Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 6 минути, FusE написа:

По същия начин ще предизвика криза както ако у нас нямаше мерки и не затваряхме нищо, като нямаш кой да прави оборот кризата е неминуема, именно за това сложих да погледнеш линка на BBC. Туризъма за Швеция е важен. 

Има едно нещо , наречено " покупателна способност " . Недей се бърка да съпоставяш България и Швеция .  Само като погледнеш стандарта на живот на двете страни ще ти стане ясно . Туризмът е само част от икономиката . А в хазната на българската икономика най-много пари влизат от малкия и средния бизнес .

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 4 часа, палав_ник написа:

Нали говорим в цифри ? Какво не ти харесва ? 

Липсват 50%:D

абе аз си слагам маската в бакалията дето е метър на два - някви ще ми ходят у мола без маски

ми тя дойде патрулката после, то баси ужаса

затвори мола и ги почна, нека им, яко глоби

:yanim:

преди 1 минута, палав_ник написа:

българската икономика най-много пари влизат от малкия и средния бизнес .

Който в голямата си част е в сектора на услугите. 

преди 3 минути, FusE написа:

Който в голямата си част е в сектора на услугите. 

Е и? то оставаше малкия бизнес да е в енергетиката.

преди 4 минути, Радул написа:

Е и?

Не са 100% независими тук. Магазини за електроника, трябва да я докара от някъде тази стока, а пък от където я кара трябва да я произведе същия такива неща. Хотела за да работи трябва да има хора които да го посетят, а за да има хора трябва да дойдат от някъде, за да дойдат трябва да няма опасност за тях, такива неща. 

Хайде лека нощ от мен, утре ще продължим, че тази вечер се унесох в тази тема. 

преди 39 минути, Vankata 34 написа:

в сащ започват да се ориентират

и  тръмп ще забранява мазните модераторчето от фасебук и туитер да се редактират мнения

като се приеме там

вълната ще залеее и калдата 

и много модератори ще останат безработни.

А , верно ли? Баси ....верно ли си мислиш,че някой плаща на някой тука? Верно хората са изтрещяли ама това е някакъв пик на чалнати.

преди 1 минута, nikssi написа:

А , верно ли? Баси ....верно ли си мислиш,че някой плаща на някой тука? Верно хората са изтрещяли ама това е някакъв пик на чалнати.

Е сега що му уби така мечтата, мислише че ше вземе минимална заплата поне. 

преди 29 минути, Радул написа:

Е и? то оставаше малкия бизнес да е в енергетиката.

А ти дава пример с туризма , но не казва на кой са хотелите , кои са хотелиерите и дали процента от печалбата в целия сектор туризъм по ЗАКОН, който трябва да влезе в хазната е вътре .

Яко ни прецакаха, икономиката, живота, свободата, сичкото!

Не знам как ще си върнем предишния безметежен живот.

Ако не се кандидатирате за кметове и министри, мислете нещо за фирми 60/40 или акции от фармацевтични фирми, и някак да го избутаме животеца клет.

преди 30 минути, nikssi написа:

като не ти плащат чии търсиш

естествено че ти плащат

може не в парична  стойност

а в  това че искаш да правиш това което правиш

като прокарат новите анти либерални закони за  свободата на словото

ще отворят сайтве в дарк уеба

и подобни  ще си плащат

за да упражняват правото си на модериране.

капитализама не спи всяка  ниша се запълва 

преди 1 час, miro20 написа:

... често се налага да ги приземявам за какво всъщност ставаше въпрос.

:offtopic_s:

Ако ти си критерия и мярката-бог да прости форума....Абе ти нямаше ли тема за пускане?

преди 39 минути, Maleficient написа:

Вярно ли бе хаха

По-безметежен живот от това да си ходиш без маска и вътре в мола и да си правиш кво си щеш.

Кво още искаш а

преди 1 час, Maleficient написа:

Яко ни прецакаха, икономиката, живота, свободата, сичкото!

Ако не се кандидатирате за кметове и министри, мислете нещо за фирми 60/40 или акции от фармацевтични фирми, и някак да го избутаме животеца клет.

Не знам ! На мен тези двамата гологлавци - мутреско и бочко ми смъкнаха либидото с  цели 27 % !

Това ми причинява дискомфорт във легнало положение и възнамерявам да ги съдя яко до дупка ! 

А от този безумец ананиев , който не може да сглоби 2 изречения , а тръгнал заповеди да раздава - Получавам уртикария !

Четете бавничко и си намерите някой да го разтълкува , защото аз като стигнах на 2.т. и ВЛЯЗОХ В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ !

http://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/05/30/zapoved__rd-01-287-30052020_g.pdf 

преди 49 минути, haidukpikaso написа:

Вярно ли бе хаха

По-безметежен живот от това да си ходиш без маска и вътре в мола и да си правиш кво си щеш.

Кво още искаш а

Искам три червени звезди! минимум :D

от прекалено сссъскане Иронията вече не разчитаме! лошо.

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 34 минути, Inana.. написа:

Четете бавничко и си намерите някой да го разтълкува , защото аз като стигнах на 2.т. и ВЛЯЗОХ В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ !

Не срещнах нищо за намордници в затворени помещения , иначе забрана и разрешение през два дена . Същият цирк като преди с маските- има ,няма , има.  Кой ги пише така разхвърляно , не знам , но със сигурност здравния - счетоводител не помни какво е забранил и какво разрешил .

преди 1 час, Inana.. написа:

Не знам ! На мен тези двамата гологлавци - мутреско и бочко ми смъкнаха либидото с  цели 27 % !

Това ми причинява дискомфорт във легнало положение и възнамерявам да ги съдя яко до дупка ! 

А от този безумец ананиев , който не може да сглоби 2 изречения , а тръгнал заповеди да раздава - Получавам уртикария !

http://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/05/30/zapoved__rd-01-287-30052020_g.pdf 

Сега, ясно ми е, че има елемент да се правим леко на интересни, но това за либидото, винаги мога да се хвана за думите, и да те посъветвам други да са ти факторите, които ти го смъкват или вдигат.

Съди когото искаш, ако мислиш, че комфортът ти личен, ще е достатъчно основание да повдигнешобвинение.

На мен лично не ми се чете. Не ми се вдигат революции и като цяло на анархистите в темата не им разбрах проблема.

Някой от пишещите тук, против мерките, да сподели, с какво реално е Ощетен?! Това ви питам. Оставете ме, че аз съм овца и съм носила маска!

Вие, конкретно? Damage?

Загуби? да видя.

Защото аз лично, нямам такива. Толкова.

и съм си здрава, ама това може да е от имунитета ми, а не че съм носила маска.

преди 4 часа, Maleficient написа:

На мен лично не ми се чете

А, има и един друг тука, дето не му се чете и му е скучно. И колкото по не му се чете и му е скучно, толкова повече чете и зема участие. Щото е герой.

преди 7 часа, Proshark написа:

:offtopic_s:

Ако ти си критерия и мярката-бог да прости форума....Абе ти нямаше ли тема за пускане?

Какъв "критерий" бре, какъв "мярка-бог". Просто припомням на някои празнословци дето се отплесват в съвсем друга посока и повтарям за  какво всъщност, говорехме.

А това бе за роднините и че за мен и с двама по малко да са починалите , това е успех, защото това може да са мои, твои, роднини . А те бяха 139 спрямо 4 400 в Швеция.

И онуй ми вика.. "нямаш аргументи" :) 

За това ли мое мнение ме подиграваш "мярка-бог" и т.н.  Алооо балоните... по полека

Та.. от теб специално още чакам къде и каква новина викаш съм поствал няколко пъти в различни теми ? Не че не знам че си в същия кюп празнословци де... :) 

преди 6 часа, Maleficient написа:

Искам три червени звезди! минимум :D

от прекалено сссъскане Иронията вече не разчитаме! лошо.

То хубаво при теб е ирония, но при много тук , като реджепа например, до сега е "концлагер" , репресии,ограничения, затвор :) 

че и си вЕрват

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 19 минути, miro20 написа:

като реджепа например, до сега е "концлагер" , репресии,ограничения, затвор

А не е ли ?

Те дотам се отнесоха с репресиите, че се стигна началник щаба им в пряк ефир да ни пожелае яко да измрем 

Ама ще дойде видов ден вашта ... !!!

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

А не е ли ?

Те дотам се отнесоха с репресиите, че се стигна началник щаба им в пряк ефир да ни пожелае яко да измрем 

Ама ще дойде видов ден вашата...!!!

Недей така, виж кво става тук в Щатите. Хората се изнервиха от тия карантини и съкращения и чашата преля от убийството на черничкия. Палят, стрелят, чупят, разбиват магазини и разграбват. Хем с маски    :speak:.Лос Анжелис е с полицейски час от 8 часа вечерта. Страшно е...

преди 17 минути, Sleda написа:

Недей така. Хората се изнервиха от тия карантини и съкращения

Аз ли им натресох карантини и съкращения ?

Очаквам тези дето ни натресоха карантини и съкращения да усетят народната любов. Ама яко да я усетят !!!

Когато властта погазва основните човешки права и конституцията, съпротивата е задължителна

Що мислиш си имате 2ра поправка ?

преди 7 часа, Maleficient написа:

На мен лично не ми се чете. Не ми се вдигат революции и като цяло на анархистите в темата не им разбрах проблема.

Някой от пишещите тук, против мерките, да сподели, с какво реално е Ощетен?! Това ви питам. Оставете ме, че аз съм овца и съм носила маска!

Вие, конкретно? Damage?

Загуби? да видя.

Защото аз лично, нямам такива. Толкова.

и съм си здрава, ама това може да е от имунитета ми, а не че съм носила маска.

От така споделените размисли и въпроси, остава впечатлението,  че за теб конституционни и човешки права, правов ред и други такива нещица са общи приказки. Закон е каквото каже шефа, всичко останало е пожелание. Начин на мислене на канцеларски... работник. В държавна канцелария. Не мисле че е възможно да се обясни, какви щети нанесе и нанася държавата на хората... в този случай.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.