Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, палав_ник написа:

Говоря ти за средния и дребен бизнес , който почти замина- цели сектори , създадени връзки с години .  Говоря ти , че при нас правят хайки общинските полицай по големите супермаркети и глобяват клиенти, които са вътре без маски с по 300 лв . Говоря ти за многото уплашени и психирани хора , които виждам всеки ден . Още много мога да ти напиша . Това виждаш ли го реално или гледаш каквото ти подхвърлят по телевизията ?

Е , къде да го види ...той не излиза от тях ..

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 минути, палав_ник написа:

Говоря ти за средния и дребен бизнес , който почти замина- цели сектори , създадени връзки с години .  

За какъв бизнес говорим когато не може да понесе два месеца нулева печалба? 

преди 3 минути, палав_ник написа:

Говоря ти , че при нас правят хайки общинските полицай по големите супермаркети и глобяват клиенти, които са вътре без маски с по 300 лв . 

Браво, вършат си работата значи. 

Говоря ти за многото уплашени и психирани хора , които виждам всеки ден . Още много мога да ти напиша . Това виждаш ли го реално или гледаш каквото ти подхвърлят по телевизията ?

Уплаха е от незнание, от неинформираност и психясване на един друг неинформирани. Още в началото на пандемията беше ясно обяснено, дори с анимация какво е нужно да бъде правено за да се сведе до минимални нива да се заразиш с Ковид. Не съм видял психоза у хората около мен, не мога да споделя същотото което описа. 

преди 3 минути, Inana.. написа:

Определено това започвам да си мисля и аз . Само по начина ,по който пише, няма какъв друг извод да си направи човек.

преди 4 минути, палав_ник написа:

Говоря ти , че при нас правят хайки общинските полицай по големите супермаркети и глобяват клиенти, които са вътре без маски с по 300 лв . Говоря ти за многото уплашени и психирани хора , които виждам всеки ден . Още много мога да ти напиша . Това виждаш ли го реално или гледаш каквото ти подхвърлят по телевизията ?

Прати ги у нашия мол да изкарат много парички, яко парички ще изкарат.

Уплашени и психирани ли - слага си маската пред заптиетата на входа и вътре я махат и е виж ма кой съм бееее....

Гадни низши твари да не бяха излизали

преди 1 минута, FusE написа:

Браво, вършат си работата значи. 

Браво и на теб. Ти на това ли се радваш ?

преди 8 минути, Inana.. написа:

С Реджеп подготвяме революция нема време за други мероприятния :D

на 28.05.2020 г. в 16:26, FusE написа:

На много високо ниво е  дезинфекцията с водка в Беларус затова. 

Много е важна гъстотата на населението и комуникациите.  В Москва има толкова болни и умрели, колкото в цялата останала Русия. А Беларус е много рядко населена.  Гори и блата...

преди 1 минута, палав_ник написа:

Браво и на теб. Ти на това ли се радваш ?

Винаги когато държаввен служител си върши работата се радвам. Нали в крайна сметка за това им се плаща да си вършат работата, колкото по съвестно толкова по добре за нас. 

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

Уплашени и психирани ли - слага си маската пред заптиетата на входа и вътре я махат и е виж ма кой съм бееее....

Гадни низши твари да не бяха излизали

Не те ли беше срам да го напишеш това ?

преди 1 минута, FusE написа:

За карантинираните при влизане на наши граждани у нас също не съм съгласен, прави се един PCR тест установява се че си здрав и не търпиш карантина 14 дни, както и преди съм казвал има какво да се желае. 

Виж , аз пътувам със самолет .  Дори да нямаше вирус , все пак е нужна малко дистанция , за да се установи всичко наред ли е минало.

Нямам против карантина ! Но , човеко , да те светна - НЯМА ВИРУС , ЧИЙТО ИНКУБАЦИОНЕН ПЕРИОД Е 2 седмици.

Това беше отново измислено , за да Подчертае колко е коварен вируса и как трябва да бъдете затворени поне 2 седмици !

Искаха и 28 дни , ама не стана.  Вирус атакува ли те от 2 до 7 дни вече ще си "втасал" . Температурата почва , защото имунната започва да се бори срещу нашественика.

Така , че с тест не можеш да установиш , ако лепнеш нещо в самолета или непосредствено на аерогарата.

Аз не бих им дала да ми правят тест с неясен произход !  Позволих им само да ми измерят темп.

току-що, FusE написа:

Винаги когато държаввен служител си върши работата се радвам. Нали в крайна сметка за това им се плаща да си вършат работата, колкото по съвестно толкова по добре за нас. 

Хубаво , а тези които ги гледаш по телевизията не си спазват собствените мерки ,които налагат и тях никой не ги глобява и на това ли се радваш ? Законите и правилата НЕ СА ЛИ еднакви за всички граждани ? 

преди 2 минути, Ради Радев написа:

Много е важна гъстотата на населението и комуникациите.  В Москва има толкова болни и умрели, колкото в цялата останала Русия. А Беларус е много рядко населена.  Гори и блата...

