Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 4 минути, rootkit написа:

Цените не знам дали са им паднали, ама доходите им са скочили в пъти. Ма на бай Ганя му е по-важно да му е евтинко, сега и на момента. Кой ти мисли за след 5 години.

Питай испанците дали е така.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, rootkit написа:

Цените не знам дали са им паднали, ама доходите им са скочили в пъти. Ма на бай Ганя му е по-важно да му е евтинко, сега и на момента. Кой ти мисли за след 5 години.

не е бре - той лично е видял как франсусите обедняха до просешка тояга с тва евро и още не могат да се съвземат. 😂 А за нас още по- лошо, щото ще плащаме и дълговете на римляните, къде само столицата им е по- богата от цялата ни държава, ма нали: лихварите ще си събират милиардите от гольовците в горно нанадолнище.

преди 19 минути, IvanKirov написа:

Ти пък да не чакаш да падне някоя цена с еврото?

ма те сега са по скъпи бре.  Без да сме с евро , в еврова равностойност.

:)

преди 20 минути, IvanKirov написа:

Питай някой в чужбина

Приятел се върна от Германия от празниците, сподели че за почти еднаква сума в нашия кауфланд едвам напълва дъното на  количката, спрямо германския Кауфланд

Магарето го викат на сватба, ама не да яде и да играе, ами да носи вода. Много сте в грешка, че някой ще ни пожали, понеже сме бедни, понеже сме глупави.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Много сте в грешка....

разбира се ти си прав, споко - прав беше, че възраждане е партията, която най- много заслужава да ръководи държавата, прав беше, че като не се снишаваме по живковски цяла зима ще мрем от глад и студ, прав беше, че и като пратим оръжие на украинците, путята ще ни замерга с атомни боНби. И сега пак си прав - като се подпишете под глупостите на копейката и ще спрете еврото. 😏

преди 17 минути, insec написа:

разбира се ти си прав, споко - прав беше, че възраждане е партията, която най- много заслужава да ръководи държавата,

На непознат първо пиша 6-ца, после намалявам оценката, според фактите. Прозрях го много преди неговите сподвижници да го напуснат, да осъзнаят що за мерзавец са си давали личните пари и време. Аз туй го осъзнах много преди тях. Коригирах.

прав беше, че като не се снишаваме по живковски цяла зима ще мрем от глад и студ,

Аз лично имам отопление за 2 зими напред, не мога да ви мисля.

прав беше, че и като пратим оръжие на украинците, путята ще ни замерга с атомни боНби.

То не се е минало.

И сега пак си прав - като се подпишете под глупостите на копейката и ще спрете еврото. 😏

Глупостите не са на Копейката. За "ваксините" се информирах от учени в областта. За еврото се информирам от доц. Сарийски, и от личния си опит. Ще омишкунят 50 милиарда резерв, а на нас ще вдигнат цените, щото заеми на PIGS имаме да плащаме...

преди 3 часа, Toto2 написа:

Питай испанците дали е така.

По ирония на съдбата...Точно в Испания имам роднини от има няма 20 години. Да така е.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Магарето го викат на сватба, ама не да яде и да играе, ами да носи вода. Много сте в грешка, че някой ще ни пожали, понеже сме бедни, понеже сме глупави.

Говори за себе си ;)

преди 2 часа, IvanKirov написа:

доц. Сарийски

Информирай се от повече от един източник и мисли критично, не чакай някой друг да мисли вместо теб. Само тогава може да кажеш, че си информиран.

преди 52 минути, rootkit написа:

Информирай се от повече от един източник и мисли критично, не чакай някой друг да мисли вместо теб. Само тогава може да кажеш, че си информиран.

Еми бях свидетел франсетата като закриваха френския франк. Едно календарче си запазих за спомен, колко франка на колко евро се равняват. Да го потърся ли, да хванеш вяра, че лично съм наблюдавал как им скочиха цените?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Еми бях свидетел франсетата като закриваха френския франк. Едно календарче си запазих за спомен, колко франка на колко евро се равняват. Да го потърся ли, да хванеш вяра, че лично съм наблюдавал как им скочиха цените?

