Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Вижте реакцията на Джо Байдан след като РФ забрани да посещава Русия.

0000468890-article2.jpg

преди 16 минути, Hristo52 написа:

Теб явно не ти е ясно какво е война! А и на много други! Когато е война всичко се гази и унищожава поред и навсякъде. Живата сила се убива,оръжие се унищожава няма стари, млади, жени, деца, кой успял да се скрие успял, инфраструктури - всичките се унищожават! Няма жилищни сгради, детски домове и т.н. Ама само да си приказвате.

Значи това според теб не е унищожение на жилищтни сгради домове на хора и тк.нт. а е "СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ"? :angry:

Боже отвори очите на простолюдието.

Аз кво се чюдя толкова, тя простотията не ходи по гората а по хората.

СЛАВА УКРАЙНА!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Не знам за какво сте се прехласнали по Русите след като са ни обявили война през 1944 година. Убивали са вашите прародители и са изнасилвали прабабите ви в продължение на три години. Сега правят същото в Украйна, там уж се борели срещу нацистите, ами нацисти има и то много повече в Германия, защо не нападнаха Германия? Не искали Натовски бази до границата си, а вече има такива във Естония и Латвия и са по-близо до Москва от колкото Украйна до Москва. После казаха че искат да освободят Донецка и Луганска и да ги направят независими държави!

Ами няма да стане, нито Крим е Руски нито Донецка и Луганска са независими държави. Винаги ще са зависими от Русия ако успеят със подлия си план. Така няма да успеят, никоя държава не признава Крим за Руска територия, няма и да признае Донецка и Луганска за независими държави. Само Русите ще си мислят че е така. Уж тръгнаха да ги освобождават а избиха половината население на тези територии, другата половина Украйна успя да ги евакуира и слава богу че успя, щяха и тях да изтрепят! Не знам как не виждате какво се случва, като коне с капаци сте.

Със специалната си операция тръгнаха и Киев да освобождават, имаше 60 километрова колона от танкове, Киев каква държава щеше да е, Киевска държава ли?:angry:

преди 26 минути, ДзВяРа! написа:

Не знам за какво сте се прехласнали по Русите след като са ни обявили война през 1944 година. Убивали са вашите прародители и са изнасилвали прабабите ви в продължение на три години

но да си затворим очите за  турското присъствие 500 години 

преди 27 минути, ДзВяРа! написа:

Със специалната си операция тръгнаха и Киев да освобождават, имаше 60 километрова колона от танкове, Киев каква държава щеше да е, Киевска държава ли?:angry:

това е когато гледаш а не виждаш

нападението от север беше за заблуда

иначе всичко щеше да се събере на западния и южния фронт и нямаше да може да се завземе мариупол и херсон 

преди 32 минути, ДзВяРа! написа:

другата половина Украйна успя да ги евакуира и слава богу че успя, щяха и тях да изтрепят! Не знам как не виждате какво се случва, като коне с капаци сте.

виждам че нагли украинки влизат на спа процедури и на козметици и фризьори и след това си тръгват и не плащат 

преди 3 часа, ДзВяРа! написа:

Не знам за какво сте се прехласнали по Русите след като са ни обявили война през 1944 година.

И аз не разбирам прехласването към САЩ, които са бомбардирали България преди 1944 година, но факт са двата "лагера" по които се въртят симпатиите. 

Историята показва, че който не зачита Русия като огромна суверенна държава, то бърка. 

Основният проблем е, че всеки със симпатии към Русия в България го считат за враг. Защо?! 

ОК, ти си се "прехласнал" към ЕС, но до колко ЕС не е под давление на потомствени фашисти?!  

на 20.05.2022 г. в 15:41, miro20 написа:

И каква седеше до сега ? :) :)

Или на сутринта пак я сменяш с лейди гага че да не ти се смеят в трамвая ако някой ти звънне ? :giggle1:

The Doors - People Are Strange (Official Audio) - YouTube

Иначе едва ли някой ще се смее...

преди 10 часа, Тhе Monstеr написа:

Това е анализ, който не ти харесва.

И този няма да му хареса. Макар, че е самата истина. Ватенките не обичат истината.

