Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 3 минути, acnekt написа:

https://www.voanews.com/usa/450-miles-border-wall-next-year-arizona-it-begins

Тръмп продължава все така настойчиво да прави Америка прототип на Северна Корея. Все повече вече се доближава до Северна Корея.

Тръмп използва кризата, за да продължи да строи своята стена. До края на 2020 трябва да се приключат поне 450 мили с изграждането на стената. Стената струва 15 млрд долара.

Следващата стъпка сигурно ще е, заповед на всеки американски гражданин да притежава снимка на Тръмп. Портрет във всяка къща.

в този процес - ако САЩ напусне НАТО няма да е зле

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

в този процес - ако САЩ напусне НАТО няма да е зле

Да напускат, каквото си искат. Изобщо защо повечето мислят, че в САЩ има демокрация? Демокрацията няма от 1776 година.

преди 16 минути, miro20 написа:

...

О , появи се и моя фен. ...

...

Сънуваш нещо мирко... Продължаваш да ни натрисаш некфи твои мисли...

...

... Нещо от 2014 имаш ли да ми цитираш ? :)  ...

...

Квото си написал тфа ще ти цитират хората... Най-вече гнусота...

...

...  Че дълго време бе заврян някъде , може би от срам.

...

Всеки ден съм тука мирко, мене няма що да ме е срам, гнусотиите ги пишеш ти...

преди 9 минути, miro20 написа:

Цяла тема ви бях пуснал  :)

...

И покани хората да мастурбират там над тебе... Странни желания те гонят...

преди 11 минути, acnekt написа:

Да напускат, каквото си искат. Изобщо защо повечето мислят, че в САЩ има демокрация? Демокрацията няма от 1776 година.

демокрация има, и като че ли е много, затова се бунтуват така, срещу всичко

преди 15 минути, Без умствен капацитет написа:

демокрация има, и като че ли е много, затова се бунтуват така, срещу всичко

Демокрацията е същата химера като комунизма. Съществува само на книга.

101380485_973732066389889_88951174660620

преди 1 час, Радул написа:

Ние теми и сами можем да си пускаме, пусни анкета.

И какво ще покаже тази анкета ? колко сте хейтърите  фейкомети дето да си начешете крастата щото тук минуси не можете да слагате, не можете да оборите аргументите ми , а само лайкове на простотиите си .Както сега са те "лайкнали" колегите ти по хейт.:) 

Ще ви се "тричленки " да правите а ?  Щото по лесно . Едно време ей така идиотите избиха интелигенцията.  С "анкета" . Трима ЗА - и разстрел.

С това поведение не сте с нищо по различни.

А и трябва да съм пълен .... за да пускам анкета  за себе си . Затова е и тази по обща тема която съм посочил... за пристрастията и комплексите които някои определено избиват :)  

преди 1 час, darkterminal написа:

И покани хората да .... там над тебе... Странни желания те гонят...

И после аз съм говорел гнусотии ?? :)  Я да видим колко мастр.. убатори по твоята логика,  ще те лайкнат :)  

преди 1 час, darkterminal написа:

Квото си написал тфа ще ти цитират хората... Най-вече гнусота...

Най вече измишльотини от наранено самочувствие и смачкана гордост. Не че ти си пример де... ама.....От последния ни диалог така си отиде.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 часа, _ramus_ написа:

Ааа - така ли било. :)

Ама пак разнобой - тук се спрягат че бунтовете били повсеместни, та подкани, та призиви... Сега - мнозинството били "други", ама вие, като малцинство избрани, будни, информирани и нахакани. Като хората дето са с широки възгледи... пък ви е широко само... да не пиша какво, че ще ми светне в червено коментара. :)

Жалка е картинката на бунтарите. Дори в една тема нямате нищо сходно, нямате елементарни основни положения - просто деца, дето се изживяват и емоционират в игрите си. Нямате сериозна визия, няма аналитична картина, ... всъщност нищо сериозно няма... Затова и няма как да има нищо извън епруветката.

:offtopic_s:

Ти ли си форумния психоаналитик ? Нещо си объркал темата . Дай нещо по същество за цирка коронавирус . Какво си тръгнал през коментар на някой , да си избиваш комплексите . Особено към Инана . След като не ти е приятна комуникацията с нея , остави я на мира . На такива им се казва клепарници , или клепчовци . Само клепят и се правят на всезнайковци . Професори по всичкология.Пиши по темата ,ако имаш да кажеш нещо и най-вече да изразиш някаква позиция по въпроса .