На коло?

преди 1 час, IvanKirov написа:

Потърси го, интересна информация е. Според теб в момента французите зле ли са? Щото и там съм ходил, и в държави от скоро приели еврото, като Литва съм ходил. Ми...Навсякъде е по-уредено от тук. В литва ми казаха, че първоначално е имало спекулации, но след година са доволни. Лихвите по кредитите са им паднали много, таксите в банките са паднали, дошли са и много компании и заплатите са се вдигнали.

Ако ние ревем, че сме малки...То не знам те какви са. Една плюнка държава. Ама пътищата им пътища, ЖП транспорта ЖП транспорт и продължават да се развиват, а ние подписваме подписки на платени популисти, които искат да ни държат бедни, малки и жалки, за да им вървят игрите.

преди 3 минути, rootkit написа:

Потърси го, интересна информация е. Според теб в момента французите зле ли са? Щото и там съм ходил, и в държави от скоро приели еврото, като Литва съм ходил. Ми...Навсякъде е по-уредено от тук. В литва ми казаха, че първоначално е имало спекулации, но след година са доволни. Лихвите по кредитите са им паднали много, таксите в банките са паднали, дошли са и много компании и заплатите са се вдигнали.

Ако ние ревем, че сме малки...То не знам те какви са. Една плюнка държава. Ама пътищата им пътища, ЖП транспорта ЖП транспорт и продължават да се развиват, а ние подписваме подписки на платени популисти, които искат да ни държат бедни, малки и жалки, за да им вървят игрите.

Утре ще потърся. Франция си е била винаги напред, няма какво да се равняваме по тях. Победител у ВСВ, ядрена сила. Не съм живял там, ама голямо мрънкане беше, че им вдигнали цените, като приеха еврото. Не знам някой да е приел еврото, и да не е изревал от стабилна инфлация.

Клетия БГ народец и с 4$ месечни заплати оцеля, та кво са още 25% нагоре, за джоба ви. Орташко магаре, слугува на много господари.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Утре ще потърся. Франция си е била винаги напред, няма какво да се равняваме по тях. Победител у ВСВ, ядрена сила. Не съм живял там, ама голямо мрънкане беше, че им вдигнали цените, като приеха еврото. Не знам някой да е приел еврото, и да не е изревал от стабилна инфлация.

Клетия БГ народец и с 4$ месечни заплати оцеля, та кво са още 25% нагоре, за джоба ви. Орташко магаре, слугува на много господари.

Като кажете "им вдига", кой е този дето вдига, нали пак е от този народ, които са работодатели, не е дошъл никой от вън. Ако има вдигане изкуствено на цени с пълно право синдикалните организации да искат синхронно увеличение и на заплатите, каква е тази драма?! Парите,  така или иначе винаги поевтиняват, никога не поскъпват и естествено цените ще продължат да растат кога по осезателно , кога незначително. Само не ми казвай , че като останем с лева ще спре инфлацията, защото то еврото ще го приемем така или иначе, ама борбата е да се даде отсрочка, да отложим за да се изпере тъмната кешовица, че инак какво ще я правят, тази дето с чували я влачеха?

преди 19 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Като кажете "им вдига", кой е този дето вдига, нали пак е от този народ, които са работодатели, не е дошъл никой от вън. Ако има вдигане изкуствено на цени с пълно право синдикалните организации да искат синхронно увеличение и на заплатите, каква е тази драма?! Парите,  така или иначе винаги поевтиняват, никога не поскъпват и естествено цените ще продължат да растат кога по осезателно , кога незначително. Само не ми казвай , че като останем с лева ще спре инфлацията, защото то еврото ще го приемем така или иначе, ама борбата е да се даде отсрочка, да отложим за да се изпере тъмната кешовица, че инак какво ще я правят, тази дето с чували я влачеха?

Инфлацията след еврото е факт, да, родните им търговци се възползват от всяка възможност. И не само - разходи са, за пренастройка на софтуера, нови етикети, нови порядки, всичко туй няма да го плати магазинера. Ще го платиш ти.

