Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 10 минути, Радул написа:

То и СПИН може.

Ковид19 възниква и се предава през телевизора

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

да през 5Гмрежата - просто България се оказа че има някакъв имунитет заради стара ваксина

Испания е пожелание, Португалия е задължителна и резултата в починалите е видим

преди 6 часа, karadzha написа:

Пък за третата вълна ш са напълно готови:D

На тия вече им трябва удар по канчето.  Родих се по време на комунизма, живях по време на мафията, но винаги съм се питал, защо преди комунизма е имало само бой по канчето и нищо друго. Е, явно тия дават отговорът на тоя въпрос. Да биеш по канчето е единствения изход от ситуация.Бой, бой и пак бой! Бой по канчето, да му се невиди :) 

Да се обоснова. Ако досега ни втълпяваха, как трябва да сме мирни, да спазваме законите, написани за тях, да се примиряваме с беззаконието, което макар да е незаконно, се покровителства от ТЯХ, сега изведнъж се оказа, че както си спазваха ЗАКОНИТЕ до вчера, от днес вече не ги спазват. Не знам. За мен само една революция оправя нещата, ама не такава революция от учебниците. Бой по кратуните и после каквото ще да става. ТОВА Е ИЗХОДА! Бой по тия шибани мафиоти, дето наистина се помислиха за велики и удариха по другите мафиоти, дето им се пречкат! Бой до дупка му е майката!

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Онзи гологлавия кариерист , плашеше , ама яко плашеше през телевизора . А за думите му в интервюто с Мира Бенатова , които изказа , в друга цивилизована държава , да са му скъсали пагоните и да е на място , където заслужава . Е ,то вече не остана. И уличните кучета разбраха цирка . Ето , едни 6 бройки за цвят - я ги има , я не и толкова . 

https://news.bnt.bg/news/samo-6-novi-sluchaya-na-koronavirus-za-denonoshtieto-1057477news.html

преди 4 минути, палав_ник написа:

Онзи гологлавия кариерист , плашеше , ама яко плашеше през телевизора . А за думите му в интервюто с Мира Бенатова , които изказа , в друга цивилизована държава , да са му скъсали пагоните и да е на място , където заслужава . Е ,то вече не остана. И уличните кучета разбраха цирка . Ето , едни 6 бройки за цвят - я ги има , я не и толкова . 

https://news.bnt.bg/news/samo-6-novi-sluchaya-na-koronavirus-za-denonoshtieto-1057477news.html

:) Да, а някакъв оня ден се кефеше по БНР, че имало някакъв с Марсилска треска и някакъв друг, дето не му запомних "треската" във ВМА. Кефеше се човека, че професията му била интересна, ама не била финансирана и нямало да бъде.  Сега дай да правим карантина срещу Марсилската треска.  Нямаше да пиша това, но направо се изплаших, как някакъв уж доктор от ВМА с шеф плешивия, се кефи на 2 случая, дето се появили тия дни. 

a ti

преди 6 минути, палав_ник написа:

а  ти като си курнас, защо не идеш доброволно да се заразиш - или и ти си от тези дет се страхува

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

a ti

а  ти като си курнас, защо не идеш доброволно да се заразиш - или ти си от тези дет се страхува

Предполагам, щото  вероятността да се заразиш е едно на един милион. Не виждам смисъл някой да се вре между шамарите.  Но и такова инфо имаше от Англията - плащаха да се "заразиш" и да те боцкат.  Но да отговоря на въпроса, защо някой не би искал да се заразява. Не би искал, защото вероятността да се заразиш от нещо е нещо от сорта едно на 100 000. Не е само това, да се заразиш от корона. Може да се заразиш от разни хепатити, от разни трески, шарки...но малко хора се заразяват, защо да предизвикваме съдбата? Между другото, освен тоя коронавирус, на седмица с епоявяват десетки други. Малко хора се заразяват от тях и ти сега все едно питаш, защо не се заразите от наличните 50 вируса? Ами не искам, щото едва ли някога пшрез живота си ще се заразя от всички тях и едва ли някога в живота си ще усетя комбинацията на доктор Хаус ;) 

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

а  ти като си курнас, защо не идеш доброволно да се заразиш - или ти си от тези дет се страхува

С какво да се заразя , с глупост !  Я какви умни идеи даваш . Как ти ги ражда главата , не знам . За страхливците - по - нататък ще има доста работа за психолози и психиатри . Има доста психирани хора , които виждам всеки ден .

преди 16 минути, Ъндъртейкър написа:

Не виждам смисъл някой да се вре между шамарите. 

