Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 8 минути, Радул написа:

И по некой математик тук- таме. :D

Да ти се извинят, че не си завършил трети клас ли бе?

и щатен психоаналитик , завършил през 78 -ма в сънищата си. 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 минути, Inana.. написа:

и щатен психоаналитик , завършил през 78 -ма в сънищата си. 

За психо съм съгласен, ама ... не може и тухла четворка да анализира.

преди 1 минута, Радул написа:

не че не може , ама тухлите не му раздразват егото ..:biggrin:

преди 3 минути, Радул написа:

то това е целта

Ето ви и Доказателства за Бруталният им театър и Щетата , която нанесоха на човечеството лично от "микрофона " !

Приятно гледане !

това видео няма да го гледам, на ппартийна телевизия е - но СЗО трябва да се реформират, това не е пандемия, сигурен съм че  в болниците в страната има повече починали хора от някое друго заболяване

заради глупостите и сега ще има световна икономическа криза

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

това видео няма да го гледам, на ппартийна телевизия е

Стари фейкове . Някои още си ги въртят :) 

преди 1 час, Inana.. написа:

Така е , нормално е ...то и тук сме разделени на два лагера. 

Революционери и "фенкоронки" . :biggrin:

Първите сме фенове на Свободната Воля , Свободата и Правата и "всяка жаба да си знае гьола " !

Вторите са борят това да не ни са случва , щото искат да сме в кошарата при тях. :biggrin:

Вие сте фейкомети  и спекуланти .

Ако това е разделение, аз се радвам че не съм от вашата група :) 

преди 1 час, Радул написа:

И по некой математик тук- таме. :D

Да ти се извинят, че не си завършил трети клас ли бе?

Не ме гледай мен, за теб не съм завършил и 1-ви клас. Извинете се както го направи главния епидемиолог на Швеция.

Човека не е комплексар и си признава вината и се извинява. Вие обаче сте тип "гьонсурат" .

преди 45 минути, Без умствен капацитет написа:

(1)това видео няма да го гледам, на ппартийна телевизия е - но СЗО трябва да се реформират, това не е пандемия, сигурен съм че  в болниците в страната има повече починали хора от някое друго заболяване

(2)заради глупостите и сега ще има световна икономическа криза

(1)Като е партийна , намаш ли си умствен капацитет да отсееш партийното ? И каквото остане - това е . По някога - нищо . :lol6:

(2)Сега Царят е само по чорапи ! :lol6:(искам да кажа - кризата)

Вирусът само му събу гащите и го изкара на ачика , та и кьоравите да видят голия му задник.......:nono:

преди 7 минути, miro20 написа:

Ако това е разделение, аз се радвам че не съм от вашата група :) 

ти като в детската градинка "детелинка " бе ..."щом не ме искате у вашата група , аз па няма да си играя с вас :grimace:"

:biggrin:

преди 7 минути, miro20 написа:

Не ме гледай мен, за теб не съм завършил и 1-ви клас. Извинете се както го направи главния епидемиолог на Швеция.

Човека не е комплексар и си признава вината и се извинява. Вие обаче сте тип "гьонсурат" .

По-голям гьонсурат и тепегьоз от теб тук няма:D Доказано не един път.

преди 8 минути, miro20 написа:

Кога Мутраджийски ще се извини на хората, че ги плашеше със смърт? От ефира на национална телевизия!!! Да видим кой аджеба е гьонсурата. Не стига че се осрали до ушите, ами извинения искат!!!

преди 3 минути, karadzha написа:

Този е дефиниция за гьонсуратлък!

Ето още една хубава новина , ако не сте я чели

https://otupor.com/кзд-поиска-омбудсманът-да-сезира-конс/?fbclid=IwAR1nE8HXym99Avmhgvgr_kJxQEG2AenLnaQrBx-E4vuCJhlTu1vEdMGiL9M

Ще Победим ! 

Реджи , пускай революционният химн . :themis:

А това специално за "по-бавните " , както и за "фенкоронките " :

Алооо ! Екипааа ! Що ми криете постовете бре ? Толкова ли съм вреден и опасен за...."Демокрацията" да кажем...? :)

Аааа ! Благодаря , благодаря за оценката ! :lol6:

http://picbg.net/pic.php?u=47526YDTrT&i=890233

В Бургас лаборатория се обзаведе експресно и после изчезна оборудването. За 5 дена се смени статута за ползване на сградата внесе и се изнесе после. Въпросната сграда е отстрани на 1ва поликлиника.

https://www.facebook.com/bivolnews/posts/3191684590883301

преди 2 часа, Inana.. написа:

Първите сме фенове на Свободната Воля , Свободата и Правата и "всяка жаба да си знае гьола " !

това е оксиморон

всяка жаба да си  знае гьола е статуквото.

преди 1 час, miro20 написа:

Вие сте фейкомети  и спекуланти .

Докажи твърдението си . Като гледам какво сме писали , тъй наречените от теб спекуланти , май нещо сме били на прав път . Нищо не видяхме , нито чували с трупове , нито АДА по Великден , нищичко , с което плашеха и промиваха мозъците на народа . Има ли смисъл , специално за теб , да върна лентата отначало и да си припомниш приказките на ББ , НОЩ и всичките смешници около тях .

преди 13 часа, Реджеп Иведик написа:

Бойко се уплаши от народната любов, нахока Главния Счетоводител и обеща на Видовден точно в 0000 часа местно време, да паднат всички мерки.

Е сега ще го поиграе малко " доброто ченге  ''. Обаче пародията е същата , както се скара на шефа на АПИ . Заповядва им какво да пишат и после им се кара . Счетоводителят само слуша и той . ББ му казва как да разиграва мерките , пък после пред хората му се кара най-нагло . Послушко и ще търпи . Смешковци са всичките.

айде както казах

започна раздаването на кинти на калпак

българия не може да печата пари но ЕС може

а лева е вързан към еврото

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/ecb-pusna-pechatnicata-za-pari-6110513

инфлацияяяяя

преди 8 часа, karadzha написа:

Доказвано чушки. Само празни приказки от злобарченца като теб дето кога им обърна внимание все ги мачкам като кече о дувар  :) 

преди 7 часа, палав_ник написа:

Докажи твърдението си . Като гледам какво сме писали , тъй наречените от теб спекуланти , май нещо сме били на прав път

Ами гледай по внимателно кой какво цитира и казва. Всичко си седи по назад. Постоянно се въртят стари фейкове за конспирации, Бил гейтс, 5Г , и подобни.

"предположенията" какво се е случило и какво не, са си предположения. Не вие, не мангъровците се оказаха прави, а действията на щаба и правителството.

Главния епидемиолог на Швеция се извини  и това е пряк удар за спекулациите ви.

преди 32 минути, miro20 написа:

"предположенията" какво се е случило и какво не, са си предположения. Не вие, не мангъровците се оказаха прави, а действията на щаба и правителството.

Така ли? И в какво се оказаха прави? Че ще има камиони с трупове? Че детските площадки ще бъдат Открити морги? Че яко ще измрат?

Така ли? И в какво се оказаха прави? Че ще има камиони с трупове? Че детските площадки ще бъдат Открити морги? Че яко ще измрат?

имай търпение 

преди 4 минути, Vankata 34 написа:

имай търпение 

Викаш "глей кво става след 2 седмици". :) 

Викаш "глей кво става след 2 седмици". :) 

до 4-5 месеца ще пламне 

сега сме  юни

октомври навлизаме във вирусния цикъл

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.