да си светя, бе? То не е тяхна работа! Аз на тях меся ли им се? Като у нас светя, мен ще ме целят англичаните, не тях!

Поручик Мангъров: Трябва просто да оставим съюзническите сили да сринат 70% от София и те ще престанат да се интересуват от нея. Така всички ще можем да продължим живота си нормално.

Волен Сидеров: Аз призовавам всички, които обичат светлината да покажат на управляващите, че не са по-силни от слънцето и да изстрелват фойерверки за Цветница и Великден!"
Откраднато от Милена Минчева чрез Iskren Pushkarov

преди 4 минути, Алисия написа:

"Ако бомбардировките на София от миналия век бяха сега...

Противовъздушната отбрана: Молим гражданите да затъмнят прозорците си и да не палят лампите, за да не могат да ги видят бомбардировачите през нощта.

Съседът отгоре: Откъде накъде ще ми взимат светлината! Това е терор! Диктатура! Нарушават ни правата!

Съседът отдолу: Аз чух, че бомбардировките въобще не са толкова лоши! Всяка есен и пролет преживяваме градушка, но досега не са ни карали да си затъмняваме прозорците!

Братовчедът: Много повече хора умират от падане по стълбите, отколкото от бомби. Значи е по-вредно да сме на лошо осветление, отколкото бомбардирани.

Случайна гражданка: Бомбите по принцип са безопасни, всичките жертви са заради излъчването на радио "София" сутрин.

Случаен, но много възмутен гражданин: Как така ще ми казват дали да си светя, бе? То не е тяхна работа! Аз на тях меся ли им се? Като у нас светя, мен ще ме целят англичаните, не тях!

Поручик Мангъров: Трябва просто да оставим съюзническите сили да сринат 70% от София и те ще престанат да се интересуват от нея. Така всички ще можем да продължим живота си нормално.

Волен Сидеров: Аз призовавам всички, които обичат светлината да покажат на управляващите, че не са по-силни от слънцето и да изстрелват фойерверки за Цветница и Великден!"
Откраднато от Милена Минчева чрез Iskren Pushkarov

Си Дзин Пин и СЗО харесват това. 🤣

преди 15 минути, Мальчик Бананан написа:

Си Дзин Пин и СЗО харесват това. 🤣

А... И други харесват малоумни драсканици. Това е един от гадните ефекти на демокрацията. Всеки олигофрен получава поле за изява. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.