Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хомосексуализма - част 2

Препоръчан отговор

Старата тема е архивирана и не мога да споделя това:

122759671_2886932941535089_6020415567267

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 227
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Тази тема е на ръба. Няма да устиска дълго. Колкото да хората - ДА, товално са изперкали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Моля не призовавайте на хомосексуалистите да се начукат канчетата. Кажете по цивилизован начин какво искате да им причините.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Eclipse2G написа:

А за да е още по-забавно, един идиот се настъпи мотиката и за негов късмет ВДВ са имали празник. Приятно гледане:

Тия юнаци трябва да ги е срам... Много да ги е срам... Пет здрави бабанки издевателстват над един младеж... Това ли са традициите на ВДВ? Така ли трябва да защитават честта на ВДВ? Според мен, във войската са ги учили, че военнослужещите са призвани да защитават цивилните и слабите, а не да издевателстват над тях... Ако разбере, Василий Филиппович Маргелов за тези им юначества, три пъти ще се превърти в гроба си...

преди 11 часа, Myanmar написа:

Този мим, не знам колко е относим, към хомосексуалността... Смисловата фраза, "Мъж твърдящ, че е жена", в дадения контекст, описва по-скоро транссексуален субект и по никакъв начин не е показателен за сексуалността му... Да не говорим, че е възможна и обратната ситуация, хомосексуална връзка, в която нито един от партньорите, няма транссексуална наклонност...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, Myanmar написа:

Кой защитава мъж, твърдящ, че е жена?

...............

Не разбрах, какъв е твоят въпрос в темата?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Aumi написа:

И не само ти!  :D 

В съда:
-Вие искате да осъдите съседа,щото Ви е нарeкъл педер@ст?Истина ли e товa?
-Да,истина e!
-И защо ще гo съдите тогава?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, darkterminal написа:

Да не говорим, че е възможна и обратната ситуация, хомосексуална връзка, в която нито един от партньорите, няма транссексуална наклонност...

Не разбрах. Двойка от обратен мъж и обратна жена, където той играе жената, а тя мъжа?

преди 4 часа, Aumi написа:

Имате ли мнение по хомосексуалността.

преди 1 час, VeeeSeLa написа:

И не само ти!  :D 

В съда:
-Вие искате да осъдите съседа,щото Ви е нарeкъл педер@ст?Истина ли e товa?
-Да,истина e!
-И защо ще гo съдите тогава?

На долен пед@л едни се обиждат на долен, а други на пед@л.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, darkterminal написа:

Тия юнаци трябва да ги е срам... Много да ги е срам... Пет здрави бабанки издевателстват над един младеж... Това ли са традициите на ВДВ? Така ли трябва да защитават честта на ВДВ? Според мен, във войската са ги учили, че военнослужещите са призвани да защитават цивилните и слабите, а не да издевателстват над тях... Ако разбере, Василий Филиппович Маргелов за тези им юначества, три пъти ще се превърти в гроба си...

Виж сега, тоя пед@л сам си каза, че са го предупредили. Хората си имат празник и хоп, от някъде излиза галфон с гейско знаме. Еми много ясно, че ще го смачкат. Това е срам за нацията. Неневиждам ги и аз. Да не споменавам, че от такива няма как има прираст на населението. Kaто искаш да си такъв, трай си, не се показвай пред другите. По повод темата един виц:

Син казва на баща си:

-Тате, аз съм гей!

-Не, сине,  Елтън Джон е гей. Ти си си чист педе***т.

:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, darkterminal написа:

Ми като гледам ОМОН ше си ги приберат в ареста, а после може и дисцип. Какви са тия разпищолени солдати в града? Празник имали... Да си го празнуват в казармата. Кога аз бех солдат, ни беше абсолютно забранено да се репчим и да влизаме в каквито и да е пререкания с цивилни! Освен ако не изпълняваш заповед. Тогава отговорността носи този, който е издал заповедта. Аама такива, ще бием педали, ще бием цигани... директно заминаваш в гарнизонния арест, без значение кой е виновен, кой кого и как предизвикал. На военните е забранено в мирно време да се драчат с цивилни! Строго забранено и наказанията са сериозни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Belhor написа:

Ми като гледам ОМОН ше си ги приберат в ареста, а после може и дисцип. Какви са тия разпищолени солдати в града? Празник имали... Да си го празнуват в казармата. Кога аз бех солдат, ни беше абсолютно забранено да се репчим и да влизаме в каквито и да е пререкания с цивилни! Освен ако не изпълняваш заповед. Тогава отговорността носи този, който е издал заповедта. Аама такива, ще бием педали, ще бием цигани... директно заминаваш в гарнизонния арест, без значение кой е виновен, кой кого и как предизвикал. На военните е забранено в мирно време да се драчат с цивилни! Строго забранено и наказанията са сериозни.

Те ОМОН си прибраха един зорлем. А що се отнася до това какво е било по твое време в казармата и в Русия какво е са различни работи. Руснака обича да си е бие. ;) За това създават и оръжия без аналог.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Myanmar написа:

Тя не съществува !
Дай ти първо определение за това фалшиво понятие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Белгиеца написа:

Тя не съществува !
Дай ти първо определение за това фалшиво понятие.

Много малко са случаите когато хората наистина са такива по природа. Сега е просто модерно, но и това ще мине.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Eclipse2G написа:

Те ОМОН си прибраха един зорлем. А що се отнася до това какво е било по твое време в казармата и в Русия какво е са различни работи. Руснака обича да си е бие. ;) За това създават и оръжия без аналог.

