Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, Moriati написа:

Не напразно я наричаха газовата принцеса на Украина..... И по-често говори на руски самата тя , отколкото на западно украинско  мове...

Изобщо предателка на собствените си корени, дори не е еничар, а предажна задница, като тукашните сороспят дето за центчета си затварят очите за истината и се мъчат да изменят дори миналото....понеже такава е опорката модерна

помня много добре в колко държави бяха организирани протестни демонстрации, когато беше осъдена и влезе в затвора.

В Русия бяха създадени правозащитни организации за да я подкрепят. Имаше шествия в нейна защита пред  украинското посолство в Русия.

И сега, великите изцепки. За такъв човек /било то и жена/, думата е само една...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 30 минути, Moriati написа:

И още от архивите 2014-та след кримските събития... Сами укропите майнданчици предатели си признават, за 8-те милиона руски оставащи в Укропия след отделянето на Крим...и как Тимошенко би ги изпепелила с ядрена бомба всички до един...

П.С "Смелата " укропка щяла да вземе сама автомата хахахахахахахахахаха :D :newspaper: Щяла да почне лично да убива всички :ph34r:

---------------------

Ле-ле... ле-ле... ако можела щяла да насъска целия свят, за да не остане от Русия дори изгорено поле...

Да се чуди човек как такава злоба може да излиза от устата, и то на жена...

Така като гледам, украинците каквото са търсели, си го намериха.

Сами са си виновни, че са се оставили да ги управляват злобни и корумпирани марионетки на Запада, които  докараха обикновените украинци и любимата и Украина до средновековието.

Мрачно утро в Киев

Ff2nw3NXEAwMgBh.jpg

преди 44 минути, БаалБек написа:

Нали всичко беше само да се забавляваш? Нещо много сериозно взе да го раздаваш. Модератор ли ще ставаш? Или пак изригваш с "логическите" си и "анализаторски" "качества".

Душице тенекиена...

С такива като теб се забавлявам и ще продължа да го правя периодично...

Но има неща, с които да се забавляваш е не само проява на лош вкус, а чиста проба идиотизъм...

Не че си в състояние да го схванеш, мхм...

Пръстчетата ли те засърбяха пак?

Казах ти, намери им по-приятно занимание, отколкото безмозъчно чаткане по клавиатурата...

Поне и да се изложиш, никой няма да разбере...

Че то не е много сигурно, дали и за това ще имаш някакъв капацитет, мхм...

преди 2 минути, valkiria1 написа:

помня много добре в колко държави бяха организирани протестни демонстрации, когато беше осъдена и влезе в затвора.

В Русия бяха създадени правозащитни организации за да я подкрепят. Имаше шествия в нейна защита пред  украинското посолство в Русия.

И сега, великите изцепки. За такъв човек /било то и жена/, думата е само една...

Да, все пак първата оранжева революция в Украина когато направиха западняците 2005-та  заложиха на нея срещу Янукович и дори стана 2 пъти премиер министър....  Но сега вече е бита карта, също като Парасенко....изложи се прекалено и загуби лице....

преди 14 минути, BANKATA написа:

Великият Путин как може да се остави човек с ментални проблеми да го прави на две стотинки?

Байдън е идеалният инструмент за действителните (дърпачи на струни).

Той е перверзник, компрометиран, той е корумпиран и напълно се съобразява с всичко, което пишат в неговия телесуфлер. Точно в тези моменти, когато той НЯМА този телесуфлер, се появява истинската мъртва кукла.

Най-смущаващ е фактът, че има толкова малко възмущение и загриженост за този манджурски измамник.

преди 9 минути, gagodrago написа:

Мрачно утро в Киев

Ff2nw3NXEAwMgBh.jpg

И светлини нощем в Пхенян,Северна Корея.... мдаам, изостанали уж с десетилетия севернокорейците...

32633969966_e00b54a03a_b.jpg 

преди 3 минути, Moriati написа:

Да, все пак първата оранжева революция в Украина когато направиха западняците 2005-та  заложиха на нея срещу Янукович и дори стана 2 пъти премиер министър....  Но сега вече е бита карта, също като Парасенко....изложи се прекалено и загуби лице....

ефенди и ти ли купуваш скъпите неща от страни на НАТО за да има бомби по руснаците - а в Русия горките дрискат в кофи - вземи им поне още една кофа:D

преди 2 минути, Moriati написа:

И светлини нощем в Пхенян,Северна Корея.... мдаам, изостанали уж с десетилетия севернокорейците...

32633969966_e00b54a03a_b.jpg 

а защо невиждам климатици и коли по пътищата

току-що, M.Николов написа:

да в момента се перат пари

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

ефенди и ти ли купуваш скъпите неща от страни на НАТО за да има бомби по руснаците - а в Русия горките дрискат в кофи - вземи им поне още една кофа:D

Бееее, беееее, бегай да докладваш беееееееееее...

За уфсъ дето хал хабер си няма от нищо, по добре си блейкай и паси, а от врмее на време и натискай с копито бутона за доклади беееееее ;)  Това ще ти повдигне овчото самочуствие навярно по добре , предвид липсата на умствен капацитет и знания по темата :wub:

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

а защо невиждам климатици и коли по пътищата

А тука виждаш ли климатици и коли ?

IMG_4923.jpg

Това е Абу Даби.....

А тук?

31393_600_.jpg

Това е Дубай....

:whist: Мдаам, не е лесно да си тъпа Уфсъ, никак дори....

