Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 7 часа, Maleficient написа:

Сега, ясно ми е, че има елемент да се правим леко на интересни, но това за либидото, винаги мога да се хвана за думите, и да те посъветвам други да са ти факторите, които ти го смъкват или вдигат.

Съди когото искаш, ако мислиш, че комфортът ти личен, ще е достатъчно основание да повдигнешобвинение.

На мен лично не ми се чете. Не ми се вдигат революции и като цяло на анархистите в темата не им разбрах проблема.

Някой от пишещите тук, против мерките, да сподели, с какво реално е Ощетен?! Това ви питам. Оставете ме, че аз съм овца и съм носила маска!

Вие, конкретно? Damage?

Загуби? да видя.

Защото аз лично, нямам такива. Толкова.

и съм си здрава, ама това може да е от имунитета ми, а не че съм носила маска.

Значи , от това , което прочетох от теб - ти си живееш във перманентна карантина ! Щом тези мерки и ограничения не ти тежат - 2 мнения по въпроса Няма ! Както и напред казах има доста хора , които социалната дистанция си я живеят перманентно и за тях тези Диктатури по никакъв начин не влияят върху "качеството им на живот " ! 

ОК ! Но , за мен не е ОК ! 

Рестрикциите мен ме хванаха в Испания ! От март до миналата седмица пребивавах и работех в тази страна !  Полицейщината настъпи около 13.03 и все си продължава там. 

Питаш за пропуснати ползи ? 

3 месеца ЖИВЯХ КАТО МОНАХИНЯ ! Работа , у дома , Работа - у дома !  

Със парите си , със възможностите си - Не можах да пазарувам като бял човек и да се забавлявам ! Всички магазини , заведения бяха със спуснати кепенци !!!  Прибрах се в България само със дамската чанта и с куфарчето ми с лаптопа ! БЕЗ 1 СУВЕНИР ДОРИ !

Пропуснатите забавления няма да споменавам ! Ще влизам аз в хранителна верига и полицай ще ми нарежда да седя на 2 м. от предният пред мен , после ще ми обяснява като на малоумна как да си сложа гел , как се слагат ръкавици и всичкото това унижение трябва да го търпя като някоя овца ? 

Ми не ! Аз не съм Овца ! Мразя да ми Ограничават Правата и Свободата ! Мразя някой да си играе със Съдбата на хората !

Мразя диктатурата !  Мразя ПРИМИТИВНОСТТА ! Мразя ТЕСНОГРЪДИЕТО ! Мразя РАВНОДУШИЕТО ! Мразя АНТИЧОВЕШКОТО ! Мразя НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА ! 

И ако това не е достатъчно основание да Оправдае революцията , в очите ми , то значи ти имаш проблем с хоризонта си.

Да ти спомена и друго ! Принципно съм асоциална и трудно давам достъп до себе си ! Но тази Гротеска със всичките РЕСТРИКЦИИ , ограничаващи ПРАВАТА И СВОБОДАТА ми - ми дойдоха в ПОВЕЧЕ !

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

А, има и един друг тука, дето не му се чете и му е скучно. И колкото по не му се чете и му е скучно, толкова повече чете и зема участие. Щото е герой.

Мистър "анализирай трудно". Специалист по сложни уравнения без неизвестно.

Тия са класически случай на паник атаки :) 

Освен че да, бъркат свободия със свобода.

Дайте определение за "свободия " , моля и опишете какво влиза в нея !

Задължения , Продиктувани от нечии чужди ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ , подплатени със СИЛОВИ маниери и Власт , Ограничаващи Изконните човешки Права и Свободи се наричат ДИКТАТУРА и ФАШИЗЪМ !

Продължете моля и се обосновете върху понятието "свободия " и какво визира съответната у вас .

преди 3 минути, Inana.. написа:

Продължете моля и се обосновете върху понятието "свободия " и какво визира съответната у вас

Задай въпрос на Николов и чакай да ти отговори по същество. Се едно Миро да питаш

преди 8 минути, M.Николов написа:

Най-общо, когато забравиш, че освен права имаш и задължения.

Стига с тва "най- общо" ами дай конкретно. Може би е слободия да можеш да отидеш от Пловдив в Асеновград, когато на теб ти се прииска, а не да искаш разрешение от некъв мильо. Или да си купиш нещо от магазина точно в 9 и 30 сутринта. Абсурдите не бива да бъдат обличани като "задължения".

преди 11 минути, Inana.. написа:

Задължения , Продиктувани от нечии чужди ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ , подплатени със СИЛОВИ маниери и Власт , Ограничаващи Изконните човешки Права и Свободи се наричат ДИКТАТУРА и ФАШИЗЪМ !

Продължете моля и се обосновете върху понятието "свободия " и какво визира съответната у вас .

Добре, нека да задам тогава така въпроса смяташ ли Испания за държава с полицейско управление?

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Задай въпрос на Николов и чакай да ти отговори по същество

преди 7 минути, Inana.. написа:

Добре, нека да задам тогава така въпроса смяташ ли Испания за държава с полицейско управление?

