Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, FusE написа:

Който и да решава народа ни не иска да има ред, харесва си ни анархията и дори най малки наченки на ред да се появят се започва рев. 

Същите тези, ако не дай боже стане нещо страшно, утре ще са първи да ревът срещу власта, та даже и извънземните че не са направили нищо. И че те умират, от болест, от глад и т.н.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 минути, Радул написа:

А на тези дето им е толкоз отговорно, за мен пука ли им? 

Очевидно им пука, за да искат да запазят макимално животи. 

преди 3 минути, Радул написа:

За хората дето останаха без работа и доходи, пука ли им? 

Не знам кое е по добре в избора да останеш без работа или без живот. 

преди 37 минути, Реджеп Иведик написа:

Дай боже. Не само заради кушията. Трябва да се отпразнува. Който падне черпи

разбира се, няма проблем. Попитах полицаи преди малко - и те казаха че не е домислено и КПП-тата се обезсмислят. И казаха да изчакам до довечера ще се детайлизира какво точно те ще правят и как ще се поддърржа реда.

преди 1 минута, Радул написа:

за мен пука ли им

там е работата, ти си обикновен битов егоист. Всъщност не ти пука за никого освен "своите си". Целия свят е крив че не те е сложил на пиедестал, не ти се е извинил за несгодата че си живял толкова години. И за това че не ти дават помощи, че не можеш да си позволиш да си "бял човек".... Цял свят е виновен че не ти харесва че си жив... Жалко че ББ още не знае колко си важен, ценен, смислен и достоен - за да ти иска позволение да е шеф на правителството. И да ти се извини че те наскърбява и те гневи като ти отнема човешките права.

Гадняри долни... не обръщат внимание на народния човек и го зарязват да гине в нищета и мизерия.

преди 1 минута, barbuncela написа:

Същите тези, ако не дай боже стане нещо страшно, утре ще са първи да ревът срещу власта, та даже и извънземните че не са направили нищо. И че те умират, от болест, от глад и т.н.

Никак не се съмнявам в това. 

преди 21 минути, baitexpo написа:

Просто видяха, че нищо страшно не се случва. Болниците са празни. Няма купища чували с трупове. А недоволството расте и ще ги помете.

Страхът от народния гняв ги е принудил, не друго.

току-що, Мойра написа:

Страхът от народния гняв ги е принудил, не друго.

Хубаво би било...ама къде е тоя гняв?

току-що, barbuncela написа:

Както до сега насочен в грешаната посока. 

току-що, FusE написа:

Очевидно им пука, за да искат да запазят макимално животи. 

Не знам кое е по добре в избора да останеш без работа или без живот. 

Казваш го защото не си останал без доходи. Същото е и с Николов и с други тук. КОгато се случва на друг, нищо не е проблем и лесно се заема моралистична поза. Остани малко гладен и без изгледи да се нахраниш скоро, и пак ше те питам дали ти пука за някакъв вирус.

току-що, Мойра написа:

Страхът от народния гняв ги е принудил

ааа, няма по-голям страх. направо сте ги разтреперели... :)

На какви се изживявате, ми е смешното... Тия, дето още не знаете на кой свят сте, дори нямате идея какво точно за вас е НАРОД. Но пък още си спрягате реториката от преди  100 години и популистите дето я повтарят за да напечелват от лайкове, споделяне и отваряния на линкове.

преди 1 минута, barbuncela написа:

Засега е във Фейсбук и по форумите и дано не си остане само там.

На 14 май Възраждане организира протест, дано наистина да се съберат хиляди, както каза лидерът им.

Българите сме силни на думи, но не и на дела.

току-що, Радул написа:

Остани малко гладен и без изгледи да се нахраниш скоро,

оуууу. Въх... ма няма такава мизерия, въобще. Гледам че труповете на гладните вече са по улиците и се разлагат щото няма кой да ги прибира. Лицемерен си, Посочко... Просто интригант.

току-що, Мойра написа:

но не и на дела.

за дела - можеш да се снимаш на първа линия на протеста. Да ги видим 'делата', че и в темата сума ти предизвикатели се извъдиха и на бунтове подканяха. Ама на думички, щот им "писнало"

току-що, Радул написа:

Казваш го защото не си останал без доходи. Същото е и с Николов и с други тук. КОгато се случва на друг, нищо не е проблем и лесно се заема моралистична поза. Остани малко гладен и без изгледи да се нахраниш скоро, и пак ше те питам дали ти пука за някакъв вирус.

