Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

вече има достатъчно емпирични данни че сме изцяло лоботимиран народ :)

хвала на Бойко и Секси и всеки допринесъл за тази не-лесна задача.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 3 минути, Mapuku написа:

че сме изцяло лоботимиран народ

аа, не. не изцяло. Тук в темата винаги са изключенията. Щото са над тия неща и няма толкова прогледнали, светнати и информирани...

Е, пред монитора, разбира се. Те винаги са най-велики главно там.

преди 1 минута, M.Николов написа:

С музиката е добре, там нямам забележки.

ъъъуъ - въпросният "колега" на Радулчо-ментата, от клипчето, има още какво да поработи. Но постиженията са налице и на артистичност го докарва - така че да видим кой на какво ниво е...

преди 11 минути, M.Николов написа:

А на теб белите шапки, илюминати и злодея Бил Гейтс?:)

Да само те. Има още доста задкулисни играчи.

https://www.lentata.com/page_17738.html

ето че дойде момента в който се стресираме от липсата на брифинг цели 4 часа. оруел се гордее със себе си

само 1, от поне 100+ доказателства https://bg-mam.ma/p/1198767/40852122

Ето това, което го няма:

https://www.24chasa.bg/novini/article/8665389

В Бразилия нещата се влошават все повече и повече.

Да, тази Бразилия с неадекватния си президент, която ни давахте за пример.

Много ми е объркано като вляза в тази тема...

Сега да се радвам ли, че оцелях или да се извиня ня някой фалирал бизнесмен?

Цитат

- Докторе, счупих си ръката?
- Това не е счупване, а ковид 19. От вируса костите изтъняват и спонтанно се чупят.
- Но аз паднах по стълбите.
- В това няма логика. Вие сте болен от ковид 19. Не виждам защо намесвате стълбите? Вие новини не гледате ли? Петнадесет дена карантина. Следващият.

преди 10 минути, Maleficient написа:

Много ми е объркано като вляза в тази тема...

Цялата ситуация с пандемията е сбъркана, как да не се обърка човек? Четеш едните... имат право! Слушаш другите... и те имат право! Значи истината е някъде по средата. Че вирус има, има го, все още го има. Че нашата здравна система е непригодна за стотици случаи на усложнения от този вирус, непригодна е! Че нашите лекари, сестри и друг медицински персонал трябваше да се справя без необходимото оборудване, без защитни средства и т.н. и това е истина! Надявам се вече да има поне малко по-добри условия, в които да работят. Но и в това не съм сигурна.

Дали трябваше да сме напълно изолирани... През цялото това време аз и колегите ми работехме, не от вкъщи, а в предприятието и така и не усетих  изолацията, но искрено съчувствам на хората, които се страхуваха дори на улицата да излязат , на онези, които трябваше да затворят, някои да фалират, други да са на ръба на оцеляването-физически и психически... та те са едни от нас!

А вирусът все още го има...

преди 43 минути, Maleficient написа:

Ами, като си бягала от час по логика.

Да ти кажа. Аз не съм бягал. Даже логиката съм я измислил.

Ти така или иначе щеше да оцелееш, щото нямаш три инфаркта, инсулт, черепномозъчна травма, левкемия, диабет и исхемична болест на сърцето. А, и рак забрайх нямаш, поне три рака, иначе ковид19 не действа.

Обаче ако ги нямаше малоумните мерки, бизнесмените нямаше масово да фалират.

преди 2 минути, Нел написа:

Значи истината е някъде по средата

"Средния Път не е винаги по средата"

Нагарджуна

преди 1 минута, Нел написа:

Цялата ситуация с пандемията е сбъркана, как да не се обърка човек? Четеш едните... имат право! Слушаш другите... и те имат право! Значи истината е някъде по средата. Че вирус има, има го, все още го има. Че нашата здравна система е непригодна за стотици случаи на усложнения от този вирус, непригодна е! Че нашите лекари, сестри и друг медицински персонал трябваше да се справя без необходимото оборудване, без защитни средства и т.н. и това е истина! Надявам се вече да има поне малко по-добри условия, в които да работят. Но и в това не съм сигурна.

Дали трябваше да сме напълно изолирани... През цялото това време аз и колегите ми работехме, не от вкъщи, а в предприятието и така и не усетих  изолацията, но искрено съчувствам на хората, които се страхуваха дори на улицата да излязат , на онези, които трябваше да затворят, някои да фалират, други да са на ръба на оцеляването-физически и психически... та те са едни от нас!

А вирусът все още го има...