Другарки и другари борихме се достойно с този вирус, с революция, барут, с който каквото имаше и го победихме- ура другари ура...На есен бодри отново в борбата с този вирус тук ако има втора вълна. 

Отпада и карантината. 

От 1 юни българи и граждани на повечето държави от ЕС могат да идват без 14-дневна карантина

Цитат

От 1 юни отпада задължителната 14-дневна карантина за влизащите в България от страните от Европейския съюз, Сърбия и Северна Македония. Изключение са само пристигащите от осемте европейски страни, в които все още има висока заболеваемост от COVID-19 - това са Швеция, Белгия, Ирландия, Португалия, Испания, Малта, Италия, както и напусналото ЕС Обединено кралство - Великобритания и Северна Ирландия. За хората, които идват в България от тези осем държави, карантината ще продължи да важи.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30640987.html

току-що, M.Николов написа:

Никога , допреди да настъпи тази Гротеска ! Имай предвид , че за семейството ми тази страна е 2-ра родина.

преди 6 минути, FusE написа:

Другарки и другари борихме се достойно с този вирус, с революция, барут, с който каквото имаше и го победихме- ура другари ура...На есен бодри отново в борбата с този вирус тук ако има втора вълна. 

Отпада и карантината. 

От 1 юни българи и граждани на повечето държави от ЕС могат да идват без 14-дневна карантина

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30640987.html

Това го знаем бе , нали се разбрахме , че съм в карантина и съм от "изключенията".

https://bg-mam.ma/p/1198767/40823354

тия гейове иначе банват ако пишеш нещо такова, понеже темата или форума беше, не е за политиканстване. тънкия момент в правилата е че про Бойко може :lol6:

преди 1 минута, Inana.. написа:

Това го знаем бе , нали се разбрахме , че съм в карантина и съм от "изключенията".

Иключение защото още 1 юни не настъпил. 

преди 2 минути, Mapuku написа:

https://bg-mam.ma/p/1198767/40823354

тия гейове иначе банват ако пишеш нещо такова, понеже темата или форума беше, не е за политиканстване. тънкия момент в правилата е че про Бойко може :lol6:

Е то и протести по време на карантината бяха забранени, но на тия дето протестират против президента, даже им помогнаха да си опънат палатките

преди 2 часа, miro20 написа:

Та.. от теб специално още чакам къде и каква новина викаш съм поствал няколко пъти в различни теми ? Не че не знам че си в същия кюп празнословци де... :) 

:offtopic_s:

Не стига ,че си нагъл,ами и не четеш .И ако го направиш преиначаваш написаното.....

Малко предистория..понеже знам че много обичаш да се правиш на настъпал мотика....Новината е следната в мой пост:

Коментара,твоя,който е най вероятно без да си прочел и ред за какво става дума е:

И съответно на следващия ден даваш линк към същата новина,само че от друг източник...и в друга тема....

Ха сега ми обясни пак за хейта,"личните нападки", за "вашата,нашата групичка"....за празнословците...,ако може и за балоните....че започваш леко  да издишаш....

преди 1 минута, Inana.. написа:

Никога , допреди да настъпи тази Гротеска ! Имай предвид , че за семейството ми тази страна е 2-ра родина.

А-ха, щом е така трябва да си наясно колко добре знаят какво е свобода испанците.

Трябва да знаеш колко кръв се е проляла там, докато свалят режима на Франко.

И щом те търпят тези ограничения, явно са преценили, че има основания за тях.

преди 2 минути, Радул написа:

Е то и протести по време на карантината бяха забранени, но на тия дето протестират против президента, даже им помогнаха да си опънат палатките

хаха. а тия против Бойко актове, полиции, чудесии.

масово смешно става вече.

преди 1 минута, FusE написа:

Иключение защото още 1 юни не настъпил. 

Човеко , хайде научи да се четеш Бавничко !  Знаеш ли защо съм АСОЦИАЛНА ? 

Мисълта ми се движи със Скоростта на Светлината ! 

Примитивизмът и "бавните " ме отегчават . Нищо лично , но Ниските Вибрации , нормално и логично ми стържат в Съзнанието.

.................

"От 1 юни отпада задължителната 14-дневна карантина за влизащите в България от страните от Европейския съюз, Сърбия и Северна Македония. Изключение са само пристигащите от осемте европейски страни, в които все още има висока заболеваемост от COVID-19 - това са Швеция, Белгия, Ирландия, Португалия, Испания, Малта, Италия, както и напусналото ЕС Обединено кралство - Великобритания и Северна Ирландия. За хората, които идват в България от тези осем държави, карантината ще продължи да важи."

карантината ще продължи да важи."

преди 2 минути, M.Николов написа:

А-ха, щом е така трябва да си наясно колко добре знаят какво е свобода испанците.

Последно знаят или не знаят? Щото и там протестират и искат главата на Санчес! Та заради свободата или заради слободията го правят това?

преди 6 минути, M.Николов написа:

Николов , аз съм дала клипове тук , как върви революцията в Мадрид ! Намери ги , виж ги и пак ми говори.

Примирени са възрастното население и част от домакините в Испания!

Там има Тотална Цензура върху инфодемията !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.