преди 7 минути, палав_ник написа:

:offtopic_s:

Ти ли си форумния психоаналитик ? Нещо си объркал темата . Дай нещо по същество за цирка коронавирус . Какво си тръгнал през коментар на някой , да си избиваш комплексите . Особено към Инана . След като не ти е приятна комуникацията с нея , остави я на мира . На такива им се казва клепарници , или клепчовци . Само клепят и се правят на всезнайковци . Професори по всичкология.Пиши по темата ,ако имаш да кажеш нещо и най-вече да изразиш някаква позиция по въпроса .

като гледам и ти не правиш нещо по различно

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

А ти кво прайш Шаро? Как е времето в Атина? За Бургас ше питам утре.

преди 1 минута, Радул написа:

А ти кво прайш Шаро? Как е времето в Атина? За Бургас ше питам утре.

е радвам се, че и за теб тази тема е чат

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

Пиша по темата и изразявам някаква позиция . Не те знам какво гледаш и какво виждаш .

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

е радвам се, че и за теб тази тема е чат

Чатт и ботт... Ново прокси, нов късмет.

току-що, палав_ник написа:

Пиша по темата и изразявам някаква позиция . Не те знам какво гледаш и какво виждаш .

Нищо. Това е бот.

преди 8 минути, Радул написа:

Нищо. Това е бот.

Не го знам какъв е , но в процеса на участието му в темата ще проличи къде го стяга чипика .

преди 39 минути, miro20 написа:

...

И после аз съм говорел гнусотии ?? :)  ... 

...

Ми ти си ами... Я се виж от кога ги сееш... От 2015 и в колко теми... Голям мерак, голямо нещо...

на 16.11.2015 г. в 13:12, miro20 написа:

Поласкан съм ... но все пак .. от мнооого отдавна съм  предложил на моите фенове - направете си отделна тема в която да маструбирате над мен :)

Обещавам примерно веднъж седмично да ви обръщам внимание :):):) 

на 28.03.2015 г. в 13:51, miro20 написа:

Направете си темичка в която да маструбирате пред ник-а ми , но тук защо да го правите, наистина не разбирам...

на 22.10.2016 г. в 10:42, miro20 написа:

...

Не ме интересува какъв е що е, как изглежда /някои , и то мъже, се убедих маструбират над моя снимка/ , сменят аватари, копират ми никове, подписи , само и само да им обърна внимание на заяжданиците  и т.н. сбъркана работа... :laughing4:

...

на 25.04.2020 г. в 21:08, miro20 написа:

...

Да не ме питаш пак защо питам отвреме на време някои хора защо толкова фанатично се опитват да се заяждат и чак маструбират над разни снимки на мъже и от какво толкова са обсебени че постоянно говорят/хейтят/ за това ? :) 

Между другото, точно затова направих тази тема. Не мога да си обясня вманиачаването на някои хора тук

...

...  Я да видим колко мастр.. убатори по твоята логика,  ще те лайкнат :)  

...

Пак наричаш хората с разни нарицателни, а после ревеш, че те били обиждали...

Тук обаче, искам да допълня... С този си пост излезе на нови висини... Толкова да ти се иска да напишеш наново някоя гадост, ама толкова да не ти стиска, че чак почна да я криеш и размиваш с други знаци, също като bdenkov... Преди беше по-смел...

...

Най вече измишльотини от наранено самочувствие и смачкана гордост. Не че ти си пример де... ама.....От последния ни диалог така си отиде.

Ти, май нещо, чак си си повярвал... Смях...

И нещо нещата си идват на мястото . Циркът коронавирус 1 се поразигра ,но нещо не стана по план . Сега според " тези благинки" ,които знайно или незнайно ще се раздават и в какво срокове , е възможно на есен да се разиграе  нов цирк коронавирус 2 .

https://www.dw.com/bg/750-милиарда-евро-за-европа-ето-за-кого-колко-ще-има-във-фонда-за-възстановяване/a-53585239

"Лъвският дял ще получат Италия и Испания - общо над 313 милиарда евро, от които 154 милиарда ще трябва да връщат. По информация на ФАЦ Полша ще получи над 64 милиарда евро (26 милиарда под формата на заем), Франция – 38 милиарда (изцяло безвъзмездни), Гърция – близо 32 милиарда (9,4 млрд.), Румъния – 31 милиарда (11,5 млрд.), Германия ще получи 28 милиарда евро (изцяло безвъзмездни).

