Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хомосексуализма - част 2

Featured Replies

преди 2 минути, VeeeSeLa написа:

Божке, в коя тема се навряхме с теб?! 

В грешната. 

преди 3 минути, VeeeSeLa написа:

А тук ще си ти, като един стар Вещер, ще превеждаш, обучаваш и наставляваш! ;) 

Не бих поел такъв риск. 

• Отговори 227
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 54 минути, FusE написа:

За протокола тази тема е не само безсмислена, а и безсъдържателна. 

Само твоя пост. Останалото си е ОК.

преди 1 час, VeeeSeLa написа:

К'во е това активен, пасивен и не'нам си к'ъв?! Аман от неориентирани! :D 

А ако сам правиш секс това хомосексуален акт ли е?

So Excited Reaction GIF by Originals

• Автор
преди 2 минути, VeeeSeLa написа:

На това секс ли му викат?

Десислава и Левислава никога не ги боли глава.

преди 5 минути, Myanmar написа:

А ако сам правиш секс това хомосексуален акт ли е?

Не, не е, но е повод да помилсиш за провеждането на това мероприятие с друг човек от противоположен или същи пол според предпочитанията. 

току-що, Myanmar написа:

А мазолите не са по малък проблем ? 

преди 2 минути, Myanmar написа:

моите са Джил и Лили, приятно им е да се запознаете

• Автор
преди 12 минути, FusE написа:

А мазолите не са по малък проблем ? 

Това не е проблем. Ако почне да ти се протрива линията на живота, трябва да ги оставиш да си починат един следобед.

Офтопик:

преди 2 часа, acnekt написа:

13-1.jpg

ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ НЕ Е СЛУЧАЙНА.

pig GIF

woman-equals-problems.jpg

Тва ми се вижда по темата. Не съм проверявал дали уравнението е вярно, щото съм противник на математиката в отношенията.

Хората които сме се научили да четем и между редовете вече разбрахме от тази тема , че   Myanmar и Stalik са на един акъл с еднакви садистични бисексуални наклонности, изпитващи страх от повечето жени, заради травмите нанесени им в детството им от поне една жена близка роднина.
А най-вероятно и зад двата ника се крие едно и също нещастно същество, не успяло да си излекува психиката от преживените травми.
Има голяма степен на вероятност и някакъв физически недъг да пречи на нормален безплатен секс с гаджета , та да са възможни само платени жени. От където и предполагаемото обяснение, защо няма съпруга ( що никоя не го иска ).
Да да, човек като се е позапознал с различните версии излизали през годините на това:
https://en.wikipedia.org/wiki/Diagnostic_and_Statistical_Manual_of_Mental_Disorders
и започва сам да разпознава разни симптоми от различните диагнози и да си съставя полит-некоректни но правилни заключения.
Та така, богове не съществуват но това не пречи да си има набожни. Мястото им на ирационалните вярвания би трябвало да е при налудностите, ама как да стане като командват хамериканците.
Хомосексуалността  не съществува, но това не пречи на хора с психически проблеми да практикуват перверзии и с жени и с мъже и да си измислят 30 различни пола според техните налудности.
Това е положението, който държи власта , той определя кое е налудност и кое не е.
Комунистите се бяха справили с религиите, ама баш на диктатора Бае Тошо му се падна дъщеря Людмила, заплесваща се по ирационални вярвания. Та руснаците ѝ прекратиха преждевременно мъките, за да не излага повече комунистическата идеология по Света , в качеството ѝ на министърка психично нестабилна.
Това човешкият мозък е много ненадеждно творение на еволюцията.
Понякога работи правилно, обаче в други случаи прави мръсни номера.

• Автор
преди 17 часа, Белгиеца написа:

Жена = Щастие

Тя те издържа, тя те гледа, какво друго да кажеш haha.png

преди 2 часа, Белгиеца написа:

вече разбрахме от тази тема , че   Myanmar и Stalik са на един акъл с еднакви садистични бисексуални наклонности

Нищо не си разбрал, опитваш да се заяждаш като ученичка. Точно мъж под чехъл да ми говори за мъжество, не благодаря.

преди 1 час, Myanmar написа:

Тя те издържа, тя те гледа, какво друго да кажеш 

Нищо не си разбрал, опитваш да се заяждаш като ученичка. Точно мъж под чехъл да ми говори за мъжество, не благодаря.

Ами за тебе вариантът жена да те издържа не съществува, щото не те искат.
Но, един обратен люксембурец знаеш как ще ти се зарадва и ще те издържа и други работи ще ти прави, ти само му пристани.

• Автор
преди 28 минути, Белгиеца написа:

Ами за тебе вариантът жена да те издържа не съществува, щото не те искат.
Но, един обратен люксембурец знаеш как ще ти се зарадва и ще те издържа и други работи ще ти прави, ти само му пристани.

Добре, че те хвана жена да ти направи дете, че сега да имаш време да пишеш глупости, докато чистиш и готвиш вкъщи.

Аз пък си мислех че аз съм си я свалил и аз съм ѝ направил дете.
А то пък от обратна гледна точка виж как ви било изглеждало на вас.

• Автор

Досега ли кърми? Никакъв те нямаше.