Абсолютно това също е един фактор който оказва влияние върху заразилите се. В нашата страна се наблюдава същото в селата където заразлилите се процентно съпоставени с големи гъстонаселени градове е по малко. 

преди 6 минути, FusE написа:

С Реджеп подготвяме революция нема време за други мероприятния :D

И знамето ще носиш , къде ще идеш :biggrin:

Хубаво , а тези които ги гледаш по телевизията не си спазват собствените мерки ,които налагат и тях никой не ги глобява и на това ли се радваш ? Законите и правилата НЕ СА ЛИ еднакви за всички граждани ? 

Не знам какво имаш предвид, не мога да го коментирам. 

преди 1 час, FusE написа:

Абсолютно е така, няма да е държавнически ако не се вземат мерки, но пък ще бъде добър старт за опозицията да иска вот на недоверие за не справяне с кризата, едва ли само аз виждам тази идея. 

"за несправяне с кризата" ??

при 139 починали това ще е голям автогол за "опозицията". :) 

Иначе "идеята" вече я експлоатират. Независимо какво се прави, то се плюе.

В някои фейк-среди това върши работа. но за мислещите хора това е автогол за опозицията. Ще загубят и последните мислещи симпатизанти .

преди 39 минути, haidukpikaso написа:

https://narod.bg/2020/05/30/само-в-narod-bg-ето-защо-мутафчийски-ни-държа/?fbclid=IwAR0dMh917TWHkOGtPqe3pZf8q-SIMjnZOJ2KcWFRrthHCb2d8FXjkvpgbYU

ми пиши тука у нашия сайт бе кво си изкара на цяла България хипохондрията

тука ще те излекуваме

фейкомет.

Мутафчийски много отдавна бе казвал /от брифингите, а не от Бенатова/  че от 12 години пие хапчета.

Е и ?

Грозно е да се спекулира с това.

преди 6 минути, Inana.. написа:

Но , човеко , да те светна - НЯМА ВИРУС , ЧИЙТО ИНКУБАЦИОНЕН ПЕРИОД Е 2 седмици.

Това беше отново измислено , за да Подчертае колко е коварен вируса и как трябва да бъдете затворени поне 2 седмици !

Искаха и 28 дни , ама не стана. 

Не че нещо , ама е имало случаи именно на заразени с повече дни , така че това не е нечия "приумица" .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, палав_ник написа:

"Маските са за да мълчат хората "и да не се целуват !

преди 2 минути, Inana.. написа:

И знамето ще носиш , къде ще идеш :biggrin:

На всичко съм готов, но кое знаме да бъде 

giphy.gif

преди 3 минути, miro20 написа:

Мутафчийски много отдавна бе казвал /от брифингите, а не от Бенатова/  че от 12 години пие хапчета.

Е и ?

Грозно е да се спекулира с това.

тъй ли - ми да си ги пие бе

грозно е да си ги пие с цяла България затворена три месеца

преди 3 минути, miro20 написа:

"за несправяне с кризата" ??

Карантината, аутокоректа има вина, не съм видял. 

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

тъй ли - ми да си ги пие бе

грозно е да си ги пие с цяла България

Плюс още 800 хил. българи

Но не това е причината за решенията на Щаба.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, Inana.. написа:

"и да не се целуват !

На най милото ни посегнаха начи, как да не поиска човек оставка 

преди 57 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти кого заплашваш бе ?

Очакваш да измрем яко за да се окажеш прав ли ?

Що за садисти сте вие ?

Мутафчийски ли ви даде тон за песен да заплашвате ?

Не ви е срам !!!

Ушко и морал 

Моля???

Никого не заплашвам . Не знам какво се пениш толкова.

Констатирах че тези които са най ревльовци за права, ако се опре до тяхното дупе, почват да реват в обратна посока... защо мерките са били толкова слаби и защо се е  допуснало това.

т.е. и с по рестриктивни мерки и с по високи, пак се плюе.

А реално , ти си пример за неадекватно плюене.

Тук имахме и сега имаме едни от най либералните мерки спрямо вземани по света.

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

истината съм написала - важи за всички носенето на маски в закрити помещения

Щом се налага носенето на маски , ЗАЩО държавата не ги осигурява безплатно , както е по ЗАКОН за извънредните ситуации ? КАКВО в България се направи РЕАЛНО за хората , както направиха по другите държави в тази така ИЗМИСЛЕНА обстановка ?  Или ще си менкаме заповеди когато и както ни е удобно. Това на какво прилича? Не ти ли намирисва на нещо ? Хората освен задължения имат и ПРАВА , които са тотално погазени . Като вземеш НК ,Конституция  излиза ,че всичко което се е вършило досега и продължава да се върши от властимащите е НЕЗАКОННО и ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО !

преди 8 минути, FusE написа:

На всичко съм готов, но кое знаме да бъде 

giphy.gif

Виж как бързо та убедих за каузата :biggrin:

другите пишат фермани тука 500стр.:rolleyes:

svoboda-ili-smyrt-zname-500x500.jpg

преди 5 минути, FusE написа:

На най милото ни посегнаха начи, как да не поиска човек оставка 

а  така , а такааа ..влезе в час ти ...:biggrin:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.