От синдикат ще видиш пари, само ако си държавен червей. В частния сектор нямаме синдикати. Вдигаме си заплатите самИ. Щото сме кадърни, и пазарът ни търси.

Останалото са оправдания, в стил Теточков Слидеров и Филипов.

Сякаш, като сме с лева и още си купуваме бозичка на пет стинки, а за инфлация не сме и чували. 🙄 Деба и стотинкаджиите ви смотани.

току-що, insec написа:

Сякаш, като сме с лева и още си купуваме бозичка на пет стинки, а за инфлация не сме и чували. 🙄 Деба и стотинкаджиите ви смотани.

Oправданията не са достойни за зрели хора. Само "възрожденците" ги практикуват, за да замажат съвестта си, понеже те самите усещат колко са вредни.

Към инфлацията от лева ще се добави нова, от еврото. Сега по-разбираемо ли стана? Или не е вярно? Питай хърватите.

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Oправданията не са достойни за зрели хора. Само "възрожденците" ги практикуват, за да замажат съвестта си, понеже те самите усещат колко са вредни.

Към инфлацията от лева ще се добави нова, от еврото. Сега по-разбираемо ли стана? Или не е вярно? Питай хърватите.

Ние вече си имаме инфлацията от еврото, защото сме твърдо към него. Като се смени курса евро/долар се сменя и лева/долар.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Една от причините да са добре, е че точно мрънкат. За всичко и по всяко време. Ти във Франция ако излязат снимки на Макрон с пистолет, пачки и кюлчета и излезе инфо за любовница в Барса...Не ще мрънкат ами ще палят и трошат.  Сега пак мрънкат, че им бутнали пенсионната от 62 на 65. На запад са така - за всичко което не им харесва са на улицата.

При нас единствената причина да поскъпне осезаемо живота след приемане на еврото е...Спекулациите от нашите търговци. До време ще са.

Целия рев в момента е точно от два типа - едните имат много пари за изпиране, и малко трудно ще ги превалутират. Другите са на директна хранилка към ГРУ и искат да ни държат в руската орбита на влияние. А както виждаме от Беларус...Там нищо хубаво не ни чака.

преди 47 минути, IvanKirov написа:

Инфлацията след еврото е факт, да, родните им търговци се възползват от всяка възможност. И не само - разходи са, за пренастройка на софтуера, нови етикети, нови порядки, всичко туй няма да го плати магазинера. Ще го платиш ти.

От синдикат ще видиш пари, само ако си държавен червей. В частния сектор нямаме синдикати. Вдигаме си заплатите самИ. Щото сме кадърни, и пазарът ни търси.

Останалото са оправдания, в стил Теточков Слидеров и Филипов.

Визирам синдикати и минимална заплата, то другото е ясно. Като има доходи ще се плати каквото трябва!

преди 21 минути, IvanKirov написа:

Питай хърватите.

питай хърватите, питай испанците, питай французите, питай гърците - що не изброиш целия ЕС в един пост, ам се мъчиш от девет пресъхнали кладенеца вода да вадиш.

преди 18 минути, rootkit написа:

При нас единствената причина да поскъпне осезаемо живота след приемане на еврото е...

а на бас, че няма да поскъпне с такъв скок, както през последната година - мелодрамите на ватенките, ако да беше за рубли, червени знамена от радост щяха да веят, щото нали: рублата щяла да детронира долара.

Не знам що давате за пример германия и франция. Те са центъра и изсмукват периферията. Това не значи, че на народите им е добре. Както винаги, добре е за паразитите отгоре.

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Не знам що давате за пример германия и франция. Те са центъра и изсмукват периферията. Това не значи, че на народите им е добре. Както винаги, добре е за паразитите отгоре.

Аз пък съм останал с впечатление , че периферията смуче центъра. Никак не са добре споменатите държави! Всичко което може да работи се изнесе и не се връща, понеже е много зле!

преди 36 минути, Sliderum2 написа:

Това не значи, че на народите им е добре.

е то ти щото ги сравняваш с руZия 😏

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.