Колко адекватен отговор. Благодаря Нел :wors:и аз се опитвам да влагам рационалност, да не залитам в крайностите, но истината е, че чувствам облекчение, ако мерките паднат ...защото психозата и параноята се изостриха, и вече и на себе си хората не вярват, какво да мислят, кое е правилно, кой лъже и иска да ги манипулира и използва за долните си цели.

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Ами, като си бягала от час по логика.

Да ти кажа. Аз не съм бягал. Даже логиката съм я измислил.

Ти така или иначе щеше да оцелееш, щото нямаш три инфаркта, инсулт, черепномозъчна травма, левкемия, диабет и исхемична болест на сърцето. А, и рак забрайх нямаш, поне три рака, иначе ковид19 не действа.

Обаче ако ги нямаше малоумните мерки, бизнесмените нямаше масово да фалират.

Нагарджуна

Баш пък по Логика, мога да изискам по ЗДОИ дневниците ми от училище, за да ти докажа, и служебна бележка от 73-то СОУ ( на което по онова време Данчето Фандъкова беше директорша), че съм преподавала на деветокласници точно ЛО-ГИ-КА!!! баце!

О, а иначе, имам други "съпътстващи"- то кой ли няма, освен роботите и Терминатор. Въпросът е в друго, че не бих си позволила да се заразя таака видимо здрава, все пак, дори и кинти да ми дават, защото от предишни "настинки" и "обикновени" грипчета, пак са измирали хорицата от усложнения. Така че, и ти няма как да знаеш колко тежък е и каква е клиничната картина на въпросния грип.

Това за средния път е противоречие, за това си го ревизирай някак...нещо изключения ли ще измислиш, прецеденти ли, но ше те изложи пред чужденците-логиковеди.

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 11 минути, Maleficient написа:

Колко адекватен отговор. Благодаря Нел :wors:и аз се опитвам да влагам рационалност, да не залитам в крайностите, но истината е, че чувствам облекчение, ако мерките паднат ...защото психозата и параноята се изостриха, и вече и на себе си хората не вярват, какво да мислят, кое е правилно, кой лъже и иска да ги манипулира и използва за долните си цели.

това е и целта на упражнението ковид-19.

Цитат

Учителка пита учениците:
- Тошко ти какво харесваш най-много у жените?
- Косата Госпожо.
- Много хубаво значи ще станеш стилист.
- А ти Жорко?
- Зъбите Госпожо.
- Ами много хубаво имам си и зъботехник.
- А ти Иванчо?
- Аз лично ако правилно ви разбирам логиката, ще бачкам като дояч

преди 1 час, Maleficient написа:

че съм преподавала на деветокласници точно ЛО-ГИ-КА!!! баце!

Тогава значи се опитваш да ни фанеш на бастун.

И ние, ако не си разбрала вече, не ги ядеме доматите с колците.

Няма смисъл да се опитваш да изкараш черното бяло, како

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Тогава значи се опитваш да ни фанеш на бастун.

И ние, ако не си разбрала вече, не ги ядеме доматите с колците.

Няма смисъл да се опитваш да изкараш черното бяло, како

Това ли се опитвам? Даже не съм разбрала.

Значи на теб ти се извинявам специално, че си позволих да нося маска, но да не поведа будни граждани да подпалим парламента и всяко едно от министерствата.

На другите неспециално.

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 38 минути, Реджеп Иведик написа:

Нагарджуна

Значиииии... като смесиш "пустотата" с "логика" направо става тюрлюгювеч! :D

преди 57 минути, Mapuku написа:

това е и целта на упражнението ковид-19

Отдавна се знае колко лесно се манипулира човечеството. Не мисля, че е упражнение.   

преди 1 час, Maleficient написа:

и аз се опитвам да влагам рационалност, да не залитам в крайностите, но истината е, че чувствам облекчение, ако мерките паднат ...защото психозата и параноята се изостриха, и вече и на себе си хората не вярват, какво да мислят, кое е правилно, кой лъже и иска да ги манипулира и използва за долните си цели.

Мерките падат, но психозата няма толкова бързо да се преодолее.

Я да се порадваме на по-чистия въздух, че както е тръгнало замърсяването на планетата,  тази пандемия  ще ни се стори детска игра след някоя и друга година.

и така лека полека пландемията става детска игра. найс.

преди 1 минута, Maleficient написа:

Значи на теб ти се извинявам специално, че си позволих да нося маска

Не ти е вината, че си носила маска. Ти си я носила за да не те глобят, което е богоугодно.

Вината ти е, че използваш знанията си за да адвокатстваш на дявола и да лъжеш хората.

Като си преподавала логика, а обясни ми, като как не разбра, че целта беше да се всява паника умишлено ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.