Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 минути, M.Николов написа:

Тарикат го раздава.

гледай ти. Тия дето си изкарвали парите с работа вече им викали тарикати.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Добре, виноват. Да земе нов заем, да покрие предния

Класика!!! Съвременна поезия. Взимаме кредит за погасяване на кредита. Работата е мръсна дума- да работят маймуните.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 4 минути, дръндю написа:

аман от господари

Аман от лигльовци.

Революция не щете, да съборим господарите.

Да работите не щете, щото да не бачкате на господарите

Заем да теглите не щете, щото да не давате лихви на банкерите

Спорите за Испания,а те още са в извънредното положение,обявено и удължавано от март.Всекидневните бунтове за сваляне на правителството не са спрели.Социалистическият им премиер Санчес,за да се спаси от лавината протестиращи,подготвя ново последно продължение до 21 юни.Въпреки,че официалните медии смъкнаха данните за ,,жертвите" през последната седмица до цифри по малки от 5 човека на 24 часа.Полицейщината е навсякъде и с невиждан размер.Преди за да видиш полицейска кола,трябваше да има автопроизшевствие или някой се е оплакал някъде за да дойдат.Карам кола тук вече 20 години.Спирали са ме за проверка не повече от 5 пъти през цялото време.Това да видиш полиция да спира коли или да глобява водачи по пътищата в Испания не беше нормална гледка.Те глобите им ги правиха само със снимки от камерите.Сега още как се покажеш от дома си,ще ги забележиш някъде.Качваш се на колата и накъдето да тръгнеш,постоянно се разминаваш или виждаш полицейски коли.Идеш на морето на плаж и там идват да ти забраняват къпането.Хубаво поне,че не ходят по супермаркети да глобяват за маските.  

преди 3 минути, Inana.. написа:

Няма проблем всички да са затворени , няма проблем да носят маски и каски , да са затворени магазини и увеселителни заведения и ресторанти ,

чуждото страдание никога не е било никакъв проблем. понякога дори ни носи позитивни емоции.

Аз днес не съм правила още секс и направих сутрешният брифинг пера и перушина , ама така е , като не съм гъделичкана :shy11:

преди 7 минути, дръндю написа:

така са викали на негрите ено време и они са съ чудили как да оцеляват
аман от господари, гретатунберкофци и Бокуфци

Така са викали преди да се родиш бе! Демек преди Христа. :D   Ся цела Германия бачка за негрите.

преди 1 минута, Inana.. написа:

Аз днес не съм правила още секс и направих сутрешният брифинг пера и перушина , ама така е , като не съм гъделичкана :shy11:

сигурен съм че всяка изява на генерал секси в bg-mamma се очаква(ше) с включени вибратори/пръсти.

преди 11 минути, Inana.. написа:

Значи хем нямаме пари , хем не се Борим и за Правата и срещу ограниченията , които стопират "правенето на пари" .

Пълен Парадокс ! Защитаваме мерките , ама като огладнеем - "вижте там , направете нещо да тези кредити " .

Значи там , където ни засяга и ни Ощетява - не е Коректно и правилно , а там където е удобно за "очите ни" сме "за " !

ЕЕЕЕййй страшна "адекватност " , няма що ...

Общо взето се доказа моето Твърдение за привържениците и феновете на тази гротеска .

Няма проблем всички да са затворени , няма проблем да носят маски и каски , да са затворени магазини и увеселителни заведения и ресторанти , обаче има проблем , ако банката не ми даде кредит , да си купувам кафе и баничка ! Точка !

"24 часа " мога да го чета и прав от стойката на лавката ! Заглавията ми стигат да натрия носа на революционерите ! :D

Да, общо взето всеки си съчинява някаква си негова приказка, дори описва живота на хора, които въобще не познава.:speak:

Нямам кредити, нито пък мисля да тегля такъв, просто ви посочих нещо, което според мен е много по-несправедливо и за което отдавна се възмущавам(всеки който е следял постовете ми в раздел политика ще го потвърди) и какво стана всеки започна да си съчинява собствени съчинения по картинка.

преди 6 минути, Радул написа:

Класика!!! Съвременна поезия. Взимаме кредит за погасяване на кредита. Работата е мръсна дума- да работят маймуните.

тва е положението днес в Бг
само че кредита го погасяват маймуните

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Спорите за Испания,а те още са в извънредното положение,обявено и удължавано от март.Всекидневните бунтове за сваляне на правителството не са спрели.Социалистическият им премиер Санчес,за да се спаси от лавината протестиращи,подготвя ново последно продължение до 21 юни.Въпреки,че официалните медии смъкнаха данните за ,,жертвите" през последната седмица до цифри по малки от 5 човека на 24 часа.Полицейщината е навсякъде и с невиждан размер.Преди за да видиш полицейска кола,трябваше да има автопроизшевствие или някой се е оплакал някъде за да дойдат.Карам кола тук вече 20 години.Спирали са ме за проверка не повече от 5 пъти през цялото време.Това да видиш полиция да спира коли или да глобява водачи по пътищата в Испания не беше нормална гледка.Те глобите им ги правиха само със снимки от камерите.Сега още как се покажеш от дома си,ще ги забележиш някъде.Качваш се на колата и накъдето да тръгнеш,постоянно се разминаваш или виждаш полицейски коли.Идеш на морето на плаж и там идват да ти забраняват къпането.Хубаво поне,че не ходят по супермаркети да глобяват за маските.  