преди 1 час, BANKATA написа:

Гузен ли си че не отговаряш по същество?

Гузен съм.

преди 1 час, BANKATA написа:

ПП: За кое съм излъгал ?

За всичко.

Даже че ненавиждаш и мразиш руснаците.

преди 33 минути, BANKATA написа:

Ти като се имаш за обективен и безпристрастен колко пъти в темата осъди руските изпълнения ?

Кои по-точно?

Поне пет пъти съм казвал, че не одобрявам нахлуването на Русия, от чисто човешка гледна точка...

Което не противоречи по никакъв начин на това, че твърдя, че реално Путин нямаше  друг избор...

Също така, от чисто човешка гледна точка, не одобрявам и наложените санкции на Русия...

Което не противоречи на това, че твърдя, че и за това не съществуваше друг избор...

Незнамколкопъти казах, че не харесвам и не одобрявам Путин...

Дори и като политик го намирам за слаб играч...

Което не противоречи на твърдението ми, че се възползваха от проявите му на слабост и не спряха да го провокират, докато не се стигна до днешната ситуация...

За една война никога не е виновна само едната страна...

Просто историята я пишат победителите...

Помня, че бе споменал, че одобряваш първата война в Ирак...

Можеш ли да се обосновеш защо?

преди 9 минути, vpvelev написа:

Гузен съм.

Честно казано, и аз понякога се чуствам гузен че споря с идиоти на куб, и нагли сороспята, знаейки че те за центчета дори на майка си ще викат татко..... мдааам.... Сороспятата са едновременно и най големите глупци, и най имащи се за хитри и умни жалки подобия на хора ... А да се спори и живее  с глупци е трудно , е казал поета..Аз бих добавил, и със сороспят продажни също

.......................................................

"Тежко, брате, се живее

между глупци неразбрани;

душата ми в огън тлее,

сърцето ми в люти рани."

преди 12 минути, Moriati написа:

Бееее, беееее, бегай да докладваш беееееееееее...

За уфсъ дето хал хабер си няма от нищо, по добре си блейкай и паси, а от врмее на време и натискай с копито бутона за доклади беееееее ;)  Това ще ти повдигне овчото самочуствие навярно по добре , предвид липсата на умствен капацитет и знания по темата :wub:

А тука виждаш ли климатици и коли ?

IMG_4923.jpg

Това е Абу Даби.....

А тук?

31393_600_.jpg

Това е Дубай....

Мдаам, не е лесно да си тъпа Уфсъ, никак дори....

ефенди - я кажи тогава - защо емигрира на острова , а не в С. Корея

преди 1 минута, Moriati написа:

Честно казано, и аз понякога се чуствам гузен че споря с идиоти на куб, и нагли сороспята, знаейки че те за центчета дори на майка си ще викат татко..... мдааам.... Сороспятата са едновременно и най големите глупци, и най имащи се за хитри и умни жалки подобия на хора ... А да се спори с глупци е трудно , беше казал поета..

Тежко, брате, се живее

между глупци неразбрани;

душата ми в огън тлее,

сърцето ми в люти рани.

Това беше идеята на глобалистите и другите световни мръсници - да израстне глупаво и немислещо и неразсъждаващо поколение. Което да обикаля само по моловете и да се кефи на песни на които текста е "ъ-ъъъ, ъъъ-ъ".

Поколение, което да не е прочело една книга, да не знае мъж ли е или жена, да не уважава възрастните и родителите си дори и да е лесно манипулируемо.

Ама няма да се предаваме. Ще ги победим накрая!

преди 1 минута, Moriati написа:

Честно казано, и аз понякога се чуствам гузен че споря с идиоти на куб, и нагли сороспята, знаейки че те за центчета дори на майка си ще викат татко..... мдааам.... Сороспятата са едновременно и най големите глупци, и най имащи се за хитри и умни жалки подобия на хора ... А да се спори с глупци е трудно , е казал поета..

.......................................................

"Тежко, брате, се живее

между глупци неразбрани;

душата ми в огън тлее,

сърцето ми в люти рани."

Честно казано и аз затова я избягвам тази тема.

Как досега нито един от тях не се замисли, че бюджетните приходи в касите на ЕС са от държавите членки.

Всеки един евроцент насочен към Украйна е измъкнат от залъка на всеки един тук и отива да поддържа война, която с нищо не го засяга пряко. 

Да плащаш за да си беден, да стоиш на студено и да купуваш хляб по скъп от този в Европа.

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

ефенди - я кажи тогава - защо емигрира на острова , а не в С. Корея

Тайна майна, но айде от мен да мине... По поръчение на Путин.. внедрен агент съм, ама не казвай на никого...  :hush:

Скоро очаквам да ми поставят бойната задача.... вече имам бидон Новичок доставен :wub: :biggrin:

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Честно казано и аз затова я избягвам тази тема.

Как досега нито един от тях не се замисли, че бюджетните приходи в касите на ЕС са от държавите членки.

Всеки един евроцент насочен към Украйна е измъкнат от залъка на всеки един тук и отива да поддържа война, която с нищо не го засяга пряко. 

Да плащаш за да си беден, да стоиш на студено и да купуваш хляб по скъп от този в Европа.

Те и да мислят ...ммм това е трудна задача за безмозгли блондинки и разни маймуноподобни и сие рибки и млекопитаещи  .... А и за това им плащат на някои от тях де.... техния гъз само е важен, останалото не ги интересува... колкото и да изливат лакърдии за хуманност, справедливост , закони, правила и так дале...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.