Разбирам какво имаш предвид, но пък мисля че всеки трябва да има малко пари за черни дни спестени, или да кажем фонд и аз съм човек. В случай на загуба на работа или както в случая стана с този вирус ползваш от тези заделени средства докато се оправят нещата, а не рискуваш живота на близките си възрастни роднини. Но и за тези които нямат заделени средства и са съкратени зареди вируса държавата отпуска заем с гратисен период за доста голям период на погасяване. 

преди 1 минута, Мойра написа:

Точно. А и има много недоносени, тролчета, ниско навеждащи се, службогонци, някой на хранилка дето не им пука за другите! Та....

преди 6 минути, _ramus_ написа:

там е работата, ти си обикновен битов егоист. Всъщност не ти пука за никого освен "своите си.

А ти не си ли? Един път поне замисли ли се как ще преживяват тия хора? Ми ти си абсолютно същия егоист бе мойто дете! Нищо че си по- дърт от мен, мозъчето ти стига само до това, кое е полезно за теб. А кое е полезно за теб, мен ми е през онова нещо. Също както и на теб за мен.

преди 2 минути, _ramus_ написа:

ааа, няма по-голям страх. направо сте ги разтреперели... :)

На какви се изживявате, ми е смешното... Тия, дето още не знаете на кой свят сте, дори нямате идея какво точно за вас е НАРОД. Но пък още си спрягате реториката от преди  100 години и популистите дето я повтарят за да напечелват от лайкове, споделяне и отваряния на линкове.

Никой от нас не надценява себе си и не се прави на страшен и всемогъщ, просто познаваме добре Борисов - жалък страхливец.

Страхът е присъщ на подлите и непочтени хора, а той е такъв.

преди 4 минути, Радул написа:

Един път поне замисли ли се как ще преживяват тия хора

И като се замисля та какво... ти щото си голем мислител - понеже се замисляш "само за тия хора", затова не ти остава време да помислиш и за друго, освен детинщината от рода "ми и ти си като мен, бе мойто дете". Първосигнално, та дрънка.  Лицемерен си, защо въобще ги играеш тия театри та се правиш на майка Тереза.

преди 1 минута, Мойра написа:

просто познаваме добре Борисов

извинявай... сигурна ли си че това са думички, които следва да се взимат насериозно? по принцип ли си така или само до театъра ти сред форума?

не е чудно че изхвърлянията сред темата са само на лаладжии. Пред огледалото (на монитора) вероятно хваща дикиш.

преди 7 минути, FusE написа:

Разбирам какво имаш предвид, но пък мисля че всеки трябва да има малко пари за черни дни спестени, или да кажем фонд и аз съм човек. В случай на загуба на работа или както в случая стана с този вирус ползваш от тези заделени средства докато се оправят нещата, а не рискуваш живота на близките си възрастни роднини. Но и за тези които нямат заделени средства и са съкратени зареди вируса държавата отпуска заем с гратисен период за доста голям период на погасяване. 

Абе пич, маса хора нямат за днес, ти ми говориш за спестяване. Заема се погасява, няма да им го опростят.

преди 6 минути, Мойра написа:

На 14 май Възраждане организира протест, дано наистина да се съберат хиляди, както каза лидерът им.

Какви дела, ако искаше някой да се промени нещо в тази държава към по добро да го е направил до сега или най малко да беше казал как да бъде направено, а иначе много сме се наслушали на празни приказки в годините от 90-та до днес. Защо се мисли, че трябва някой да се появи да ни оправи, от нас зависи, ето например ако всеки сам за себе си разбере и поиска да спазва законите, да не извършва престъпления няма ли да заживеем в една по приятна държава без да е нужно от някой да ни оправя. Ако всеки започне да се хвърля боклука на местата за това ще заживеем в едно по чисто място и т. н. примери много ясни за всеки. 