А така , кажи го на Николов и останалите невярващи. Щото като им разказвам , че такава полицейщина не съм и представяла , те ми говорят 'че така било правилно" !  Ти и аз сме свидетели на това "военно положение" ! Тук още не знам как е , не съм излизала.

Но каквото и да е - тук камъкът си тежи на мястото !

преди 25 минути, M.Николов написа:

Остана само да те питам:Ще ми станеш ли поръчител?

ама , ако не можеш да го плащаш , ще те направя портиер на замъкът ми :D

преди 2 минути, дръндю написа:

тва е положението днес в Бг
само че кредита го погасяват маймуните

Положението в БГ е система халифакс! Аз не знам кой друг ше си вземе на изплащане най- скъпия смартфон, още при излизането му на пазара и ще яде мухи докато го изплати, и ще обвини за това гадните банкери и монополисти. Дори богатите американци, чакат неква разпродажба за да го имат тва нещо. Само свръхбогатите американци си го купуват, когато им се прииска.

преди 9 минути, Mapuku написа:

чуждото страдание никога не е било никакъв проблем. понякога дори ни носи позитивни емоции.

ама как , Злорадството как всички идват на твоето "дередже" си е празник отвсякъде !

само да даваха и читави кредити и кефа щеше да е пълен ! 

преди 18 минути, Mapuku написа:

въобще не го слушай. да работиш (поне в БГ) е адски неприятно и затормозяващо.

Защо ми се струва, че точно ти пусна тема с въпрос как да вземеш кредит от тези новите, които обяви правителството?

преди 4 минути, Inana.. написа:

ама , ако не можеш да го плащаш , ще те направя портиер на замъкът ми :D

Николов- Нощна стража! :D

преди 7 минути, M.Николов написа:

всеки който е следял постовете ми в раздел политика ще го потвърди

Аве ей. Модератор беше ве. Не те е срам !

За банки ли е темата, или ние ядем доматито с колците ?

преди 9 минути, Mapuku написа:

сигурен съм че всяка изява на генерал секси в bg-mamma се очаква(ше) с включени вибратори/пръсти.

вероятно , ама не съм толкова извратена .. :shy11:

преди 3 минути, M.Николов написа:

Защо ми се струва, че точно ти пусна тема с въпрос как да вземеш кредит от тези новите, които обяви правителството?

правилно ти се струва.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Мда, виж по-горе уцели точно човека.:D

Аз винаги съм го знаела това ... въпрос на време беше да те окича с предложение :D

преди 1 минута, Inana.. написа:

Аз винаги съм го знаела това ... въпрос на време беше да те окича с предложение :D

Не, уцели човека с кредита.:D

преди 2 минути, Mapuku написа:
преди 5 минути, M.Николов написа:

правилно ти се струва.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

За банки ли е темата, или ние ядем доматито с колците ?

Реджи, ако се изчисти офтопика от темата, ще останат по-малко от 100 поста.

Като и бая от твоите постове ще заминат.

И не се пише "доматито", а "доматите".

Аз се Наяздих , възбуди ми се Кундалинито и сега отивам да хапя по други политически платформи.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Като отидеш да работиш ще ти дадат пари бе.

Стани от дивана, спри телевизора, потърси си работа. 

То пък една работа.

Язък за бунтовете. 

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30590071.html

Преди месец народните представители изцяло се отказаха от заплатите си, за да ги дарят за борбата с COVID-19. В действителност обаче те продължават да получават пари. За месец април народните представители са си поделили над 679.000 лева.

Предстои същата сума да им бъде раздадена и за месец май.

След актуализацията от месец април основната заплата на депутатите стана 4248 лева. Аритметиката показва, че 2/3 от нея са точно 2832 лева. За 240 народни представители това прави малко над 679.000 лева. 

%%%%%%%%%%%%%%

Според справка, предоставена от Министерството на здравеопазването „в изпълнение на решението на парламента по бюджетната сметка на Министерство на здравеопазването са постъпили средства в размер на 1.523.572,60 лв“.

От тях основните месечни възнаграждения на депутатите са 1.393.627 лева. От политическите кабинети на министерствата и други разпоредители с бюджет – 129 946 лева.

Средствата са предоставени по бюджетите на всички регионални здравни инспекции за закупуване на тестове за COVID-19, твърдят от здравното министерство.

преди 1 час, Inana.. написа:

Трият им всякакви групи с "конспиративни идеи " и инфо .

Мои приятели ми пращаха клипове и докато го отворя - клипа го няма !

Приключих с обясненията.

Преди доста време един познат и той тей разправяше, но още по загадъчно .

Вика пращат ми линк, и докато го чете, буквите изчезват...  Световната Конспирация  вика в действие !

Не разбира се :) 

Изкукали има не само в нета.... Даже по принцип са повече.. но не всички могат "да творят" из форуми.

Сега като се змаисля.. едно време за това общностите /било то по мирката, айсикю.. и др /  бяха много по изчистени и качествени.

После сулю и пулю си купиха комп  първо да играят, появи се интернет, после смартфоните  и... простотията заля света.....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.