Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хомосексуализма - част 2

Featured Replies

в твоите представи хетеросексуални правещи анален секс също ли са хомосексуални ? Как ги разграничаваш точно , аналния секс заради повишената хигиена както променената чревната фауна в човека се практикува все по често.

• Отговори 227
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 часа, Milkydead написа:

аналния секс заради повишената хигиена както променената чревната фауна в човека се практикува все по често.

Очевидно антинаталистите закономерно стават пропагандатори на хомосексуализма. 

преди 8 часа, Белгиеца написа:

...

Че нали, ако имаше лечение, ти немаше да си мида.

преди 22 минути, Търсещ истини написа:

Очевидно антинаталистите закономерно стават пропагандатори на хомосексуализма. 

Kупи си по-голям диоптър очила щото нищо очевидно няма.Хомосексуалистите обаче не са виновни за хетеросексуалните , хетеросексуалните са виновни за съществуването на хомосексуалните.Следователно е крайно време да поемат отговорност.А на мен ми се струва че тука драскащите и грозни лелки като Aumi на които така и така е трудно да си намерят партньор се страхуват от хомосексуалистите.На може би латентно хомосексуален мъж като търсача сигурно му е страшно да не би неговите деца да станат хомосексуални... Еми гейовете или поддържането на връзки с гейове не е направило никого гей който преди това не е бил такъв.В гимназията имахме един тип дето се обявяваше за бисексуален и неговия приятел май беше склонен към бисексуалност или такива ги дрънкаше , но никой друг не е станал гей или бисексуален въпреки че бяхме заедно до завършване.

преди 32 минути, Milkydead написа:

гейовете или поддържането на връзки с гейове не е направило никого гей който преди това не е бил такъв.

Наистина, мястото ти е в тази тема "За хомосексуализма". Моето място е в друга- "Против пропагандата на хомосексуализма"

... та как се познават гейовете "преди да станат такива"? Може би нещо генетично? Може би нещо в поведението?

Склонен съм да вярвам, че дупедавци стават хора, които са готови " и дупе да дадат" за нещо- да не бъдат самотни, да постигнат кариера, да ги черпят и закрилят. Тези "самотни, мечтаещи кариера, да ги черпят и закрилят" определено не са гейове, само дето чичковците имат желание да се почувстват по- горни, да добият власт над такива, да ги унижат физически, пък и междувременно да се изпразнят.

Тук е мястото на ония будистки схващания, които показват, че отказът от страсти "страх от самота,  жажда за кариера, страст към лек живот и закрила" е нещо добро за човек. 

Но, всеки има право да избере за себе си, съобразно представата си за обстоятелствата,  позицията на мъж или дупедавец.

• Автор
преди 3 часа, Milkydead написа:

аналния секс заради повишената хигиена както променената чревната фауна в човека се практикува все по често

Освен това помага срещу запек.

на 20.03.2021 г. в 22:22, Радул написа:

Няма еднополово

Има, даже написах думата за това. Ако човешкия вид се променя и това не е от еволюционни процеси, тогава от какво?

на 20.03.2021 г. в 22:22, Радул написа:

Хермафродитите също са грешка

Не, ти не разбираш какво ти говоря. За природата няма такива понятия като грешно и правилно. Това е СУБЕКТИВИЗЪМ! И грешното в едни условия е правилно в други условия, и в различно време и т.н. Думата "грешка" отговаря на човешкото отношение дали нещо пряко нему е полезно. Отделно, че даже преценката му като субективна и често глупава не отговаря и на собствените му човешки условия за да бъде грешка или не.

Ако скакалците можеха да имат съзнание и да правят същата преценка, то грешка за тях би бил човешкия вид. И оттук тотално се омазваш. Хермафродитите и обратните и инвалидите и родените с 2 глави не са биологична грешка. Еволюцията е низ от мутации - нещо, за което първата ни асоциация е да го асоциираме с уродливо.

Освен това човешкият вид има неприязън към всяко отклонение, но самият човешки вид и всяка форма на живот на планетата ни е само по себе си отклонение. Никой човек не прилича на амеба. Случили са се безброй отклонения и мутации за да сме това, което сме и само заради това, че мнозинството има някакъв общ знаменател не прави тези извън мнозинството грешка от биологична гледна точка.

Има изследвания, според които почти никоя жена не се харесва физически в огромни проценти за крака, ханш, коса, гърди, нос, кожа, ВСИЧКО. Хората сами не се харесват, смятат се извън нормата за красиво. Всички са грешка в своите очи. Но не и за природата.