Навсякъде е така и по всяко време. Тия си прибраха един на клипчето, ама после са ги прибрали всичките. Ченгетата си прибраха цивилния и извикаха ония да приберат солдатите. Няма такива обичал да се бие. Като обича да се бие е има Сирия, има и други места, да ходи щом обича.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, Myanmar написа:

Нямам ... но мога да помисля и да си създам.

:lol6:

Хомосексуалността ми се струва неестествена. Да, не мога да си помисля  как двама мъже могат да се целуват. 
За жени ми се струва по-красиво, ако жените са красиви. Но мъже ... ужасно ми се струва.

Друг е въпросът, че много известни личности от древни времена до днес, са били хомосексуалисти. Музиканти, художници, хора на изкуството, създали шедьоври ... Не знам, но със сигурност това е генетична аномалия, която кара някакви мозъчни центрове да желаят любов от същия пол.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пък според мен не е генетично, а се получава от дълго отблъскване от другия пол. Има и други причини, но те не са толкова съществени.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ncl написа:

Пък според мен не е генетично, а се получава от дълго отблъскване от другия пол. Има и други причини, но те не са толкова съществени.

Има много красиви мъже хомосексуалисти. Те едва ли са били отблъсквани от противоположния пол.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Aumi написа:

Хомосексуалността ми се струва неестествена.

Тоя разговор го водим втори път.

Хомосексуалност се наблюдава сред 450 животински вида и варира между 8 и 80%

Даже седмица по-късно стоплих защо Валкирия ме нарече гей haha.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Myanmar написа:

Хомосексуалност се наблюдава сред 450 животински вида и варира между 8 и 80%

И при тях има генетични аномалии.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Даже седмица по-късно стоплих защо Валкирия ме нарече гей haha.png

Защо?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Aumi написа:

със сигурност това е генетична аномалия

Всъщност, ако има мнение, което приемам за чиста монета, това е на Stalik. А той твърди, че това не е генетично.

Ето му блога: https://stalik.wordpress.com/

преди 2 минути, Aumi написа:

Защо?

Ами помислила е, че ги защитавам от гледна точка, че са моите хора haha.png Тя е много начетена, но извън назубрените ѝ религиозни книги понякога главата не я слуша.

преди 18 минути, ncl написа:

При изнасилване в детството е популярна причина.

преди 15 минути, Aumi написа:

Има много красиви мъже хомосексуалисти. Те едва ли са били отблъсквани от противоположния пол.

Съгласен съм.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, Myanmar написа:

При изнасилване в детството е популярна причина.

Това предполагам е при жените. Някъде бях чел, че процента на насилие в детството е 12. От тях близо 20%, да речем, обръщат резбата. Това означава около 2 на 100. Не изглежда като популярна причина според мен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ncl написа:

Това означава около 2 на 100. Не изглежда като популярна причина според мен.

"Около 4.5 процента от населението на Съединените щати се определят като хомосексуални, бисексуални или транссексуални (ЛГБТ)". Излиза, че почти 100% по тая причина. Не случайно психоаналитиците търсят все травми в детството.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Myanmar написа:

Всъщност, ако има мнение, което приемам за чиста монета, това е на Stalik.

А той беше модератор тука едно време, ехеее ...
Виж ти какъв форум, какво чудо, ц ц ц ...

Иначе еврейката правилно те е преценила какъв си.
Тя навътре в тази материя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Myanmar написа:

ако има мнение, което приемам за чиста монета, това е на Stalik.

Не мога да се въздържа, цитирам от блога му:

10 причини гей браковете да не бъдат разрешени

1) Да бъдеш гей е противоестествено. А ние, българите, винаги отхвърляме неестествените неща, като очилата, полиестера и климатиците.

2) Гей браковете, ще окуражат хората да стават гейове, точно както размотаването с червенокоси хора те прави червенокос.

3) Легализирането на гей браковете означава да приемем и всякакви други видове откачено поведение. Така например, хората може да поискат да се женят за домашните си любимци. Все пак кучетата са физически лица способни на волеизявление…

4) Праворезбовият брак е наложен от много време, в него има традиция и той въобще не се е променял. Жените ни все така са наша собственост, чернокожите не могат да се женят за бели, а разводът е незаконен.

5) Бракът на хората с права резба ще се омаловажи, ако гей браковете се разрешат. Хетеросексуалните ще започнат да се обичат по-малко, ще бъдат по-малко сплотени и свещеността на 55-часовия брак на Бритни Спиърс ще бъде унищожена!

6) Нормалните бракове са наложени, защото произвеждат деца. На педалите, стерилните и възрастните хора не трябва да се разрешава да се женят, защото са неспособни да се възпроизвеждат, а сиропиталищата все още не са пълни и света има нужда от още деца.

7) Очевидно е, че родителите гейове ще отгледат на свой ред педали, така, както праворезбовите семейства отглеждат само и единствено нормални.

😎 Педалските връзки се заклеймяват от църквата и в Библията. В теокрация като нашата, ценностите на религията, които са се доказали като устойчиви и човеколюбиви, още откакто са въведени преди повече от 2000 години, са жизненоважни за живота в цялата страна. Затова всички изповядваме само една религия и вярвания.

9) Децата никога не могат да израстат нормални без мъжки и женски модел у дома. Затова в нашата, а и в много други развити култури по света, е забранено на самотни родители да отглеждат деца.

10) Педалските бракове ще променят устоите на обществото; никога няма да се адаптираме към новите обществени норми. Както не успяхме да приемем колите, третичният сектор на икономиката и по-дългата продължителност на живота.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...