преди 9 часа, ДзВяРа! написа:

Още ли подкрепяте Русите, изгледайте видеото!

Това е истината

Ватенките или са рубладжии или нямат акъл

преди 33 минути, Реджеп Иведик написа:

И този няма да му хареса. Макар, че е самата истина. Ватенките не обичат истината.

Това е истината

Ватенките или са рубладжии или нямат акъл

“You Are A Number”

преди 6 часа, ДзВяРа! написа:

Не искали Натовски бази до границата си, а вече има такива във Естония и Латвия и са по-близо до Москва от колкото Украйна до Москва.

Ако пияницата  Елцин не беше съсипал Русия, Естония и Латвия нямаше да са в НАТО. Сега за тези бази е късно да бъдат премахнати, но нови няма да има! 

преди 6 часа, ДзВяРа! написа:

Така няма да успеят, никоя държава не признава Крим за Руска територия, няма и да признае Донецка и Луганска за независими държави. Само Русите ще си мислят че е така. 

Половината свят не е признал Косово за независима държава. Даже пет страни от ЕС (Кипър, Гърция, Румъния, Словакия и Испания) все още не са го направили.

преди 7 часа, дръндю написа:

Украинските нацисти спипани по бели гащи.

Мога само да се радвам, че Путин и Русия изчистват нашия регион от подобни болни откачалки, за които човешкия живот не струва пукната пара.

Лошото е, че тия украински ненормалници могат да се изтеглят в България (или в други съседни държави), където да организират въоръжени групировки и да се превърнат в пряка заплаха за нас българите.

преди 8 часа, Hristo52 написа:

Хахаха!Тоя става за сатеричния театър! Един пикльо и една кошаревска 

Ристаки комунисте-русоробе, ако нямаш такава лИбовна снимка с вожда, значи си никой.

280054996_5003233959754611_4083291194893546873_n.jpg

Само аз ли разбрах, че в темата се призовава  извършване на хулигански действия, които са престъпление?

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Само аз ли разбрах, че в темата се призовава  извършване на хулигански действия, които са престъпление?

Има ли по голямо предателство от туй, българин да защитава МОЧА със зъби и нокти ???

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Замини за Расия да не се разстройваш комАнисте-русоробе Силдерум

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

"- Господа, тук се пръскат революционни идеи против държавата на негово величество султана. Аз не мога да остана тука и излазям."

Кириак Стевчов

Ерджеп, нещо те хвана словесна диария спрямо моята личност ли. Чувствам се поласкан от двата коментара към само един мой.

Уф, сега на улицата ми един леко мургав укри, се опитваше да продаде нещо на комшии от колата си. Колата буквално натъпкана с луксозни стоки в скъпи куфари, сигурно за десетки хиляди евра, как е минал границата така? Говореше на руски...

Уф, снимката явно е твърде голяма и не се изобразява, така че я затрих. Уж.

П.П. Абе относително млад мъж, то по-интересно е как е минал не нашата, ами украинската граница, а не е задържан в страната за да воюва.

Отначало на границата почнаха с кеш 5000$, след това вдигнаха на над 10000 и за след това не знам. Нали унгарците бяха хванали някаква депутатша  с 200 кг ръчен багаж във вид на 28000000$ и 1600000€.

преди 17 часа, miro20 написа:

Я обясни историята на вибратора преди да сев пускаш в по сложни теми. :giggle1:

А сериозно казано, изгледа ли видеото колко пъти САЩ са спасявали руснаците от физическо измиране от глад ?

Сега се сетих че ти бъкел руски не разбираш... Колкото и неочаквано за мен да е, наистина непознаването на руски от "русофили путинисти" се оказва огромен проблем.

Защото колкото и да се старая да ви навирам не западни, а руски, оригинални неща , вие гледате на тях като теле у железница...

:giggle1:

Хей, пишман инженере, я по спокойно! Освен, че не знаеш руски, не правиш разлика между вибратора и мултивибратора......"голям инженер" си, няма що! Твоите руски оригинални неща са всъщност американски. Разни прозападни НПО-та лъжат дето и мажат, уж били руски. Колкото нашите медии днес са български!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.