на 20.03.2021 г. в 22:54, Търсещ истини написа:

Както става ясно, хомосексуализмът не е вроден, според гражданина на Рим. Той пише, че сред траките не е съществувал преди и е бил въведен от Орфей. 

Покрай изводите си да не забравиш, че това е митология, приказка.

на 20.03.2021 г. в 23:25, Търсещ истини написа:

с това е бил съблазнен, което изобщо не е вродено

И как съблазняването изключва вроденото? Теб една жена като те съблазни и това доказва, че хетеросексуалността ти не е вродена ли? Като пишете нещо четете ли си го после!?

преди 18 часа, Белгиеца написа:

Има голямо значение, защото тези дето си го пъхат някъде са садисти и го правят с цел унижение на другите които са слабохарактерни...

Ти се уля. На жена ти кой прави сина? Някой садист, който се е възползвал от това, че е слабохарактерна ли? Не съм виждал такова пренебрежение към физическия секс, изглежда си забравил какво е.

Myanmar, не обръщам внимание на невежеството ти, направо да си кажа, иронично питам, защото зная, че и от Myanmar нищо не разбираш, но я кажи, военните в Myanmar поддържат ли хомосексуализма или ви преследват?

• Автор
преди 9 часа, Белгиеца написа:

Докато при така наречените "хомосексуални" има 50% садисти и 50% мазохисти.

haha.png А ако си разменят дупетата са 100% садисти и 100% мазохисти.

преди 5 минути, Търсещ истини написа:

Myanmar, не обръщам внимание на невежеството ти...

Аз не съм невеж. Просто е нужно достигане на едно интелектуално ниво, от което вече си способен да разбираш това, което четеш. А ти не вникваш в това, което ти се казва. Като слепец си, хванат за това, което ти носи утеха и заблудата, че си открил топлата вода в приказки и свети книги. Използвай главата си, тя може да роди и по-умни неща.

преди 9 часа, Белгиеца написа:

И двете категории са описани подробно в дебелите книги по психиатрия.

Ехх, колко удобно. Ти не си открил доказателство за глупостите, които пишеш, обаче някъде там имало дебели книги, при това по психология, и там го пишело. Защото ти си чел по-дебели книги от справочниците на БИЛА кога са цъфнали налъмите.

160912.jpg

Само не знам, защо набърквате еволюцията между мъжките задници, няма нищо общо с желанията на объркали посоката индивиди.

• Автор
преди 27 минути, bulljo написа:

Само не знам, защо набърквате еволюцията между мъжките задници, няма нищо общо с желанията на объркали посоката индивиди.

Защото това е една теория, която си заслужава да бъде разгледана. Според мен психическата травма може да провокира отвращение от даден пол, но как точно превръща другия пол привлекателен? Нещо куца в това. А търсенето пръста на природата е най-естественото нещо. Би било глупаво, да допуснем, че нещо не е биологически оправдано. Но, дебело подчертавам това вече няколко поста, пиша за обосновано спрямо природата, обективно, а не според субективните представи, моделирани от морала.

преди 1 час, Търсещ истини написа:

... та как се познават гейовете "преди да станат такива"? Може би нещо генетично? Може би нещо в поведението?

Според мен няма как да познаеш, че е нещо, което още не е.

Meme Wtf GIF

преди 5 часа, Milkydead написа:

в твоите представи хетеросексуални правещи анален секс също ли са хомосексуални ? 

Мъжете които го вкарват където не му е мястото на жени са извратеняци перверзници.
Чети дебелите книги по психиатрия бе, има и за безплатно сваляне от интернет.
Като видиш колко много описани перверзии има, ще те заболи главата.

А ти даваш ли да ти го правят на тебе отзаде тоя кекс за който споменаваш ?
Нещо яко я защитаваш тази перверзия.

• Автор

Склонен съм да вярвам, че дупедавци стават хора, които са готови " и дупе да дадат" за нещо- да не бъдат самотни

Човече, ако знаеш на какви неща са способни хората, за да не бъдат самотни. Не приписвай това само на хомосексуалистите. 50% от омъжените жени са жертви на домашно насилие. Просто не бъди лицемерен и ти.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Според мен психическата травма може да провокира отвращение от даден пол, но как точно превръща другия пол привлекателен?

Как точно не знам, но и все пак нагона си иска неговото - чувал си предполагам, че природата и да я изгониш през вратата, тя ще влезе през прозореца. Допълнително, че всъщност в специализираната литература пише, че в човешката психика живеят, както анимата, така и анимуса - прочее това го пише в литературата и от други сфери.