аз доколкото виждам, се казва няма такива шамари, но аз седя сам пред компютъра и съм се изолирал от другите (вероятно болни)

преди 20 минути, палав_ник написа:

С какво да се заразя , с глупост !  Я какви умни идеи даваш . Как ти ги ражда главата , не знам . За страхливците - по - нататък ще има доста работа за психолози и психиатри . Има доста психирани хора , които виждам всеки ден .

е, аз го искарах - заради това което правя

ти изкара ли вирусчето или си се пазел както казваш като

Цитат

страхливците

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

е, аз го искарах - заради това което правя

Я снимай и сложи  епикризата да я видим , след като си го изкарал . Да не вземеш сега да се увърташ и усукваш . Аз лично не съм изкарвал нищо , работя си и си свиркам .

преди 9 минути, палав_ник написа:

Я снимай и сложи  епикризата да я видим , след като си го изкарал . Да не вземеш сега да се увърташ и усукваш . Аз лично не съм изкарвал нищо , работя си и си свиркам .

няма какво да увъртам - сигурно знаеш че в болница влизат само 20% от болните, дори по малко

по точно тези над 65 г

дори като видях че в ямбол бяха 40 годишни циганки в тежко състояние се надявам и на втора вълна

няма какво да увъртам - сигурно знаеш че в болница влизат само 20% от болните, дори по малко

по точно тези над 65 г

Добре де , ти твърдиш ,че си искарал вируса . Покажи на снимка как си диагностициран , с какво са те лекували . Тествали ли са те с нещо и резултат от теста , за да потвъдиш написаното . За да пишеш така СМЕЛО " аз го искарах " , значи имаш и ДОКАЗАН ковид 19 положителен тест от лекар !  Чакам доказателство.

преди 5 минути, палав_ник написа:

Добре де , ти твърдиш ,че си искарал вируса . Покажи на снимка как си диагностициран , с какво са те лекували . Тествали ли са те с нещо и резултат от теста , за да потвъдиш написаното . За да пишеш така СМЕЛО " аз го искарах " , значи имаш и ДОКАЗАН ковид 19 положителен тест от лекар !  Чакам доказателство.

виждам че спорет теб няма нищо - щом така мислиш няма да ти преча на мисленето / просто седиш си вкъщи и следиш температурата дали цял ден ще седи, в случая е качих за около седмица и то си падаше сама през деня - не бе страшно

според мен дори е по леко и от грип

преди 1 час, палав_ник написа:

Не така с лошо? Просто го питай, да се заразиш, ама от кого, като болните или ги няма - или не можеш да ги различиш, шо сиптоми нема, ако има са като на грипа... Как да разбереш кой е болен от КОВИД?

преди 1 минута, darkterminal написа:

Как да разбереш кой е болен от КОВИД?

Гледам го ,че сам си върза кънките и сега понеже няма с какво да докаже , че е минал през ковид 19 . Грипоподобните симптоми са ясни на всички .

преди 2 минути, палав_ник написа:

Гледам го ,че сам си върза кънките и сега понеже няма с какво да докаже , че е минал през ковид 19 . Грипоподобните симптоми са ясни на всички .

То това ясно... Просто може и без конфронтация :) По-елегантно става :)

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

доста по леко е, затова искам втора вълна

По-леко ще е , като е лека настинка , или по-тежко като инфлуенца . Чакам  доказателство за ковид 19 и без повече увъртания ! 

преди 51 минути, палав_ник написа:

Аз лично не съм изкарвал нищо , работя си и си свиркам .

балък

поне кинти да беше изкарал! :slap1:

Чакам  доказателство за ковид 19 и без повече увъртания ! 

е няма да ти дам, важното е че не работех почти месец - заради нещо силно преувеличено

преди 1 минута, Vankata 34 написа:

балък

поне кинти да беше изкарал! :slap1:

момчета с работа кинти не се изкарват с нея можеш само да си осигуриш некакво живуркане.

е няма да ти дам, важното е че не работех почти месец - заради нещо силно преувеличено

Ясен си . Ето с такива откровени ЛЪЖЦИ е пълно навсякъде . Само,че то лъжата е до време , после няма накъде .

преди 3 минути, Pifi Pedolino написа:

момчета с работа кинти не се изкарват с нея можеш само да си осигуриш некакво живуркане.

дай някаква идея за другото

Ясен си

мисли си каквото щеш

важното е че не работех почти месец - заради нещо силно преувеличено

Някои не работиха два, без да им има нещо.

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

Това го кажи на Мастурбатор 50% и на останалите 2-3-ма Мировци:D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.