преди 6 минути, Мойра написа:

Какви дела, ако искаше някой да се промени нещо в тази държава към по добро да го е направил до сега или най малко да беше казал как да бъде направено, а иначе много сме се наслушали на празни приказки в годините от 90-та до днес. Защо се мисли, че трябва някой да се появи да ни оправи, от нас зависи, ето например ако всеки сам за себе си разбере и поиска да спазва законите, да не извършва престъпления няма ли да заживеем в една по приятна държава без да е нужно от някой да ни оправя. Ако всеки започне да се хвърля боклука на местата за това ще заживеем в едно по чисто място и т. н. примери много ясни за всеки. 

преди 4 минути, _ramus_ написа:

извинявай... сигурна ли си че това са думички, които следва да се взимат насериозно? по принцип ли си така или само до театъра ти сред форума?

не е чудно че изхвърлянията сред темата са само на лаладжии. Пред огледалото (на монитора) вероятно хваща дикиш.

Ако ти липсва енергия, иди се разходи, а не вампирствай във форума.

Приятен ден!

преди 3 минути, Радул написа:

Заема се погасява, няма да им го опростят.

разбира се че се погасява, а не опростява. Нещо въжделяваш подаяния ли да има - цял живот? За награда че са живели и са "достойни българи, допринесли за световното благоденствие". :) Театрото е плоско и скучно, повторително и е заемка - за посредствени деца, да си оправдаят битовия си егоизъм. Още не знаеш че не си в кварталния ОФ-клуб.

преди 2 минути, Радул написа:

Абе пич, маса хора нямат за днес, ти ми говориш за спестяване. Заема се погасява, няма да им го опростят.

Заема се връща, имаш гратисен период от 6 месеца, време в което да си намериш работа и да започнеш да го изплащаш, нямаш лихва, не разбирам в какво е проблема. 

преди 7 минути, FusE написа:

не разбирам

защото го взимаш насериозно и си мислиш че водиш с него разумен диалог. А той те ползва за монолога си пред монитора.

И да знаеш че много се дразнят когато някой им пречи на 'свободното изживяване' сред форума. Смятат че им се отнемат човешки права и свободи.

преди 7 минути, Мойра написа:

Ако ти липсва енергия

ти смяташ че имаш много, за да ти я крадат ли? :)  От друга страна - нали си защитничка на онеправданите - раздай от твоята безкрайна енергия на бедните и нисшите душици, дето си нямат такава душевна светлина. ( и толкова много ).

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/falshiv-priziv-za-protest-sabra-stolichnata-politsiya-pred-parlamenta

Нито един човек... - ей това ви е героизма де, не че е нещо дето никой не го знае. По форумите да върви театрото колко сте силни, велики, сплотени и всеки е говорител и защитник на онеправданите. И врагът е властта, щото не им дава тяхното, дето им се полага и понеже се изживяват че нямат - значи ги крадат, тяхното им крадат. То понеже е безкрайно, те заслужават някаква тяхна справедливост и им се полага "доживот".

току-що, Реджеп Иведик написа:

Това е било някога! Сега положението е друго! В блока живееше един боклук, наркоман откачалка, агресивен и с жълта книжка! Заплашваше непрекъснато и нощно време ревеше и блъскаше по вратите. От полицията не можеха да направят нищо защото не можеха да го хванат на место, а имал и жълта книжка. Мъжете...особено като се съберат пред блока на пейката са голямата работа. Ще го хванат като буйства и ще извикат полиция...приказки, приказки приказки, велики! Накрая се събрахме 6 жени, хванахме го и извикахме полиция. Та така...Бойния дух на българина...и други подобни случаи имам...нищо лично към никой!

току-що, FusE написа:

Заема се връща, имаш гратисен период от 6 месеца, време в което да си намериш работа и да започнеш да го изплащаш, нямаш лихва, не разбирам в какво е проблема. 

А те дали ще си намерят работа за 6 месеца. И тоя заем нали се сещаш как ще им се отрази- ще са съгласни да работят каквото и да е за жълти стотинки. А заплати мисля също се сещаш  как се вдигат. А нашата икономика дето я нямахме даже, затъва та затъва. С 1500 лева ще изкарат 3 месеца да кажем. После, няма работа или има такава на минимална заплата. Или в сивия сектор, където нямаш представа дали въобще ще ти платят. Защо не искаме да сме единни? Сами се разцепваме, а уж сме от тази страна на барикадата. Нали се сещаш и че те (тия от другата страна) точно това искат и точно така успяват да си живеят на наш гръб.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.