преди 2 часа, Milkydead написа:

поддържането на връзки с гейове не е направило никого гей който преди това не е бил такъв.

Още някой смята, че написаното от теб са глупости. Прочети

преди 8 минути, Myanmar написа:

Според мен няма как да познаеш, че е нещо, което още не е.

• Автор

Тези "самотни, мечтаещи кариера, да ги черпят и закрилят" определено не са гейове, само дето чичковците имат желание да се почувстват по- горни, да добият власт над такива, да ги унижат физически, пък и междувременно да се изпразнят.

Нищо не разбрах. Освен, че чичовците искат власт и да унижават останалите.

преди 1 минута, Търсещ истини написа:

....

Функционалната неграмотност, мамата си трака брачед.

• Автор

Тук е мястото на ония будистки схващания

Баш това ли намери място да вкараш тук.

Но, всеки има право да избере за себе си, съобразно представата си за обстоятелствата,  позицията на мъж или дупедавец.

"Дупедавец" е пренебрежително. Все едно аз да кажа всеки има правото да бъде мъж под чехъл или горд хомосексуалист.

преди 7 минути, Белгиеца написа:

Мъжете които го вкарват където не му е мястото на жени са извратеняци перверзници.
Като видиш колко много описани перверзии има, ще те заболи главата.

А ти даваш ли да ти го правят на тебе отзаде тоя кекс за който споменаваш ?
Нещо яко я защитаваш тази перверзия.

Аз не правя секс с хора от същия пол , факт е че има жени които харесват аналния секс.А да говорите против хомосексуализма и хомосексуалистите не води до тяхното изчезване каква е целта на темата изобщо ?Ако е всеки да си излива предразсъдъците драскайте ...
Няма психиатър в днешно време който да ти каже че хомосексуализма е психично отклонение или нещо от сорта , ако говориш за книги от началото на 19-ти или 20в може да има ...

• Автор
преди 7 минути, Белгиеца написа:

Ти голяма читанка се изкара, книжен червей, едва ли не.

Значи никога не си се задоволявал, това ли твърдиш?

преди 15 минути, sound написа:

в човешката психика живеят, както анимата, така и анимуса

Ан тъй. И белгийската мида може да лъже, че е чел книги, че на всичкото отгоре дебели, а за капак и по психология, но за разлика от него аз нямам нужда от търсене в Гугъл за да знам значението на тези понятия.

преди 11 минути, Milkydead написа:

А да говорите против хомосексуализма и хомосексуалистите не води до тяхното изчезване каква е целта на темата изобщо ?

Веднага поствам. Все пак хубаво е в темата да има и неща базирани на психологията, а не само на болни мозъци.

Мразите гейовете? Може би сте един от тях

преди 14 минути, Myanmar написа:

И белгийската мида може да лъже....

Че той друго може ли - на тоя отдавна му загубих бройката случаи, в които е хванат в лъжа.

преди 3 часа, Myanmar написа:

Освен това помага срещу запек.

Има, даже написах думата за това. Ако човешкия вид се променя и това не е от еволюционни процеси, тогава от какво?

Не, ти не разбираш какво ти говоря. За природата няма такива понятия като грешно и правилно. Това е СУБЕКТИВИЗЪМ! И грешното в едни условия е правилно в други условия, и в различно време и т.н. Думата "грешка" отговаря на човешкото отношение дали нещо пряко нему е полезно. Отделно, че даже преценката му като субективна и често глупава не отговаря и на собствените му човешки условия за да бъде грешка или не.

Ако скакалците можеха да имат съзнание и да правят същата преценка, то грешка за тях би бил човешкия вид. И оттук тотално се омазваш. Хермафродитите и обратните и инвалидите и родените с 2 глави не са биологична грешка. Еволюцията е низ от мутации - нещо, за което първата ни асоциация е да го асоциираме с уродливо.

Освен това човешкият вид има неприязън към всяко отклонение, но самият човешки вид и всяка форма на живот на планетата ни е само по себе си отклонение. Никой човек не прилича на амеба. Случили са се безброй отклонения и мутации за да сме това, което сме и само заради това, че мнозинството има някакъв общ знаменател не прави тези извън мнозинството грешка от биологична гледна точка.

Има изследвания, според които почти никоя жена не се харесва физически в огромни проценти за крака, ханш, коса, гърди, нос, кожа, ВСИЧКО. Хората сами не се харесват, смятат се извън нормата за красиво. Всички са грешка в своите очи. Но не и за природата.