Не се срамувай. Всички сме равни пред Слънцето.

преди 12 часа, Myanmar написа:

Досега ли кърми?

Ето го доказателствоно за психичното ти проблемче.
Има една тема пусната от някакъв чуващ гласове = слухови халюцинации.
Иди виж как ти изглеждат ония там халюциниращите.
По същия начин ми изглеждате на мен и вие със сбърканата ви ориентация.

• 4 месеца по-късно...

Ватиканът потвърди в понеделник, 15 март, доктрината на Католическата църква, която разглежда хомосексуалността като „грях“ и потвърди невъзможността двойките от един и същи пол да получат тайнствата на брака, запазени за „неразривния съюз между мъж и жена“, пише "Фигаро", позовавайки се на АФП.

Ватиканът: Хомосексуалността е грях и еднополовите бракове не могат да бъдат благословени
Ватиканската институция, отговорна за изразяването и съхраняването на католическата догма, Конгрегацията за доктрината на вярата, публикува отговор на въпроса: „Има ли Църквата властта да благославя съюзите на лица от един и същи пол? "Не", обявява конгрегацията в своя документ, подписан от кардинал Луис Ладария, префект на този мощен офис.

„В някои църковни кръгове днес се разпространяват проекти и предложения за благословии за съюзи между хора от един и същи пол“, пише Конгрегацията в преамбюла на текста, целящ да изясни официалната позиция на Ватикана. „Когато се призовава за благословия на определени човешки взаимоотношения, е необходимо [...] благословеното да бъде обективно и положително наредено да получава и изразява благодат, според целите на Бог [...]. Следователно само реалностите, които сами по себе си са предназначени да служат на тези планове, са съвместими със същността на благословията, дадена от Църквата “, заявява Конгрегацията.

https://glasove.com/categories/novini/news/vatikant-khomoseksualnostta-e-gryakh-i-brakovete-ne-mogat-da-bdat-blagosloveni?fbclid=IwAR0FVaw3vTpMyYGVS8MD7-xQXxJIz_MaCahZC_sNp45PfsbZvVMDyb3wXcU

......................
В Турция обявиха, че хомосексуалистите са виновни за Ковид-19

phpphdrkq_559x345.jpg

Изказването е на религиозен лидер, президентът Ердоган се съгласи

Заради тях гние поколението и възникват болести", подчерта той и не пропусна да отбележи, че ислямът не приема хомосексуалността.

"Оценката е съобразена с исляма и Корана", заяви той в понеделник. Президентът подчерта дебело, че изказването на шефа на религиозната дирекция, която му е пряко подчинена, е "правилно отгоре до долу".

https://www.bgonair.bg/a/4-world/192130-v-turtsiya-obyaviha-che-geyovete-sa-vinovni-za-kovid-19

• Автор
преди 12 часа, Aumi написа:

Ватиканът потвърди в понеделник, 15 март, доктрината на Католическата църква, която разглежда хомосексуалността като „грях“

Първо, спрямо православието, папата е един еретик, който ще гори в Ада. Ти католичка ли сега стана, че си се загрижила за мнението на пропаднал човек? А и католиците имаха заигравки и с презервативите и с абортите, за да докажат, че догмите за тях са просто драсканици и за едната популярност са склонни да пренапишат божиите закони.

преди 12 часа, Aumi написа:

В Турция обявиха, че хомосексуалистите са виновни за Ковид-19

phpphdrkq_559x345.jpg

Ашкоулсун!

Аз откога разправям, че тия дето я измислиха ковид простотията са живи пеDeраси?

папата е един еретик, който ще гори в Ада.

Само защото е против гей браковете ли?

• Автор
преди 2 часа, Aumi написа:

Само защото е против гей браковете ли?

Само защото предвожда хора отцепили се от правата вяра и отрекъл триединната същност на християнския Бог.

преди 7 часа, Myanmar написа:

Само защото предвожда хора отцепили се от правата вяра и отрекъл триединната същност на християнския Бог.

Цитат

Първо, спрямо православието е еретик

Не си ти този който да определи кой ще гори в Ада и кой не, само заради това че според някаква си секта някой бил считан за еретик.

Но пък, всички религии заклеймяват единодушно хомосексуализма като неестествено зло!

• Автор
преди 13 часа, Aumi написа:

Не си ти този който да определи кой ще гори в Ада и кой не, само заради това че според някаква си секта някой бил считан за еретик.

Разбира се, че не съм аз. Аз даже не вярвам, че има Ад. Написал съм съвсем ясно, че според православните католиците ще горят в Ада, защото са предатели на правата вяра и еретици. Прочети си го пак, санким го разбереш.

преди 10 часа, Търсещ истини написа:

антинатализъм

Какво значи антинатализъм? Натал е Коледа, само това знам.

преди 22 часа, Myanmar написа:

отрекъл триединната същност на християнския Бог.

Изпаднал си в огромно заблуждение.Именно Папите са утвърждавали решенията на вселенските събори на които са приети тринитарните догми.

Какво значи антинатализъм? 

Вж. https://bg.wikipedia.org/wiki/Антинатализъм

и идеите на Milkydead в https://www.kaldata.com/forums/topic/282525-за-моралността-на-възпроизводството/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.