За България е предвидена помощ от 12,3 милиарда евро помощ, които се разпределят така: 9,2 милиарда евро са безвъзмездни, а остатъкът от малко над 3 милиарда евро ще трябва да се връщат.  

За да бъде одобрен планът е необходимо 27-те страни-членки да го приемат единодушно. Той трябва да помогне на страните-членки да преодолеят бързо най-тежката рецесия в историята на ЕС. Заради пандемията се очаква европейската икономика да реализира спад от 7,4 процента през тази година.    "

Както писах баба Меркел с едно телефонче е раздвижила печатницата във Франкфурт и вече поръчката е готова . Е питам се сега :  как продажните политици няма да протриват доволно ръчички !

преди 43 минути, палав_ник написа:

Е питам се сега :  как продажните политици няма да протриват доволно ръчички!

Ясно е като бял ден. Ще излапат всичките парички,а след осем години,когато дойде време да започне връщането,с 30 годишния срок,тях просто няма да ги има в политиката.

преди 35 минути, Димитър 59 написа:

Ясно е като бял ден. Ще излапат всичките парички,а след осем години,когато дойде време да започне връщането,с 30 годишния срок,тях просто няма да ги има в политиката.

Прави ми впечатление , или както се казва бие на око , че срещу сумите на Франция и Германия пише изляло БЕЗВЪЗМЕЗДНИ !   Изводите всеки си ги прави за себе си . Мисля , че е ясна работата .

корона вироса беше  удар с мокър парцал за всички глобалисти и държавите изгониха  куцо и сакато да си се връща  от къде си е дошло  

преди 19 минути, Vankata 34 написа:

корона вироса беше  удар с мокър парцал за всички глобалисти и държавите изгониха  куцо и сакато да си се връща  от къде си е дошло  

Интересна теория , но нещо не иска да им се " накичи боба" на западняците от ЕС , без сезонните работници от Източна Европа.

преди 5 минути, палав_ник написа:

Интересна теория , но нещо не иска да им се " накичи боба" на западняците от ЕС , без сезонните работници от Източна Европа.

разбраха че без папкане не става 

най-важното е  храната

ама бил треньор по танци

бил стилист

бил фризьор

я да си се връщаш  от къде си дошъл

предполагам в бъдеще

в по умните държави които са се осъзнали

ще направят подбор на хора и ще им направят договори макс по 1 година

ако не стават директно  черни печати  в базата данни за влизане и виза и за почивка няма  да им дадът

преди 7 часа, darkterminal написа:

Тук обаче, искам да допълня... С този си пост излезе на нови висини... Толкова да ти се иска да напишеш наново някоя гадост, ама толкова да не ти стиска, че чак почна да я криеш и размиваш с други знаци, също като bdenkov... Преди беше по-смел...

Ами не. Просто автоматичната цензура не пуска ако напиша любимата ти дума :) 

Останалото което си цитирал, отново разбира се, е извадено от контекста без целите ми постове, и без това на което отговарям.

Но пък щом си ги извадил, си ги знаеш. Толквоа за "обективността " ти .

Но все пак ето ти още по синтезирано и с линкове на целите дискусии

Нещо друго отпреди 5 години да извадиш ? :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Просто автоматичната цензура не пуска

Като ти липсват първите 7 години.

И на Мутафчийски му липсват.

Мерките да си ги заврат там, където Миро си слага скилидки чесън като се уплаши

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Мерките да си ги заврат там, където Миро си слага скилидки чесън като се уплаши

тва е 

ruptly

фейк е 

Докато си дърдорите тука се подготвя големото завръщане н Физкултурника.

"И за Цветанов ни беше мъчно, но видяхте какво стана", добави Борисов. "Цветанов най-вероятно ще си направи свой политически проект, защото и той е обиден. Пожелавам му успех”, каза още премиерът.''

Интересно дали не е за тия 12 милярда борбата.Калинчо дали не е време и ние от Калдата да спретнем едно проекче па какво стане както се казва от форумче да се ъпдейтнем на форумче с политическа платформа за придобиване на европейски пари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.