Покрай изводите си да не забравиш, че това е митология, приказка.

И как съблазняването изключва вроденото? Теб една жена като те съблазни и това доказва, че хетеросексуалността ти не е вродена ли? Като пишете нещо четете ли си го после!?

Ти се уля. На жена ти кой прави сина? Някой садист, който се е възползвал от това, че е слабохарактерна ли? Не съм виждал такова пренебрежение към физическия секс, изглежда си забравил какво е.

Говориш за еволюция и мутации едновременно, което е нонсенс. Еволюцията не включва мутации. Затова е Еволюция, а не Мутацилюция. Еволюция= Развитие. Еволюцията е нещо като консервативната партия на Природата. Там нещата се случват бавно и единствено в положителния за конкретния организъм посока. В подобрение на приспособяването, едни органи не се използват и закърняват, а в последствие дори изчезват, а други се развиват до степен да направят организма напълно приспособен. Всичко това става бавно. Бааавно и внимателно. Мутациите са внезапна промяна, най често предизвикана от радиация. Мутациите рядко дават що годе годна форма на живот и никога по- приспособена от еволюиралите. Да не мешаме понятията предлагам, на първо време.

преди 2 часа, Myanmar написа:

Мразите гейовете? Може би сте един от тях

Цитат

Обичате гейовете? Може би сте един от тях

преди 2 часа, Myanmar написа:

"Дупедавец" е пренебрежително. Все едно аз да кажа всеки има правото да бъде мъж под чехъл или горд хомосексуалист.

Няма друга българска дума. Ако знаеш, кажи я, ще я ползвам. Думите, изразяващи това явление с с чужд произход. Това не те ли изненадва? Мен- много. Мъж, жена са български. Хомосексуалист- чужда.

• Автор
преди 33 минути, Търсещ истини написа:

Няма друга българска дума. Ако знаеш, кажи я, ще я ползвам.

Защо лъжеш, че нямало друга дума? Хомосексуалисти се наричат. А сред хетеросексуалните хора има уникални дупедавци и са ненадминати. Познавам такива и даже ги наричам пед***. Но няма нищо общо със сексуалната ориентация, тя не те прави нито читав човек, нито лош.

А цитатите са ти съвсем на мястото си, когато искаш да разпознаеш дали си гей. Щом ти е толкова присърце, значи нещо под лъжичката те вълнува. Ако обичаш или мразиш геьовете най-вероятно и ти си такъв. На мен са ми безразлични и не пиша по форумите, че са ненормални, психично болни, за разстрел и подобни. Не ме интересува как и с кого се забавляват в леглото си щом е законно.

преди 43 минути, Радул написа:

Говориш за еволюция и мутации едновременно, което е нонсенс. Еволюцията не включва мутации.

Е, поне стана ясно, че не знаеш какво е еволюция.

"В биологията еволюция означава промяната на наследствените признаци на една популация от поколение на поколение. Признаците са проявление на гените, които биват копирани и предавани на потомството по време на размножаването. Мутациите в тези гени могат да доведат до създаването на нови признаци или до промяна на старите. Това води до наследствени изменения между организмите. "

преди 12 минути, Myanmar написа:

Защо лъжеш, че нямало друга дума? Хомосексуалисти се наричат. А сред хетеросексуалните хора има уникални дупедавци и са ненадминати. Познавам такива и даже ги наричам пед***. Но няма нищо общо със сексуалната ориентация, тя не те прави нито читав човек, нито лош.

А цитатите са ти съвсем на мястото си, когато искаш да разпознаеш дали си гей. Щом ти е толкова присърце, значи нещо под лъжичката те вълнува. Ако обичаш или мразиш геьовете най-вероятно и ти си такъв. На мен са ми безразлични и не пиша по форумите, че са ненормални, психично болни, за разстрел и подобни. Не ме интересува как и с кого се забавляват в леглото си щом е законно.

Е, поне стана ясно, че не знаеш какво е еволюция.

"В биологията еволюция означава промяната на наследствените признаци на една популация от поколение на поколение. Признаците са проявление на гените, които биват копирани и предавани на потомството по време на размножаването. Мутациите в тези гени могат да доведат до създаването на нови признаци или до промяна на старите. Това води до наследствени изменения между организмите. "

Промените в тези гени, не са мутации. Обясни го на автора на този тъпизъм. Който дори не знае дали има промени в гените, или само в органите.

• Автор
преди 9 минути, Радул написа:

Промените в тези гени, не са мутации.

Blink 182 Reaction GIF

Почети малко и се върни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.